|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
Zasto bi jedan model imao 5.0 fhd? Nema, jer se ne isplati proizvoditi male serije. A zasto ne proizvode 5.0 fhd uopce, pitaj njih ili mijenjaj marku moba. Kuzis.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
Citiraj:
Sve u svemu, ja sam (za sad) zadovoljna. Najbitnije mi je da radi brzo i da baterija izdrži cijeli dan. Xiaomi.eu ROM je gore, makar mi ovaj MIUI 8 ne sjeda, previše bespotrebnog eye candyja. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
? Citiraj:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Copy paste sa Grososhop grupe, da ne spamamo tamo. Redmi 3S. Citiraj:
Nevezano, nakon tog reseta a i kod prvog pokretanja nakon fleša roma također je bacio grešku Launcher not responding, na istom mjestu, u trenutku nakon povezivanja na WiFi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sad se vidi na čemu Xiaomi štedi, Note 3 bend test: https://www.youtube.com/watch?v=k7H9OmV0OPI Konstrukcijski preloše napravljeno, zato je case must ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Bug recordera kod Redmi 3S. Uključite snimanje tel poziva, ili ručno pokrenite snimanje tijekom razgovora. Snimak je u MIUI - sound recorder - cell_rec - ime.mp3. Poslušajte snimku korištenjem recordera (koji ju je snimio), swipe u lijevo za popis: reprodukcija ide ali se recorder sruši a zvuk nastavlja. Ista snimka se uredno sluša preko Music. Otklanjanje (?): nakon što sam napravio samo jednu prvu snimku glasa, pitao me Deny/Allow za nešto što nisam zapamtio vezano za snimanje. Dozvolio sam. Sada više nema rušenja Recordera prilikom reprodukcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
I fino ti je napisala da je imala RN2 sa 5,5'' ekranom... Za 5'' FHD xiaomi treba izdvojiti malo veću lovu i uzeti mi4i (koji je hardwerski malo lošiji) ili mi4c (koji se grije malo). Svaki model njihov ima svoje mane i prednosti. zato i imaju 200 podmodela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Sremium
|
Izgleda da kamera na novom redmi pro/note 4 nije nešto..bolja od note 3 pro ali nema OIS i kako sam i pretpostavljao onaj background blurr efekt je sranje jel to se može i preko appa i postavkama postići..dupla kamera samo za reklamu.... Šteta kaj Mi5 nije 5.5 incha ali i ovako ću vjerojatno njega ubost jel mi je P9 preskup... EDIT: lik spominje da ga je uzeo od Top One s Alija a ja ga ne vidim tamo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Stigao mi danas Redmi note 3 pro sa Grossoshopa, na sebi ima Miui 8 global 6.8.18 Beta... Za sad ne primjećuujem neke bugove, na prijašnjem RN3 sa Miui 7, imao sam bugove sa notifikacijama, mislim da je to ispravljeno na novom Miuiu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Pozdrav drustvo Koji je najbolji rom trenutno za RN3 mtk verzija,da ga flesnem a da ne moram da otkljucavam bl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Xiaomi Redmi Pro – unboxing i prvi dojmovi Xiaomi Mi Note 2 je drugi par opanaka sa drugačijim procesorom,memorijom i ekranom, a na tržište stiže početkom 9-og mjeseca... Xiaomi Mi Note 2 stiže u rujnu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Citiraj:
![]() Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Za Redmi 3S V7.5.8.0.MALMIDE jutros stigla OTA nadogradnja na broj veći V7.5.9.0.MALMIDE, malih 61 MB, prihvatio sam. Ovdje ima komentara i full ROM download. Nakon reboota instalacija je trajala dugih 14 minuta + boot 4 minute. Bolje: više ne mogu ponoviti camera bug. Moram pohvaliti 3S, za 24 sata baterija sa 100 na 60%, ekran 4h 45min uz puno prčkanja po novo mobu i normalno telefoniranje, WiFi stalno. Zadnje izmijenjeno od: sivonja. 20.08.2016. u 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Redmi 3S modeli definitivno imaju problem (bug) sa kamerom u mraku, meni se stigla 2 komada i oba se identično smrzavaju, vidio sam na MIUI forumu da se dosta ljudi javlja sa istim problemom. Sinoć sa stavio najnoviji update i V7.5.9.0. i nažalost bug kod izmjena prednje i stražnje kamere u mraku nije riješen, i dalje se smrzava, nekada nakon 3-4 prebacivanja a nekada nakon 10-15. Jedino što mi se čini da je možda popravljen problem smrzavanja kamere kod fotkanja u mraku ali to ću još danas detaljnije testirati, sinoć je radilo ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Redmi 3S prijavio sam bug na službenom forumu, pa molim ako ste tamo registrirani da ga potvrdite ovdje Naime kad dodam shortcut za direktno brzo biranje odabranog broja, biranje ne radi već izleti greška "App isn't installed on your device". Postupak: dugi pritisak na trocrti lijevi gumb da uđe u editiranje. odaberi drugi s lijeva "widget", prolistaj u desno do Contact, odaberi ga iz imenika izaberi osobu, odaberi Direct dial (broj telefona), ok, pojavi se na desktopu izađi iz editiranja sa back par puta probaj novi shortcut za zvanje meni ne radi, samo popup odozdo "App isn't installed on your device" Vama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() |
#60 |
Guest
|
Ima tko problema sa Google Services? Danas nisam praktički uopće koristila mob, vratim se doma sad navečer, pogledam bateriju i na 45%. Odem u pogledati što se događa u Battery logu i naletim na sljedeće: ![]() ![]() ![]() Ako se nastavi, smrznut ću ih. Edit: Inače, SD 430 podržava QC 3.0. Sad testirala na QC 2.0 punjaču (nemam 3.0 za testiranje) - mobitel povlači 9V 1.2A. Testirano na Tronsmart punjaču. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Sunbriel. 20.08.2016. u 22:12. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|