|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam skontao, ovo je razlog tome http://danas.net.hr/novac/nomadski-b...une-za-mobitel
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ajde fala bogu http://danas.net.hr/hrvatska/ht-ipak...a-na-internetu da je po onom kaj trolla prvo bi to uveli a onda tek raspravljali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zasto T-mobile u Tarifi za obitelj naplaćuje SMS poruke? Na svakom računu bude po par poruka koje naplate a nisu van paketa besplatnih poruka. Vjerojatno se naplati poruka za plaćanje parkinga i takve usluge, al nismo platili parking 20 puta! Jel itko zna išta o tome? Budem ih sad pitao pa ako išta saznam javim. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.06.2012. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa jel ne vidis na mojtelekom na koji broj su poslane? Ja sam isto imao par, mislim 3 su bile samo slanje prve poruke na parking (aktivacija) i 2 su bile aktivacija iMessages za iPhone
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Je, izgleda da kad ode nekom ko je u inozemstvu naplate poruku. +iMessages i FaceTime. Treba profiltrirati sve podatke i pozive prema mrežama i tipu pa se onda vidi. Malo su to loše oni profiltrirali jer i poruke negdje računaju kao pozive prema njihovom centru za poruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Izasao mi se ugovor na t-mobile extra obitelj 150kn- znaci 2 broja. Racuni su mi dolazili izmedju 180 i 220kn, to mi je bilo dosta za placanje posto imam i brutalnu tarifu ![]() Jucer sam bio u t-centru kz da vidim sta mi mogu ponuditi jeftinije ili prelazim na bonove,da mi broj ostane. Nudi mi extra obitelj+ 175kn + 2 radijske frekvencije=195kn mj. u tarifi je 250min prema svima,100 sms-a i flat internet. I opet dolazim do mj racuna preko 200kn ![]() Naravno ja na to ne pristajem i trazim raskid pretplate, nisu bili bas odusevljeni sa time,ali jbg. I danas ja zovem sluzbu za korisnike na neki besplatni broj da potvrdim raskid pretplate. I opet po starome,da zasto prekidam pretplatu itd. Da bi mi na kraju ponudili : extra obitelj+ 175kn + 2 radijske frekvencije=195kn/mj sa 50% popusta znaci 97.5kn/mj To je bez ugovora,sad cu vidjet sta ce biti dalje,jer sam mislio prijeci na simpu prejaku opciju.
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da rade kaj hoće kao na placu. Tako su meni dali na mobitel 30% dodatnog popusta i dodatnih 6000 bodova na kredit prije god i pola kada sam produžavao pretplatu jer sam bio nezadovoljan cijenom uređaja a nisam želio niti jedan drugi uređaj osim toga (desire) i to me vodilo ka odustajanju od pretplate kod njih i prelaska kod drugog operatera. Neznam kaj ču sada smislit da iskopam neki popust jer pretplata brzo izlazi ![]() Kaj je najbolje tada sam potpisao na 2 godine tarifu flex 150, te sam prije pola godine promijenio tarifu u extra total m isto 150kn mjesečno koja je bitno povoljnija od flex 150 tarife a da bi sve bilo još bolje danas sam sa extra total m prešao na extra total+ s koja iznosi 125kn a nema uspostavu poziva te sam na to još uzeo paket flat za 50kn te sada za 175 kn imam sve neograničeno i da stvar bude ljepša to sam sve obavio od doma preko moj tmobile. E sada vi meni recite da se nemre sa njima. Prvo mi spuštaju cijenu mobitela na mizeriju a onda mogu koristiti manju tarifu nego kaj sam potpisao u ugovoru ![]() Zadnje izmijenjeno od: marko_zg. 21.06.2012. u 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Rade sve samo da zadrze na pretplati, to im je sigurna lova mjesecno,ovako bi izgubili dva pretplatnika. I imam pravo na uredaje kao da placam normalnu pretplatu,ako potpisem ugovor na 24mj,ali to ce jos pricekat koji mj.
![]() |
#130 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Jos jedan harac, umjesto normalne cijene za sms od sada ce se usluga parkinga naplacivati 0.65kn, te parkiranje u garazi 1.24kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sveje to po ugovoru samo ga ti necitas! ![]() Da nisam radio tamo nebi ni ja znao niš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
stari ode u ht produzit ugovor za adsl, kao dobit ce za kunu htc explorer. moze, taman sestri treba tak neko smece od mobitela. nemaju mobitel trenutno, poslat ce postom. dodje mobitel postom sve zapairano, neotvarano, naizgled odlicno. pokusam upalit nista, stoji 20 minuta na htc logu. stavim punjac, probam s njim, isto stoji na htc logu. napunim bateriju do kraja, upalim, opet stoji na htc logu. ajmo u t-shithole...ovaj..centar...dodjem tamo, cekam sto godina jer ljudi se ljepe na mobitele ko muhe na govna. dodjem na red, kazem ne moze se upalit mobitel, prije dva sata mi doso postom. pa gospodine prazna vam je baterija, ouuu jea, debil sam, mislio sam da radi na sunce. objasnim da je baterija puna i ne radi. nakon sto su isprobali, "pa gle, ipak ne radi". dobro, ide mobitel na servis. ali garantni list vam nije ovjeren, wtf mobitel je maloprije doso zapakiran kako bi bio ovjeren garantni list. ajd dobro kao ovjerit ce garantni list. pitam jel mogu dobit novi mobitel nek ovaj stave ispod prvog fapa koji naidje..? ne, ne moze, mora u zagreb na servis. i super, sad cekam da dodje mobitel iz zagreba, jer mi ne mogu dati glupi drugi mobitel. fak jea nabijem android, htc i t-mobile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
Evo ovak zanima me sljedeće. Uskoro mi istječe pretplata na tmobile pa mislim produžiti još dvije godine, to će biti ukupno 8 godina da sam na njihovoj mreži. E sada ja bih kupio galaxy s3 ali ne želim ga kupiti i produžiti pretplatu kod njih ako ne mogu dobiti ne brendirani uređaj. U tarifi koju ja uzimam će me koštati cca 3500kn pa mislim da imam čak i pravo tražiti ne brendirani uređaj jer sa tim brandiranim stvarima samo problemi i uostalom živcira me kada se uređaj pali da ide onaj tmobile logo i zvuk, pa kupio sam galaxy s3 a ne tmobile neki mob. Sada ako netko zna molio bi ga da me uputi jer imam ja kakvo pravo tamo se natezat sa njima i tražiti ne brendirani uređaj ili ne? Uređaj može biti zaključan na tmobile mrežu i to mi nije nikakav problem ali želim da bude ne brandiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
S3 koji sam uzeo kod njih nije brendiran. Jedino što oni stave je neki njihov bloatware app "T-mobile menu" i to je to. Ostalo je sve isto kao i na svakom S3. Kod podizanja je normalno Samsung logo. Možda je zaključan na mrežu ali to nisam probao jer nemam od druge mreže microSIM.
![]() |
![]() |
#136 | |
Premium
|
Citiraj:
a mozes probat tako da izrezes neku staru karticu na te dimenzije isti vrag ti je. ajde ako imas neku za ne koristiti sim karticu isprobaj bas me zanima jer je lockan ili nije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo malo da podignem temu. Ističe mi t-mobile pretplata sljedeći mjesec, pa sam počeo gledati nove uređaje i tarife. Ali imam neka pitanja, pa ako netko zna odgovor. Trenutno sam na total +s tarifi s popustom od 50% na pretplatu. Bilo bi sve super kad bih mogao tako ostati, međutim, mobiteli su preskupi. Zanimaju me iphone 4s, SG s2. Ja bih išao na Total +L, a nakon mjesec dana bih se prebacio u obiteljsku tarifu L (300kn) sa šogorom. To mi je kum napravio prošli mjesec sa ženom i upalilo je. Dobio je SIII za 1600kn, prvi mjesec će platiti još 300kn (iznos L pretplate), a sljedeći mjesec će se prebaciti na obiteljsku tarifu i plaćati 300kn za njih oboje. E sad zanima me vrijedi li to i za iphone, budući da t-mobile ima nešto drugačiju politiku s Apple-om (smanjivanje tarife ide nakon minimalno godinu dana, dok je kod drugih uređaja 6 mjeseci). |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Veoma konstruktivan post povezan sa temom,ti mora da si aktivan na B*g.hr ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja sam htio produžiti pošto mi je ostalo još šest mjeseci ali ništa od toga, a kad bolje razmislim i bolje je tak pošto mi se ne veže ugovorom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
Ja isto mislim izdržati još do početke iduće Jeseni i onda bježati na nekakav bon bon, malo minuta, malo smsa i ostalo na internet promet spucati. Ispadne me manje nego sada, a puuno više dobivam. Osim ako ne upadne nekakav full sweet deal. |
![]() |
![]() |
#144 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja i devojće smo na extra obitelj + (M) tarifi (kljuk) i fakat je ok. Mislim da je mogu koristiti i bez ugovora. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Možeš ako koristiš neku od tarifa koje više nisu aktualne. Međutim, recimo da ti je ostalo 6 mjeseci, potpišeš novi ugovor i uzmeš aktualnu tarifu (Extra total + S,M,L,XL,XXL) onda ti se računa preostalih 6 mjeseci + 24 mjeseca nove tarife, znači 30 mjeseci. Sad ti vidi što ti je bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Idem ja lepo na tarifu ispod, S+ i onu ponudu za popust do 28. godine. Bude prošlo tih 6 mjeseci brzo. Možda dođu do onda i Nexusi 4. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
T-mobile software na serveru
Nisam siguran da li je ovo pravi podforum za ovakvo pitanje, al evo: da li netko zna što upotrebljavaju od softwarea (OS, baza, programi) za obračun plaćanja...naime, nevjerojatno mi je da im za to treba 10-ak dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Nekak čudno niske cijene u T-mobile na pretplatu za Sony Xperia Z. Pa ako netko razmišlja o novom uređaju, ne bi bilo loše uzet. U oglasnicima i dućanu su cijene ludilo. Cijene za novi ugovor: EXTRA priča M 4.448,00 kn 4.048,00 kn EXTRA total+ S 3.298,00 kn 2.898,00 kn EXTRA total+ M 2.098,00 kn 1.698,00 kn EXTRA total+ L 1.698,00 kn 1.298,00 kn EXTRA total+ XL 1.098,00 kn 698,00 kn EXTRA total+ XXL 498,00 kn 98,00 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|