|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Zašto bi onda netko uzeo tarife M/L/XL/XXL + Flat Opciju? Radi jeftinijeg uređaja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Čovjek iz T-Mobile mi je rekao kako su promptno morali nešto napraviti i odgovoriti na ponudu konkurenta inače im se ne bi dobro pisalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Po meni, nakon višesatnog vaganja, za mlade do 28.g najpovoljnija je ova nova T-mobile tarifa EXTRA TOTAL S+, sa 50% popusta za mlade. Uglavnom, za mjesečnu naknadu od 62,50kn + 10,00kn radijske frekvencije = 72.50kn dobije se 1000 minuta prema t-mobile i t-com mreži, 150 minuta prema ostalim mrežama BEZ uspostave poziva, flat internet (512mb) po max brzini i 50 sms-ova. Za dodatnih 25,50 kn može se aktivirati 300 sms/mms unutar T-mobile mreže, ILI za 50,00kn opcija FLAT za neograničene sms/mms, pozive, prema svim mrežama! U biti, korisnik može birati pretplatu, 72,50kn, 98,00kn, ili 122,50kn, ovisno koji su mu mjesečni apetiti. Meni je do sada u extra total s račun bio oko 160,00kn-170,00kn jer sam imao brdo kratkih poziva pa me uspostava pojela, u extra total s+, ću zasigurno prešparati barem 50,00 - 70,00kn mjesečno. Na prvu ruku, odlično! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
Piše, citiram: "U mjesečnu naknadu uključeno je neograničeno telefoniranje untar T-Mobile HR mreže i prema T-Com fiksnoj mreži u Hrvatskoj, te 150 minuta razgovora prema svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama." |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
hungry, for a little more
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
27. U tarifnim modelima (naziv) HT zadržava pravo onemogućiti korištenje VoiP I MoiP usluga svojim krajnjim korisnicima. HT će navedene zabrane primjenjivati od 31.siječnja 2013.godine. Ovo je netko stavio na jedan drugi forum... nadam se da nece poceti takva praksa i kod drugih operatera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
KAKVI GENIJALCI U doba kad svi uvode flat na sve,oni se našli kur*it. Osim kaj bu dobili odgojnu šamarčinu od EU,potjerali bu si fin dio korisnika do nove jare..... well done T-Mobile CRO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma znaju oni predobro naše većinu prosječnih korisnika kakvi su, i kako lako ih se može obradit pričom, uvjeravanjem ili malo jeftinijim mobitelom, tak da neće ništa puno izgubit. Ali da ponuda je jad i bijeda, potpuno je, drugi daju prema svima a oni se ograničavaju na svoju mrežu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
I ovak da nisam imo nekih komplikacija oko prijenosa broja na TELE 2 na Revoluciju bi se maknou od njih, a ovo ce jos samo ubrzati taj proces cim mi istekne ugovorna obveza na drugom broju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ono, logika neka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisu li neki španjolski operateri napravili isto to? Pa to je sve kartel i mafija, kao i korporacije u bilo kojem biznisu, nisu ludi da se idu nadmetati direktno i rušiti jedni druge kad mogu musti ljude za više novaca. Te priče o tržišnom natjecanju i blagodatima kapitalizma zaboravite, danas drmaju nekoliko velikih korporacija u svemu i svi se dogovaraju oko cijena i usluga da se profit što više maksimizira, nisu valjda blesavi da se uništavaju.
![]() |
#107 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Jer ako je jedna opcija za cijelu obitelj onda mi se i isplati (uspostave zadnjih mjeseci ukupno budu manje od 50kn tak da samim prebacivanjem nebi niš uštedio, pošto je obitelj+ skuplja 50kn... Ali koristimo ove opcije poruke, pa bi mi se zbog toga eventualno isplatilo prebacit i aktivirat flat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
A za drugi dio pitanja, mislim da vrijedi samo jednom članu jer se aktivira preko poruke i veže se za taj broj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Aktivacija Flat košta 50 kn, ali po mome mišljenju totalno skupo. Zašto ? Jer nigdje ne piše da se po svakom priključku unutar obitelji plaća tih 50 kn, a ne grupno za cijelu obitelj. ![]() Prešao nekidan sa Obitelj XL na Obitelj L+, 5 nas je unutar obitelji (3 pretplate i 2 simpe), nama taman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
http://www.gomonews.com/deutsche-tel...s-users-extra/ Po ovome,DT je ukinuo zabranu ali ce naplacivati Voip mjesecno. Ne mogu naci vise,ali cini mi se da je EU nesto vikao na njih zbog zabrane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Rasprava je tu jel je vezano uz T-Mobile pretplatu kao što naziv teme i govori....i kako znaš da neće napravit oni ono što drugi teleoperateri neće? Drž se "nestabilnog" androida i teme za nogomet boga ti... Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 07.06.2012. u 05:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Danas sam bio u T-Centru, objasnio zenskoj za salterom da mi je istekao ugovor i da razmisljam da ga produzim, ali da mi Extra Total+ ne pase s obzirom na to da trosim vise od 50 SMS-ova mjesecno i s obzirom na to da mjesecno trosim ~100 kn u trenutnoj tarifi (koje vise nema), pa me zanima je li moguce iskoristiti 50% popusta za mlade, iako sam 28. premasio prije tri mjeseca, te da bih usput kupio i mob. "Ne, uopce nije moguce". Na moj komentar da u tom slucaju gube korisnika doticna nije ni trepnula. Herojski! ![]()
![]() |
#115 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma njihove 'posebne ponude za pojedinog korisnika' je lakše nekako dobit preko službe za korisnika, nego na pultu. Tako barem me naučila neka praksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
Pa normalno da nije moguće. Ako piše da je do 28 god, onda nije moguće ako više nemaš 28, to nije ona kriva... Jedino te mogla nagovarat za neke druge opcije i slično, al očito joj se nije dalo ![]() Al ako se ne varam, ti možeš ostat na trenutnoj tarifi, možda čak i produžit ugovor na njoj :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Nekad se na Mrak tarifu moglo preci ako si imao i vise od limitirajucih 48 g., ali opet, stosta se moglo nekad ![]() Dobro, propis je propis, koliko god glup bio, ali mi je super kako gube korisnike, a ocito im svejedno. Mogu biti bez ugovora na trenutnoj tarifi, ali ne mogu produziti ugovor po njoj jer su je maknuli iz ponude cijelih devet mjeseci nakon sto su je uveli. Citiraj:
Vidjet cu dalje, nije da mi se zuri ikamo.
![]() |
![]() |
#118 | ||
Banned
|
Citiraj:
Tamo negdje u nekom tmobile pdf-u o uvjetima korištenja je netko nešto napisao i odma se svi uzbunili kao da to stupa na snagu sutra. Niti se zna kad će to biti, niti se zna hoće li uopće biti ikakavih zabrana, ali važno da se flejma po forumima. Evo ti quote čovjeka iz tmobilea: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
|
Čim su si oni u uvjetima ostavili tu mogućnost znači da planiraju na to da će je kad tad uvest... A uopće planiranje tako nečeg je dovoljno da se ljudi bune. Istko kao da sad vlada donese zakon po kojem smije zabranit vožnju po starim cestama i usmjeravat sve na autocestu (koja se skupo plaća) i da se ljudi ne bune jer to nije još stupilo na snagu, nego su si samo ostavili tu mogućnost... A uostalom, što to tebe smeta da se neko žali na tako nešto? Ne vidim razlog zašto treba braniti T-mobile u ovom slučaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
|
Uopće ne branim tmobile nego mi smeta kad neko priča o nečemu kao da je to gotova stvar, kad bude službeno da će to stupit na snagu onda nek se vrti rasprava. I još o tome pričaju oni koji su otišli iz tmobile mreže kao što je trouble. Ono, super, prebacio si se na drugu mrežu, čemu onda više flejmanje po ovom topicu protiv tmobile ako nemaš ništa s njima? Tražiš razlog da si dobro postupio? ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|