|
![]() |
#9451 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
došlo brzo i sigurno ![]()
![]() |
![]() |
#9453 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Starci uzeli u sancti gorenje, ugradbenu, plinsku, ploču za kuhanje koja od prvog dana ne radi dobro. Garanciju ima. U sancti su im rekli da nose u gorenje, u gorenju su im rekli da sve prijave preko maila/telefona, da ne može prijaviti ovako u trgovini. Naravno niko se ne javlja na telefon niti odgovaraju na mail. U sanctu da nose moraju ju sami odspojit, a ne žele se petljat. Lakše bi im bilo prijavit u poslovnici negdje, neka serviseri dodu, odspoje i nose na popravak. Sad ih loptaju. Nisam u istom gradu pa ne mogu s njima. S kime da se idu svadat? Ja kad sam prijavljivao perilicu naravno da ju nisam nosio nigdje, došo serviser i popravio na licu mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9454 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jedini tko je njima nadležan za bilo šta je sancta, gdje si kupio, tamo se reklamira nema što sancta njima reć da nose u gorenje, to je njihov posao, e sad kako da ta ploča stigne do sancte - neznam
![]() |
#9455 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma prijavi se kvar na Gorenje broj podrške i dođe serviser doma, ženi su se uredno javili na telefon. Nema nikakvog nošenja u trgovinu. Za moju perilicu došao serviser iz MR Servisa doma i riješio sve. Susjedu isto za štednjak.
![]() |
#9458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
aprospos tih povrata u roku 14 dana obratite pozornost na crveno zaokruženo ispod proizvoda https://www.ozone.hr/product/be-i-ne...k-00-tws-crne/ dal je to dozvoljeno, jer mnogo artikala je "zapečačeno" tvorničko pa se svi mogu izmotavat na to. iako ne znam kakva higijena ovdje ima pravo glasa... ![]()
![]() |
#9460 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
https://www.ekupi.hr/Pickup-and-return U tvom slucaju = https://mrservis.hr/ pa ispunis obrazac da pokupe.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9461 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
O cemu ovisi ako mi prodavac daje 2 godine jamstva na uredjaj, ali samo 6 mjeseci na adapter i kabel? Je li to uobicajena praksa kod nas ili ovisi o prodavacu, supplieru, necem/nekom trecem? Imam situaciju da mi je prdnuo adapter za napajanje, ali sam uredjaj radi normalno s drugim adapterom.
![]() |
![]() |
#9463 |
49%winner
|
Dobio sam vec takav odgovor pa sam samo htio provjeriti. A u redu, nije neka drama. Steta sto na adapter gledaju kao "dodatnu opremu", a dodje u istoj kutiji skupa s uredjajem ![]() Ako kupim recimo Samsung punjac kao zaseban uredjaj, tada vrijedi isto pravilo, 6-12mj?
![]() |
![]() |
#9464 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ovisi je li to navedeno uz jamstvene uvijete koje si dobio sa uređajem ili nije. Obično je baterija izuzeta u njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9465 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Tv lg 65c4 došao sa servisa zbog crne okomite crte. Zamjenjen panel. Radio dva dana i danas slika ljubičasta,izmješana,isprekidana... Kažu iz servisa " šaljemo ponovo kombi po tv". Ako se ovo nastavi , što da radim? Pretpostavljam da ovisim o dobroj volji sancte da mi daju drugi tv il povrat novca. Potrošim pare da nemam mjesecima tv. zapopi..... Edit: lažna uzbuna. Kad sam došao kući ,resetirao sve što se dalo,promijenio kablove i tv sad normalno radi. Tipujem na maxtv stb. Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 07.02.2025. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9466 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Monitor star 2 mjeseca zamjenjen od strane servisa s novim istim monitorom, ali nije se dobio novi račun, a s time ni nova garancija. Je li trebao stići i novi račun? Kupljeno na Ekupi.
![]() |
#9467 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ne možeš dobit novi račun jel ti nisu ništa prodali nego servisirali, tj. dobio si novi. Ali trebaš neki papir na kojem piše da si dana tog i tog dobio novi monitor. I od tog datuma ti vrijedi garancija. Ak ti ga nisu dali, inzistiraj na tome.
![]() |
#9468 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ok, dobio sam servisni nalog. Znači gledam datum na tome i tjt. U Futuri sam za grafu dobio račun na 0€, a na servisnom nalogu je jasno pisalo garancija toliko i toliko tako da mi je zbog toga bilo čudno, ali to je Futura koja je trgovina za poželjeti.
![]() |
#9469 |
Premium
|
Macbook kupljen u Švici u webshopu, jel mu 24mj garancija uredno vrijedi u RH i kod ovlaštenih HR servisera? Švicarci imaju cijene kao u americi, za razliku od nas u EU gdje je cijena usa+35%, pa gkledam novi mac uzeti u CH |
![]() |
![]() |
![]() |
#9470 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko ja znam, Apple ima worldwide garanciju za svoje proizvode, ali ne bi bilo loše da upitaš naše ovlaštene servise.
![]() |
#9472 |
The mighty pirate
|
CH nije u EU, tako da imaš tu godinu worldwide, a onda eventualno dodatnu godinu ako se CH izborila za to potrošačko pravo kao EU, ali samo na području CH. Pročitaj njihove zakone. U HR i ostatku EU ti ga nitko neće pogledati nakon isteka te godine dana. https://www.reddit.com/r/Switzerland...ctice_like_in/
![]() |
#9475 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Zna na amazon.de bit dobrih cijena a s jamstvom je ista situacija, 12 mj svuda, drugih 12 samo kod amazona al taj povrat je besplatan. Imao sam problem sa iphone 7plus i riješili ga uredno u drugoj godini.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9476 | |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Pitanje u vezi LG promocije koju sad imaju po dućanima za televizore, 2+3 godine. Kupujem televizor na firmu, i sad čitam uvjete promocije: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9479 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hr.cocoluna.co Žena mi je sa ove stranice kupila neku igračku za poklon. Naravno da je nakon 3-4 tjedna došla kineska vrećica, bez ikakve ambalaže, očito neka preprodaja sa Alije. Plaćeno je pozećem, nema nikakvog računa niti tko je prodavatelj. Na support mail naravno ne odgovaraju. Kome prijaviti takvo nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|