Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2024., 09:52   #31
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Više izgledao kao Ghost of Tsushima 2 nego AC.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2024., 10:08   #32
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Više izgledao kao Ghost of Tsushima 2 nego AC.

To može biti samo plus, barem meni jer mi je Ghost of Tsushima jedna od najboljih igara zadnjih godina.
Staro 10.06.2024., 14:08   #33
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Istina, samo ovu igru radi woke studio. Ubishit
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2024., 21:54   #34
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
još malo asasina

Staro 13.06.2024., 08:34   #35
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Meni ovo odlično izgleda, samo razmišljam, prednaručiti za PS5 ili igrati na PC-u...
Staro 13.06.2024., 08:36   #36
rokonja
Premium
Moj komp

rokonja's Avatar

Jako podsjeća na Ghost of Tsushima.
rokonja je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2025., 18:11   #37
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 24.01.2025., 10:21   #38
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Najviše se osjetio AC: Odyssey
Meni dovoljno da naručim.
Staro 25.01.2025., 12:34   #39
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 28.01.2025., 13:42   #40
Nbdy32
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Meni dovoljno da naručim.

Javi se kad prođeš, pretpostavka da bu za PS5 ???
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2025., 14:42   #41
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Javi se kad prođeš, pretpostavka da bu za PS5 ???
Naravno.
Staro 20.03.2025., 09:16   #42
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Staro 20.03.2025., 09:18   #43
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Meni Gamershop prvi puta od kada kupujem od njih poslao da nemaju na stanju igru za mene i da trebam čekati, a prednaručio sam.

Stornirao narudžbu, vratili novac.
Staro 20.03.2025., 09:33   #44
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Odigrate ju na pretplatu za 18 eura...prek ubisofta.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 10:00   #45
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

I to je istina, da.

Moram vidjeti jel dostupna odmah na PS5, ali ako je, onda ću prvo odigrati Tsushimu do kraja, pa AC, pa će Death Strending 2 će već tu biti.
Staro 20.03.2025., 13:08   #46
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ova igra ako se ne proda u 5+ milijuna primjeraka ruši Ubisoft kakav smo poznavali. S obzirom kakve gluposti izbacuju zadnjih par godina ja sigurno neću postiti suzu zbog njih. Ljudi koji ste i zainteresirani za ovaj naslov... nemojte kupiti baš odmah, neka se znoje malo
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 13:33   #47
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Kao dugogodišnji ljubitelj AC, ne vidim niti jedan valjan razlog igrati jogurt verziju, kamoli kupiti igru...
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 15:08   #48
Blind_Guardian
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor NoNic2 Pregled postova
Ova igra ako se ne proda u 5+ milijuna primjeraka ruši Ubisoft kakav smo poznavali. S obzirom kakve gluposti izbacuju zadnjih par godina ja sigurno neću postiti suzu zbog njih. Ljudi koji ste i zainteresirani za ovaj naslov... nemojte kupiti baš odmah, neka se znoje malo
To su gluposti koje rage baiteri i jeftini portali prodaju debilima, nema nikakve šanse da bi firma mogla bankrotirat.
Cijena dionica i kratkotrajni pad prihoda mogu dovesti jedino do restrukturiranja i rezanja zaposlenih, s tim da postoje i nekakve muljaže u pozadini oko vlasničke strukture.
U smislu ukupnog talent poola i IP potencijala, to je jedna od najvrijednijih gaming firmi na svijetu.
Blind_Guardian je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 15:55   #49
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ovo je jednostavno sve.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2025., 17:03   #50
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Za sada jakoooo slabo, ako ne bude bar 150,000+ igrača večeras mogao bi biti još jedan u nizu flopova
Staro 22.03.2025., 10:44   #51
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Koliko čitam milion igrača preko uplaya i steama i pozitivne ocjene istih na steamu.
Staro 22.03.2025., 11:43   #52
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Koliko čitam milion igrača preko uplaya i steama i pozitivne ocjene istih na steamu.

Zašto nisu izašli s podacima koliko su primjeraka prodali? To je jedini relevantni podatak. Sve drugo su gluposti i manipulacija podacima.

Sam end game credits traje 2 sata . Svi ti ljudi koji su radili na igri, za očekivati je da im je poklonjen besplatni primjerak, možda i njihovim obiteljima... eto ti već masu igrača a nikakva zarada.

Ne govorim da igra neće ostvariti solidan, možda i dobar prodajni rezultat ali to još moramo vidjeti.
Stream je dosao oko 50.000 peak, samo to bi moglo biti oko milijun prodajnih primjeraka a na PS5 će se sigurno puno više prodati jer je AC puno više popularan na konzolama.
Staro 22.03.2025., 11:49   #53
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor NoNic2 Pregled postova
Zašto nisu izašli s podacima koliko su primjeraka prodali? To je jedini relevantni podatak. Sve drugo su gluposti i manipulacija podacima.

Sam end game credits traje 2 sata . Svi ti ljudi koji su radili na igri, za očekivati je da im je poklonjen besplatni primjerak, možda i njihovim obiteljima... eto ti već masu igrača a nikakva zarada.

Ne govorim da igra neće ostvariti solidan, možda i dobar prodajni rezultat ali to još moramo vidjeti.
Stream je dosao oko 50.000 peak, samo to bi moglo biti oko milijun prodajnih primjeraka a na PS5 će se sigurno puno više prodati jer je AC puno više popularan na konzolama.
Možda zato jer ljudi puno iznajmljuju kroz pretplatu od 18 eura pa to i nije prodaja, nemam pojma. Znam da bum je ja tak odigrao prek uplaya kao i prethodne dijelove...nemam ni jednu njihovu igru na steamu, sve su na uplayu i imam ih hrpu, jer sam ih tak kupio puno jeftinije u trenutku kupovine.
Sad uz pretplatu ne namjeravam ju ni kupiti, to se odigra za jedan mjesec jer nije preduga....za razliku od Valhalle koju sam igrao preko 150 sati
Staro 22.03.2025., 14:08   #54
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Ovo vise lici na Dragon Age. Preko vikenda nisu mogli prebaciti 100k all time peak na steamu. Bilo oko 75K prvi vikend. Neka igraju na Ubisoft pretplati ali svi znamo na je 90%+ igraca na Steamu.

U prevedonom: epic fail.

Ovo je tuga, all time peak 51K a azijatske igre u istom vremenu imale preko 1mil.

Sto se same igre tice, svi kazu da je dosadna. Meni se graficki svidja. Svidja mi se setting. Da se moze igratio bez crnog gay japanca koji je u vezi sa tranđom, mi slim da bi je uzeo na popustu. Ovako zaoibilazim u sirokom luku. DEI garbage.
Staro 22.03.2025., 14:26   #55
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Sobzirom koji je nastavak po redu, da konstantno izlazi poput fife, koliko sati treba za odigrati brijem da ima i previše igrača. Taj serijal treba kompletnu rekonstrukciju u gameplayu, neku kombinaciju linearnih podužih linearnih nivoa na otvorenoj mapi uz bolje prezentiranu priču.
Sve u svemu mislim da smo sve dalje od skupih AAA naslova, generiraju gubitak više manje svima po redu. Ljudi su siti takvih igara. Npr. Spiderman 2 je debelo opteretio Sony i malo tko je više zadovoljan zaradom od takvih igara.
Ovo kaj je crnac samuraj u Japanu i može općit sa muškarcem me zaboli, i tak ne odaberem takav razvoj radnje...bilo ga je i u Cyberpanku gdje sam slučajno odabrao i koga briga, lol. I dalje mi je to jedna od najboljih igara jer je donijela neke nove razine u prezentaciji priče i gameplayu.
AC je jako izlizan serijal, potrajao je debelo predugo a koncept igranja je isto kao i Far Cry igrama samo iz trećeg lica, i to smo svi odigrali na desetine puta.
Svejedno aj bum ga odigral i po 101. puta zato jer je jednostavno igriv. Legnem se , na velikom TVu sa gamepoadom ta se igra igra sama, baciš dva tri sata ko od šale. Kad završiš pitaš se kaj mi je to trebalo ali eto novog nastavka pa idemo iz početka

edit

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 22.03.2025. u 15:58.
Staro 23.03.2025., 12:31   #56
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Evo se i Asmongold nakačio na igru
https://www.youtube.com/watch?v=8Gx9vbZTW7c

Iz njegovog videa vidjeh da su neki developeri (igrom slučaja se zovu HistoryAccurateDevelopers) izbacili parodiju na ovu igru, zove se Yasuke Simulator:
https://store.steampowered.com/app/3...uke_Simulator/

Koje ruganje...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2025., 13:25   #57
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Evo peak za vikend samo 60.000 na steamu-u, još je ostala nedjelja za spasiti situaciju ali nevjerujem da će biti prevelikog odstupanja.
Ima i statistika na steamdb koja radi predpostavljenu prodaju kopija na broj playera i za sada iznost ~175.5k -239.4k. Ta statistika nije uvjek super precizna ali zna biti.
A u vezi njihovih sada 2 miliuna playera nemojmo i zaboraviti da je Intel imao bundle akciju gdje se igra djelila šakom i kapom na svaki kupljeni Intel laptop, gpu i cpu.
Sve ovo ide istim stopama kao i Dragon age i Avowed.

Razlog zašto igru zovu dosadnom je što 8 sati kvalitetnog contenta rastegnu na 50 sati i stvari se maksimalno razvodne.
Staro 23.03.2025., 13:58   #58
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Igra se štanca ka obični kopi pasta od pamtivijeka svaka čast nekome ko ovo igra i dan dns

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2025., 15:06   #59
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Iz njegovog videa vidjeh da su neki developeri (igrom slučaja se zovu HistoryAccurateDevelopers) izbacili parodiju na ovu igru, zove se Yasuke Simulator:
https://store.steampowered.com/app/3...uke_Simulator/

Koje ruganje...

Haha, ovo je jako
Exy je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2025., 17:54   #60
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ja nemam ni jednu ubisoft igru na steamu sve su na uplayu tj epicu. A imam ih gotovo sve kaj je ubisoft izbacio. Tako da steam nije revelantan. AC serijal je da poprilično izlizan i nakon indiane jonesa teško mi se natjerat igrat ovo. Možda probat jogurt verziju ili čekat neki popust jer za 6mj ta igra neće vrijediti više od 20-30€ što mi je ok cijena.
jurbAs je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno