|
![]() |
#45541 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Dojadilo mu kad nema lager dijelova, pa zivka okolo tko ima. Ista stvar je i za dijelove za suspenzije, ali tu je bar za FOX miran. Bizmark je otišao u totalno drugu branšu, Dojadilo čovjeku, a mislim da je i zamirišala dobra lova. Bero iz Bizmarka je otišao u Drezgu.
![]() |
#45545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam se u garazi primio posla, i pripremio sva tri bicikla za sezonu. Povecao sam ergelu, Zuco SS mi je novi commuter, posto sad moram bajk vezati vani u strogom centru, s Laufeyom vise ne zelim riskirati, pa sam ugrabio Elopsa iz Decathlona na popustu, i mogu reci da je taj bajk malo para a puno muzike. Po ravnom ide ko metak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45546 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
@Nik Top ergela.. 279 je inače cijena, koji popust si dobio i kako? Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#45547 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45549 |
Premium
|
Pa da, znam da je cijena nesto niza od uobicajene, kad lansiraju nove boje onda ove stare stave ne popust. To ima je uobicajena praksa...a praksa im je takodjer povecati cijenu novih modela/boja kad ih lansiraju. Bas me zanima koje boje ce sad puknuti, ova zuta mi je jedna od boljih, ako ne i najbolja do sada. Mudhugger FRX Front Mudguard |
![]() |
![]() |
![]() |
#45550 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Kužim sad.. i da, već im je duže vrijeme ta cijena. ![]() Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#45551 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45552 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() sreća šta ne živiš u RI mada je s ovom bojom pravi mamac za ![]()
![]() |
![]() |
#45554 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#45556 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Možeš li ako nije problem još malo detaljnije opisati iskustva sa Elopsom? Treba mi nešto solidno za do mora i ponekad posla pa se dvoumim između par jeftinjaka hybrid/trekking 350-450 eura tipa Nakamura, Riverside 500, nešto iz Hervisa itd. Kako ti se čini da je bike složen, pogon itd jel imaš osječaj da će se brzo raspasti ili ti se čini čvrsto? Kako ti se čini položaj tokom vožnje, onako na slikama mi se čini malo agresivan, previše nisko volan ili se varam? Ja sam visok 187cm, to bi bilo XL prema njihovim mjerenjima? jasno treba prije i isprobati u dučanu. Iako mi taj single speed nije baš prvi izbor, neznam... bike baš nekako cool izgleda u toj boji i jako je lagan + jeftin što je plus naravno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45557 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima li netko možda Garmin Tacx Flux 2?
![]() |
#45558 |
Premium
|
Ja sam 186cm i uzeo sam XL i to je tvoja velicina, IMHO L zaboravi, Elops je tipican SS znaci kratki HTT i izvucen si onak na biciklu, malo agresivniji polozaj dobijes kao sto si i skuzio po slikama. Ono sto moras odmah promijeniti je sic stanga jer nema podesavanja nagiba sica, to ti je 10€, takodjer dodje sa 525mm volanom, kojeg sam takodjer odmah zamijenio sa 680mm (10.5€). Kotace ekipa hvale kao cvrste i neunistive, ali i teske - podnose gradske rupe i rubnjake bez problema i potrebe za centriranjem. Meni naviknutom na fulku od 16kg - bajk je lagan (12kg) ![]() Za pretpostaviti je da ces mijenjati i pedale (dolazi sa plastikanerima) za neke kvalitetnije, i sic ako ti ovaj ne bude pasao (meni je recimo bio premekan). U voznji gradom bajk leti, lagano je odrzavati brzinu od preko 25km/h, ako nema vjetra 29-30km/h ides s njime samo tako. Po ravnome, se razme. Za uzbrdice nije, iako ga ekipa popne i na Sljeme. Ja sam se najvise morao navikavati na te cestovne kocnice s gumicama, pogotovo kad vozim 4-klipnu hidrauliku koja ukopava. Pogon mu je isto slabija strana, ne rikava, vozi tisuce kilometara, ali se pod teretom teskasa lagano uvija kad nagazis stojecki. Za te pare nema boljeg bajka, nemam zamjerki, usudio bi se reci da je cak i bolji od SS konkurencije razvikanijih imena koji kostaju duplo vise - recimo Jamis Beatnika. Moj dojam je da sam kupio bajk koji vrijedi vise nego sto sam ga platio. Nacelno su ljudi su jako zadovoljni s Elopsom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45559 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni elops speed 920 mokri san, ali nikako da se nagovorim kupiti ga.
![]() |
#45560 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Vozio sam za test malo po AMS ovo cudo, meni je to odlicno za grad. COWBOY BIKE Bio za vikend na dotki, pa ko je pisao da moze tamo s gravelom? Jedva sam prosao sa 2.5 gumom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45562 | ||
Premium
|
Citiraj:
Preselio sam van grada 8km, to mi čini super za to. Jedino bi morao nešto skombinirati s dostavom pošto: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45563 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45565 |
Premium
|
cowboy... mišljenja su podjeljena... osim pop-art/avantgard izgleda ne vidim ništa. zanimljivo... za comute po gradu provjereni 500wh električni city/touring za samo 1500€ dušu dao konzumaciju ovog bi usporedio sa autom smart/mini morris
![]() |
#45566 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Jednom sam išao na XC stazu, nakon toga više ne. Al kad dođeš gore na onaj plato ja odem lijevo još uz brdo pa dole i onda se spojim negdje na sredini kanala, nejdem na autoput. Idem svaki vikend krug napravit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45567 |
Premium
|
ak nije protivno pravilima, ovdje bi oglasio prodaju svoj eMTB Genesisa ukratko :kupljen 11/2023, nema potrebnih ulaganja, sve ispravno, XL veličina, 2 seta guma dodatni info na PM naručen novi eMTB cijena za forumaše 1200,00€
![]() |
#45569 |
Premium
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|