Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 08.04.2018., 19:05   #8701
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 3,260
Citiraj:
Autor izzo Pregled postova
Ja im poslao upit 5.4.18. za Max3 + mob. obiteljska tarifa 4 člana i još se nitko ne javlja, izgleda da im to nije interesantno, ZG im daleko.
Mozda su mene tako brzo i potpuno neocekivano konkaktirali jer trazim novi prikljucak... Ne znam, samo cini mi se da cu morati prihvatiti ponudu za max2 jer ostali nisu konkurentni ponudjenoj cijeni od 159kn (ukljuceno 50mbps). Iskon je prividno jeftiniji sad sa akcijskom cijenom od 139kn no kad uracunam 625kn koje moram dati telekomu za novi prikljucak ispadne me skuplje na 2god nego da prihvatim ponudu tkoma...

Btw, vidim da se prica o optici nove generacije, osobno bi bio presretan da mogu dobit bilo kakvu optiku pa i onu najstarije generacije , jer mislim da to nece tako brzo u "moje selo"...
__________________
Sn4k3 je online   Reply With Quote
Staro 08.04.2018., 19:34   #8702
viking.software
Premium
Moj komp
 
viking.software's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: rijeka / krk
Postovi: 518
Citiraj:
Autor fAg Pregled postova
Nekad nema druge opcije.Meni je smiješno kako reklamiraju optiku nove generacije,za koga? Ne živimo u Tokiu,šta je sa onima koji imaju samo bakar i jedva hvataju 2G/GSM signal? Gdje su te milijarde uložene stvarno neznam.Jedino u njihove džepove.Ali najbitnije je da se oni slikaju.
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...-foto-20180322
ma, da uvedu tu novu optiku (čuj, novu) u jednu zgradu, u jedan stan i to nekome naplate, imaju se čime hvaliti. a to što ta usluga neće biti dostupna godinama tamo gdje su još bakrene žice po "banderama", to je manje bitno.
marketing je čudo...
viking.software je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2018., 20:24   #8703
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,736
Je netko prikupljao suglasnost vlasnika stanova u zgradi kako bi se probala dovući optika?

Pričao sa prijateljem koji radi u Iskonu, prije godinama radio u T-Comu. Rekao mi ako samo prikupim više od 50% potpisa u zgradi da su suglasni za optiku, da može probati provući zahtjev da se dovuče optika. Zanima me da li je to netko već radio?

Ja gledam, 24 stanova, neka prikupim 13 potpisa i onda probati..
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2018., 20:32   #8704
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,731
Nema neke mudrosti. Što više potpisa to su ti bolji izgledi da se provuče optika.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 17:44   #8705
myroman
Premium
Moj komp
 
myroman's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2015
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 303
Meni su napokon ponudili max3 povoljniju cijenu.
209 kn + 10 kn turbo + 5 kn prosireni paket.
Ovih 10 kn za 50 mbit me zasmetalo. U 2018. da moram extra placati za kolko tolko postenu brzinu.
Nego, cuo sam da se kod iskonovih rutera ne moze raditi port forward. Je to istina?
Jer sad je ovako:
HT - 224 kn
Iskon - 209 kn (hbo premium + djecji paket) i max brzina.
Hm... 🤔
myroman je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 17:48   #8706
Toncek
member
 
Toncek's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 725
Cudno....ja sam dobio za 189 kn, brzina 50 mbit bez nadoplate.
Toncek je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 18:02   #8707
myroman
Premium
Moj komp
 
myroman's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2015
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 303
Citiraj:
Autor Toncek Pregled postova
Cudno....ja sam dobio za 189 kn, brzina 50 mbit bez nadoplate.
Trio paket!? Žica?
myroman je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 22:52   #8708
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,664
HT uvodi uskoro novost za optima/h1 i iskon korisnike. Njihovi tehnicari ce odradivati bitstream smetnje i ukljucenja kod korisnika.
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 23:00   #8709
Toncek
member
 
Toncek's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 725
Citiraj:
Autor myroman Pregled postova
Trio paket!? Žica?
Max 3 optika.
Toncek je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2018., 23:06   #8710
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,373
A jesi i dobio brzinu za optiku... toliko imam na bakru.

Btw myroman je pričao za bakar gdje je naravno skuplje.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2018., 00:26   #8711
Toncek
member
 
Toncek's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 725
Meni taman.
Toncek je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2018., 10:25   #8712
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 630
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
HT uvodi uskoro novost za optima/h1 i iskon korisnike. Njihovi tehnicari ce odradivati bitstream smetnje i ukljucenja kod korisnika.
Pitanje je sad za nas krajnje korisnike jeli to loše ili dobro. Pretpostavljam loše...
Froxie24 je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2018., 16:36   #8713
warlock25
Ares
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 1,564
pa posto je to sve htova infrastruktura mislim da je bolje da to rade njihovi ljudi kaj ne?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2018., 16:48   #8714
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 630
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
pa posto je to sve htova infrastruktura mislim da je bolje da to rade njihovi ljudi kaj ne?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Pa stvar je u tome što se HT-ove tehničare čeka dugo ako si na drugom operateru.
Froxie24 je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2018., 21:33   #8715
myroman
Premium
Moj komp
 
myroman's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2015
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 303
Jedno glupo pitanje.
Igrao sam se sa roditeljskom zastitom pa sakrio sve programe.
Nakon sto sam ponovo vratio natrag sve vise nije raspored kanala isti, odnosno sad idu brojevi po redoslijedu od jedan do nekih 300.
Kako vratiti raspored da bude kao prije (npr., 211 Nick JR, 800 lokalni, 900 svedski akcijski...). 😁
myroman je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2018., 12:52   #8716
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 461
Nijedno pitanje nije glupo, jedino si promašio thread - za maxtv imaš ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3183327

A tvoje pitanje, u postavkama kanal liste imaš stavku da sve vratiš na tvornička podešenja
Andrija M je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 16:37   #8717
warlock25
Ares
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 1,564
Ako bi isao na ht sa optime preko prodajnog i uzeo net 50mbit i tel sa besplatnim razgovorima prema mobu i fixu to je 159 kn ili sam nes krivo skuzio?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 16:51   #8718
izzo
Registered User
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 60
Meni prodajni prestavnik ponudio Max3 za 250kn jer eto prelazim sa Iskona i ne može dati po cijeni od 209kn,kao ta ponuda samo za one koji prelaze sa Vipa.
izzo je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 19:18   #8719
myroman
Premium
Moj komp
 
myroman's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2015
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 303
Iskon je njihov pa im svjedeno.
Reci da prelazis na vip ili sl.
A preko kompare.hr dobijes dobru iskon ponudu.
myroman je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 20:27   #8720
izzo
Registered User
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 60
Citiraj:
Autor myroman Pregled postova
Iskon je njihov pa im svjedeno.
Reci da prelazis na vip ili sl.
A preko kompare.hr dobijes dobru iskon ponudu.
A zašto bi išao na Kompare za Iskon,kad sam već na Iskonu i nisam zadovoljan? Ovdje se radi o prelazak sa Iskona na HT, a kolega @warlock25 bi sa Optime na Ht. Iskon,Optima=HT.
izzo je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 20:38   #8721
Mate22
Registered User
Moj komp
 
Mate22's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 123
Citiraj:
Autor izzo Pregled postova
A zašto bi išao na Kompare za Iskon,kad sam već na Iskonu i nisam zadovoljan? Ovdje se radi o prelazak sa Iskona na HT, a kolega @warlock25 bi sa Optime na Ht. Iskon,Optima=HT.
Znali netko kako da mi ovi iz tcoma otključaju ove nat geo i wild HD kanale nisu ni u jednom paketu više ponuđeni pa zna li netko kako da ih pitam da mi ih puste ima li neka caka? Inače imam SportPlusHD paket kod njih i Prošireni di je puno HD kanala al ova dva su u SD verziji otvorena ali ne i HD pa kako da mi ih puste jel moram šta dodatno platit i koliko?
Mate22 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 22:16   #8722
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,260
Nikako, nemoguća misija je dobiti te kanale. Nekima su uključeni trikovima crne magije, dosta njih na optici imaju džabe, u T-Centrima naravno imaju te kanale otključane.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 22:28   #8723
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,731
Ne postoje u ponudi tako da ih nikako ne možeš dobiti.
Kanale nitko ne bi trebao imati.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 22:37   #8724
Mate22
Registered User
Moj komp
 
Mate22's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 123
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ne postoje u ponudi tako da ih nikako ne možeš dobiti.
Kanale nitko ne bi trebao imati.
Nije točno! Imaju ih u ponudi vidil sam kod frenda i u t-com centru jučer na iblerovu trgu da najnormalnije rade.
Mate22 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 22:39   #8725
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,731
Citiraj:
Autor Mate22 Pregled postova
Nije točno! Imaju ih u ponudi vidil sam kod frenda i u t-com centru jučer na iblerovu trgu da najnormalnije rade.
https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...i-paketi/maxtv

Onaj tko ih ima, ima ih pukom srećom da mu nisu zaključani. Programi službeno nisu u ponudi i ne nalaze se u nijednom programskom paketu. Tako da je točno da nisu u ponudi
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2018., 22:53   #8726
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,260


https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...gramski-paketi

Postoje NatGeo HD, radili su mi na starom uređaju ali na novom ne rade.
Imam i prošireni i sport plus.

Btw što vam je sve na https://moj.hrvatskitelekom.hr/
tv-podaci o usluzi aktivirano?
Code:
Dodatni paketi:	
MAXtv osnovni paket-NOVI
Max Sport Plus paket - pretplata 24 mj.
Prošireni paket - pretplata 24 mj.

Dodatne usluge:	
Bundle
MAX3 rez instalacija
MAX3 Start
MAX3 Start ug.obveza
MAXadsl Flat opcija MCD24 (marker)
Non Stop+ Opcija L, L HBO, M+
Popust Non Stop+ Opcija L, L HBO, M+ - MCD24
Promo Popust Non stop+
Max Sport Plus paket - pretplata 24 mj. (marker) - 2016.
MAX Sportski Plus paket uz MCD 24 promo popust – 2016. (marker)
MAXtv prijemnik
MAXtv
MAXtv pristup aktivacija
Videoteka
TV vodič
Interaktivni sadržaj
Videoteka - sadržaj za odrasle
MAX3 Start Bundle
MAX Sportski Plus paket uz MCD 24 promo popust – 2016.
HDTV (bez kanala)
Max Sport Plus HD
Snimalica 10 - 100%popust 24 mjeseca
Ugovorna obveza MAXtv 24mj. - Snimalica 10
NextvTV Flag
HD paket kanala
Meni je sve ovo pa nemam natGeo. Baš bi htio vidjeti nekoga tko ima aktivirano.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2018., 14:02   #8727
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 891
Prijatelj mi je imao ADSL ( 4 Mbit/s) i poslali su mu novi router da može preći na VDSL( 20 Mbit/s). Zamjenio ga je. Dali treba to aktivirati i da li se dodatno plaća?
Hvala
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2018., 14:06   #8728
vacs
Premium
Moj komp
 
vacs's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Tu negdje
Postovi: 907
Ne placa se dodatno...ako mu na speedtestu 20mbit onda je to to, ako nije nek zove nakon par dana da dignu
vacs je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2018., 14:19   #8729
Mate22
Registered User
Moj komp
 
Mate22's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 123
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Prijatelj mi je imao ADSL ( 4 Mbit/s) i poslali su mu novi router da može preći na VDSL( 20 Mbit/s). Zamjenio ga je. Dali treba to aktivirati i da li se dodatno plaća?
Hvala
E bog Stipest već smo se sretali ovdi po raznim forumima pa ću pokušat da ti ja odgovorim meni su nedavno uključili onu Max3 uslugu kad sam prelazio sa Bnet-a ja sam dobio taj novi speedport router i morao sam zvat da mi uključe Turbo50 opciju brzine jer imam tehničke mogučnosti a početna brzina mi je bila tek 4mbit/s.E sad koliko ja znam da se ta osnovna vdsl 20 brzina neplaća nego jedino ako bude dizao na turbo 30,40,50 ali to nisam baš 100% siguran najbolje da on to direkt kod njih provjeri ali ako je neka nadoplata onda je to 10kn u pitanju.A oni mu to trebaju aktivirat ako on slučajno primjeti da mu nisu podigli brzinu na 20 onda nek zove pa ćemu uključit. p.s čekam još da mi uključe sve one HD kanale pa onda ti javim usporedbu maxtv i bnet kanala posebno HD. SD kanali su meni vrlo dobri na ovoj njihovoj platformi ali moguće da su ti SD kanali preko koaksa zero bolji ali zanemarivo.Mene jedino zanima kad mi uključe FHD kanale a imat ču ih preko 20 da tu vidim kakva je situacija. Što se tiče interneta ovaj vdsl2 za razliku od Bnet-ovog meni puno ljepše izgleda posebno u surfanju i bržem otvaranju stranica i videa na YT i u pogledu pinga u gamingu ovo mi je sad puno bolje.Ipak sam ja na 50m od tog FTTC imam sve pogodnosti stabilnosti veze.

Zadnje izmijenjeno od: Mate22. 16.04.2018. u 16:33.
Mate22 je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2018., 09:27   #8730
Mate22
Registered User
Moj komp
 
Mate22's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 123
Lol izbacili su skroz iz ponude i nema ih više na popisu kanala NAT GEO HD i NAT WILD HD samo su ostavili SD verzije tih kanla.Bravo t.com svaka čast isključite i ove druge HD kanale koji če nam kurac sve vrnite na SD verzije i onda malo još povisite cijene.pljucc
Mate22 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na