|
![]() |
#1891 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
u ovih par dana nemam, trenutno sam sretan da sam se vratio na infinite scroll ![]() to mi je baš falilo, i hrpa tipki, ergonomija nešto kao mx master koji sam davno imao dok je GPW baš onako, lagani fini komad plastike, odličan miš da se razumijemo, ali malo mi dosadio, i gpw superlight i dalje nema usbc ![]()
![]() |
#1892 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Sad me zaintrigiralo upravo to što je malo teži (i ima neRGB model), plus može se puniti.. iako sam odlučio ne davati više od 100€ za novog miša. Jebemti periferiju ![]()
![]() |
#1894 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#1897 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Linus je dao dobru recenziju ![]() Pulsar X2 Wireless Gaming Mouse - RandomFrankP Limited Edition https://www.maxgaming.com/en/wireles...imited-edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Ima li smisla uzimati bežični gaming miš do 20€? Htio bih se riješiti bar jednog kabela ako je moguće, a poslije uzeti i bežičnu tipkovnicu. Nisam progamer, ne mora biti vrhunski, glavno da nema većih problema. Gledao sam Trust GXT 115 i Canyon Eclector za koji piše da ima Pixart senzor. Trenutno imam G102 koji je počeo dvoklikat na doslovno svim tipkama, a i ne sviđa mi se simetričan oblik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Od miša od 20 eura ne očekuj baš previše, mislim na kvalitetu izrade i gaming performanse. Za neki normalni rad, surfanje i generalno korištenje PC-a bit će ti i više nego dovoljan. Za gaming bi se ipak trebao malo više rastegnuti, eventualno gledati logitech g305 ili razer basilisk x. Osobno sam imao g305 i bio sam prezadovoljan sa mišem, čak i za gaming je imao izvrsne performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Ja za 20e kupio razer deathadder Edit: bežični tražiš.. sorry ovo je zicano haha Morat ćeš još dodat koji euro ako ne i duplo za bežično |
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Citiraj:
Imao sam neku kopiju Deathaddera i bio mi je prevelik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Šta glumi s ovim rukavom. Joj Btw meni ovaj razer s alija perfektan...malo veći od g403 ali ugodniji je Plus koštao 19 dolara..gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() |
#1908 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pošto volim velike miševe i ne prelake,imam nedoumicu za novi gaming wireless miš: LOG G502x plus - Razer Basilisk Ultimate - nešto drugo slično (Basilisk X hyperspeed?) Ima li netko malo vise info pro i cons za svaki osim sto je X najjeftiniji i nema rechargable bateriju? Trenutno igram sa Log MX Master 3 i paše mi ergonomija ali za competitive (npr CS/CS2) treba nesto malo brze i bolje ali da mi je ergonomija slicna zbog šapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja bi preskočio Logitech. Kvaliteta je jako pala bez obzira na support i najkraću garanciju sa previsokom cijenom. MX1 i MX2 prije mjesec dana zaštekao kod palca i vidim da problemi još vuku i na MX3. Pogledaj Steeleries.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
bogami, G403 imam vec par godina 2 komada. na oba sam vec jednom morao mjenjati onaj senzor od kotacica. srecom na aliju sicu dode. i nisam neki preveliki igrac i malo igram tak da je moje misljenje da je taj mis odlican i jako mi pase, ali ne vrijedi ni pola kolko ga naplacuju. volio bi naci nesto od konkurencije da mi lezi isto ovako. osim razer-a kojeg sam prekrizio nakon deathaddera zbog one pizdarije da moras bit online sa onim njihovim softverom. vjerovatno svi to sad imaju tak, sick ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Za posao koristim vec 3 godine MX Master 3 i nikakvih problema sa njime (gesture button pogotovo nebrojeno puta, posto radim na Macu i izvrstan mi je gesture za desktop switch). Vratio se i ja prije 6 mjeseci u gaming, i to bas na CS:GO, te sam si nabavio novog Deathaddera V3 zicana verzija koji je stvarno lagan (59g) i prezadovoljan sam, zasada nikakvih problema.
![]() |
#1912 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Otvoris, malo odpustis vijak koj drzi taj prekidac kod palca i radi dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ne bih vise zicno. Probao sam Hyperx Haste wireless ,ima 50 i nesto grama i nikako da se naviknem. Leti mi miš , nemam osjećaja. Treba mi nesto malo teže i mrvu vece, vidim da su basilisk x i ultimate malo veci pa sam mislio da je netko vec to isprobao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 |
N0teb00k n00b
|
Imam 3 komada G602, odu klikovi nakon malo više od tri godine, na aliju su siću pa sam si zadnji put naručio 8 parova. 2 se aktivno koriste, jedan čući u rezervi baš zbog crkavanja klika. Dok par starih njihovih smećarskih nemogu ubiti, a neki su ohoho s menom, M705, M325, M185... Sent from my 2201116SG using Tapatalk
![]() |
#1916 |
N0teb00k n00b
|
To mi nije krepalo pa ne znam, kolega iz firme mi je vješt sa lemilicom pa mi je uskočio da ne ozljedim sebe i ne zapalim firmu. Reko je da je duže otvarao miš nego prelemljivao te switcheve. Sent from my 2201116SG using Tapatalk
![]() |
#1918 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Ola, koristio G502 do sada ali za moje ruke, manjak pinky resta je malo za upucat se pa me zanima ima li kakva preporuka za to? Što sam gledao online ljudi kažu RAT8+ ali sam sa njima imao loše iskustvo pa izbjegavam, al to je bilo još prije 10 godina il neš. Palm grip, i jebeno velike ruke - dovoljno da mi i prstenjak visi sa miša. Cifra nebitna, dok god se isplati. Lp :cheers:
![]() |
Uređivanje | |
|
|