Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.10.2014., 12:37   #121
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,013
Zato i spomenuh da ostaviš drajvere koje imaš na službenoj stranici pa probaš kroz Windows update. Iz nekog nepoznatog razloga već sam imao slučaj da na dva laptopa nisam mogao instalirati generičke drajvere, jednom ATI, drugi puta Nvidia, a da je s Windows updateom skinuta novija verzija. Da li je stvar u drajverima, BIOS-u laptopa pa da on prikazuje krivi ID grafičke, tko će ga znati...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2014., 16:35   #122
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 407
isprobano, nece ni preko windows update ni preko device managera...
a nis cu drzat ove stare dok novi driveri ne dođu u nadi da oni nece zafrkavat
kiki86 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 12.10.2014., 16:58   #123
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
ovo sam se nadao izbjec, al se bojim da necu moc



nisam probao tako, i to cu isprobat kad dodem doma

sve samo da ne moram win8 puknut gore

Ista stvar, isti laptop. I ja sam iz protesta stavio gore win 7 i nahebao se sa driverima... I još uvijek nisam 100% siguran da neću gore morat 8.1. stavljat...
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2014., 22:59   #124
kerbi
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Petrinja
Postovi: 13
Pa jeste li probali drivere koje nude za win 8 instalirati? Meni je to upalilo kod sličnog problema.
kerbi je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2014., 07:47   #125
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Ja sam stavio win 8.1. i isti shit, ne prepoznaje grafu. Mora da je neki nesporazum izmedju Asusa i Nvidie

A da ne spominjem da s ovim starijim (333.X) imam baš velikih problema sa screen tearingom, i što je najčudnije vsync ne pomaže, niti adaptive vsync ne mijenja situaciju.

Čitajući po netu sam skužio da ima još slučaejva s tearing problemom, pa pretpostavljam da je do drivera. Nadam se da ćemo idući driver moći instalirati i da će riješit ove dječje bolesti. I onda ekipa pljuje AMD-ove drivere - i tu moram citirati kolegu kiki86 - "Više sam se nahebao u ova 3 dana sa ovim driverom nego s AMD-om u zadnjih 5 godina". - Potpis
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2014., 08:47   #126
virus1
Premium
Moj komp
 
virus1's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 495
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
I onda ekipa pljuje AMD-ove drivere - i tu moram citirati kolegu kiki86 - "Više sam se nahebao u ova 3 dana sa ovim driverom nego s AMD-om u zadnjih 5 godina". - Potpis
Ajmooo, neredi , isto sam imao problema ponekad oko laptop grafa i prepoznavanja, sad ne sjećam se napamet ali ima neka fora da se ubaci GPU ID u neki .INI ili sl. (treba malo potražiti na netu), sretno sa sređivanjem problema jer Win 8 ili 8.1 NIKAD!!!
virus1 je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2014., 09:01   #127
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Ma užas, stavio te Win 8.1. i gledam dafuq je ovo, ne liči na ništa. Toliko zajebancije samo dok sam dobio normalna slova za čitat u Chrome-u (Zajebancije sa DPI scalingom) i maknut onaj glupi windows watermark build 9600 u donjem desnom kutu, a bez startisback samo bih stisnuo nazad format C :/

I opet, nije riješen problem s driverom... Bezveze. Brutalan je laptop, ali ovo su baš dječje bolesti na relaciji driver-windowsi itd.
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2014., 09:31   #128
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 407
Citiraj:
Autor virus1 Pregled postova
, sad ne sjećam se napamet ali ima neka fora da se ubaci GPU ID u neki .INI ili sl. (treba malo potražiti na netu), sretno sa sređivanjem problema jer Win 8 ili 8.1 NIKAD!!!
Isprobano i to ubacivanje u .inf,onda prepozna grafu,prodje onu prvu provjeru,ali na pola instalacije pukne,samo izbaci da je instalacija failed.
I jos citam da je sa g551jm koji je kao rog verzija ovog naseg laptopa isto problem sa driverima i u win 8,tako da neznam ima li mi ni smisla stavljat ih,a koliko vidim kolega je probao pa opet kifla :/
kiki86 je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 12:41   #129
karlo10
šekler
Moj komp
 
karlo10's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 115
Ne kužim kaj svi imate protiv win 8 ili 8.1... meni su stvarno super, priiliš se prvih 2-3 dan i sve ok dalje..start mi niti ne treba kad ga nikad nisam ni stiskal mišem..

kaj se tiće teme, niti meni ne želi drivere na 8.1..doduše meni grafu niti ne koristi jer je 99% vremena na power saveru i office upotrebi...

Ima li neko konkretnu informaciju dali lap ima msata ili m.2 sata, ili baš moram naručivati caddy? (pitam zbog ssda)

nekak me opcija sa msata ili m.2 najviše privlači... ovaj caddy mislim da nema ovak valoviti poklopac a neću da mi lap ima "rupe" po sebi baš..
karlo10 je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 14:43   #130
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
Isprobano i to ubacivanje u .inf,onda prepozna grafu,prodje onu prvu provjeru,ali na pola instalacije pukne,samo izbaci da je instalacija failed.
I jos citam da je sa g551jm koji je kao rog verzija ovog naseg laptopa isto problem sa driverima i u win 8,tako da neznam ima li mi ni smisla stavljat ih,a koliko vidim kolega je probao pa opet kifla :/
I lap u torbu i pravac servis pa nek se oni s njim zay, ako nemoze uzmi drugi lap i vozi misko
xulos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.10.2014., 16:48   #131
karlo10
šekler
Moj komp
 
karlo10's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 115
Kakva reklamacija?! pa kaj je s vama? Imaš na Asus webu drivere koji rade. Reklamacija će ti proći nikad, a to s windowsima isto ti ne prolazi...
Lijepo piše da lap savršeno radi s win 8.1..a to što ti riskiraš s win 7 je tvoj problem..
karlo10 je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 17:24   #132
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Nemožeš stavit nove drivere ni na win 8.1.
Ma naravno da nije za reklamaciju i da drivere samo treba ASUS "unblockat" i to je valjda to
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 19:16   #133
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Ne kužim kaj svi imate protiv win 8 ili 8.1... meni su stvarno super, priiliš se prvih 2-3 dan i sve ok dalje..start mi niti ne treba kad ga nikad nisam ni stiskal mišem..

kaj se tiće teme, niti meni ne želi drivere na 8.1..doduše meni grafu niti ne koristi jer je 99% vremena na power saveru i office upotrebi...

Ima li neko konkretnu informaciju dali lap ima msata ili m.2 sata, ili baš moram naručivati caddy? (pitam zbog ssda)

nekak me opcija sa msata ili m.2 najviše privlači... ovaj caddy mislim da nema ovak valoviti poklopac a neću da mi lap ima "rupe" po sebi baš..

Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Kakva reklamacija?! pa kaj je s vama? Imaš na Asus webu drivere koji rade. Reklamacija će ti proći nikad, a to s windowsima isto ti ne prolazi...
Lijepo piše da lap savršeno radi s win 8.1..a to što ti riskiraš s win 7 je tvoj problem..
A da se ti dogovoris sam sa sobom? Jel tebi na kraju ne rade ili rade ? I da ako ne rade driveri za nvidiu to JE reklamacija jer ti taj proizvod nemozes koristiti
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 19:45   #134
karlo10
šekler
Moj komp
 
karlo10's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 115
ne rade 344.11, a rade 333.11 (ili koji već sa 333).. ne kužim kaj ti iz mojeg nije jasno.. samo sam stavio win 8.1 jer su mi najbolji i naviknul sam se na njih na kompu..
karlo10 je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 19:56   #135
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Ok. Nemam volje za raspravu Nego ajmo dalje, dali ste instalirali Integrated Intel® HD Graphics 4600 ? ja sam morao instalirati drivere i za intel i za nvidiu tek tada je proradilo switchanje izmedju dvije grafe na mom x550v.

A evo vam full tut ako vam se da : https://forums.geforce.com/default/t...re-installer-/
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2014., 23:05   #136
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Naravno, nvidia driver ne možeš ni instalirati dok se prvo ne staviš za intelovu integrušu...
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2014., 08:45   #137
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 407
Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Ne kužim kaj svi imate protiv win 8 ili 8.1... meni su stvarno super, priiliš se prvih 2-3 dan i sve ok dalje..start mi niti ne treba kad ga nikad nisam ni stiskal mišem..
isprobao ga par puta i nije mi legao, a na win 7 sam ko doma, ne vidim smisao ga stavljat kad mi ne odgovara


Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Ima li neko konkretnu informaciju dali lap ima msata ili m.2 sata, ili baš moram naručivati caddy? (pitam zbog ssda)

nekak me opcija sa msata ili m.2 najviše privlači... ovaj caddy mislim da nema ovak valoviti poklopac a neću da mi lap ima "rupe" po sebi baš..
ovo i mene interesira, nisam nasao na netu nigdje info da ima m.2 ili msata konektor, i ja si namjeravam ssd nabavit, ali sam se nekako pomirio sa caddy opcijom. ovaj poklopac se navodno moze skinut i premjestit na caddy tako da samo legne u laptop koda je dvd unutra i dalje...

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ok. Nemam volje za raspravu Nego ajmo dalje, dali ste instalirali Integrated Intel® HD Graphics 4600 ? ja sam morao instalirati drivere i za intel i za nvidiu tek tada je proradilo switchanje izmedju dvije grafe na mom x550v.

A evo vam full tut ako vam se da : https://forums.geforce.com/default/t...re-installer-/

jep, sve isprobano i nece...problem je jer asus stavi neki svoj device id koji nije po defaultu podrzan od strane nvidije, a kad ga sam ubacis(ko sta je objasnjeno na tvom linku) prođe tu provjeru, i onda se srusi instalacija kad treba drivere ubacit i izbaci instalation failed. tako da nema druge nego cekat asus da izbaci svoje novije drivere sve se bojim...do onda radimo na tim 333.xx verziji, koja ima dosta musica po dosadasnjem iskustvu
kiki86 je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2014., 10:42   #138
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,959
Citiraj:
Autor kiki86 Pregled postova
...do onda radimo na tim 333.xx verziji, koja ima dosta musica po dosadasnjem iskustvu
Kolega već zna ali čisto informativno je možda još nekog zanima, ja imam velikih problema sa screen tearingom na ovom driveru. Naravno, svatko normalan će reći uključi vsync - ali ne pomaže. Pa će reći uključi adaptive vsync - ali tearing je opet tu. Nikakve kombinacije sa triple bufferingom i kemijanjem sa frame limiterom u nvinspectoru ne pomažu, tearing je i dalje tu. Dosta iritantno, ali nadam se da će riješit to u novim driverima...

I opet ponavljam, ekipa mi sumanuto i opće generalno na ovom forumu pljuje po AMD-ovim driverima

Zanimljivo
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2014., 12:59   #139
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Pa cekaj ,ne mislim pocinjat flejm, ali 'ko je tu kriv, nvidia ili asus ? Nemozes ocekivati da na jednoj jedinoj nesipeglanoj verziji drivera za gpu koje je neki proizvodac prilagodio sebi peglas unedogled. I ja sam imao samo jednom problema sa prvom 3xx serijom drivera za gtx 770 ali tu driveri nisu globalno valjali a ne za samo jedan lap i jednu grafu, cim je nvidia izdala komplet nove drivara niti jedan problem. Kad bogom dani asus skine taj ID sa svog lapa , imat ces nove drivere svaki drugi tjedan.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2014., 01:50   #140
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp
 
darkydark's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Zagreb/Koprivnica
Postovi: 1,908
Eh uvek je sema sa optimusom bila da prvo ide intel pa onda nvidija driveri.

S tim da u vecini slucajeva je bolje intel drivere skint od oema, dok ovi drugi su ok.

A sqd idem ulja malo dolijat (i zamislit kak sve na lapovima koje sam imao s ati/amd karticama uvek radilo) u lonac za kokice :-)
__________________

i7 4710MQ / 24GB / 1TB SSD + 1TB HDD / 17.3” FHD / GTX 980M 8GB / Backlight keyboard
+ Dell U2414H
+ Dell Docking PR03X
+ Logitech K280e
+ Logitech G603

Dell Optiplex 9010
Intel Core i5 3570 3.4GHz / 8GB
240GB SSD + 2TB FireCuda + 2x 500GB Blue
Plex + File server
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 19.10.2014., 14:13   #141
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 407
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Pa cekaj ,ne mislim pocinjat flejm, ali 'ko je tu kriv, nvidia ili asus ? Nemozes ocekivati da na jednoj jedinoj nesipeglanoj verziji drivera za gpu koje je neki proizvodac prilagodio sebi peglas unedogled. I ja sam imao samo jednom problema sa prvom 3xx serijom drivera za gtx 770 ali tu driveri nisu globalno valjali a ne za samo jedan lap i jednu grafu, cim je nvidia izdala komplet nove drivara niti jedan problem. Kad bogom dani asus skine taj ID sa svog lapa , imat ces nove drivere svaki drugi tjedan.
ne krivim ja nvidiu, nego asus i to njihovo po meni nepotrebno kemijanje, ali nis strasno, ne znaci ni da ce sa novijim driverima bit bolje, ali bi svejedno bar volio opciju imat isprobat
kiki86 je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2014., 12:36   #142
kiki86
Tehničar
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 407
update novi 344.48 driveri, prolazi instalacija i rade za sad bez problema (win 7)

link: http://www.geforce.com/drivers/results/78877

edit: instalirani preko starih nvidia, nikakvo formatiranje ni posebno ciscenje prije instalacije
kiki86 je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2014., 23:52   #143
osmica
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2014
Lokacija: Pula
Postovi: 3
nVidia GeForce GTX 460M 1.5 - ne prikazuje sliku

Dobar dan svim članovima!

Imam problem s grafičkom karticom svog laptopa ASUS G73SW (ROG). Već neko vrijeme (mjesecima) znao mi je ne uključivati sliku prilikom pokretanja i nakon nekoliko restartova bi uspjelo. Sada više uopće ne daje sliku na monitor, samo u fleševima ali se vide deformacije i znam da je u pitanju grafika a ne monitor.
Kada uključim eksterni monitor, slika je savršena i eto tako vam sada i pišem ovaj tekst
Dakle moj je zaključak da je na grafičkoj otišao samo neki dio koji šalje video signal na interni monitor. Ne znam kako funkcionira taj dio grafičke kartice niti kako se to zove. Može li se to popraviti? Jel postoji mogućnost da se neki kabl oštetio ili da se nešto odlijepilo...bilo što da se može kod kuće popraviti?
Čitam po netu da se neku vrstu kvara može popraviti grijanjem fenom i slično ali ne znam jel to može biti i kod mene problem.
Što je kod mene kvar? Može li mi neki stručnjak na to odgovoriti, molim vas?
osmica je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 15:59   #144
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Nisam strucnjak al probat cu Upali lampu na mobitelu ( ako imas ) i ako jaako tesko vidis tekst onda su lampe, ako ne vidis nista onda je moguce da je ili panel ili flat kabel. Najbolje bi bilo ako imas kojeg frenda da rastavi lap i proba s nekim drugim ekranom.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 16:37   #145
osmica
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2014
Lokacija: Pula
Postovi: 3
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nisam strucnjak al probat cu Upali lampu na mobitelu ( ako imas ) i ako jaako tesko vidis tekst onda su lampe, ako ne vidis nista onda je moguce da je ili panel ili flat kabel. Najbolje bi bilo ako imas kojeg frenda da rastavi lap i proba s nekim drugim ekranom.
Rastavljao sam ga prije nekoliko tjedana da očistim ventilatore. Pregrijavao se i to sam riješio. Došao sam skroz do matične ali nju nisam dirao i sve je normalno radilo do neki dan. Nije ekran otišao, to sam siguran, nisu problematični neki određeni pixeli niti je pozadinsko osvjetljenje crknulo. Kartica ne šalje dobro video signal na monitor i to je sve. Na izlaz za externi monitor šalje dobro i zato ga mogu koristiti.
Rastavio bi ga ja kad bi sumnjao u monitor. Ovako mi je glupo rastavljati ga jer ne znam što bi mogao provjeriti kad jednom dođem do grafičke kartice. Odnosno kako da tada provjerim. Da bi došao do nje moram rastaviti pola laptopa. Evo ovdje video koji mi je pritom koristio: https://www.youtube.com/watch?v=Tp90M_N6dzs
osmica je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 18:16   #146
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,740
Salje signal preko flat kabla. Prvo to treba provjeriti.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2014., 18:29   #147
osmica
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2014
Lokacija: Pula
Postovi: 3
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Salje signal preko flat kabla. Prvo to treba provjeriti.
E to me zanimalo. Dakle prvi korak je provjeriti flat kabl. Samo problem je u tome što on ne može biti fizički oštećen jer je radio a nitko od onda nije rastavljao laptop. Kako ću znati da li je kabl u pitanju? Može li to ijedan informatičar znati bez istog takvog novog kabla za testiranje? Hm, a čak i tada bi ga morao opet sastaviti da probam.
Nova grafička me košta 1550 kn i moram ju čekati oko mjesec dana. Ne znam što me od toga više ubija, cijena ili vrijeme...a da ne spominjem nesigurnost u sami uzrok kvara. Ko zna da li bi nova kartica uopće riješila problem... Ne znam može li biti išta drugo.
osmica je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2014., 12:10   #148
Sxandy
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: troy
Postovi: 1
Nije mi htjelo editirat pa sorry na double postu, ali ovi driveri kod mene rade loše stalno se ruše i dobivam error display driver stop responding bla bla bla...pa sam morao vratit prethodnu verziju drivera.
__________________
Our Actual Exams and testking gre exam provide 1D0-635 free dump marks in Aruba paced test engine to help you pass wikipedia latest resource Harvard University dumps exam by using Lynn University
Sxandy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2014., 21:39   #149
Barthez1977
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2013
Lokacija: Osijek
Postovi: 2
Exclamation GPU na idle 95% ?!

Dakle posjedujem 660oc grafu i odnedavno mi GPU na Idle radi konstantno na 95%! Skenirao sam sa antimalware, Kaspersky i bitdefenderom ali mi ništa ne pronalaze budući da sam sumnjao na virus.
Zadnje što sam primjetio da čim se skinem sa interneta GPU padne na 0% kao što bi i trebalo biti. Bojim se za grafičku pa vas molim za savjet prije rušenja windowsa...

Hvala
Barthez1977 je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2014., 21:46   #150
partwish
Creeper
Moj komp
 
Datum registracije: May 2013
Lokacija: USS Enterprise (NCC-1701-B)
Postovi: 1,868
Citiraj:
Autor Barthez1977 Pregled postova
Dakle posjedujem 660oc grafu i odnedavno mi GPU na Idle radi konstantno na 95%! Skenirao sam sa antimalware, Kaspersky i bitdefenderom ali mi ništa ne pronalaze budući da sam sumnjao na virus.
Zadnje što sam primjetio da čim se skinem sa interneta GPU padne na 0% kao što bi i trebalo biti. Bojim se za grafičku pa vas molim za savjet prije rušenja windowsa...

Hvala
Mislim da ti se netko grafičkom koristi za rudarenje.
Uzmi Kaspersky rescue cd i bootaj s njim pa onda preskeniraj.
__________________
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
partwish je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na