Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 02.09.2008., 12:33   #91
Razer
.
 
Razer's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 11,627
@Nessie - lijepa konfica, i lijep rez...

Nego, jeste li za da se sklepa neka lista, vidim da vas u većoj mjeri ima Vistu i ima volje za vrtiti ovo...
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2008., 12:32   #92
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
evo malo CFX-a
2x HD4870X2

P18721

__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.09.2008., 12:43   #93
timmy
Premium
 
timmy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: N/A
Postovi: 1,238
beeep me svako ak sad nije tu bio isti takav post od pinsle
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2008., 12:56   #94
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
bio je
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2008., 16:23   #95
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,374
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Nego, jeste li za da se sklepa neka lista, vidim da vas u većoj mjeri ima Vistu i ima volje za vrtiti ovo...
Ja to ovak čitam-konačno sam nabavio pot pa bi baš mogli nabacit i Vantage listu
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2008., 19:51   #96
chingyos
Premium
Moj komp
 
chingyos's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 368
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2008., 16:49   #97
DocZg
Premium
Moj komp
 
DocZg's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 170
e8200@3.6 te sapphire toxic 4850 na defaultu -P7194


DocZg je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2008., 20:03   #98
DocZg
Premium
Moj komp
 
DocZg's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 170
mali update porihtani neki settings u biosu maticne te grafa na 700/1100

P7469

DocZg je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2008., 18:03   #99
Igneos79
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 328
recite jel mi dobar cpu scor?

http://i94.photobucket.com/albums/l105/Igneos/ORB1.jpg


nije photoshop

Zadnje izmijenjeno od: Igneos79. 02.10.2008. u 06:38.
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2008., 21:09   #100
Tekla
Premium
Moj komp
 
Tekla's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: livno
Postovi: 1,065
igneos ja imam za cpu score 15753. i sta ti je tu cudno da je tvoj toliko dobio.
meni je cudno za moj, jel to neki bug ili nesto*??




http://img55.imageshack.us/my.php?image=65770203qv4.jpg
__________________
Tekla je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.10.2008., 06:41   #101
Igneos79
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 328
Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
igneos ja imam za cpu score 15753. i sta ti je tu cudno da je tvoj toliko dobio.
meni je cudno za moj, jel to neki bug ili nesto*??

http://img55.imageshack.us/my.php?image=65770203qv4.jpg

Hehe, nemam pojma, samo vidim da je jaci od najjaceg na svijetu i to za dosta, pa ne znam u cemu je kvaka...
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 08:51   #102
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
zato kaj koristite stariju verziju 3DMarka i starije drivere pa vam ubraja u test bodove koje ste dobili na PhysX testu gdje vam je umjesto CPU-a fiziku vrtio GPU

skini najzadnje drivere i hotfix za 3DMVantage pa probaj ponovo ili jednostavno u PhysX programu stavi da ti fiziku vrti CPU a ne GPU
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 09:11   #103
Igneos79
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 328
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
zato kaj koristite stariju verziju 3DMarka i starije drivere pa vam ubraja u test bodove koje ste dobili na PhysX testu gdje vam je umjesto CPU-a fiziku vrtio GPU

skini najzadnje drivere i hotfix za 3DMVantage pa probaj ponovo ili jednostavno u PhysX programu stavi da ti fiziku vrti CPU a ne GPU
Ne bi li to trebala i biti svrha physyx-a? Sa tweakforce.com sam skinuo physyx i neke njihove modificirane drajvere, a sa gamershell.com vantage. Mislim da hotfix nije potreban za ovu verziju, ali mo~da se varam. Probat u ga skinuti kad dodjem doma s posla. U svakom slu
aju, hvala na pojaanjenju.
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 15:59   #104
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Ne jer to u ovom 3DM-u ne spada pod GPU test već pod CPU test

pa ne možeš ubrajat pod CPU score nekaj kaj ti radi GPU



Dakle kako bi ti rezultati bili regularni moraš imat normalne drivere i prebacit Fiziku na CPU
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 17:45   #105
Tekla
Premium
Moj komp
 
Tekla's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: livno
Postovi: 1,065
wolw snimio sam hotfix ali opet isto. cpu opet dobiva 15000+ bodova iako mi je stavljeno da mi fiziku vrti grafa a ne cpu.
__________________
Tekla je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 20:25   #106
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
wolw snimio sam hotfix ali opet isto. cpu opet dobiva 15000+ bodova iako mi je stavljeno da mi fiziku vrti grafa a ne cpu.

Daj molim te pričitaj kaj sam ja napisao.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Dakle kako bi ti rezultati bili regularni moraš imat normalne drivere i prebacit Fiziku na CPU
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 20:53   #107
Tekla
Premium
Moj komp
 
Tekla's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: livno
Postovi: 1,065
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Daj molim te pričitaj kaj sam ja napisao.

nisam dobro procito
__________________
Tekla je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 23:10   #108
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
E4500-3.4Ghz i 8800GTS g92 =7614markova! Može i malo bolje...
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 10:28   #109
DocZg
Premium
Moj komp
 
DocZg's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 170
danc00 sumnjam da je rezultat valjan, tj.prebaci fiziku na cpu.
DocZg je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 13:41   #110
Igneos79
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 328
Citiraj:
Autor DocZg Pregled postova
danc00 sumnjam da je rezultat valjan, tj.prebaci fiziku na cpu.
Cekaj malo, kaj to tocno znaci rezultat nije valjan? Jel ORB nece priznati taj rezultat ako grafa vrti fiziku, ili je to neko ovdasnje interno pravilo?
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2008., 14:17   #111
Pippincro
Premium
Moj komp
 
Pippincro's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Čakovec
Postovi: 615
Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Cekaj malo, kaj to tocno znaci rezultat nije valjan? Jel ORB nece priznati taj rezultat ako grafa vrti fiziku, ili je to neko ovdasnje interno pravilo?

to je pravilo i kod samih tvoraca vantage-a. Googlaj malo po njihovom forumu i citaj obavijesti na sluzbenom siteu pa ces vidjeti o cemu se radi.

Ili i dalje vjeruj da tvoj komp u igrama sisa 99.9% ljudi s ovog foruma
Pippincro je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 02:02   #112
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
Citiraj:
Autor DocZg Pregled postova
danc00 sumnjam da je rezultat valjan, tj.prebaci fiziku na cpu.
Pa je, prebačeno je, imam hotfix!
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 03:30   #113
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 3,474
Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Cekaj malo, kaj to tocno znaci rezultat nije valjan? Jel ORB nece priznati taj rezultat ako grafa vrti fiziku, ili je to neko ovdasnje interno pravilo?
koji skor!
cisto sumnjam da ce ti priznati, jer ipak taj score nema veze s tvojim procom kad ga grafa vrti, ko sto je Wolverine spomenia... prema tome to je na neki nacin vise gpu nego cpu test zbog tih moddanih drivera ili fizixa...
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 07:45   #114
Igneos79
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 328
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
koji skor!
cisto sumnjam da ce ti priznati, jer ipak taj score nema veze s tvojim procom kad ga grafa vrti, ko sto je Wolverine spomenia... prema tome to je na neki nacin vise gpu nego cpu test zbog tih moddanih drivera ili fizixa...
a zasto se meni cini da ce tvoja nova x2 upogoniti onaj hakirani physyx i uciniti isto sto i ja?
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 11:00   #115
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Pa je, prebačeno je, imam hotfix!
jesi u physx softwareu prebacio na CPU?
nisi ziher jer cpu ne može vrtit fiziku tak brzo u tom testu
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 13:46   #116
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
Evo ovak mi to izgleda, nemogu niš dirat u tom softwareu...
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 13:59   #117
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Koliko ja vidim,tu piše GeForce physx.
žile je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 14:05   #118
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
Aaaaaa, to treba znači ugasit?
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 15:30   #119
DocZg
Premium
Moj komp
 
DocZg's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zg
Postovi: 170
yep
DocZg je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2008., 19:30   #120
Tekla
Premium
Moj komp
 
Tekla's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: livno
Postovi: 1,065
je :=) kad ugasim to dobijem onda 3800 za cpu. ipak cu ja to upalit ljepse izgleda 15000
__________________
Tekla je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na