Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Hlađenje
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 01.09.2008., 14:11   #61
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Citiraj:
Autor tocka Pregled postova
sa cime da maknem prijasnju pastu?
ja bi svog freezera na E8400stavio
obična maramica,nikakva tekućina..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 14:20   #62
rodney
only fool, not a horse
Moj komp
 
rodney's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: near zgb
Postovi: 1,269
maramica se raspada. probaj gazu neku, ili filter za kavu, to ne ostavlja
mrvice, dlake i slicno
rodney je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.09.2008., 14:38   #63
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Rukom.

Tako ja radim. Samo ne zaboravi ih oprati poslje toga
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 14:59   #64
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
maramica se raspada. probaj gazu neku, ili filter za kavu, to ne ostavlja
mrvice, dlake i slicno
Ma dobro nisam rekao jednoslojni wc papir nego maramica u nekoliko slojeva,salveta..ide dolje ko vodu da kupiš s tim..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 15:13   #65
Swarm dude
Premium moderator
Moj komp
 
Swarm dude's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,592
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Rukom.

Tako ja radim. Samo ne zaboravi ih oprati poslje toga
Praktički tako više potrošiš vremena na pranje ruku nego na skidanje paste.

Samo sa suhom maramicom ćeš teško sve ukloniti...Probaj još sa alkoholom (industrijskim po mogućnosti).
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 15:16   #66
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,635
Suhom maramicom ili guz papirom onaj krupniji dio pa malo pošpricaš WD-40 i onda osušiš.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Pentium G630 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB G.Skill DDR3-1600 Low Voltage
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
HDD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 15:20   #67
Swarm dude
Premium moderator
Moj komp
 
Swarm dude's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,592
WD-40 nije loša solucija. Samo je masan, pa kao da ostane tanak film od njega (koji se da kasnije očistiti sa alkoholom). I možda provodi struju WD-40...
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 15:31   #68
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,635
Što onda? Ne šprica se ne znam koliko, malo po papiru i onda se tim papirom obriše baza.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Pentium G630 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB G.Skill DDR3-1600 Low Voltage
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
HDD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 19:25   #69
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,784
ma uzmes salvetu i rijesis problem. Kolika strka oko skidanja paste. Najbolje napravite service manual u pdf-u od 5 mb i ubacite slike.
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2008., 19:38   #70
tocka
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 175
ok hvala.
Uzel bum drkpapir pa cu sa time maknuti.
sad jos sam trebam ici kupiti freezera
tocka je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.09.2008., 20:12   #71
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Točno to,drkpapir test i to sve u sticky strpat. Sa strelicama,slikama,kako se rola odmota i skine pasta,da ne dođe do nedostatka papira u nekim drugih kriznim situacijama.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 00:46   #72
M4r10u?
Registered User
Moj komp
 
M4r10u?'s Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
Evo baš sam si danas uzeo Freezera i stavio q6700 nutra...pastu na cooleru sam ostavio i na 19 C je na 2.66 Ghz...razmisljam ga OCat kroz sljedecih par dana pa imam pitanje, jel mi ga je bolje ostavit na 10x multiplieru i dic fsb na 1333 (3.33 Ghz) ili da smanjim multiplier na 8x i dignem fsb na 1600 (3.2 Ghz)<--ovu drugu opciju sam razmatrao zato sto imam ddr2 na 800 mhz pa bi mi dram:fsb freq. omjer bio 1:1; bilo kakav savjet cjenim.
M4r10u? je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 11:13   #73
tocka
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 175
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Točno to,drkpapir test i to sve u sticky strpat. Sa strelicama,slikama,kako se rola odmota i skine pasta,da ne dođe do nedostatka papira u nekim drugih kriznim situacijama.
tocka je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 11:17   #74
Pippincro
Premium
Moj komp
 
Pippincro's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Čakovec
Postovi: 615
Citiraj:
Autor M4r10u? Pregled postova
Evo baš sam si danas uzeo Freezera i stavio q6700 nutra...pastu na cooleru sam ostavio i na 19 C je na 2.66 Ghz

19c bi bila neka cudna temperatura s tko zna kojeg senzora.

Uglavnom, gledaj temperature jezgri i vjeruj da nije moguce imat 19c uz okolnu temperaturu od 20+ (hladno jutro danas, jucer definitivno nije bilo).
Tako da ne, to nije realna temperatura, posebice pod freezerom koji nemoze obuzdatit kako spada overclockan quad (mada se ovdje radi o defaultu).
Pippincro je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 12:07   #75
M4r10u?
Registered User
Moj komp
 
M4r10u?'s Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
19c bi bila neka cudna temperatura s tko zna kojeg senzora.

Uglavnom, gledaj temperature jezgri i vjeruj da nije moguce imat 19c uz okolnu temperaturu od 20+ (hladno jutro danas, jucer definitivno nije bilo).
Tako da ne, to nije realna temperatura, posebice pod freezerom koji nemoze obuzdatit kako spada overclockan quad (mada se ovdje radi o defaultu).
Hm, to jesu temperature sva 4 corea prema speedfanu u totalnom idleu...tak mi je i stari E6750 bio na oko 19 sa stock kulerom...naravno kad je kuler bio potpuno ociscen od prasine jer mi se tokom vremena nakupljavalo prasine medu rebarcima pa se ta temperatura u idleu penjala i do 28 stupnjeva...ocistim kuler opet oko 19 tak da neznam u cemu bi mogla bit stvar

P.S. i ta temperatura je bila jucer oko 24 sata kad sam i postao, evo sad ujutro mi je 22><

Zadnje izmijenjeno od: M4r10u?. 02.09.2008. u 12:14. Razlog: P.S.
M4r10u? je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 12:15   #76
Pippincro
Premium
Moj komp
 
Pippincro's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Čakovec
Postovi: 615
Citiraj:
Autor M4r10u? Pregled postova
Hm, to jesu temperature sva 4 corea prema speedfanu u totalnom idleu...tak mi je i stari E6750 bio na oko 19 sa stock kulerom...naravno kad je kuler bio potpuno ociscen od prasine jer mi se tokom vremena nakupljavalo prasine medu rebarcima pa se ta temperatura u idleu penjala i do 28 stupnjeva...ocistim kuler opet oko 19 tak da neznam u cemu bi mogla bit stvar

fakat neznam ni ja. kolika je okolna temperatura ako je quad u iddleu na 19c?

10c?

Vjerojatno su senzori otisli ili gledas s krivim programom (famozno krivo postavljeni tjmax), jer to su nevjerojatne temperature za quad cak i za iddle/undervolt. Posebice stoga sto bi ti temperaturne razlike izmedju jezgri trebale biti po par stupnjeva (oko recimo 3 do 4 od prve do 4. jezgre) a ne sve iste.
Sve u svemu, preporucio bih ti da tome ne vjerujes i malo se poigras s drugim opcijama/programima/termometrom jer ovo spada u SF pomalo.
Pippincro je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 15:14   #77
M4r10u?
Registered User
Moj komp
 
M4r10u?'s Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
nis onda cu se malo pozabavit sa time prije neg idem is ocat da me ne sjebe za temperature ><
M4r10u? je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 20:13   #78
M4r10u?
Registered User
Moj komp
 
M4r10u?'s Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
Evo nabavio sam si regani everest utimate edition, prepoznao je sve komponente... prema njemu temperature jezgri 33-37 stupnjeva(uopce nisam zivio u zabludi><), sad me zanima jel bi to bile neke realne temperature il su sad previsoke? xD, hvala kaj si me upozorio.
M4r10u? je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 20:46   #79
Pippincro
Premium
Moj komp
 
Pippincro's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Čakovec
Postovi: 615
Citiraj:
Autor M4r10u? Pregled postova
Evo nabavio sam si regani everest utimate edition, prepoznao je sve komponente... prema njemu temperature jezgri 33-37 stupnjeva(uopce nisam zivio u zabludi><), sad me zanima jel bi to bile neke realne temperature il su sad previsoke? xD, hvala kaj si me upozorio.

jeste, temperature su vani pale dosta u zadnjih par dana pa je to realno za iddle i stock, ali da se svejedno procesor nafrljiti s klokom ako se zeli i prije svega ima potrebe.

Vjerojatno je stvar bila u tjmax postavkama.

Eh da, i temperature su stvarno dobre, bit ce da nemas previse pecnica u kucistu kao primjerice ja -_-
Pippincro je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2008., 21:55   #80
tocka
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 175
koji program najtocnije mjeri temperaturu E8400 na visti x64 ?
ovo mi javlja everest nakon instalacije freezer7pro
koristio sam pastu koja je bila preapplied na heatsink
malo mi je cudno ovo
cpu30, i jezgre 53
Tip senzora ITE IT8718F (ISA 290h)
Naziv matiène ploèe DFI LANParty DK P35-T2 Series
Temperatura
CPU 29 °C (84 °F)
1. CPU / 1. jezgra 53 °C (127 °F)
1. CPU / 2. jezgra 53 °C (127 °F)
Chipset 49 °C (120 °F)
PWM 37 °C (99 °F)
Maxtor 6E040L0 29 °C (84 °F)
Seagate ST3250820NS 36 °C (97 °F)

EDIT: temperature nakon 8minuta SP2004
44,65,65
jel moguce da mi nije sjeo dobro cooler? ili da ima previse paste?
jel smijem recimo skinut cooler i obrisati pastu sa procesora i opet staviti cooler sa ono paste sta je ostalo na cooleru nazad?
cudno mi je da je to tako visoko ocekivao sam dosta manje od ovoga

Zadnje izmijenjeno od: tocka. 02.09.2008. u 22:31.
tocka je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 21:55   #81
tocka
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 175
sada sam izmjerio sa Real Temp i javlaj mi temperaturu jezgri u idile oko 43stupnjeva.
To je vec prihvatljivije.
ali mi se cini previse za E8400
tocka je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 22:50   #82
Kimi
Premium
Moj komp
 
Kimi's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 650
Citiraj:
Autor tocka Pregled postova
sada sam izmjerio sa Real Temp i javlaj mi temperaturu jezgri u idile oko 43stupnjeva.
To je vec prihvatljivije.
ali mi se cini previse za E8400
Pa čuj,danas je bilo 31C vani,nemože procesor biti ispod 40 bez nekog ultra tubro hladnjaka.Temperature su ti odlične,nemađ se kaj brinut,samo javi kakave u loadu
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 23:23   #83
tocka
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 175
u loadu su manje od55 stupnjeva
55 je bilo tek nakon 15minuta prime95.
Ali to mi se sve cini previse za E8400 jer po tome ispada da nema prevelike razlike izmedju stock coolera i freezera... po realtempu mi je sad 45stupnjeva dok je u sobi 27 sa otvorenim prozorom.
jel tebi topao freezer na dodir?
meni je hladan, mozda mlak malo ito pod loadom...
znam da mi je accelero s1 kad je graficka pod loadom dosta topao mozda cak i vruc.
bed mi je to da mi nije dobro sjeo a ak ga idem vaditi van onda moram pastu mjenjat a nemam paste doma...
tocka je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2009., 10:53   #84
Armand
192.168.0.1
 
Armand's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: BiH
Postovi: 463
jel ide freezer na ovaj novi intelov socket (1366)(i7) , ako ne, hocel biti kakvih prelaza/adaptera, imal ko kakvu informaciju?
__________________
P4 3.0 Prescott (Zalman 7000b-cu) @ Gigabyte 8ik1100
2x512 Apacer ddr400
AiW x800xt + vf900
Hitachi 80gb Sata2
Corsair HX520W
Linksys WRT54GL@Tomato 1.25.8515 RAF (Victek Mod)
Armand je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2009., 21:10   #85
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,256
LGA1366 je veći po dimenzijama i ne pašu stare rupe, pogotovo na hladnjacima sa tiplama kojima su fiksirani razmjeri između rupa na ploči.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2009., 22:09   #86
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,017
Novije LGA1366 ploce ce imati i dodatne rupe kao kod LGA775, a bez obzira na to, u 10 minuta se da pripasat postojeci Freezer 7 Pro na Nehalema. Ja vec znam kako bih.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2009., 09:24   #87
Armand
192.168.0.1
 
Armand's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: BiH
Postovi: 463
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Novije LGA1366 ploce ce imati i dodatne rupe kao kod LGA775
koje novije ploce, odakle ova informacija? Daj malo detalja, linkova i ostalog. Vjerujem da ce uskoro ovo mnoge zanimat, pola foruma je pokupovalo Freezera

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
u 10 minuta se da pripasat postojeci Freezer 7 Pro na Nehalema. Ja vec znam kako bih.
ajd nam i ovo docaraj nekako
__________________
P4 3.0 Prescott (Zalman 7000b-cu) @ Gigabyte 8ik1100
2x512 Apacer ddr400
AiW x800xt + vf900
Hitachi 80gb Sata2
Corsair HX520W
Linksys WRT54GL@Tomato 1.25.8515 RAF (Victek Mod)
Armand je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2009., 14:12   #88
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,017
Hehe, Asus P6T ti ima i rupe od LGA775.
http://www.asus.com/products.aspx?l1...31&modelmenu=1

Ja imam Freezera 7 Pro montiranog pomocu vijaka, zato kazem da mi je lako izvest da ide na LGA1366.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2009., 16:33   #89
Armand
192.168.0.1
 
Armand's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: BiH
Postovi: 463
daj da vidimo te vijke, jesil negdje okacio slike ?
__________________
P4 3.0 Prescott (Zalman 7000b-cu) @ Gigabyte 8ik1100
2x512 Apacer ddr400
AiW x800xt + vf900
Hitachi 80gb Sata2
Corsair HX520W
Linksys WRT54GL@Tomato 1.25.8515 RAF (Victek Mod)
Armand je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2009., 17:22   #90
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,017
SRV je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na