Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Memorije
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.07.2007., 19:13   #91
maX
Banned
Moj komp
 
maX's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: tu negdi uku Varaždina
Postovi: 7,323
probaj vrtit memtest i ako bude bacalo greske baci se u potragu biosa koji bude radio dobro, nema ti druge
maX je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2007., 19:52   #92
zlikovski
3dfx Voodoo
Moj komp
 
zlikovski's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 492
Stavi zadnji službeni bios sa DFI stranice, prebaci u biosu spd na 2T i stavi memoriju u žute slotove.
Prolazi prime95 24 sata stabilno ak je sve na stocku.
Imao sam prije tu ploču i memoriju i samo u toj kombinaciji je Kingmax radio stabilno..overclock s Kingmax modulima od 1 gb na toj ploči zaboravi..
Ploča je poprilično izbirljiva što se tiče memorija...Voli OCZ i Corsair 2x512mb najviše za overclock.
Javi jel ti proradilo
zlikovski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 23.07.2007., 10:16   #93
Srky
Moderator
Moj komp
 
Srky's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Osijek
Postovi: 3,225
Command Rate si stavio na 2T?
__________________
Abit IP35 Pro Intel Quad Q6600 G0@3000Mhz (333x9)
Thermaltake BigTyp VX120@800rpm2 x 2Gb Kingston HyperX Black 1066@1000Mhz (5-5-5-18) 1.95V
XFX HD7770 1Gb GDDR5 Core Edition@1100/1250Intel 60Gb SSD + 3 x 250Gb Seagate Single Platter 16Mb
CD-RW/DVD Toshiba SDR1712C & Pioneer DVR-110DLogitech G400 & Ultra-X, G51 on Audigy SE@X-Fi Xtreme
Corsair VX450W@Sharkoon Silvation - 2 x Chieftec 120mm@7VWindows 7 Ultimate 64bit, Iskon ADSL 8192/512kbit@Enkom A1521-I
Srky je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 13:55   #94
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,699
Citiraj:
Autor Srky Pregled postova
Command Rate si stavio na 2T?
Ma jesan
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 18:29   #95
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp
 
Ozy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,685
Pa ništa čudno da ne radi sa obje memorije. Naime int. mem kontroler u procu se "prilagodi" toj jednoj memi i to je to,a sa drugom onda kolje prvu i obrnuto...

Skoro pa sam siguran da nećš ni uspjeti,jer osobno sam stavljao D43 uz BH5...ni sa jednim biosom ništa osim tuljenja;a također isto i sa TCCD + BH5 (to nisam ni mislio da će raditi )...uglavnom ni dual chanel ni single chanel ni ikako...
__________________
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm
Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2007., 19:25   #96
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,699
Ma tema je već prošlost

Već sam se odlučio za 2x1 GB jer ovo tražnje čipova koji će mi odgovarat me prilično umara i troši, kako i mene, tako i moje vrijeme, živce,...
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 28.08.2007., 18:20   #97
TheStig87
Visok,zgodan,plav...
Moj komp
 
TheStig87's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 104
Nova memorija!!

Evo ovak kao što možete vidjet trnutno imam 2x1 Gb kingmaxa 667.
Razmišljam da si uzmem dvije pločice ballistixa.

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.207.087

E sad ima više pitanja...
Dal mi se to isplati i hoću li moć više ocat sa njima,ako hoću koliko?!!
Sledeća stvar. Piše da mema traži 2.2V napona,a ja u biosu nisam našao veću od 1.9V na koliko mi sad radi kingmax. Neznam hoće mi htjet radit ball???
Papire od ploče nemam a i tražio sam na netu pa nemogu nać...

ako netko zna...


P.S.
Koliko bi mogao dobit za svoju memu sad?
Ima još 2 i pol godine garanciju ako ne i više.
TheStig87 je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2007., 01:24   #98
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp
 
Fera_os's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 984
Pa MOŽDA ti se isplati prodati te Kingiće i uzet Ballistixe ali ako Kingmax ne izdaje tj. ne koči onda ne vidim razloga zašto mijenjati rame.

Ballistixi su zvjerski rami i klokaju se ko nenormalni tako da kad bi ih imao ne bi bilo loše,

Ovo za napone:
http://forum.pcekspert.com/showpost....50&postcount=5 > mislim da je ovaj post dovoljan. A to znači da ipak nema veze što ti ploča ne može dat 2.2V.
Eo cijeli thread pa pročitaj sve: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78374

Nisam neki veliki expert za procjene pa da se ne bi prosrao, preporučio bih ti da odeš na prodaju i tamo otvoriš thread i zamoliš da ti procjene i sve po pravilima naravno postaš osim ako već ne postoji sličan thread u zadnje vrijeme pa jednostavno prošvrljaš malo po njemu.
__________________
Nemam ništa pametno za reć!
Fera_os je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2007., 09:56   #99
TheStig87
Visok,zgodan,plav...
Moj komp
 
TheStig87's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 104
Citiraj:
Autor Fera_os Pregled postova
Pa MOŽDA ti se isplati prodati te Kingiće i uzet Ballistixe ali ako Kingmax ne izdaje tj. ne koči onda ne vidim razloga zašto mijenjati rame.

Ballistixi su zvjerski rami i klokaju se ko nenormalni tako da kad bi ih imao ne bi bilo loše,

Ovo za napone:
http://forum.pcekspert.com/showpost....50&postcount=5 > mislim da je ovaj post dovoljan. A to znači da ipak nema veze što ti ploča ne može dat 2.2V.
Eo cijeli thread pa pročitaj sve: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=78374

Nisam neki veliki expert za procjene pa da se ne bi prosrao, preporučio bih ti da odeš na prodaju i tamo otvoriš thread i zamoliš da ti procjene i sve po pravilima naravno postaš osim ako već ne postoji sličan thread u zadnje vrijeme pa jednostavno prošvrljaš malo po njemu.
Ok hvala ti.
TheStig87 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2007., 08:33   #100
hlebinac
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 26
PC3200 i PC6400

Pozdrav,

Posto kupujem novu plocu i procesor (E6750) a u starom kompu imam 1GB PC3200 (znaci na 400Mhz), zanima me da li ce na novom kompu raditi taj 1GB sa 1GB nove memorije PC6400.

Naime sada mogu kupiti samo 1GB RAM-a, a u proljece namjeravam kupiti novu graficku i dodatnih 1GB RAM-a, a do tada bi koristio ovaj stariji sporiji+novi RAM...ili cu morat upiknut samo ovaj keks od 1GB PC6400.

Naime znam da bi mi to radilo kad bi imao 5300+6400, ali me zanima da li ce raditi sa ovom od 400Mhz.

Hvala
hlebinac je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 04.09.2007., 08:39   #101
Gilbert5
Agent 0
Moj komp
 
Gilbert5's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kutina - ZG
Postovi: 4,234
Gle, ddr i ddr2 ne mogu raditi na istoj ploči jer su fizički drugačiji. Dakle, taj PC3200 ne možeš upiknuti u novi komp jer je ddr 184 pinski a ddr2 ima 240 pin


EDIT: Ne moraju bit svi slotovi popunjeni, bolje je štoviše da nisu puni

Preporučaju se 2 pločice zato što ona rade u DC i s time je mema brža

Drago mi je što ti se monitor sviđa

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 04.09.2007. u 11:03.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2007., 08:47   #102
hlebinac
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 26
Nego primjetio sam da svi stavljaju u konfiguracije 2xmemoriju, dal moraju biti oba slota popunjena kao nekad na pentium 1 (ili koji je vec to pentium bio, ne sjecam se vise) plocama ili je to cista slucajnost?

Hvala

Zadnje izmijenjeno od: hlebinac. 04.09.2007. u 16:29.
hlebinac je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2007., 21:17   #103
hash
Premium
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: zg
Postovi: 1,122
ajde ljudi molim vas prestanite odgovarati na postove nakon vaseg u vas post prije, edit sluzi da dodate nesto sto ste zaboravili napisat, a ne da u temi svako ima svoj post koji onda editira kad god nekom zeli odgovorit...
hash je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2007., 23:47   #104
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp
 
Fera_os's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 984
Možeš imati i jedan keksić u kompu a i 2. Neće biti smetnje nikakve a to znači da ne moraju slotovi biti popunjeni. Jer kako bi to onda izgledalo kad bi moro kupovati 2 keksa da bi radilo? Ovo za Pentium 1 ne znam. Nisam bio aktivan s kompovima u to vrijeme.

Kao što je već rečeno, s tom novom pločom za E6750 koju budeš uzeo(trenutno nevažno koju) nećeš moći pikati PC 3200. Morat ćeš tražit ddr2(PC4200 il kolko više, PC 5300, PC6400...etc. Lakše mi je govoriti 533MHz, 667MHz, 800MHz....etc)
__________________
Nemam ništa pametno za reć!
Fera_os je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2007., 01:01   #105
hlebinac
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 26
hvala svima, dobio sam odgovore koje sam trazio, admin moze i izbrisati ovaj topic ako hoce.


EDIT: Fera_os, kaj se tice popunjavanja tih 2 slota, prije 8-10 godina sam jos u nekoj firmi uz posao koji sam radio, sklapao i kompove za istu, pa mi je ostalo to u sjecanju da su prva dva slota morala bit popunjena da bi memorija radila. No kako se zadnjih 8 godina ne bavim sklapanjem kompova totalno sam izasao iz toga, osim sto sebi svakih godinu-dvije jednom nadogradim komp pa sam prilicno "out" sto se tice toga.
hlebinac je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2007., 01:04   #106
hlebinac
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 26
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
ajde ljudi molim vas prestanite odgovarati na postove nakon vaseg u vas post prije, edit sluzi da dodate nesto sto ste zaboravili napisat, a ne da u temi svako ima svoj post koji onda editira kad god nekom zeli odgovorit...
Ja sam samo izbrisao svoje suvisno pravdanje i zahvalu za preporuku monitora posto sam mislio da Gilber5 nije Gilbert sa forum.hr, a posto je to isti Gilbert, hvala jos jednom
hlebinac je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 12:36   #107
zah3b
Banned
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: CROATIA
Postovi: 68
pitanjce oko meme

imam plocicu od 1gb na 400mhz i jednu od 512 333mhz,
ce mi komp bolje raditi samo s ovom jednom na 400mhz ili ako stavim obje pa onda radi 1.5gb na 320mhz??
zah3b je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 12:49   #108
zah3b
Banned
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: CROATIA
Postovi: 68
memorija pitanjee

jel mogu u komp potrpat istovremeno? 2x256 333mhz,1x1gb 400mhz i 1x512 mb 400mhz btw. imam 4 utora za memu,2 za dual chanel u kojemu ove od 256 rade a u ova druga dva bi stavio ostalo?
zah3b je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 12:51   #109
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp
 
Fera_os's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 984
Ako se ne kolju hoću reć ako rade super po mom mišljenju je bolje 1.5GB od 1.

Neće radit na 320, otkud to? Radit će na 333 i sve super.
__________________
Nemam ništa pametno za reć!
Fera_os je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 12:59   #110
zah3b
Banned
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: CROATIA
Postovi: 68
kazem da ce radit na 320 zato kaj mi kad zapalim komp pise
"check for ddr320"
zah3b je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 13:12   #111
nino
PizzoZder
Moj komp
 
nino's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Umag
Postovi: 11,262
Mozes.
__________________
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla.....
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili....

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2007., 22:08   #112
Tom3000
Premium
Moj komp
 
Tom3000's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
Nadogradnja memorije

Trenutno u računalu (sig) imam 2 x 512 MB DDR PC-3200 400 MHz Kingmax (crveni) i htio bi povećati memoriju na 2 GB. Postojeću memoriju mislim prodati i kupiti dva keksa od 1 GB kako bi ih mogao koristiti u Dual Channel modu. Mislio sam kupiti jednu od ove dvije (za DDR mi se čini povoljna cijena):

http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.206.127
ili
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2950

Upozorili su me prijatelji da je memorija sa CL3 dosta nepovoljna za moj procesor koji navodno "voli" memorijske module niske latencije i da će raditi sporije nego do sada!? Npr. Windowsi će se sporije dizati, programi sporije učitavati i sl. Ne bavim se clockanjem, komp koristim za igre, multimediju, faks.
Možete li mi možda preporučiti neku memoriju kojoj cijena jednog modula nije
previsoka (do 400 kn) a da nema navedene probleme i ne tuče se sa mojom DFI nF4 DAGF pločom (koja baš i ne voli sve proizvođače RAM-a)?

Zadnje izmijenjeno od: Tom3000. 16.09.2007. u 10:20.
Tom3000 je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 10:21   #113
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Baš me zanima jel tvoji prijatelji informatičku izobrazbu kupe iz pcplaya.Od niskih latencija profitirali su stari athloni xp.A64 puno manje trpi od visokih latencija,ali zato voli visok takt jer axp nikad nisi mogao naterati preko 300fsb,A64 ćeš svaki..Dakle,a64 voli visoke taktove i velik kapacitet.
Od ova dva moj bi izbor bio ovaj supertalent.Otiđi u adm i traži module sa oznakom d32pb1gj.Na njima bi trebali biti samsung UCCC čipovi koji se lako daju ocati na 500mhz DDR.I obvezno sakupi društvo i gledaj im izraz lica kada pkažeš kako ti se windowsi ništa sporije ne dižu...
žile je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 14:09   #114
defs
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Sv. I. Zelina
Postovi: 42
Nadogradnja memorije

POzdrav
dakle, imam matičnu ASUS P5LD2 SE i na njoj memoriju PQ1 512MB PC5300 DDR2 184PIN 667MHz.

Mislim preći na vistu pa mi treba još memorije. Znam da bi bilo najbolje opet ovakvu memoriju uzet pa stavit u socket b1,ali kad ne mogu neci ovu memoriju vise. Jel bi to radilo da kupim neku Kingmax?Što mi vi preporučujete?
defs je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 14:24   #115
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
pozdrav

Najbolje bi bilo da prodaš tu memoriju i onda kupiš 2x1GB Crucial Balistix-a ili Kingmax-a 667MHz.Tako češ izbječi moguču nekompatibilnost s ostalom ukoliko kupiš neku drugu.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 15:02   #116
defs
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Sv. I. Zelina
Postovi: 42
našao sam pq1 sve isto ko moja stara samo što ima 240-pin dok moja ima 184-pin. Dal će se one slagati medjusobno?
defs je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 17:33   #117
Tom3000
Premium
Moj komp
 
Tom3000's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
"Baš me zanima jel tvoji prijatelji informatičku izobrazbu kupe iz pcplaya"
Ima nešto u tome da frendovi ponekad u dobroj namjeri gadno zaruže. Uglavnom ne da mi se baš plaćati 500 ili 600 kn za jedan GB jer mi se čini da razlika u brzini nije toliko veća da bi mi se takva investicija isplatila a ionako se ne bavim clockanjem. Najvjerojatnije ću kupiti memoriju iz ADM-a samo moram proučiti onaj thread o postavkama memorije kako je podesiti i na koje vrijednosti (to još nisam ziher al valjda ima na SuperTalent stranici). Hvala ti na savijetu, ako ima neko još koji neka slobodno napiše jer navedeni RAM u ADM dolazi navodno tek u utorak.
Tom3000 je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 17:50   #118
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Kupi si najjeftinijih 1GB sa najviše garancije. Jedini problem koji bi mogao imati je neka nekompatibilnost između modula, ali mislim da neće.

Žile je dobro rekao, K8 ne gubi ništa sa višim latencijama i kod njega je jedino važan - takt.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 20:29   #119
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp
 
Fera_os's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 984
Citiraj:
Autor defs Pregled postova
našao sam pq1 sve isto ko moja stara samo što ima 240-pin dok moja ima 184-pin. Dal će se one slagati medjusobno?
Kako ti imaš DDR2 memu 184 pinsku a tvoja matična ima 4x 240 pinska utora?

http://www.pin-computers.hr/article....9149fd39e54d99
__________________
Nemam ništa pametno za reć!
Fera_os je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 22:04   #120
defs
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Sv. I. Zelina
Postovi: 42
Na računu piše da je 184pinska memorija, a i meni je to bilo čudno.Izgleda su bezveze račun napisali. Znači kupujem ovu gore.
defs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na