Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 19.04.2007., 21:43   #61
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Power scheduler vidjeh, ali čini mi se da to nije to. Uglavnom, nađoh, pa ako će raditi, budem javio i stavio link
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 21:44   #62
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Power scheduler vidjeh, ali čini mi se da to nije to. Uglavnom, nađoh, pa ako će raditi, budem javio i stavio link
Ma nemoj, stavit' ćeš link? E nećeš, LINK

Naravno lakše je bilo pitat' neg' malo pogledat na http://www.team-mediaportal.com

Edit: Zaboravio sam smile, da ne bi pomislili da sam bio ozbiljan.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.04.2007., 22:24   #63
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Guilty as hell

Ma, već sam prošao plug-in direktorij jednom, nisam primjetio taj SleepTimer, onda sam napisao poruku i reko, idem još jednom pogledat i na forum. I puf, eto ti ga nas - onda sam ga našo.

Ježi ga, starim (ko Jelc) pa ne vidim baš iz prve.

Nego, sad sam si sredio daljinac da dela sa MediaPortalom - užitak sve delati iz kreveta je naprosto fenomenalan. Slike, DVD, muzika, TV - sve preko daljinca

Media TV server radi kod brata ko lud, čovjek sad nakon što je upoznao čari WebEPG-a neće više gledat normalnu telku, jer kako on veli, nije lud da ćeka da mu se TTX pokaže pa da on vidi kaj ima na telki
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 22:30   #64
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Još da je EPG pravi... Kad se čovjek navikne na time shift, stvarno je teško normalno gledati tv, bez pauze, vračanja, preskakanja reklama...

Kako si sredio daljinac? Meni ne radi par tipki, a sa MCE rade sve. Nisam se sad već neko vrijeme igrao sa tim.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 22:44   #65
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Pogledao u Setup-u od MP-a koji su shortcutevi za što i porihtao u ovom programu kaj sam dobio sa daljince. Tako zapravo mogu napraviti sa skoro svakim programom kojeg imam doma. Dapače, mogu i miša u Windowsima pomicat po ekranu i levi i desni tipak stiskat kao da imam miša



A ovo što veliš za EGP i Timeshift - totalno se slažem
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2007., 21:23   #66
buba
Registered User
 
buba's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: rijeka
Postovi: 2
Trebam pomoć.Installirao sam DTV2000H na komp stavio draivere i softvare koji su bili sa karticom.I kad probam prebaciti na anlognu TV ikona mi ne šljaka. Help
buba je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2007., 21:38   #67
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Citiraj:
Autor buba Pregled postova
Trebam pomoć.Installirao sam DTV2000H na komp stavio draivere i softvare koji su bili sa karticom.I kad probam prebaciti na anlognu TV ikona mi ne šljaka. Help
Kakva ikona ?
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2007., 14:34   #68
mraz
Premium
Moj komp
 
mraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 25
dobar dan, dobri ljudi!

daklem, kupio sam tu gigabajtovu hibridnu tv karticu, spojio, instalirao software i sve kako valja i trebuje, po PS-u!

ali... nemam slike kad prebacim na digitalni signal! imam zvuk, pronađe i programe, al nema slike! what to do, what to do?! čitao sam malo štikije i pročitao da treba u PC settings prebacit na digitalni signal i to sam napravio, al opet ništa!

btw gigabyte hybrid tv card gt-ptv-taf-rh je opet u VE MULJU na akciji za samo 289kn!
mraz je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2007., 14:58   #69
Blue Spirit
Premium
Moj komp
 
Blue Spirit's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: ZG - Dubrava
Postovi: 719
Blue Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2007., 15:37   #70
mraz
Premium
Moj komp
 
mraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 25
nope, same shit!
mraz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.04.2007., 22:40   #71
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Mislim da je fora u instalaciji te Power Cineme, ne koristim je ali se sjećam da se moralo paziti kako se instalira. Pročitaj f. manual ili za alternativu moj prvi post.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2007., 22:14   #72
mraz
Premium
Moj komp
 
mraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 25
hmmmmm... probao sam ponovno instalirat PC, al opet ista stvar. probao sam i sam MP, al u tom programu mi uopće ne prepoznaje tv karticu...

ok, lud sam lagano
mraz je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2007., 22:27   #73
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Možda nije ispravna? Proobaj vidjeti graph sa graph editom. ako nije dobro instalirana neće ga biti.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 14:33   #74
stox
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Dubička 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Postovi: 5
EDIT:
Riješio i taj problem, trebalo je samo disable-at analogni tuner (što LAcy nije nigdje napomenuo nego sam vidio u jednoj slikici )

...možeš malo pobliže opisat, imam isti problem...zgasim anlaogni tuner i svejedno ništa

hvala
stox je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 14:37   #75
stox
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Dubička 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Postovi: 5
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
shot-2007-04-07-(01-51-04).jpg][/URL]
Evo, pokušao srediti ovo kako je LAcy sve lijepo rekao, i sve ide super do posta #13 kada trebam puknuti Timeshifting za probu.

Tu mi pukne poruku "Unknown channel"



EDIT:
Riješio i taj problem, trebalo je samo disable-at analogni tuner (što LAcy nije nigdje napomenuo nego sam vidio u jednoj slikici )
može detaljniji opis tvog rješenja pliz, imam isti problem, al gašenjem analognog dijela niš nisam uspio

hvala
stox je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 14:59   #76
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Eh, da ti samo znaš koliko sam se ja mučio prije i sada (prije dan-dva kada sam sve ponovno instalirao) sa time MediaPortalom i TV serverom ? Doslovno, čovjek polomi živce na neke stvari koje bi trebale raditi, a ne rade

Ugasi analogni dio (makni kvačicu sa njega na mjestu tamo di si ih išao grupirati kao u jednu) i obriši taj analogni dio tamo di si morao kao sve staviti pod jednu karticu.
Kao što vidiš na slici, nema mi onog drugog, analognog dijela pod "Hybridna kartica". Tek tada mi je proradio Timeshifting i Preview programa.



Inače, mene je jučer zezao SQL browser servis, meni je MP radio normalno, ali je kod brata pisalo da se konekto na TVserver, ali nije se connecto na databazu. Onda sam stavio da se taj servis pokreće na Manual pa je radilo kako spada, pa danas ujutro kod mene nije htjelo raditi kako spada (trebao samo nanovo pokrenuti TVservice servis. Mislim, ima takvih gluposti koje ubijaju u pojam...

**Inače, da napomenem samo, SVN Snapshot i TV plug-in trebaju se instalirati u folder ti je MediaPortal (ne TV server ili negdje drugdje).
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 15:20   #77
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Citiraj:
Autor stox Pregled postova
EDIT:
Riješio i taj problem, trebalo je samo disable-at analogni tuner (što LAcy nije nigdje napomenuo nego sam vidio u jednoj slikici )

...možeš malo pobliže opisat, imam isti problem...zgasim anlaogni tuner i svejedno ništa

hvala
Malo pažljivije čitaj tutorijal C/P iz prvog posta:
Problem sa većinom kartica na tržištu je što su one hybridne tj. ili radi kao DVB ili kao analogna. Aplikacije pak misle da su to dvije kartice ili jedna sa dva tunera. U MP Setup je zbog toga potrebno onemogućiti, odnosno obrisati analognu.

Također iz opisa instalacije MP servera:
Za razliku od MP-a, TV server prepoznaje hibridne kartice ali mu je potrebno reći da imamo istu u protivnom će smatrati da su to dvije kartice ili jedna sa dva tunera. Označimo ih, desni klik, Place in group...

Edit: Inače MP je u razvoju, povremeno se sa novim SVN-om dogodi da nešto što je radilo ne radi. Zbog toga sam naveo koji SVN sam koristio kad sam pisao tutorijal. Ako vam nije potreban analogni dio, uvijek ga možete pokušati ugasiti i u TV serveru, unatoč tome što njemu to ne bi trebalo smetati.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2007., 15:23   #78
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Također iz opisa instalacije MP servera:
Za razliku od MP-a, TV server prepoznaje hibridne kartice ali mu je potrebno reći da imamo istu u protivnom će smatrati da su to dvije kartice ili jedna sa dva tunera. Označimo ih, desni klik, Place in group...
E, tu kada smjestiš u Place in group sam ja trebao pobrisati analognu, a ekran prije maknuti kvačicu sa nje da bude disabled. Tek onda mi je u TV server optionsima proradilo ono kad stisneš na Start Timeshift da vidiš dal je sve u redu (a onda radi i Preview programa.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2007., 17:47   #79
stox
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Dubička 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Postovi: 5
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Edit: Inače MP je u razvoju, povremeno se sa novim SVN-om dogodi da nešto što je radilo ne radi. Zbog toga sam naveo koji SVN sam koristio kad sam pisao tutorijal. Ako vam nije potreban analogni dio, uvijek ga možete pokušati ugasiti i u TV serveru, unatoč tome što njemu to ne bi trebalo smetati.
Super! Hvala ljudi, nego sad kad već pišem tu...može par informacija o tom SVN, čitam tamo na str od media portala da postoje night build i daily, mislim. Uglavnom, zadnji update je nighly build, jel? Da li ima problema sa instaliranjem na već instalirani i setupirani MP, budući da tamo traže install na čisti MP?

E, da, skoro sam zaboravio...Lacy majstore, jel može koja o daljincima, ima tamo gomila opcija pod remote, koje su meni totalno nerazumljive, hm...inače imam usb pinnacle hybrid tuner i pripadajući daljinac, al razmišljam o kupnji Imon-a.

Hvala, pozdrav!
stox je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2007., 20:50   #80
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Citiraj:
Autor stox Pregled postova
Super! Hvala ljudi, nego sad kad već pišem tu...može par informacija o tom SVN, čitam tamo na str od media portala da postoje night build i daily, mislim. Uglavnom, zadnji update je nighly build, jel? Da li ima problema sa instaliranjem na već instalirani i setupirani MP, budući da tamo traže install na čisti MP?
Nije bitno, samo pokreneš taj svn koji skineš, čak ima opcija backupa ako nešto ne radi. Nemoj suludo stalno skidati svn-ove, to je više za testere i developere. Kad nađeš neki koji dobro radi drži se njega dok ne vidiš da su nešto bitno promijenili a tebi baš treba. Community je super, ako ti nešto ne radi, imaš ideju, želiš pomoći (posebno za skinove) uvijek se možeš regati i uključiti.

Citiraj:
Autor stox Pregled postova
E, da, skoro sam zaboravio...Lacy majstore, jel može koja o daljincima, ima tamo gomila opcija pod remote, koje su meni totalno nerazumljive, hm...inače imam usb pinnacle hybrid tuner i pripadajući daljinac, al razmišljam o kupnji Imon-a.

Hvala, pozdrav!
Nije mi jasno što ti nije jasno Ako ima podrška za daljinac, uključiš, ako nema probaš ih nekako uvjeriti da je dodaju ili napišeš plug in Drugo rješenje je da mapiraš tipke preko software-a koji si dobio (ako si dobio) sa daljincem.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2007., 12:04   #81
e-one
Civic (ab)user
Moj komp
 
e-one's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Zagreb-Dubrava
Postovi: 465
Trebam mali help u veyi daljinca.Imam Take-MS DVB-T usb tuner (dobiven u zamjenu za smetche od msi-a) i sve super radi s dvbVievwer-om u kojem se vishe manje moze sve iskonfigurirati sto se tice daljinca.Jedino kaj se nemoze,a fali je pokretanje viewera daljincem i gasenje teletexta.Da li postoji kakav univerzalan prog za konfiguriranje mog daljinca kojim bi mogao i te funkcije dodati svom daljincu?

edit:slucajno sam postao 2 ista posta....molim moderatora da ovaj obrise
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2007., 10:17   #82
dankolal
Registered User
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1
Citiraj:
Autor mraz Pregled postova
dobar dan, dobri ljudi!

daklem, kupio sam tu gigabajtovu hibridnu tv karticu, spojio, instalirao software i sve kako valja i trebuje, po PS-u!

ali... nemam slike kad prebacim na digitalni signal! imam zvuk, pronađe i programe, al nema slike! what to do, what to do?! čitao sam malo štikije i pročitao da treba u PC settings prebacit na digitalni signal i to sam napravio, al opet ništa!

btw gigabyte hybrid tv card gt-ptv-taf-rh je opet u VE MULJU na akciji za samo 289kn!

Isti problem sam i ja imao. Stvar je što ti je signal slab. Probaj bolje usmjeriti antenu ili nabavi neku jaču.
dankolal je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2007., 11:08   #83
Perki
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: VG
Postovi: 756
Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Trebam mali help u veyi daljinca.Imam Take-MS DVB-T usb tuner (dobiven u zamjenu za smetche od msi-a) i sve super radi s dvbVievwer-om u kojem se vishe manje moze sve iskonfigurirati sto se tice daljinca.Jedino kaj se nemoze,a fali je pokretanje viewera daljincem i gasenje teletexta.Da li postoji kakav univerzalan prog za konfiguriranje mog daljinca kojim bi mogao i te funkcije dodati svom daljincu?
Uoči da DVBViewer može prikazivati teletext na dva načina. "Obični" koji se otvara u svom prozoru i za njegovo gašenje ne postoji posebna tipka. Drugi način je OSD teletext, koji se pali i gasi na istu tipku. Namjesti da ti otvara ovaj drugi.
__________________
Trust me - I know what I'm doing!
Perki je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2007., 20:42   #84
stox
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Dubička 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Postovi: 5
tv guide

tv guide mi ima pomak od 2h (dnevnik je u 21:30)...kak da to riješim, probao sam sa onom opcijom time-zone kompenzacija, ali niš...jel zna neko?
hvala
stox je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2007., 20:46   #85
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Citiraj:
Autor stox Pregled postova
tv guide mi ima pomak od 2h (dnevnik je u 21:30)...kak da to riješim, probao sam sa onom opcijom time-zone kompenzacija, ali niš...jel zna neko?
hvala
U kojoj aplikaciji?
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2007., 00:42   #86
stox
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Dubička 8, 10000 Zagreb, Hrvatska
Postovi: 5
pa...imam instaliran tv-server i media portal...dakle media portal koristi tv-server service.
stox je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2007., 16:27   #87
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
Citiraj:
Autor stox Pregled postova
pa...imam instaliran tv-server i media portal...dakle media portal koristi tv-server service.
A čuj nismo vidoviti

Jesi li slijedio moj tutorijal? Ja sam ga pisao dok sam sve ponovo instalirao i konfigurirao, sve je normalno radilo. Možda si naletio na problematičan svn.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2007., 16:51   #88
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,420
A možda mu WebEPG laže. Mada, ako su sve pomaknute onda je negdje drugdje problem...
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2007., 23:34   #89
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,288
WEBEPG 2 (ponekad sa sadržajem filma, serije, emisije...)

Upravo sam otkrio još jedan graber za EPG, upute slijede:
Na xmltv wiki imate sve linkove, a za one kojima se ne da čitati download. Skinete (kliknete ne ono zeleno gdje piše XMLTV ), pročitate readme ili slijedite upute:
1. Otpakirajte ga u C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\XMLTV\ ili gdje već držite tvguide.xml

2. Pokrenete cmd, pa u njemu xmltv.exe tv_grab_hr --configure, malo je dosadno ali samo jednom pravite taj file, kad ga otvorite skužiti će te da je jedina razlika u ! ili =

3. Sad pokrenete xmltv tv_grab_hr --output tvguide.xml tj napravite xmltv.bat i u njemu to

4. Korigirajte imena u Setup-u MP, da odgovaraju onima u ovom EPG-u, i isključite Use time zone information from XMLTV file jer iz nekog razloga graber dodaje 2 sata

5. Primiječeno je da se ne prikazuju naša slova u MP. Rješenje je jednostavno, potrebno je obrisati 'encoding='iso-8859-1'u prvoj liniji file-a tvguide.xml.



Uživajte u dodatnom sadržaju kad prelistavate EPG, gledate tv ili snimate. Za sada samo na HTV1 i 2, zašto nema sa Nove i RTL ne pitajte mene. Naravno sve ovo radi pod Vista x64
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W




Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 01.01.2008. u 14:08.
LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2007., 21:45   #90
Majestic
Devil
 
Majestic's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 104
Odlican tutorial . Sam bi ja jos uz DVB stavio -T sufiks tam di ga nema da ne bude zabune. I da umjesto www.oiv.hr stavio http://www.oiv.hr/Download/2007/03/02/DVB-T_v4.html
Majestic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na