Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.03.2007., 12:20   #31
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Zavidim Vam.
Ja sam spo***o drajvere i sad mi nalazi samo analognu karticu, od digitalne niti D.
Makni drivere i instaliraj opet.

P.S.
spo***o
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2007., 13:43   #32
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,202
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Makni drivere i instaliraj opet.

P.S.
spo***o
Počeo sam ići na posao pa sam malo u cajtnotu s vremenom.
Jednostavno nemam vremena.
Spavam do 11:00, pijem kavu do 12:00, jedem do 13:00 i odem na posao.
Ali bez brige. Čim ulovim vremena ugnjavit ću te.
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 26.03.2007., 02:56   #33
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp
 
Ozy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,685
Cool tutorijal,možda bi dobro dođe uskoro.
__________________
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm
Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 18:03   #34
pac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: osijek
Postovi: 2
pozdrav.

odlican topic

zna li netko kako radi sa TerraTecovom Cinergy HT PCI karticom?

pozdrav,
pac

pac je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 18:04   #35
pac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: osijek
Postovi: 2
mislim na MP naravno
pac je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 23:01   #36
mat
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: zg
Postovi: 2,105
je MP je fakat ogroman. ali racunam da kad bi moja identicna konfa sluzila samo za MP da bi bilo oke.
trenutno sam i dalje na BlueTwo defaultnom. igrao sam se malo sa skinovima ali mi je tlaka za svaki skin c/p fajlova od pluginsa raditi. ionako se sad i dalje vrti testno samo na Branimiru. kad uspostavim Sve-mira onda ce to jos finije ici.

btw, Lacy, jel mislis da postoji jos koji site tipa phazer.info ali koji ima opise serija filmova i serija? kad odem na site vidim da ima i on, ali to se ne povlaci u xml. to mi je zao jer eto, kad je vec do ove mjere savrsenstva doslo, bilo bi ljepo da bude jos i to

btw evo bas sad dok pisem mi je apdejtao xml meni je namjesten na svaka 2h, kako vama'
mat je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2007., 23:24   #37
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
je MP je fakat ogroman. ali racunam da kad bi moja identicna konfa sluzila samo za MP da bi bilo oke.
Da je jbg .net...

Citiraj:
Autor mat Pregled postova
trenutno sam i dalje na BlueTwo defaultnom. igrao sam se malo sa skinovima ali mi je tlaka za svaki skin c/p fajlova od pluginsa raditi. ionako se sad i dalje vrti testno samo na Branimiru. kad uspostavim Sve-mira onda ce to jos finije ici.
Ja sam na Dragon i sviđa mi se, ima i boljih ali su prezahtjevni. Eh, kad je Vanessa odustala od 3DMP (duga priča, potraži screen shotove), to je bio design.

Citiraj:
Autor mat Pregled postova
btw, Lacy, jel mislis da postoji jos koji site tipa phazer.info ali koji ima opise serija filmova i serija? kad odem na site vidim da ima i on, ali to se ne povlaci u xml. to mi je zao jer eto, kad je vec do ove mjere savrsenstva doslo, bilo bi ljepo da bude jos i to
To i mene zanima, jer MP podržava opise i većina skinova ima prostor za to na OSD-u. Recimo možeš update za neki film (desni klik na film pa IMDB) i onda imaš taj opis sa slikom kad digneš OSD.

Citiraj:
Autor mat Pregled postova
btw evo bas sad dok pisem mi je apdejtao xml meni je namjesten na svaka 2h, kako vama'
Ja ga pokrenem ručno kad se sjetim ili vidim da mi fali opisa. Mana je što nakon update više nema prošlih podataka. A i mislim da je uzaludno tako često jer TV kuće većinom ne osvježavaju web na vrijeme, a ni za phazer nisam gledao da li radi na dnevnoj bazi ili češće.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2007., 01:32   #38
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
Držao sam se potpunosti tvog tutorijala ali MP mi nikako ne prepoznaje TV karticu (Gigabyte Hybrid TV card GT-PTV-TAF-RH).Pokušao sam naći one drivere KWorld NB-TV 210 Hybrid TV/FM ali bezuspješno. Inače sa Power Cinema uhvatio sam digialni signal prije mjesec dana sve do prije koji tjedan kad mi je slika počela "trzati".Nakon ponovnog scana nije više hvatao DVB-T pa tako ni sve do danas.Vrlo mi se sviđa Media Portal i zanima me samo gledanje TV. Molim pomozi sa konkretnim savjetima kako da gledam DVB-T pomoću MP-a i Moje Tv-kartice. H V A L A
ivica111 je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2007., 09:11   #39
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Ako je počelo trzati i više ne možeš uhvatiti DVB-T možda si ostao bez signala? Možda ne radi odašiljač, kabel za antenu u prekidu, okrenula se antena, pokvarila kartica, pogrešno si uključio antenu na karticu (ja sam ovo jednom slučajno i radila je ali je trzalo)....?
Ako je MP ne prepoznaje onda ili nije ispravna ili nisu driveri instalirani, probaj reinstalirati drivere, promijeniti PCI slot...
Koje Win imaš?
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2007., 22:16   #40
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
Ali hvata mi analogni signal i power cinema mi prepoznaje karticu. Kabeli nisu u prekidu.Inače hvatam signal sa Vidove gore na Braču.Antena mi je fiksirana na zid sobe.OiV ne piše ništa o prekidu rada odašiljača.Btw evo probao sam sa reinstalacijom i opet ništa.Koristim win XP SP2.
Imam MediaPortal 0.2.1.0.
Nije mi jasno kako power cinema prepoznaje karticu i mogu gledati analog tv a MP ne prepoznaje apsolutno ništa.Zamisli čak i DScaler prepoznaje karticu ali nažalost nema mogućnosti reproduciranja DVB-T signala?
Što da učinim?
ivica111 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 29.03.2007., 22:43   #41
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor ivica111 Pregled postova
Ali hvata mi analogni signal i power cinema mi prepoznaje karticu. Kabeli nisu u prekidu.Inače hvatam signal sa Vidove gore na Braču.Antena mi je fiksirana na zid sobe.OiV ne piše ništa o prekidu rada odašiljača.Btw evo probao sam sa reinstalacijom i opet ništa.Koristim win XP SP2.
Imam MediaPortal 0.2.1.0.
Nije mi jasno kako power cinema prepoznaje karticu i mogu gledati analog tv a MP ne prepoznaje apsolutno ništa.Zamisli čak i DScaler prepoznaje karticu ali nažalost nema mogućnosti reproduciranja DVB-T signala?
Što da učinim?
Nisam siguran da bi OiV igdje objavio da je došlo do prekida rada DVB odašiljača, obzirom da se radi o testnom emitiranju. Pitaj nekoga sa svog područja ili nazovi OiV i pitaj da li je kod njih sve OK.
Kažeš da možeš sa PC gledati analogni program a digitalni? To je hibridna kartica i potrebno ju je prebaciti u digitalni mod unutar settingsa PC.
MP pak (ne server) ne zna koristiti hibridne kartice i potrebno je analognu obrisati. Ako ne prepoznaje ni jednu onda driveri nisu dobro instalirani a to možeš provjeriti graph editom. Dao sam gore link na MP site gdje imaš objašnjenje kako dodati podršku za kartice.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 19:48   #42
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
uspio sam napraviti graf shemu ali mi nije jasno kako dodati karticu u MP direktorij?
ivica111 je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2007., 19:49   #43
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
uspio sam napraviti graf shemu ali mi nije jasno kako dodati karticu u MP direktorij? Točnije stavke 8,9 i 10 sa tvog linka:
http://wiki.team-mediaportal.com/Add...supported_list
ivica111 je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2007., 01:15   #44
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor ivica111 Pregled postova
uspio sam napraviti graf shemu ali mi nije jasno kako dodati karticu u MP direktorij? Točnije stavke 8,9 i 10 sa tvog linka:
http://wiki.team-mediaportal.com/Add...supported_list
Nije mi jasno što ti nije jasno Baš sam pogledao i postoji taj C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\CaptureCardDefinitions.xml i dalje kako već piše u uputama.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2007., 16:47   #45
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
a ja stvarno ne mogu naći taj file CaptureCardDefinitions.xml
ivica111 je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2007., 16:49   #46
ivica111
Registered User
 
ivica111's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 10
a MP mi je instaliran na D disk. i verzija je MediaPortal 0.2.1.0
ivica111 je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2007., 17:04   #47
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Imaš opciju edit ako si nešto zaboravio a ne postati sam sebe.
Ponovo instaliraj MP, stavi zadnji patch (ili MediaPortal-svn--03-24-2007--01-09-Rev13533.exe kojeg ja trenutno imam) i probaj.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2007., 23:02   #48
Buger
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 4,082
@Lacy: Kakve opcije snimanja ima tvoja kartica?

Jel moguće istovremeno gledat DVB-T signal i snimat nešto s VHS-a?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2007., 23:30   #49
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor blablu Pregled postova
@Lacy: Kakve opcije snimanja ima tvoja kartica?

Jel moguće istovremeno gledat DVB-T signal i snimat nešto s VHS-a?
Ne vjerujem, nisam ni probao. Znam da ima video in, ali mi nikad nije tako što trebalo.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2007., 23:43   #50
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,440
Momci, meni se sruši svaki program koji sam do sada probao kada radim sa analognim djelom kartice. Bio to Home Cinema ili MediaPortal

Jedino sam uspio sa Dscalerom naći sliku, ali ona je bila ubi bože. Loša slika i još je framerate 5fps-a

Digitališe dio radi perfektno

Ima netko neki savjet? Kada sam radio sa analognim djelom, isključio sam digitalni dio tunera (ako je to potrebno napomenuti). Također probao na čiste windowse, neće isto normalno raditi...

EDIT:
Sredio momci, na moje (i vaše veselje ). Trebao sam samo upaliti Use VMR-9. Zašto nije radilo bez toga - nemam pojma...

Inače, da velim riječ o analognom dijelu (sada kad mogu, jelda ), poprilično je dobar. Slika je ipak na digitaliji bolja, ali sad napokon iam i OTV i šaltanje između digitalnih programa i analognog (tog OTV-a) traje sekundu-dvije. Uglavnom super

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.04.2007. u 00:34.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2007., 14:58   #51
Buger
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 4,082
što je VMR-9?

Lacy kada želiš snimit neki program što imaš ponuđeno, mpeg, svcd, DVD?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2007., 17:40   #52
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor blablu Pregled postova
što je VMR-9?
Video Mixing Renderer Filter 9, nakon copy/paste VMR-9 u google prvi link

Citiraj:
Autor blablu Pregled postova
Lacy kada želiš snimit neki program što imaš ponuđeno, mpeg, svcd, DVD?
Koristim MP, tako da snimam u drv-ms koji je zapravo mpeg2, ili ako koristim tv server onda mpeg2 ili ts.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2007., 03:31   #53
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,440
Evo, pokušao srediti ovo kako je LAcy sve lijepo rekao, i sve ide super do posta #13 kada trebam puknuti Timeshifting za probu.

Tu mi pukne poruku "Unknown channel"

Zanimljivo je još par detalja, npr. neda mi preview (dobijem istu poruku):


Kad trebam isprobati to sa Time shiftingom, onda mi non stop stoji ovako (da hvata EPG):


A vrlo vjerojatno je greška tu negdje jer mi se ovo pokazuje (pogledati import status):


Išao sam sve kako je LAcy opisao, ali očito sam negdje fulao. Samo da napomenem da na običnom MP-u EPG radi super, ali na TV serveru mi se ovo događa.

Već je dosta kasno, a poprilično se mučim sa ovime. Ako meni nešta ne padne na pamet, molio bih ako netko ima neki prijedlog.

Fala

EDIT:
Riješio i taj problem, trebalo je samo disable-at analogni tuner (što LAcy nije nigdje napomenuo nego sam vidio u jednoj slikici )

A sada imam drugi problem, sve porihtao, sve bi trebalo šljakati, pokrenem MP (piše da je SVN instaliran) i tamo mi veli da nema tunera. Znači da se nije prikopčao na serverski dio

Ovo mi je full važno kako bi mogao stream-at bratu sliku sa tunera, pa eto, pokušavam iz petnih žila da proradi.

EDIT2:
Riješio i drugi problem. Samo je trebalo isprobavati sa različitim SVN-ima i TV-serverima.
Uspio sam kod brata stream-at signal i može gledati telku, ali sve je to još daleko od neke stabilnosti. Kada radi, radi super - kada ne, nema tog Boga koji bi sredio stvari da rade kako trebaju...

Kada sam bratu danas složio isprve nije htjelo raditi, da bi onda nakon par sati kaj nitko od nas dvoje nije dirao svoje kompove najedanput sve proradilo kako spada...šta je bilo, sam Bog zna.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 09.04.2007. u 04:15.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 01:45   #54
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,440
Samo da pitam Vas koji koristite Media Portal i onaj webEPG. Da li je on vama poprilično točan ili fulava poprilično ?

Mislim, meni početak nečega zna po 20minuta kasnit...Jel to kriv sam EPG ili neka postavka oko možda time zona ?
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2007., 08:25   #55
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Samo da pitam Vas koji koristite Media Portal i onaj webEPG. Da li je on vama poprilično točan ili fulava poprilično ?

Mislim, meni početak nečega zna po 20minuta kasnit...Jel to kriv sam EPG ili neka postavka oko možda time zona ?
webEPG kupi podatke sa web stranica pojedinih tv kuća, onoliko koliko su točni podaci na webu, toliko je točan i on. Sve domaće tv kuće imaju odstupanja, neke to redovno osvježavaju na svojim stranicama, neke samo na teletextu a neke nigdje. To sam već stavio kao napomenu u tutorijalu, ali dok nema pravog DVB-T EPG-a poslužiti će i ovaj.
Nekako se bojim da bi i pravi EPG bio netočan.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2007., 17:42   #56
Fake
Sterilize Stupid People
Moj komp
 
Fake's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Osijek, Croatia
Postovi: 296
Bok svima!
Imam Pixelview BX1500 karticu, u power cinema mi radi tv i sve normalno, ali u Vistinom media centru kada skeniram nikako ne mogu naci niti jedan program, ako netko ima rjesenje bio bih mu zahvalan
Fake je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 15:01   #57
mrga
all you need is freeware
Moj komp
 
mrga's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Stolica
Postovi: 857
kvragu, Media Portal mi se neće ni pokrenut, uvijek se zbaga
mrga je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 17:12   #58
matrixcore
ZIJEEEEEV!!!
Moj komp
 
matrixcore's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 186
TXT za leadtekove dvb-t kartice i originalni Winfast PVR2 softver

Nisam bio siguran, bi li ovo stavio u zasebnu temu ili ovdje, pa s obzirom da je ovo dvb-t tutorijal, a ovo je uputstvo za isti, rekoh, ajde da stavim ovdje :

Daklem, svi vi koji imate leadtek dtv1000, dtv1800H i dtv2000H i gledate TV
preko Winfast PVR2 aplikacije, mozete imati i teletekst.
Postupak je krajnje jednostavan i stvar radi.
Naime, podrska za DVB-T teletekst postoji jos od prve winfast PVR2
aplikacije, samo nije ukljucena, iz nekih samo njima poznatih razloga...
Aktivirati teletekst mozete na slijedeci nacin
Otici na C:\Program Files\WinFast\WFDTV i u tom folderu naci
"TeletextDecoder.reg" i "TeleTextOn.reg" i samo dvoklik na te dvije datoteke
da ih dodate u registry...

To je to. Vidjet cete sada da u PVR2 aplikaciji desnim klikom dobivate
opciju teleteksta ili jednostavnije pritiskom na tipku F7, ili preko
daljinskog na tipki C.C.

Eto, nadam se da vam je ovo rijesilo i po meni jedinu manu koju ove kartice
imaju (bolje receno, aplikacija za gledanje)

Pozdrav,

mc
__________________


Intel i5 8600k
Asus PRIME Z370-A
2x8GB ADATA Spectrix D41 3000MHz
ADATA XPG SX8200 NVMe 480GB + 2TB WD Green + Micron Crucial MX300 525GB
ASUS TURBO 1080 O8G
All powered by Corsair RMx750
Ticking happilly in Corsair Carbide 600Q
Viewed on AOC Q3279VWF

matrixcore je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 22:35   #59
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,440
E, LAcy i ostatak ekipice koja koristi MediaPortal, jedan kveščn:
Jel ima koji plug-in za "shutdown timer" ?

Ono, gledaš telku, malo po malo ti se oči sklapaju i onda da pukneš da ti se nakon određenog vremena (kada ti već polagano hrčeš već) sam zgasi komp ?

Ja naprosto ne mogu vjerovati da takvoga što nema po defoltu

EDIT:
Doh, nađoh. Prvo provjerim dal šljaka, pa onda postam link
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 22:41   #60
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Po defaultu ima power scheduler koji može ugasiti komp (hibernirati) nakon određenog vremena, a može ga u upaliti da bi snimio nešto. Istina on gasi ako je MP na Home page i ne radi ništa. Baš idem pogledati na stranici da li ima takvo što, a možeš i sam pod pluginovima.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na