Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Memorije
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.07.2008., 20:46   #31
shrek00
ljep ko slika
 
shrek00's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 199
Arrow 4GB(2+2gb)kit

Odlučio sam se za kupnju rama pa me zanima koju memoriju?.Radi se o ddr2 memoriji.
Cijena do 1000 kuna.

hvala
shrek00 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2008., 20:55   #32
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,757
preporuka za ovaj kit:

Mushkin DDR2-1000 Redline 4GB

http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/731
__________________
želiš brz, siguran i jeftin delid na svom CPU ???

http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=17
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 12.07.2008., 21:24   #33
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Potpis.Za 680kn odlična kupovina.
Ili možda pak ova ukoliko se mora potrošiti svih 1000,ovi su nešto bolji.

http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/595
žile je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2008., 21:29   #34
Skorn
Premium
Moj komp
 
Skorn's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 604
Corsair Dominator - die beste
__________________
~ Reductio ad Absurdum ~

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2008., 10:51   #35
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
preporuka za ovaj kit:

Mushkin DDR2-1000 Redline 4GB

http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/731
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Potpis.Za 680kn odlična kupovina.
Ili možda pak ova ukoliko se mora potrošiti svih 1000,ovi su nešto bolji.

http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/595

Vjerovali i li ne ali XP serija je bolji izbor od RedLine serije ako gledamo OC mogućnosti, i najisplativije je ubost Mushkin XP PC6400 jer je to u principu isti ram ko i XP PC8500. Idu podjednako a PC6400 je nešto jeftiniji. Naravno govorim o 4GB modulima.
4GB kit Mushkin XP PC6400 košta oko 700kn


Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
Corsair Dominator - die beste
Dominatori su sve samo ne the best izbor
Skupi su, nisu baš OC raspoloženi, pogotovo ako govorimo o modelima sa elpidom a to su gotovo svi noviji (daš praktički duplo više para za RAM koji ide ko Kingmax)
500+kn za 2GB Dominatora... ne fala
Radije bi kupio 2x 1GB Buffalo Firestix ili 2x 1GB Crucial Ballistix PC5300
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2008., 11:51   #36
zwer54
Premium
Moj komp
 
zwer54's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Dublin
Postovi: 1,287
jel moze netko reci kakvi su mushkin xp sa grijanjem?? dal se jako griju itd ili?? imao sam ballistixe tracer i uvijek su bili vrući doslovce da se možeš opeći na njih, sad imam corsair DHX seriju i naravno, totalno su hladni, ali, nikako se ne clockaju pa naravno nisam zadovoljan, pa eto, sad razmisljam o tim mushkinima...
zwer54 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2008., 12:28   #37
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Vjerovali i li ne ali XP serija je bolji izbor od RedLine serije ako gledamo OC mogućnosti, i najisplativije je ubost Mushkin XP PC6400 jer je to u principu isti ram ko i XP PC8500. Idu podjednako a PC6400 je nešto jeftiniji. Naravno govorim o 4GB modulima.
4GB kit Mushkin XP PC6400 košta oko 700kn
Znači XP 6400 i 8500 je u biti ista stvar?Jel znaš koje je čipovlje na njima,nešto mi ne radi ona DDR2 lista zadnjih dana.
žile je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2008., 13:08   #38
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
ne znam koji su, skidao je HS-ove neki lik sa XS-a ali nije se uspostavilo kaj je gore

Da XP PC6400 i PC8500 su ista stvar, razlika je u SPD postavkama za max takt
radio sam sa oba kita pa velim ovak iz iskustva
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 20:59   #39
MP950
64VT klon
Moj komp
 
MP950's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: ZGž
Postovi: 464
ne znam jel već bilo neda mi se pretraživati, ima li spoznaja o tome da sa novom balistikom sa šugavim čipovima u bilo kojem slučaju postoji mogućnost nekompatibilnosti sa gigabyte pločama?*
MP950 je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2008., 21:02   #40
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Kod mene je radila normalno ta jednostrana ballistika.
žile je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 14.07.2008., 21:08   #41
MP950
64VT klon
Moj komp
 
MP950's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: ZGž
Postovi: 464
Jes

Zadnje izmijenjeno od: MP950. 08.08.2008. u 15:16.
MP950 je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 01:45   #42
Djrko
Prevarant s tržnice
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Samobor/Zagreb
Postovi: 47
Evo nakon što je prije nekoliko dana otkazao drugi set Ballistixa 5300, došao sam preko kombinacije drž-nedaj do Mushkin Redline PC-8000 2x2GB (šteta što nije bilo XP, htio sam njih). Zasad sve ok, nisam previše prčkao po memoriji, držim je na 1000 MHz , 5,5,5,12 uz 2V i to je prošlo Orthos blend oko 2 sata bez greške. Probaču sutra još spuštat voltažu na istim postavkama da vidim oče to da radi s manje soka ili ne

UPDATE
Sad sam vrtio ponovo Orthos nekih 30tak mins na 1.85V i rade na tim postavkama....BTW mema ni ne pomišlja ne budjenje iznad 1050MHz (nedam više od 2.3V pa čak ni za kratko testiranje), tak da evo možda je to samo moj primjerak, al čisto ak kupujete memu za klokanje

Zadnje izmijenjeno od: Djrko. 17.07.2008. u 02:58.
Djrko je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 08:03   #43
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Raspoloživi su trenutno XP Limited u HG-u,649kn cl4,navali narode,800mhz.

2x2gb
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 08:57   #44
Flikoman
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zabok/ZG
Postovi: 899
Meni bi danas trebali doci Corsair Dominator na 1066MHz, pa cemo im dati malo vise soka, latencije spustit, pa cu vas obavjestit dal sam imao srece s overclockom. Necu odustat dok ne dodjem do 1200MHz.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 09:16   #45
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Meni bi danas trebali doci Corsair Dominator na 1066MHz, pa cemo im dati malo vise soka, latencije spustit, pa cu vas obavjestit dal sam imao srece s overclockom. Necu odustat dok ne dodjem do 1200MHz.
Na 2x2gb keksima? Dream on..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 09:28   #46
Flikoman
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zabok/ZG
Postovi: 899
Vidjet cemo, obavjestit cu vas, a ako uspijem postam i screenshot pokoji.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 09:38   #47
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Ajde baš me zanima koliko ide taj dominator od 950kn
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 11:10   #48
Skorn
Premium
Moj komp
 
Skorn's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 604
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
SDRAM DDR3
to mi treba, 2x2gb, sto bolji a sto jeftiniji, hvala
__________________
~ Reductio ad Absurdum ~

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 11:48   #49
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
ili Kingmax 1333MHz ili Patriot Viper 1333MHz 4GB kit iz HG-a
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 11:54   #50
Razer
.
 
Razer's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 11,622
Definitivno Kingmax, još ako potrefiš one sa D9JNM čipovima, to ide ko blesavo...
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 17:23   #51
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
A ovi ? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=034221

sutra idem po njih pa cemo vidjet sta kazu... ili da se protegnem jos 10 kuna pa da uzmem redline ?
EDIT :
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Vjerovali i li ne ali XP serija je bolji izbor od RedLine serije ako gledamo OC mogućnosti, i najisplativije je ubost Mushkin XP PC6400 jer je to u principu isti ram ko i XP PC8500. Idu podjednako a PC6400 je nešto jeftiniji. Naravno govorim o 4GB modulima.
onda uzimam white xp pa kad budem imao vremena protegnem ih malo
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 17:26   #52
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
XP bi trebao biti bolji od redlinea,gore ti piše.Sad neznam jel ovaj limited=onom crnom XP glede čipova.
žile je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 17:33   #53
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
moji idu na 1000 5-5-5-15 2.0V dalje nisam ni probao.. vruće je i ne želim ih sad klat naponom
delaju mi na 800 4-4-4-12 1.9V
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 19:30   #54
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
ovi limited su oni bijeli arctic white edition 800 mhz 4-4-4-12..sutra idem po njih pa cemo vidjet kako rade... malo mi je 2 GB na visti...
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2008., 22:57   #55
Skorn
Premium
Moj komp
 
Skorn's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 604
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
ili Kingmax 1333MHz ili Patriot Viper 1333MHz 4GB kit iz HG-a

jesu li ti kingmaxi identicni onima deklariranima na 1600mhz?

http://www.diskont24.com/product.php?productid=36718
__________________
~ Reductio ad Absurdum ~

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2008., 00:16   #56
gangxxxta
hustla
Moj komp
 
gangxxxta's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 920
ovako,situacija je ovakva: jedna osoba mi je zamjenila plocu gigabyte p31-ds3l za p35-ds3p,jos treba proc moj trenutni,rame i hard!e sad me zanimaju rami...imam kingmaxe 2x1 gb,Kingmax KLDD48F-A8KI5 i mjenjao bi za nesto drugo sto ce se ajmo reci vise clockati...al nebi neku veliku svotu ostavio na ramima,jer jos moram uzeti bolji proc i hdd veceg kapaciteta...dajte mi recite dal je ovo ok i kakve cu OC sposobnosti?

DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=1120044
__________________
I don't need to "Get a life". I'm a gamer. I have lots of lives.
Monitor:Samsung 226BW 22"wide screen Mouse:Logitech MX 518 Keyboard:Logitech G110 Sound:Logitech X-530

gangxxxta je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2008., 00:34   #57
Flikoman
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zabok/ZG
Postovi: 899
Ovako, memorija je stigla. Isprva sam imao velikih problema kod paljenja kompa, dok nisam skuzio da aktivni cooler memorije smeta grafickoj, dosta joj je blizu, i nije mi se htio upalit monitor. Nakon toga, dok sam stavio memoriju na stock brzine, komp mi se stalno resetiravao i jos uvijek testiram zasto se to desava. Flashao sam bio, povecao voltaze memorije na 2.30V, voltazu NB i FSB-a, na 1.30 i 1.40V, tako nesto, ne sjecam se vise tocno.

Uglavnom, javit cu vam rezultate, al mislim da je netko bio u pravu kad je reko da nece ta mema ici na 1200mhz.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2008., 10:09   #58
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
eo i mene nes zanima dal ja kad ubodem onu bijelu mushkin memu moram sam namjestit latencije ili one automatski to postavi u biosu na 4-4-4-12 kao i voltazu na 1.9?
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2008., 11:03   #59
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,284
Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
jesu li ti kingmaxi identicni onima deklariranima na 1600mhz?

http://www.diskont24.com/product.php?productid=36718
Vrlo vjerojatno jesu no to možeš lagano provjeriti jer memorije nemaju HS


Citiraj:
Autor gangxxxta Pregled postova
ovako,situacija je ovakva: jedna osoba mi je zamjenila plocu gigabyte p31-ds3l za p35-ds3p,jos treba proc moj trenutni,rame i hard!e sad me zanimaju rami...imam kingmaxe 2x1 gb,Kingmax KLDD48F-A8KI5 i mjenjao bi za nesto drugo sto ce se ajmo reci vise clockati...al nebi neku veliku svotu ostavio na ramima,jer jos moram uzeti bolji proc i hdd veceg kapaciteta...dajte mi recite dal je ovo ok i kakve cu OC sposobnosti?

DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=1120044

Mjenjat 2GB Kingmaxa za 2GB OCZ-a koji idu praktično podjednako kao i taj Kingmax mi nema nikakvog smisla.



Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
eo i mene nes zanima dal ja kad ubodem onu bijelu mushkin memu moram sam namjestit latencije ili one automatski to postavi u biosu na 4-4-4-12 kao i voltazu na 1.9?

Ovisi imaš li ploču koja čita EPP postavke ili ne.
Ako čita i EPP postavke onda će ti sama namjestit RAM da radi na 800 4-4-4-12 2T 2,05V
Ako ne raditi će ti po SPD-u na 800 5-5-5-18 2T (napon je meni bacila na 1,9V)




btw meni taj RAM evo normalno dela na 800 4-4-4-12 na 1,875V
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2008., 11:25   #60
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
eo sad gledam nemam EPP ..znaci sam cu morat stavit latencije ? a ok nije to problem..

i gle ovu sliku ..http://www.imagesforme.com/out.php/i105042_DSC01513.JPG
po ovome voltaza rama mi je 1.9 ili ja to nes ne kuzim ?? ploca je p35-ds3r gdje da uopce provjerim tocnu voltazu rama ??

Zadnje izmijenjeno od: xulos. 18.07.2008. u 11:41.
xulos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na