|
![]() |
#1143 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1144 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jučer instalirana 10-ka 20H2, instalacija prošla normalno, ali se zakolje prilikom updatea, preciznije KB5000802. Prva 2-3 pokušaja instalacije mi je davao BSOD, nakon toga jednostavno stane na nekom postotku i zablokira cijeli OS. Task manager ne pokazuje nikakvu aktivnost i ne mogu nijednu drugu aplikaciju pokrenuti dok traje instalacija KB5000802. Ni nakon par sati čekanja se ništa ne događa. Force restart stane kod updating your system i opet ne mrda. Formatiram i instaliram pomoću novog ISO-a i opet isto. Googlam i nađem hrpu problema baš s tim KB5000802 koji su krenuli još prošli mjesec. Znači Microsoft za to zna punih mjesec dana i navodno još uvijek nije riješeno, a update nije zaustavljen nego i dalje ljudima ubija OS. Napravio sam nekako system restore i blokirao update dok se gospoda ne udostoji riješiti to što su za*rali.
![]() |
#1145 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mene je prckao vezano za taj update pretprošli tjedan. Kukao je skoro mjesec dana kako trebam napraviti "upgrade" jer ću tobože ostat bez supporta (kakvog support bokte ![]() How yes no. Ujutro stoji tamo di sam ga i ostavio (organizacija i relevatne postavke su bile krivac, kuku lele, nije smio napraviti restart iako uopće nije počeo niti instalaciju), rekoh ajde, bog te uzeo, instaliraj odmah sad dok se ne zalaufam. Restartao nekoliko puta, i to je bilo to. Nisam dobio BSOD ali mreža mi je tokom dana stalno ispadala. Tu sam odradio još jedan restart i onda je bilo OK. Narednih dana se nešto čudno počelo događati, više puta se iz sleepa podizao kao iz full shutdowna (pričamo o laptopu na bateriji i napajanju), je li to vezano za taj update, tko će ga znat. Ponekad pomislim kako se netko igra na mojem radnom mjestu dok me nema. Naravno da su se nastavili problemi s prebacivanjem aplikacija s monitora na monitor, to mu je i dalje fetiš. Ali šta ćeš, pustiš budalu da se veseli ![]() Software im je slabašan, ali trolanje je world class level. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|