Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 07.08.2007., 10:51   #31
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,335
pošt o ja ima ploču iz siga,baš sam gledal dok sam proc testiral,stavil prst na chipset i nisam mogel verovat,bil je mlak na dodir pod full opterečenjem,jedinom mi je everest pokazival za MBO temp.50-55,sad neznam di je taj senzor.jedino bi mogo reč da se northbridge malo više grije(valda se tak zove onaj veči hladnjak)hmmm,meni je pisalo,dok sam proc clockal stavil na 245-250x9,nisam ziher,kod butanja pisalo TRAP,to je valda to....pretpostavljam...kak su vama ostalima temp iz everesta MBO?jel ovo 50,neznam jel zabrinjavajuče il kaj....
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 11:05   #32
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
Citiraj:
Autor tintin Pregled postova
Koliki je strap kod P35-DS3 ploča i jel to uopće bitno?
evo malo štiva:

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56341

Sto se tice grijanja P35-DS4 jasno je da se uz onakvu mrcinu od hladnjaka ne moze previse grijat. Dobro rjesenje by gigabyte.
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.08.2007., 11:39   #33
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Citiraj:
Autor zvonac_1 Pregled postova
pošt o ja ima ploču iz siga,baš sam gledal dok sam proc testiral,stavil prst na chipset i nisam mogel verovat,bil je mlak na dodir pod full opterečenjem,jedinom mi je everest pokazival za MBO temp.50-55,sad neznam di je taj senzor.jedino bi mogo reč da se northbridge malo više grije(valda se tak zove onaj veči hladnjak)hmmm,meni je pisalo,dok sam proc clockal stavil na 245-250x9,nisam ziher,kod butanja pisalo TRAP,to je valda to....pretpostavljam...kak su vama ostalima temp iz everesta MBO?jel ovo 50,neznam jel zabrinjavajuče il kaj....
Kakve veze ima temperatura ploče sa chipsetom? Nikakve, MBO senzor se nalazi negdje u donjem dijelu ploče... Meni je trenutno 45°C, da nemam ovu grafu i Accelero X2, bilo bi ispod 40°C jer X2 puše negdje po senzoru pa ga zagrijava.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 11:51   #34
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,335
da znam,nema nikakve....ma mislil sam reč,dal je to ok temperatura?a za chipset nigde temp ne pokaziva...al ok,na prst se uvjerim,da se ne grije tak jako..inaće meni je trenutno MBO 30 idle...load 50 i nekaj sitno..koje razlike...
OT-evo bacil BSOD,kod pokretanja igre,več drugi put..s čim je povezano ovo
http://i10.tinypic.com/4xwuemu.jpg

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 07.08.2007. u 12:13.
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2007., 13:59   #35
Smartguy
Spiderpig
Moj komp
 
Smartguy's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,042
__________________
Smartguy je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 00:20   #36
gnomisa
Registered User
Moj komp
 
gnomisa's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,556
ono što mene zabrinjava je ugradnja većeg hladnjaka za proc na DS3P/DS4/DQ6...sve te ploče (osim "obične" DS3) imaju taj veliki pasivac na NB-u a iz donjeg reviewa je vidljivo kolko je blizu jedan Big Typhoon do tog pasivca...komentari?

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1119&pageID=3577
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 01:06   #37
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
blizu je, ali jos uvijek stane...pa i na mojoj xbx2 sonic tower dodiruje NB hladnjak. mislim da vecina hladnjaka ide na te gigabyteove ploče...problem bi mogla biti sama montaža, zbog nedostupnosti podnožja hladnjaka prstima i odvijaču koji ti trebaju za montažu pojedinih hladnjaka (cpu socket je okružen s hladnjacima na NB-u i regulaciji napajanja koji otežavaju pristup pri instalaciji veceg hladnjaka za cpu)
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 01:29   #38
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp
 
Ozy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,685
A čuj,komentar bi bio klasika...pretraživanje neta sa pojmom "ploča ta i ta + hladnjak taj i taj" pa da vidiš šta i kako,dali staje,dali je potrebano rezbariti,ili ne staje nikako... A uostalom mislim da ima dosta dobrih i povelikih hladnjaka od kojih će se naći poneki sigurno a da ide i na te mrcine od ploča...pa morali su i na to misliti kad su ih pravili,valjda ...ako nisu...'bem ih u dupe...
A ja bih osobno kad kupim ploču mjerio i vidio kako ide koji hladnjak,pa čak bih i prije kupnje MBO možda skinuo PDF pogledao svuda razmak od-do i bacio se u potragu za hladnjakom. Mislim da ti bolje i detaljnije od toga i ne možemo pomoći,osim ako netko od forumaša 'već' nema osobno iskustvo.

EDIT :
Mislim da je Phoenix potvrdio moje mišljenje da ide velik broj hladnjaka i na te :Polla-kille-bakrra: ploče ; jedino šta može biti otežana montaža zbog nedostupnosti prstima,screw-driveru i slično...
No što ide gore mora i da ide dole,ilitiga obratno,a što bi rekao Pero pingvin s Madagascara... Tako da moguće i da taj heatpipe sistem može da se skine i vrati nazad bez nekih većih poteškoća,bar po logici i po činjenici da se na pločama može općenito hlađenje skidati i mijenjati.
__________________
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm
Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 04:56   #39
dugixy1
Premium
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 577
imam ds4 i Big Typhoon i vjeruj jedva sam ga postavio kolko je nespretno jedino da ploču vadiš, ja sam se zeznuo jer sam žurio i stavio ploču bez coolera i živa muka .več sam mislio odustati i vaditi i onda sam nekako uspio
dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 05:09   #40
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp
 
Ozy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,685
To govoriš za P35 DS4 ili za P965 model...? I da,inače je zgodno uvijek prvo van kućišta na ploču smontirati proc i hladnjak.
Evo ja sam jučer shebao kad sam okrenuo Katanu da vent puše u suprotnom smjeru od onoga u kojem bi trebao,već zavidao matičnu i sve...i hebat ga,odvidao,izvadio matičnu i preokrenuo hladnjak,i onda vraćaj opet...

Eh da,samo da priupitam - jel ti to imaš novi komp ili..?..jer vidim da ti je u SIG-u ova Infinity i 4200+ i da imaš sad pojačano onaj Crucial 800 - x2 ; a znam da smo nešto pričali o toj memi za trgovanje...
__________________
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm
Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.08.2007., 07:56   #41
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor tintin Pregled postova
A trebao bi mi i raid...
Da pogodim ''treba'' ti raid 0 kao zbog brzine. To slagat sa samo dva disk ati nije pametno na pločama sa sirovim kontrolerima pa još uz to i klokirat. NAdam se da ćeš važne strvari backupirat ako ne na neki drugi disk onda barem na kvalitetne medije
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 08:14   #42
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Da, raid mi treba zbog brzine, 2 diska u raid, treči za backup...
U tom slučaju zadovoljava p35-ds3 ili obavezno uzeti p35c-ds3r?
(Kako je sa raidom i klokanjem na asusovim pločama?)
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 08:23   #43
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor tintin Pregled postova
Da, raid mi treba zbog brzine, 2 diska u raid, treči za backup...
U tom slučaju zadovoljava p35-ds3 ili obavezno uzeti p35c-ds3r?
(Kako je sa raidom i klokanjem na asusovim pločama?)
Sve one koriste iste kontrolere (Jmicron) tak da je sve to isto.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 09:45   #44
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
P35-DS3 ima samo JMicronov RAID kontroler, a P35C-DS3R ima i JMicronov i Intelov.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 10:35   #45
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Onda je ova ok (P35C-DS3R) i za raid i za klokanje?
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 11:36   #46
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
da, bolji je izbor P35C-DS3R
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 11:37   #47
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,335
Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
tnx,ma znam za google
neg pročital u bugu da je inače to za ram bilo radna il virtualna,pa se pobojal da nekaj ne štima s memorijom,pa sam išel testirat..bacil gore xp drivere poštene za grafu i sad sve dela...
al mislim da ploča vrijedi svake kune,mene je izišla oko 700 i još nekaj sitno,al bitno da chipset se ne grijejest da ne volim nikakve pasivce bumo vidli kak bu se ponašala s clockanim procom...
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2007., 14:31   #48
dugixy1
Premium
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 577
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
To govoriš za P35 DS4 ili za P965 model...? I da,inače je zgodno uvijek prvo van kućišta na ploču smontirati proc i hladnjak.
Evo ja sam jučer shebao kad sam okrenuo Katanu da vent puše u suprotnom smjeru od onoga u kojem bi trebao,već zavidao matičnu i sve...i hebat ga,odvidao,izvadio matičnu i preokrenuo hladnjak,i onda vraćaj opet...

Eh da,samo da priupitam - jel ti to imaš novi komp ili..?..jer vidim da ti je u SIG-u ova Infinity i 4200+ i da imaš sad pojačano onaj Crucial 800 - x2 ; a znam da smo nešto pričali o toj memi za trgovanje...

evo promjenio sam SIG, da prešao sam na intel a crucial je bio i prije taj isti, samo tražim 1066, makar je i ova mema izvrsna zbilja za preporuku, radi brže od proca. a ja se ponadao da pitaš za grafičku


bok
dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 08:55   #49
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Kupujem ploču Giga P35C-DS3R i zanima me kako ju najbolje ohladiti u kombnaciji sa jednim od c2d (e2160,e4300,...)

Zadnje izmijenjeno od: tintin. 10.08.2007. u 11:20.
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 11:42   #50
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
Ta ploča ima dosta masivan hladnjak. Budući da s nijednim od tih procesora nećeš postići velik FSB, dovoljno bi trebalo biti da samo zamijenjiš žvaku na NB hladnjaku s nekom OK pastom. I eventualno neki lagani flow bit će dovoljan.
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 12:49   #51
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Kako zamijeniti žvaku, nisam to još radio i koju pastu staviti?
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 12:54   #52
Ph03n1x
Premium
Moj komp
 
Ph03n1x's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Varaždin/Zagreb
Postovi: 1,846
dosta ju je teško skinut s hladnjaka al već ćeš nešto smisliti...uglavnom treba ju potpuno skinuti s baze i onda staviš Arctic Silver Ceramique pastu npr.
__________________

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2007., 16:19   #53
Disconnected
Premium
Moj komp
 
Disconnected's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: ZG, Sesvete
Postovi: 123
Evo nekoliko informacija iz prve ruke...

Bas neki dan nabavih Gigabyte P35-DS3 i ploca je O.K....
Na njoj je E6300 i 2GB Kingmax DDR800,
Zasad radi na 3,15GHz hladjen Zalmanom 7700Cu...
FSB je na 450, i ide jos vise...nisam jos isprobavao...vjerojatno ce me memorija kociti na nekih 930-950MHz..
Gore je zadnji beta bios F5C...
Temp. su 48-50 u idle-u, probat cu nabaviti nesto bolje hladjenje jer mi se nekako cini da Zalman
bas i nije najbolje rjesenje za C2D, jedini plus je sto puse po svim komponentama uokolo...

Jedino sto ploca ima cudnih problema sa PS/2 kontrolerom za tipkovnicu koja ponekad radi, ponekad ne...al u zadnje vrijeme ne.......pa sam prikopcao USB tipkovnicu.
Navodno to ovaj bios rjesava...ali nevidim neke razlike....
pricekat cu jos par dana pa da vidim dal da je nosim na reklamaciju ili ce
nova revizija bios-a to popraviti...
Vidim da na Gigabyte-ovoj stranici najavljuju novu reviziju ploce v2.0...
Jel netko zna koje su razlike??


Update:
Isprobano...plocha ide na 475 MHZ FSBa tj na 3.325MHz CPU...zasad....
Spustio sam ga malo sa te max vrijednosti na 466MHz i radi na 3.26 GHz za 24/7 rad...pa cemo vidjeti dalje....
Evo i SS



Zadnje izmijenjeno od: Disconnected. 13.08.2007. u 21:14. Razlog: update
Disconnected je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 09:55   #54
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Ima koja ploča po kojoj netreba prčkati sa pastama a da cijena ne probija 1000kn i da je Ok za klokanje?
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 10:35   #55
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
nema, svi oni stavljaju istu žvaku
no ne moraš ti micat to ako nećeš
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 10:39   #56
Swarm dude
Premium moderator
Moj komp
 
Swarm dude's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,592
Hmmm Wolv, moja Gigabytica nema rozu žvaku (kakvu inače nađem), već ima nekakvu srebrnkastu, koja mi se čini nešto bolja od Hubba Bubbe koje su inače na chipsetima. Nije toliko žilava
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2007., 16:40   #57
Razer
.
 
Razer's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 11,623
Da, potpisujem, na svoje zadnje dvije GB-ice nisam našao žvaku na NB-u, već neku kako Swarm kaže ''srebrnkastu pastu'' . Dok je na SB-u bio thermal pad.
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2007., 09:46   #58
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,233
Kakva je razlika u modelu DS3 i DS4?
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2007., 04:28   #59
Lepy
žicless surfer
Moj komp
 
Lepy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Space
Postovi: 177
Uzeo sam P35C-DS3R. Jel mi može netko od vas koji imate tu ploču reći kolika vam je system temp. u biosu, odnosno temp. NB-a pretpostavljam...kod mene je oko 53C idle bez ikakvih kemijanja i oc-anja pa me to malo zabrinjava jer mi se čini puno...jel to ok il da reklamiram ploču?
__________________
--
by Lepy
Lepy je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2007., 08:05   #60
Dr.Who
Premium
Moj komp
 
Dr.Who's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: ST/ZG
Postovi: 571
meni je na p35-ds3 system temp oko 35. proc hladi sonic tower + enermax 12fab i okrenut je tako da malo puse i po NB...
__________________
Dobri trgovci: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13...


KUPUJEM
Dr.Who je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na