|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Instaliraj wufuc v0.7.1.81 i radiće ti update.. ja sam napravio to na ryzenu imao sam isti problem kao i ti..radi provjereno bar kod mene povukao sam update winsa bez problema ..ja sam skinuo oba i x64 i x32 exe neka se nadje za svaki slučaj ako zatreba..isprobaj nemaš što izgubiti kod mene radi sve normalno sa ryzenom..
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
probavo sinoc nabrzak. poslje sam skuzio da onu zadnju verziju je maknuo, ali onu prije ima jos. al jedna stvar. nisam skuzio kako se reaktivira blokada, kad se skine opet noviji update ili jednostavno cim se win update agent spoji na njihov server on skuzi? hvala. edit: izgleda da wufuc drzi jos. poceo sam stavljat updejtove online. vidjet cu kad se priblizim novijim datumima. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 31.12.2017. u 14:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Ajmo ljudi, super povoljno ![]() https://www.nabava.net/search.php?q=i5+7640x Zapravo ne bi bila loša kupnja da ima ploče za 1000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Pozdrav svima, delid-o sam svoj i5 8600k, radili smo to s nekim delid toolom(neznam tocno ciji posudeno je), uglavnom skinuo sam cca 17°c vs stock pasta, stavljali smo tekuci metal na ihs i die, to sve na kraju zabrtvili vatrostalnim silikonom! uglavno rezultat je impresivan! Inace cpu od prvog dana radi na 1.26V@5ghz pod AC Liquid Freezer 120mm bez ikakvih problema sad su temp brutalno nize a i hladenje poprilicno tise! Evo par slika: Zadnje izmijenjeno od: stjepanj. 21.03.2018. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Banned
Datum registracije: Dec 2018
|
Pozdrav svima. Nemam pristup tržnici ali koliko vidim rijetko se nađe po oglasnicima jedan i5 7600. U dućkasima je oko 1900kn a po oglasnicima je znao ići za nekih 900 ak kn. Ako je neko našao neki oglas molim da mi proslijedi u pm. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|