Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 14.05.2016., 21:01   #991
robimarko-bug
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2013
Lokacija: Tenja(Osijek)
Postovi: 707
Xiaomi ti je super,ali je problem što ima samo 100mbitne LAN portove
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2016., 23:18   #992
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 64
Na koju foru skalar dobivas 233 download na serveru u londonu. Evo sad sam ko idiot testiro svaki londonski server i nejde nis prek 28mbit/s .
(imam 100mbita download i ZTE router.)
dddarin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 15.05.2016., 10:14   #993
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,912
Citiraj:
Autor SolidusSnake Pregled postova
Pozdrav ekipa, ... brzina preko LAN kabela je i vise od 100mbpsa, no preko Wi-Fija pada na 40-50 mbpsa. Zanima me, isplati li se naruciti ili kupiti drugi router (Xiaomijev Mi Router 3, dosta bolji, podržava 5GHz, puno jači signal) i je li moguce ovaj njihov postaviti u bridge mode ili kao AP?

Hvala unaprijed.
Na WiFi si dobio sasvim solidan rezultat, skoro pa i ne može bolje.
Za veće brzine bi trebao AP sa novim AC i/ili 5 GHz.
Računaj da je to skup sport (cijena tih novih uređaja), 5 Ghz ima skoro duplo manje "pokrivanje" signalom (manji radijus), klijenti ga moraju podržavati da bi imao koristi od njega.

AP (ili Router u AP modu) sam namjerno naveo jer ćeš tako izbjeći probleme, samo ga žicom (Lan) spojiš na gl. router.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 12:16   #994
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor SolidusSnake Pregled postova
Ovako, brzina preko LAN kabela je i vise od 100mbpsa, no preko Wi-Fija pada na 40-50 mbpsa. Zanima me, isplati li se naruciti ili kupiti drugi router (Xiaomijev Mi Router 3, dosta bolji, podržava 5GHz, puno jači signal) i je li moguce ovaj njihov postaviti u bridge mode ili kao AP?

Hvala unaprijed.
kod mene speedport Wi-Fi na 2,4 ide 70 mbpsa probaj mjenjat kanale i dolje only "n" i oznaći 300 mbpsa,na kartici na kompu isto only "n" označiti,
na asusu u ac + TP-link Archer T4U(na laptopu) dobivam full brzinu kao i na žici.

sad kolko ti se ta ulaganja za brzinu 100 isplate - to je drugi par čarapa


Citiraj:
Autor dddarin Pregled postova
Na koju foru skalar dobivas 233 download na serveru u londonu. Evo sad sam ko idiot testiro svaki londonski server i nejde nis prek 28mbit/s .
(imam 100mbita download i ZTE router.)
asus rt-ac66u direktno na ont

sa speedport fw T8 bridge + asus:



DNS u oba slučaja :
OpenDNS
208.67.222.222
208.67.220.220
drugo mijenjo nisam ništa
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 15.05.2016. u 12:42.
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 20:42   #995
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 64
Ne kuzim, ak ja imam dobru vezu sa HTom. Znaci nije sad da je problem u routeru il nes.
Zas onda ja nemrem imat takvu brzinu sa nijednim od ponudenih londoskih servera.

https://gyazo.com/collections/b9a27a...c1b1f872979875
evo tu su screenshotovi brzina sa svakim serverom u londonu

UPDATE:

evo sad sam testirao sa laptopom speedtest london server i preko WIFI-a dobiva 80mbit/s download i 7mbit/s upload.
Nasprem kad povezem zicom isti taj laptop dobijem do 30-35mbit/s brzinu.
No testiranje HT servera ispada full brzina 93/20.
Znaci watafak??? Jel ovo ima ikakvog smisla?

Wifi propusnost 100% svugdje dok sa zicom je propusnost full samo za HT server no sve dalje se guši i jedino prek wifi-a.

Uglavnom problem cu nastavit u temi za ZTE router , pardon na offtopicu

Zadnje izmijenjeno od: dddarin. 15.05.2016. u 23:17.
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 23:43   #996
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
Moj komentar na brzinu. Dakle imam 100/20 i na laptopu HP 4530s u sobi kroz dvoje zatvorenih vrata imam 100-104/21-25 brzinu. Od postavki sam stavio svoj naziv mreže i šifru,označio 300mbit kvačicu i namjestio kanal koji mi je program sugerirao da ima najmanje utjecaja, i maknuo bazu bežičnog telefona metar i pol dalje od routera te skinuo najnovije drivere s atheros stranice za svoj wlan. Tako i napravio na novom aceru i on ima isto punu brzinu. Što se tiče torrenta to ovisi od kuda skidaš, ali znalo mi je doći do 10mb/s, iako bi trebalo 12 i pol-13 ali ovisi o seederima. Tako da je meni taj speedport sasvim solidan.

Od solucija napravi isto što i ja,a za kabel promijeni si utp kabel,nemora biti cat6, može i cat5e samo da je novi i kako treba. Stavi ga na neko povišeno mjesto. Meni je u dnevnom router, pored telke,ali na komodi visine cca 1.60m. I nikada nikakvih problema. A imam 20m optičkog kabela spojenog, od hodnika,kroz stan do dnevnog, i još je višak namotan iza telke. Pa u ont, i iz ont-a kabel cat6 5m u router na tu komodu. I iz njega 15m cat5e kabela od 35kn do kompa sa gigabitnom mrežom na win10. Eto pa valjda ti što pomogne.
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 09:02   #997
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 760
@dddarin montiraj si neki RT Asus ili bilo što drugo i uživaj.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 09:40   #998
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
stavio speedporta Firmware version 09091601.00.338T8 u ruter mod
i ugodno za sad iznenađen stranice otvara gotovo trenutno,DNS je postavljen
na OpenDNS,što se pucanja tiče zasad ok, vidjet ćemo kroz tjedan dana,portfordwarding radi ok.

žično brzina:


wifi brzina sa laptopa(100 Mb/s kartica):




wifi brzina sa moba(mislim da brže ni nejde)

__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 16:06   #999
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 64
Vi koji imate asus routere , jel dobivate i u praksi full brzine ili samo na speedtestu ?
Time mislim prilikom skidanja fileova i preko torrenta. Jasno ne uvijek.

Mislio sam jos prije kupit router al reko prvo cu vidjet da li sve funkcionira i sa njihovim. (S time da ja imam ZTE a ne Speedport)
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 16:22   #1000
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
Da li stvarno promjena DNS toliko pomaže kod otvaranja stranica? Ako da,može li mi netko objasniti kako da u speedportu promijenim to,i koje da stavim,da vidim ima li mogućnosti za još boljim. Za sada sam zadovoljan,ali čisto da vidim...hvala...
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.05.2016., 17:10   #1001
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor dddarin Pregled postova
Vi koji imate asus routere , jel dobivate i u praksi full brzine ili samo na speedtestu ?
Time mislim prilikom skidanja fileova i preko torrenta. Jasno ne uvijek.

Mislio sam jos prije kupit router al reko prvo cu vidjet da li sve funkcionira i sa njihovim. (S time da ja imam ZTE a ne Speedport)

ovisi od kuda skidaš,maximu mi je 30-35MB/s torrente sa private trackera skida između 15-20MB/s u prosjeku,al slično dobiješ i sa speedportom,stabilnost je bar kod mene bitnija.


Citiraj:
Autor HyperX Pregled postova
Da li stvarno promjena DNS toliko pomaže kod otvaranja stranica? Ako da,može li mi netko objasniti kako da u speedportu promijenim to,i koje da stavim,da vidim ima li mogućnosti za još boljim. Za sada sam zadovoljan,ali čisto da vidim...hvala...
T8 firmware ti jedini zasada daje mogučnost promjene DNS ,da bi ga dobio moraš T-com tehničara zamoliti da ti ga uploda na ruter sa servera.
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 17:29   #1002
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 64
Cek koliko ti imas ugovorenu brzinu sa njima kad ti cak dode i do 35Mbytea. ,kad je to ~ 280mbit?

Mislim meni je moj zte stabilan sto se tice pucanja veze. No ucitavanja stranica mi se cini isto ponekad i sporije nego na iskonu sa 20mbit/s.
A sto se tice brzina ne dobivam ni blizu maksimalnih brzina. Torrenti prek kickass, znaci ne private, se skidaju izmedu 3 i 5MB/s.
Maksimalno sto je pokazala brzina na torrentima mi je bila 6.5MB/s .

Dok fileovi koje sam skidao sa carneta maksimalno su dosegli 9.3MB i to samo na tren. A teoretski bih trebao imat 12MB/s , ako s nikim bar s carnetom.
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 18:36   #1003
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
Znači morao bih zvati tehničara, a dobro pustiti ću za sada ovako,od danas mi se nekako čini da je to otvaranje puno brže nego do sada.
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 20:40   #1004
Mikeyy
Premium
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: HR
Postovi: 2,072
Citiraj:
Autor dddarin Pregled postova
Vi koji imate asus routere , jel dobivate i u praksi full brzine ili samo na speedtestu ?
Time mislim prilikom skidanja fileova i preko torrenta. Jasno ne uvijek.

Mislio sam jos prije kupit router al reko prvo cu vidjet da li sve funkcionira i sa njihovim. (S time da ja imam ZTE a ne Speedport)
ASUS router iza SP koji je u bridge modu, download na maksimum, kao i upload (50/10 vdsl). Naravno ne od prve sekunde, ali nema nekih problema.
Pitanje je da li je tebi uopće SP problem ili nešto drugo.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 21:35   #1005
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor HyperX Pregled postova
Znači morao bih zvati tehničara, a dobro pustiti ću za sada ovako,od danas mi se nekako čini da je to otvaranje puno brže nego do sada.
200/100
35 mi je išlo jednom na 10 minuta ali 30 je držao, patch za starcraft2 bar tako kaže njihov softver,ali kod torrenta je prije 15-20 stime da je 15 prije pravilo,doduše torrente skidam sa Synology DS115j pa baš i ne pratim brzinu,ali brzina nikada na optici nije ni bila problem,osim wifi-a na zte-u,žično što se tiće brzine uvijek sam dobio što sam platio što se same brzine tiće nema velike razlike asus - speeadport,ali stabilnost je daleko na strani asusa, plus s asus rt modelima možeš totalno izbaciti t-comove rutere iz igre.
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 00:21   #1006
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 64
nice qoute :P

Za surfanje i gledanje videa mi nikad jos nije nis zastekalo i zafalilo brzine. No da sam ijednom vidio na downloadu barem 80% svoje placene brzine. nisam ni blizu. Dok sa iskonom na zici je sve uvijek bilo 100%(jest da je bila manja brzina al je bila uvijek konstantna). A nista kupit cu router neki pa vidit jel tad bolje i nove cat6 kablove kako je hyperX predlozio (sorry kaj ti nisam nis odgovorio prije, hvala na odgovoru).

Pa eto bumo vidli jel bum uzalud bacao pare ili ce sve proradit.
Kad kazes sve se moze maknut. Uspio si i telefon preko onog adaptera prebacit ?
(+ sta je sa fritz logom )

A sto se tice routera planiro sam uzet RT-n18u no smeta me sto nema AC standard pa si sad razmisljam izmedu ac56u n66u il ac1200gplus.
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 09:16   #1007
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
Probaj prvo samo s kablovima,jeftinije je ti je,ako ni to ne ide kupi ASUS pa iskoristi te kablove i onda vidi. A koji model može u potpunosti izbaciti Speedport? Dakle da imam maxtv,telefon i ovu brzinu?
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 10:31   #1008
Mikeyy
Premium
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: HR
Postovi: 2,072
Ako je optika, onda bilo koji asus, jedino mislim da za telefon nije nitko našao rješenje.
Ako je VDSL, onda jedino asus router sa modemom, ali nisam siguran kako to radi.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 12:02   #1009
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor dddarin Pregled postova
nice qoute :P

Za surfanje i gledanje videa mi nikad jos nije nis zastekalo i zafalilo brzine. No da sam ijednom vidio na downloadu barem 80% svoje placene brzine. nisam ni blizu. Dok sa iskonom na zici je sve uvijek bilo 100%(jest da je bila manja brzina al je bila uvijek konstantna). A nista kupit cu router neki pa vidit jel tad bolje i nove cat6 kablove kako je hyperX predlozio (sorry kaj ti nisam nis odgovorio prije, hvala na odgovoru).

Pa eto bumo vidli jel bum uzalud bacao pare ili ce sve proradit.
Kad kazes sve se moze maknut. Uspio si i telefon preko onog adaptera prebacit ?
(+ sta je sa fritz logom )

A sto se tice routera planiro sam uzet RT-n18u no smeta me sto nema AC standard pa si sad razmisljam izmedu ac56u n66u il ac1200gplus.
imam friz 7490 na testiranju ,pa eto inspiracije,na njemu pak internet radi savršeno sve milina ,voip ok al maxtv niti dabi.

bitno je da u nazivu ima RT-xxx jer jedino na njima možeš van id štelat naravno skuplji to je bolji.iz čisto praktičnih razloga bi bilo dobro da na usb vanjskom disku podržava ntsf particiju,jer ovi asusi imaju u sebi i torrent client-možeš skidat i vračat torrente bez da ti je komp upaljen.

wifi brzina na 5GHz ac sa asusa na laptopu(TP-link Archer T4U):

__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 17.05.2016. u 18:59.
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 13:14   #1010
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 760
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
imam friz 7490 na testiranju ,pa eto inspiracije,na njemu pak internet radi savršeno sve milina ,voip ok al maxtv niti dabi.

bitno je da u nazivu ima RT-xxx jer jedino na njima možeš van id štelat naravno skuplji to je bolji.iz čisto praktičnih razloga bi bilo dobro da na usb vanjskom disku podržava ntsf particiju,jer ovi asusi imaju u sebi i torrent client-možeš skidat i vračat torrente bez da ti je komp upaljen.
Bi li se mogao on upogoniti na Iskonu?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 19:13   #1011
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor Karlo666 Pregled postova
Bi li se mogao on upogoniti na Iskonu?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
friz 7490 teoretski da, to im je trenutno najači model i ima modem u sebi,ali vjerojatno za iptv isti problem prepoznaje da je t-comov uređaj ali za potvrdu traži da se spojiš na njemački t-com i tu je priči kraj ,al internet radi bez i najmanjeg trzaja ili laga.

asus pak samo na optici može zamjeniti rutere i nema voip-a
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2016., 20:37   #1012
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
Dakle nema još adekvatnog rješenja da na optici makneš speedport,staviš svoj router i imaš sve troje u paketu? Iako meni i nije potrebno...
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 02:15   #1013
Overclock_freak
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Rijeka-Zagreb
Postovi: 995
Svaka čast kolegi na firmwareu !!

Internet sad radi tip top i nema potrebe za rebootanjem tokom dana.

Ovaj t8 fw je zakon
Overclock_freak je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 02:48   #1014
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,845
može link? vjerojatno da pročitam bolje bi ga našo al ne vidim, kaj niste rekli da samo tehničar sad ovaj zadnji može?
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 03:47   #1015
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
može link? vjerojatno da pročitam bolje bi ga našo al ne vidim, kaj niste rekli da samo tehničar sad ovaj zadnji može?
kolko je meni poznato nema ga na download.
neznam kaj se tak bojite nazoveš 08009000 prijaviš pucanje veze
drugi dan te nazove tehničar zamoliš ga da ti spusti t8 sa servera
i stvar riješena,čak nemora ni dolaziti do tebe.
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 08:48   #1016
HyperX
Registered User
Moj komp
 
HyperX's Avatar
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Rijeka
Postovi: 75
A koje su mane tog T8,svi imate istih problema s tim ili?Ja bih nazvao tehničara da mi to naprave ali ako nisu ništa revolucionarno sredili s tim ne isplati se...
__________________
HyperX je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 10:50   #1017
Overclock_freak
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Rijeka-Zagreb
Postovi: 995
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
može link? vjerojatno da pročitam bolje bi ga našo al ne vidim, kaj niste rekli da samo tehničar sad ovaj zadnji može?
Tako je, samo tehničar može ilitiga pogledaj par postova pa može ti lega uploadat.

Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
kolko je meni poznato nema ga na download.
neznam kaj se tak bojite nazoveš 08009000 prijaviš pucanje veze
drugi dan te nazove tehničar zamoliš ga da ti spusti t8 sa servera
i stvar riješena,čak nemora ni dolaziti do tebe.
Neće ti oni uploadat, ja sam zvao 3 puta i pravili se blesavi i da nemaju pojma.

Citiraj:
Autor HyperX Pregled postova
A koje su mane tog T8,svi imate istih problema s tim ili?Ja bih nazvao tehničara da mi to naprave ali ako nisu ništa revolucionarno sredili s tim ne isplati se...
Ja za sad nisam primjetio ništa
Overclock_freak je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 14:38   #1018
kiki456
Premium
 
kiki456's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 193
Pozdrav,

Dobio sam navedeni router, stavljen je u bridge mod, no ne radi PPPoE konekcija s drugog routera. Do sad sam imao Thompson TG782i i na njemu je sve uredno prolazilo.

PPPoE konekcija direkt sa kompa radi, ali nekad zna javiti grešku. The router reported error.

Pokušao sam spojiti mikrotik router, no ni on nije uspio odmah uspostaviti PPPoE konekciju, ali nakon pokušaja od par minuta se spojio. Nakon sat vremena opet ne može.

U logu vidim samo "Timeout waiting for PADO packet".

Da li je netko ima ideju u čemu može biti problem? Provider je T-com.

Hvala
kiki456 je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 18:02   #1019
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 940
Citiraj:
Autor kiki456 Pregled postova
Pozdrav,

Dobio sam navedeni router, stavljen je u bridge mod, no ne radi PPPoE konekcija s drugog routera. Do sad sam imao Thompson TG782i i na njemu je sve uredno prolazilo.

PPPoE konekcija direkt sa kompa radi, ali nekad zna javiti grešku. The router reported error.

Pokušao sam spojiti mikrotik router, no ni on nije uspio odmah uspostaviti PPPoE konekciju, ali nakon pokušaja od par minuta se spojio. Nakon sat vremena opet ne može.

U logu vidim samo "Timeout waiting for PADO packet".

Da li je netko ima ideju u čemu može biti problem? Provider je T-com.

Hvala
kod mene je u bridgeu samo dobro radio na fw: .026 i sada na T8,svi ostali su bili koma
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
skalar je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2016., 19:09   #1020
kiki456
Premium
 
kiki456's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 193
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
kod mene je u bridgeu samo dobro radio na fw: .026 i sada na T8,svi ostali su bili koma
Znači tebi normalno prolazi PPPoE s drugog routera kada je ovajod providera na tom firmwareu? To nije firmware od providera ili? Gdje ga mogu skinuti? Kako da provjerim koji ja imam trenutno? Pliz pomozi već se 4 dana zezam s ovim.
Hvala
kiki456 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na