Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 28.09.2011., 17:10   #61
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,845
Da, nakon jedan sat ganjanja BFBC2. Oko 40°C idle. Nadao sam se da pod loadom neće ići preko 62°C čime bih imao rezervu za overclock.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2011., 17:15   #62
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,141
skini kuler i stavi ga ponovno jer tu nes ne stima, barem po meni.ipak je 40 u idle malcice puno kao i 66 load.
xulos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.09.2011., 17:25   #63
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,845
OK, budem probao, makar ne vjerujem da ću stići prije vikenda sve raskopati. Moram sve povaditi iz kućišta jer nemam otvor za dohvatiti vijke coolera.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2011., 17:48   #64
MAGARAC
Premium
Moj komp
 
MAGARAC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 5,869
Mux120 i Hyper 212 ne idu u istu recenicu. Ni po cijeni a ni po performansama na SBovima. Oba pasu na sve p67 ploce i 4sticka + jedan vent. Na vecinu i sa dva venta na hladnjaku. Zalman Performa je elegantan i vrlo solidan hladnjak po povoljnoj cijeni..
__________________

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.09.2011. u 17:57.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2011., 17:55   #65
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,141
Prvo nek ponovno namontira mugena jer nevjerujem da je mugen toliko " los" .
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2011., 13:04   #66
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,845
Otkrio sam u čemu je "problem". Postavke hlađenja bile su sve na STANDARD u BIOS-u (tih kompač da je milina), sad sam u Fan Expertu postavio ručno vrijednosti i dobio idle od 35-40°C a full load oko 60-62°C. Tako opet imam tihi kompač dok je idle i srednje tih/glasan dok vrtim BFBC2.
Sad se dvoumim oko kućišta, ne znam bi li neko drugo kućište bilo bolji izbor od ovog P182, dosta mi je bitna tišina s obzirom da će uskoro u sobi biti i bebač. Gledam HAF 932 Advanced, jedino me brine glasnoča s obzirom da je dosta perforirano a P182 je oklopljeno ko tenk.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2011., 23:57   #67
Dottore
Noblesse oblige
Moj komp
 
Dottore's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: 「 ✖ ✖ ✖ 」
Postovi: 4,685
Ne mjenjaj.
__________________
Salus Nostra Extrema Thule

ThinkPad T41 2373-S19
Intel Pentium M (Banias) 705 (1.6GHz)
512MB RAM
60GB 5400rpm HDD Western Digital
14.1 XGA(1024x768) TFT LCD
32MB ATI Radeon 7500
24x-8x DVD, option, Modem, 1Gb Ether, Secure chip, UltraNav, 6 cell Li-Ion Batt
WinXP Pro 32 bit


ThinkPad T43p 2668-PFG
Intel Pentium M (Dothan) 770 (2.13GHz)
2GB RAM
120GB 5400rpm HDD Samsung
14.1in 1400x1050 LCD
128MB ATI Fire GL V3200
CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, UltraNav, 6 cell Li-Ion batt
Win 7 Professional 32bit



ThinkPad R61i 8918-DMG
Intel Core 2 Duo (Merom) T5750 (2GHz)
3 GB RAM
160GB 5400rpm HDD Hitachi
15.4in WSXGA+ 1680x1050
nVidia Quadro NVS 140M VGA 128MB
CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Fingerprint reader, 9c Li-Ion
Win7 Ultimate 32bit


ThinkPad SL500 2746-E5G
Intel Core 2 Duo (Merom) T5870 (2GHz)
2GB RAM
250GB 5400rpm HDD Hitachi
15.4in 1280x800 LCD
Intel 4500MHD
CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Camera, 6c Li-Ion
Win7 Professional 32bit


ThinkPad T430 2347-FF9
Intel® Core™ i5-3320M (Ivy Bridge) 2,60 GHz
16 GB RAM
Intel 520 240 GB SSD
750 GB 7200rpm HDD Seagate
14.0in 1600x900 LCD
Intel HD 4000
CDRW/DVDRW, Intel N 6205 wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, Camera, 6c Li-Ion
Win7 Professional 64bit




ThinkPad X240
Intel® Core™ i5-4300U (Haswell) 2,90 GHz
8 GB RAM
SanDisk X210 512 GB SSD
12.5in 1366x768 LCD
Intel HD 4400
Intel N 7260 wireless, Bluetooth, 1Gb Ethernet, Camera, 6c Li-Ion
Win10 Professional 64bit


AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz
2GB RAM
250GB 5400rpm HDD Hitachi
3x WD 2TB (WD20EARS)
ATI Radeon HD 3650 512Mb@Zalman VF900
Win XP Professional 32bit








Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2011., 12:22   #68
Mystikal-ri
Premium
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: ri
Postovi: 25
Može li se na asusovim pločama isključiti ili diseblati EFI?

Imam komad HW(točnije RAID controller), koji ne radi baš najbolje dok je EFI uključen.

Thnx.!
Mystikal-ri je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2011., 15:46   #69
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,845
Koliko ja znam - NE. Što te točno zeza?
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2011., 16:31   #70
Mystikal-ri
Premium
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: ri
Postovi: 25
RAID controller je malo starijeg datuma, pa nije kompatibilan sa EFI-jem, jednostavno ga ne prepoznaje i sam proizvodjac kaze dok je EFI enabled stvar nece funkcionirati.

Moze onda preporuka neke ploče kojoj se EFI moze diseblat ili jos bolje uopce nema EFI?!
Mystikal-ri je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.10.2011., 12:04   #71
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,845
Onda ti jedino Gigabyte preostaje kao dovoljno kvalitetan proizvođač a da ima klasičan BIOS i noviji chipset.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 00:12   #72
bixsy the king
Premium
Moj komp
 
bixsy the king's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Hercegovac
Postovi: 648
Ima li kakve razlike u sata kablovima...ja sam ostavio stare sata kablove koji su mi bili spojeni sa sata3 diskovima,a sada su spojeni na ssd i na sata utor 6GB ?
Isto tako imam jedan hdd sata 300 koji je spojen na 6GB kontroler...ima li to kakve veze i utječe li na performanse u radu ?
Ploča je pod moj komp i s njom sam dobio original kablove...
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 00:22   #73
donniedarko133
Registered User
Moj komp
 
donniedarko133's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 80
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Ima li kakve razlike u sata kablovima...ja sam ostavio stare sata kablove koji su mi bili spojeni sa sata3 diskovima,a sada su spojeni na ssd i na sata utor 6GB ?
Isto tako imam jedan hdd sata 300 koji je spojen na 6GB kontroler...ima li to kakve veze i utječe li na performanse u radu ?
Ploča je pod moj komp i s njom sam dobio original kablove...
Nema nikakve razlike...
donniedarko133 je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 09:46   #74
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,141
Neznam bas da nema nikakve razlike. S mojom plocom(p8p67) dolaze crni obicni sata kablovi (2 kom) i crno bijeli sata kablovi(2 kom) na kojima bas pise sata 3 tako da provjeri jos malo po netu.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 11:10   #75
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Nema razlike.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 12:37   #76
jopis
gadget freak
Moj komp
 
jopis's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Jasenovac
Postovi: 2,102
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nema razlike.
Ja osobno, kao i kolega iznad, ne dijelimo mišljenje
Brzina ssd-a nije bila ista ni meni ni njemu pri korištenju običnog sata2 kabela koji se kupi za 5kn (ne jednog, nego isprobano 10 komada, novih), i sata3 kabela dobivenog uz mbo.
__________________
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti
jopis je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2012., 13:33   #77
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Ne znam, ja osobno nisam imao nikakvih razlika obzirom na kabel mada koristim kablove koji su došli uz ploču koji su dosta kvalitetni, ne one kenje koje jedva da se drže za SATA konektor, a također nisu deklarirani kao SATA3.
Dakle fizički kablovi su isti, pinout je isti postoje razlike u tolerancijama. Isto tako možeš reći da ti za SATA2 uređaj treba SATA2 kabel a ne SATA.

Isto tako imaš kablova koji sami po sebi niti ne rade kako treba jer ne osiguravaju dobar kontakt. Odnosno imaš smeća od kablova koji ne rade nikako. Dakle razlike su samo u tolerancijama vezanim za sam kontakt i korištene materijale. Ako imaš kvalitetan SATA kabel bio on SATA2 ili SATA3 nećeš imati problema.


Citiraj:
In the transition to SATA 6Gb/s, it will be important to use high quality cabling. Problems may be related to the use of cables made from marginal materials that
perform at the edges of SATA 3Gb/s tolerances, which could become a failure point at
the faster 6Gb/s signal rates. SATA IO therefore recommends that only high quality
cables and connectors be utilized for SATA 6Gb/s.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 16:10   #78
photosmart
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 17
da li netko zna do koliko ova ploča se da overclockati a da je stabilno,novi sam u priči i kada u ai suite odaberem overclock on mi digne preformanse za 30%. Da li to ide još gore a da se ne pregrijava. Procesor mi je 2600K.
photosmart je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 17:16   #79
xulos
Someone needed a Butcher?
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 6,141
Ide ploca, ovisi vise o procesoru. I klokaj manualno, znaci fixna voltaza s odredenim mnoziteljem al eo ovo prouci : http://www.hwgurus.com/edukacija/204...e-oc-vodi.html
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 18:01   #80
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
OC potencijal ovisi od procesora jer ti u biti samo mjenjaš množitelj na tom procesoru. BC ostaje na 100 MHz i nije ga baš preporučljivo dizati.


Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ide ploca, ovisi vise o procesoru. I klokaj manualno, znaci fixna voltaza s odredenim mnoziteljem al eo ovo prouci : http://www.hwgurus.com/edukacija/204...e-oc-vodi.html
Radni napon ne mora strogo stavljat na fiksne vrijednosti, može koristiti offset. Jer nema potrebe da recimo cijelo vrijeme CPU bude na 1,3 V.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 19:00   #81
photosmart
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 17
hvala na info, budem si ja to malo pogledao
trenutno sam stavio na tuning opciju extreme već dva sata mi mijenja množitelji radi stabiliti ček,

došao je do 103x 100 pa je krenuo iz početka.

nešto mi je čudno ali on radi nije se srušio, budem vidio dokle ga da opcija na extreme pa ću vam reći. znam da sigurno može bolje puno ručno ali ovo je jedan klik mišem.
photosmart je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 05:07   #82
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 645
Ekipa dobio sam na ponudu jednu "poluispravnu" P8P67 PRO B3 van foruma. E sad, navodno RAM-e ne želi čitat u dual channelu kad su u istobojnim slotovima, samo kad su u slotovima različite boje. Pokušavano je sa Corsairovim Dominator keksima. Te se navodno to da ispraviti sa flashanjem novog BIOS-a, samo nema kako pokušat flashanjem jer je prodao ostatak kompa i koliko vidim ima iMac sada. Ostalo je sve uredu sa pločom. Jel se itko susretao sa sličnim problemom ili zna išta o istom, jel bi se dalo to flashanjem riješit i koliko da ponudim za takvu ploču, šta mislite? Ili da uopće ne razmišljam o kupovini...
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 15:19   #83
KrpaZG
Brazilian Jiu-Jitsu
Moj komp
 
KrpaZG's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 213
ja to nebi kupio....ili bi mu reko da ju donese do tebe pa ti slozis nabrzinu i flashas bios i vidis dal radi....ak radi nakon flasha...ponudi neku nisku cijenu (radi komplikacija
ak opet ne radi i ak ju neda gro gro jeftino nemoj to uzimat...
KrpaZG je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 15:22   #84
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
E sad, navodno RAM-e ne želi čitat u dual channelu kad su u istobojnim slotovima, samo kad su u slotovima različite boje.
Na koju je foru uspio upogonit DC na jednom kanalu?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 19:07   #85
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 645
Citiraj:
Autor KrpaZG Pregled postova
ja to nebi kupio....ili bi mu reko da ju donese do tebe pa ti slozis nabrzinu i flashas bios i vidis dal radi....ak radi nakon flasha...ponudi neku nisku cijenu (radi komplikacija
ak opet ne radi i ak ju neda gro gro jeftino nemoj to uzimat...
Nije mi baš blizu da bi tako mogao napravit jbg
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Na koju je foru uspio upogonit DC na jednom kanalu?
Ma nije uspio upogonit DC nego neće radit kad su u istobojnim slotovima za dual channel, nego samo kad su oba postavljena u različitim slotovima iliti u jednom kanalu kako kažeš, tako da rade u single channelu.
Znači onda 2x2 učita 4GB samo rade kao single channel, drugačije neće. :/
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2012., 20:28   #86
mdrla
Premium
Moj komp
 
mdrla's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: ZG Dubrava
Postovi: 465
Da se to moze rjesit flesanjem biosa lik bi to sam napravio!
__________________
mdrla je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2012., 00:07   #87
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 645
A kao pročitao je negdje na forumu da se da sredit, al kasno je bilo za to jer je riješio ostatak kompa a sad ima apple, nema ostatak dijelova više da pokuša. Ma neznam... Spreman je spustit na neku razumnu cijenu zbog toga, tako da nije da mi oće uvalit pokvarenu ploču po cijeni ispravne. Zato se vama obračam da vidim dali je to kakav poznati bug na tim pločama pa da se da riješit flashhanjem i dali zna neko šta o tome... Btw, šta mislite koliko bi vrijedila takva ploča sa takvim defektom?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2012., 18:43   #88
iggi
Premium
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: qǝɹƃɐz
Postovi: 356
Memorijski kontroler je u procu.
Tako da greška ne treba biti na matičnoj, nego u njegovom procu.
Isto tako bi bilo poželjno znati koji je bios na matičnoj; imao sam dotičnu matičnu i nisam imao nikakvih problema s njom.
iggi je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2012., 18:52   #89
ShanTech
Banned
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: -
Postovi: 3,783
@PR3DA70R
Imaš mogućnost isprobati s drugim procesorom?

Sorry, nisam čitao...

Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 25.11.2012. u 21:05.
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2012., 21:04   #90
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 645
Moguće je, ali ne vjerujem. Jer sam naletio na neki forum gdje lik ima isti problem, samo što je on reklamirao svoju ploču i kad je dobio novu sve je radilo normalno.
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
@PR3DA70R
Imaš mogućnost isprobati s drugim procesorom?
Rekao sam već, nažalost nemogu ništa, nije mi blizu čovjek. A on nema odgovarajuće dijelove. :/

Edit: dobio sam novu informaciju sad od njega. Radi bilo koja kombinacija, A1+B1, A2+B2 ili A1+A2, B1+B2 samo se dual channel ne aktivira. Koja god kombinacija, uvijek radi kao single channel.
ADM mu kaže da je tvornička greška da se javi ASUS-u pošto mu je jamstvo istelo kod njih, a ASUS da čeka BIOS update. Godinu dana ju je tako koristio bez problema. Bilo bi dobro kad bi znao koja verzija BIOS-a je na njoj.
Ako nikad nije flashao od kad je kupio znači da je neka prastara verzija, a kako vidim dosta updatea ima sa poboljšanjima kompatibilnosti RAM-a.

Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 25.11.2012. u 21:38.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na