Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 29.11.2012., 23:42   #121
Ergometar
Premium
Moj komp
 
Ergometar's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 116
Neće ni na Rampage II Gene, ah, izludit ću....
Zahvaljujem kolegi ''e1ectra_one'' na uloženom trudu.

LCD poster javlja LOCKED. To inače javlja kad je procesor nepodržan.

Ajmo ekipa, prijedlozi....
Pomagajte
__________________

Ergometar je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2012., 00:15   #122
antrax
Premium
Moj komp
 
antrax's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Vz - Zg
Postovi: 2,929
meni ti to smrdi da taj ES procesor ne moze raditi samo sa 1 upaljenim qpi linkom.
__________________

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise




Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 30.11.2012., 10:34   #123
e1ectra_one
Creepshow
Moj komp
 
e1ectra_one's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 413
http://forums.anandtech.com/archive/...t-2145130.html

Massive Overkill
02-22-2011, 09:02 PM
I've got a Xeon E5520 and 24 gigs of RAM in my Rampage II Gene. I'd bet the Rampage III Gene would take a 6-core Xeon no problem.

Probam još danas sa nonECC RAM-om.

http://www.ebay.com/itm/INTEL-confid...-/140862768370

Zadnje izmijenjeno od: e1ectra_one. 30.11.2012. u 10:50.
e1ectra_one je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2012., 14:03   #124
Ergometar
Premium
Moj komp
 
Ergometar's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 116
Ah,
čitao sam taj članak, u biti mislim da sam pročitao sve što se dalo naći...

Javi kad testiraš.
__________________

Ergometar je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2012., 18:30   #125
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Da li postoji navedena ploca, dakle socket 775 ali da ima SATA3, USB3, DDR3, pozeljno i PCI-Express 3.0?

Nabavio sam si SSD i USB3.0 stick i cemu sve to kad ne radi ni na pola propusnosti.

Imam Q9550 i stvarno mi ga se ne isplati mijenjati za kakav i5, mozda bi dobio svega par posto performansi...

A mozda negdje ima za kupiti kvalitetna ploca, pa da promjenim samo plocu i RAM, ostatak konfe je sasvim zadovoljavajuc (ATI 5850, VX450, X-FI itd)



Ovo ne izgleda lose, ali dzaba mi kad postojeca ploca EP45-DS3L nema x4 PCI-Express konektor, nego 4 puta x1 STAR USB3

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 05.05.2013. u 21:43.
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2012., 19:03   #126
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art
 
Ranma 1/2's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Tendo Dojo
Postovi: 542
nije li lakše i jeftinije kupiti SATA3 i USB3.0 kontroler?
__________________
"Water! Why does it always have to be water?!"

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2012., 19:40   #127
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Citiraj:
Autor Ranma 1/2 Pregled postova
nije li lakše i jeftinije kupiti SATA3 i USB3.0 kontroler?
Je, al pogledaj gore, nemam kamo upiknuti PCI-Express x4 karticu.
Mozda bi uzeo najradje od nekoga polovnu P45 maticnu ali da ima x4 utor.. al to je macak u vreci a ova moja ploca radi.. nikad OC-ano.. nisam pametan
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2012., 19:52   #128
nino
PizzoZder
Moj komp
 
nino's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Umag
Postovi: 11,267
Tu karticu mozes staviti i u x8 i x16 utor. Samo u x1 nemozes, logicki.

Citiraj:
PCI Express x4 (Compatible with PCI Express x4/ x8 / x16 slots)
ja X-fi zvucnu x1, drzim u x16 slotu, radi normalno.
__________________
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla.....
Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad
NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili....

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2012., 21:17   #129
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp
 
Nacki's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Sesvete, Zagreb
Postovi: 217
mozda ti je najbolje prodati cijeli taj svoj komplet (ploca, proc, ram) i kupit nekaj novo. Nije toliko neisplativo, a dobiti ces sve novo + usb 3.0 i sata 3. Mislim da ti je kupovina novog i prodaja starog najbolje rjesenje. Barem bi ja to tako ucinio
__________________


Proc: AMD Trinity Athlon 750K + Scythe Katana 3

Ploca: Asrock FM2A85X Extreme 4

RAM: 2*2gb DDR3 1333 Kingston

Grafa: Sapphire Radeon HD6850

Hard: 2*Hitachi 500gb (raid 0), 2*Hitachi 500gb (raid 1), WD blue 640gb

Optika: TSST DVD-RW

Napajanje: Seasonic ssr-650rm

Kućiste: Fractal Design Define R3

Monitor: 2*Samsung Sync Master 923NW

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc: Intel Pentium dual core e5800 + AC Freezer 7 pro rev. 2

Ploca: Asrock G31M-S

RAM: 2*2gb DDR2 Elpida

Grafa: Asus Radeon X1600pro

Hard: Hitachi 500gb

Optika: Benq DVD-RW

Napajanje: Fortron 400-60THN-P

Kućište: HP

Monitor: LG L1919S

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc:Intel Pentium dual core e5800 + Scythe Shuriken

Ploca: Asrock G31M-S

RAM: 2*2gb DDR2 Elpida

Grafa: Sapphire radeon HD4850 + Accelero S1 + Xilence 120mm

Hard: Hitachi 500gb

Optika: NEC DVD-RW + LG DVD-ROM

Napajanje: Fortron 350PNF

Kućište: Fujitsu siemens

Monitor: Samsung SyncMaster 740N

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc: Intel Pentium 4 640 + Zerotherm

Ploca: Epox 5EGMI

RAM: 2*1gb DDR Kingmax

Grafa: Club 3D Radeon X550

Hard: Maxtor 160gb, Maxtor 80gb

Optika: LG DVD-RW

Napajanje: Seasonic ss-250sfd

Kućište: Fujitsu siemens

Monitor: HP 1740

OS: Windows XP pro, SP3








Toshiba Satellite L300-21W

Proc: Intel Pentium dual core T3400

RAM: 2*2gb DDR2 Samsung

Grafa: Integrated Intel GMA4500M

Hard: WD blue 320gb

Optika: TSST DVD-RW

Ekran: 15.4''

OS: Windows 7 Enterprise x64







Toshiba Satellice U840-10Q

Proc: Intel Core i5 3317U

RAM: 2*2gb DDR3 Samsung

Grafa: Intel HD4000

Grafa: AMD Radeon HD7550M

Hard: Hitachi 500gb

SSD: San disk 32gb

Ekran: 14''

OS: Windows 7 Enterprise x64







Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 02:52   #130
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Citiraj:
Autor Nacki Pregled postova
mozda ti je najbolje prodati cijeli taj svoj komplet (ploca, proc, ram) i kupit nekaj novo. Nije toliko neisplativo, a dobiti ces sve novo + usb 3.0 i sata 3. Mislim da ti je kupovina novog i prodaja starog najbolje rjesenje. Barem bi ja to tako ucinio
za q9550 + ati5850 + mb + 8 gb ddr2 + vx450 mogu dobiti oko 2000 kn

i5-3330 najjeftiniji je oko 1300 kn, 8 giga rama je jos 300 kn, novo napajanje kvalitetno nije ispod 500 kn, maticna isto minimum 600 za nesto kvalitetno...

Dakle prodam svoje, dodam minimalno 700 kn i pored svega nemam graficku....

A i5-3330 je cca 30% brzi od Q9550, a u nekim testovima i manje od 10%...

A za 10-30% se ne isplati trosit ni kune
dakky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 22.12.2012., 12:14   #131
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp
 
Nacki's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Sesvete, Zagreb
Postovi: 217
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
za q9550 + ati5850 + mb + 8 gb ddr2 + vx450 mogu dobiti oko 2000 kn

i5-3330 najjeftiniji je oko 1300 kn, 8 giga rama je jos 300 kn, novo napajanje kvalitetno nije ispod 500 kn, maticna isto minimum 600 za nesto kvalitetno...

Dakle prodam svoje, dodam minimalno 700 kn i pored svega nemam graficku....

A i5-3330 je cca 30% brzi od Q9550, a u nekim testovima i manje od 10%...

A za 10-30% se ne isplati trosit ni kune
nisam nigdje spominjao novu grafu i napajanje - to je i dalje skroz dobro i nepotrebno novo kupovat
tvoji novci - tvoja odluka, ali ja bi svakako presao na nesto novo
__________________


Proc: AMD Trinity Athlon 750K + Scythe Katana 3

Ploca: Asrock FM2A85X Extreme 4

RAM: 2*2gb DDR3 1333 Kingston

Grafa: Sapphire Radeon HD6850

Hard: 2*Hitachi 500gb (raid 0), 2*Hitachi 500gb (raid 1), WD blue 640gb

Optika: TSST DVD-RW

Napajanje: Seasonic ssr-650rm

Kućiste: Fractal Design Define R3

Monitor: 2*Samsung Sync Master 923NW

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc: Intel Pentium dual core e5800 + AC Freezer 7 pro rev. 2

Ploca: Asrock G31M-S

RAM: 2*2gb DDR2 Elpida

Grafa: Asus Radeon X1600pro

Hard: Hitachi 500gb

Optika: Benq DVD-RW

Napajanje: Fortron 400-60THN-P

Kućište: HP

Monitor: LG L1919S

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc:Intel Pentium dual core e5800 + Scythe Shuriken

Ploca: Asrock G31M-S

RAM: 2*2gb DDR2 Elpida

Grafa: Sapphire radeon HD4850 + Accelero S1 + Xilence 120mm

Hard: Hitachi 500gb

Optika: NEC DVD-RW + LG DVD-ROM

Napajanje: Fortron 350PNF

Kućište: Fujitsu siemens

Monitor: Samsung SyncMaster 740N

OS: Windows 7 Enterprise x64







Proc: Intel Pentium 4 640 + Zerotherm

Ploca: Epox 5EGMI

RAM: 2*1gb DDR Kingmax

Grafa: Club 3D Radeon X550

Hard: Maxtor 160gb, Maxtor 80gb

Optika: LG DVD-RW

Napajanje: Seasonic ss-250sfd

Kućište: Fujitsu siemens

Monitor: HP 1740

OS: Windows XP pro, SP3








Toshiba Satellite L300-21W

Proc: Intel Pentium dual core T3400

RAM: 2*2gb DDR2 Samsung

Grafa: Integrated Intel GMA4500M

Hard: WD blue 320gb

Optika: TSST DVD-RW

Ekran: 15.4''

OS: Windows 7 Enterprise x64







Toshiba Satellice U840-10Q

Proc: Intel Core i5 3317U

RAM: 2*2gb DDR3 Samsung

Grafa: Intel HD4000

Grafa: AMD Radeon HD7550M

Hard: Hitachi 500gb

SSD: San disk 32gb

Ekran: 14''

OS: Windows 7 Enterprise x64







Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 12:56   #132
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Za USB3.0 uzmi kontroler. SATA3 ti ne treba.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 15:11   #133
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp
 
Paxton's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Sibinj
Postovi: 630
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Tu karticu mozes staviti i u x8 i x16 utor. Samo u x1 nemozes, logicki.



ja X-fi zvucnu x1, drzim u x16 slotu, radi normalno.
moze i u x1. treba samo prepiliti plastiku od slota da kartica moze stati unutra.
Paxton je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 17:06   #134
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Za USB3.0 uzmi kontroler. SATA3 ti ne treba.
Bas mi SATA3 treba, sa Vertexom 4 na SATA2 imam prosjecno 230MB/s dok bi na SATA3 imao preko 400.

Citiraj:
Autor nacki
nisam nigdje spominjao novu grafu i napajanje - to je i dalje skroz dobro i nepotrebno novo kupovat
tvoji novci - tvoja odluka, ali ja bi svakako presao na nesto novo
Ajmo ponovo: i5-3330 kosta 1300 kn, maticna 600, rami 400.
Za svoju Q9550 mogu dobiti oko 700, za maticnu 200, za rame 400.

Dakle fali ravno 1000 kn a dobio bi 10-30% ubrzanje. Cini mi se da cu preskociti Ivy platformu....
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 17:25   #135
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp
 
Paxton's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Sibinj
Postovi: 630
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Dakle fali ravno 1000 kn a dobio bi 10-30% ubrzanje. Cini mi se da cu preskociti Ivy platformu....
nije bas 10-30%, ali dobro.. sve ovisi sto radis. meni je npr u BF3 Q6600-2500k donio 100% ubrzanje.
Paxton je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 17:39   #136
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Bas mi SATA3 treba, sa Vertexom 4 na SATA2 imam prosjecno 230MB/s dok bi na SATA3 imao preko 400.
U benchevima da. IRL baš i ne. Sa čega ti čitaš 230+ MB/s?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 18:05   #137
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
U benchevima da. IRL baš i ne. Sa čega ti čitaš 230+ MB/s?
HD tune, minimum 180 maximum 250, prosjek oko 230

CrystalDiskMark 3 kaze ovako:
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 18:20   #138
Rain Man
lone.gunmen
 
Rain Man's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: KCI
Postovi: 1,446
Ne treba ti sata 3 ukoliko cesto ne prebacujes velike kolicine podataka izmedu 2 i vise brza SSD-a. Tek moderni mehanicki diskovi dostizu 150MB/s tako da te oni najvise koce. Ukoliko i radis konstantna prebacivanja.

Ja imam istu situaciju kao i ti i ne razbijam glavu time.
Rain Man je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 18:23   #139
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Dakky kao što rekoh, ako gledaš bench, da koči te. Ali IRL kao što je Rain Man rekao koče te ionako mehanički diskovi. Optičke uređaje i net ne želim ni spominjati.
Dakle osim ako nemaš u kompu samo SSD na kojem imaš ali baš sve SATA3 te neće toliko kočiti.

No ako želiš možeš kupiti SATA3 kontroler
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2012., 18:59   #140
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
A nemam sve na SSD-u, i da stvar bude tragikomična, većinu toga imam na WD Greenu Ostalo je na Seagateu od 250 GB jer su mi u zadnja dva mjeseca 2 komada od 500 vrisnula (poznata Seagate 7200.11 serija, iako su imali upgrejdan firmware)

U pravu ste, idem u kupnju brzeg mehanickog diska i necu se vise zamarati sa tim. Ploce nema, ostati cu jos neko vrijeme na ovome, preskociti Ivy bridge pa uzeti sve novo kad dodje sljedeca generacija.

Moze lock
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 11:14   #141
dani77
Premium
Moj komp
 
dani77's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Os
Postovi: 250
__________________
"You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!"
dani77 je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 11:28   #142
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Pošalji upit u Microline
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 16:00   #143
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Ova druga sa P45 chipsetom izgleda odlicno, a mozda ne bi morao ni reinstall raditi s obzirom da sam i sad na Gigabyte P45 ploci... ajd javi ako ti Microline sta odgovori..
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 16:28   #144
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Ne moraš raditi reinstal taman da uzeo X48
Intel je po tom pitanju jako fleksibilan.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 16:51   #145
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
A sto se tice USB3 kontrolera, vec imam takav, NEC-ov tj. Reneseas chipset je na njemu, vise problema nego koristi, nakon sleepa uopce ne kuzi USB uredjaje, tek restart pomaze, a i onda se zblesira usred kopiranja i slicno... tako da mi se vise svidja ova kombinacija gdje je integrirano na plocu....
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 17:59   #146
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Pa uzmš neki koji nema renesas gore.
Nadalje jesi li digao zadnje drivere i firmware?

Meni se slična stvar s blesiranjem dešavala na DX79SI i nakon što sam stavio zadnje drivere sve radi bez ikakva problema. Gore je D720200

http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 18:25   #147
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Nisam, ne znam sta od toga da skinem.

Trenutno mi pise firmware 3025 i driver 2.1.19.0
A koji je chipset gore isto pojma nemam.. jedino da cupam karticu van...

Reneseas USB Root hub u device manageru kaze "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

Evo stavio sam driver 2.1.39.0 i firmware 3034, vidjet cemo da li ce sad zabusavati...

Radi uredno, vidjet cemo sto ce se desit nakon prvog sleepa...

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 05.05.2013. u 21:44.
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 19:15   #148
ShanTech
Banned
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: -
Postovi: 3,784
Imam filing za osjećaj da bi ti se bolje isplatilo kupiti USB kontrolera nego onu gore ploču, budeš pao na guzu, dok čuješ cifru
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 19:18   #149
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,226
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Imam filing za osjećaj da bi ti se bolje isplatilo kupiti USB kontrolera nego onu gore ploču, budeš pao na guzu, dok čuješ cifru
Procitaj par postova iznad USB kontroler vec imam, jedino mozda jos SATA3 kontroler, ali ne znam da li je propusnost PCIe x1 porta dovoljna za punu propusnost SATA3 uredjaja (brijem da nije)
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2012., 21:03   #150
domina
Premium
Moj komp
 
domina's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Koprivnica/Zagreb
Postovi: 764
Ja si na tvom mjestu ne bi ništa mjenjao. Što se usba tiče, ovisi kolko je brz sam stick, tak da bi usb 2.0 mogao bit čist ok.
joj, zanemari, nisam čito do kraja

Zadnje izmijenjeno od: domina. 23.12.2012. u 21:09.
domina je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na