Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 09.10.2008., 14:15   #1
webstartm
Sandy!!!
Moj komp
 
webstartm's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,141
Pitanja oko kompatibilnosti i problemi sa Intel matičnim pločama

Dakle imam dolje navedeni procesor,ovo su informacije iz Everesta. Znam da procesor podrzavaju maticne sa 478 socketom, ali me zanima jeli ima jos neki socket koji podrzava ovaj procesor? Hvala puno.

Procesor Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Jezgra procesora Prescott
CPU stepping E0
Podržani setovi instrukcija x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Originalna frekvencija 3000 MHz
Min / Max CPU množitelj 14x / 15x
Engineering Sample Ne
L1 Trace cache 12K Instructions
L1 cache za podatke 16 KB
L2 cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)

Proizvođač procesora
Naziv tvrtke Intel Corporation
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:16   #2
^SuperUnknown^
Prečupavi mod
 
^SuperUnknown^'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,745
Nema
__________________

Member of PCE 100+kg demolition squad


Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.10.2008., 14:23   #3
webstartm
Sandy!!!
Moj komp
 
webstartm's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,141
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Nema
Zasto onda tu http://www.neoseeker.com/Articles/Ha...Reviews/p5wd2/ pise da ta ploca sa socketom 775 podrzava P4 procesore?
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:29   #4
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Gle imas verzija P4 procesora koliko hoces. Ali ne mozes 478 proc nagurati u 775 socket.
Ustvari probaj pa javi ak ti uspije proraditi dajem ti stan i sve sto imam u njemu
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:32   #5
webstartm
Sandy!!!
Moj komp
 
webstartm's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,141
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Gle imas verzija P4 procesora koliko hoces. Ali ne mozes 478 proc nagurati u 775 socket.
Ustvari probaj pa javi ak ti uspije proraditi dajem ti stan i sve sto imam u njemu
Hehe aj dobro uvjeria si me
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:34   #6
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Ako zelis izvuci jos nesto iz tog procesora, overclockaj ga.
spusti memoriju i dizi fsb. vecina ih ide na 3.75ghz sa default ili malo povisenom voltazom.

Ja sam svoga drzao na 4.2 sa 1.5v. Dalje ploca nije mogla izdrzati.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:34   #7
BladeRunner
Type R
Moj komp
 
BladeRunner's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2003
Lokacija: El Segundo School of Finance
Postovi: 1,475
Zato jer postoje neki P4 Prescotti za ''socket'' 775.
__________________
David linčujem Davida Finčera
BladeRunner je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:42   #8
webstartm
Sandy!!!
Moj komp
 
webstartm's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,141
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Zato jer postoje neki P4 Prescotti za ''socket'' 775.
A jeli moj taj "neki procesor" koji podrzava socket 775?premda je sad na maticnoj sa socketom 478
__________________


CPU: Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Hladnjak: Coolermaster TPC800+Silencio 120PWM
MBO: Asrock P67 Extreme4Gen3
RAM: 2 x 8GB DDR3
VGA: neka random smeće
SSD: Crucial MX300 525GB
HDD: WD 500GB AAKS
PSU: Antec TruePower 550W 80+ Gold
OS: Windows 10 x64
Monitor: Samsung T200 20" @1680x1050




CPU: Intel i5 2420m
MBO: Thinkpad T420
RAM: 8 GB DDR3
VGA: Intel HD
SSD: Adata SP550 120GB
OS: Win 7 x64
Ekran: 14.0" 1600x900
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:46   #9
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Ne. Ako je tvoj socket 478 ne moze se "transformirati" u 775.


Ono ja vozim golfa dvicu, jel moze on sutra biti petica
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:49   #10
webstartm
Sandy!!!
Moj komp
 
webstartm's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: Split
Postovi: 1,141
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Ne. Ako je tvoj socket 478 ne moze se "transformirati" u 775.


Ono ja vozim golfa dvicu, jel moze on sutra biti petica
Hehe aj aj nije bas tako,zna sam ja da nemoze na s775 ali mi je sigurnost u to poljuljana zbog raznih maticnih sa socketom 775 koje podrzaju P4.
__________________


CPU: Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Hladnjak: Coolermaster TPC800+Silencio 120PWM
MBO: Asrock P67 Extreme4Gen3
RAM: 2 x 8GB DDR3
VGA: neka random smeće
SSD: Crucial MX300 525GB
HDD: WD 500GB AAKS
PSU: Antec TruePower 550W 80+ Gold
OS: Windows 10 x64
Monitor: Samsung T200 20" @1680x1050




CPU: Intel i5 2420m
MBO: Thinkpad T420
RAM: 8 GB DDR3
VGA: Intel HD
SSD: Adata SP550 120GB
OS: Win 7 x64
Ekran: 14.0" 1600x900
webstartm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.10.2008., 14:51   #11
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Kao smo ti rekli postoje P4 za razlicite sockete, i samim time su sasvim razliciti.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 19:51   #12
Swarm dude
Premium moderator
Moj komp
 
Swarm dude's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,592
Čini mi se da ti je sigurnost još poljuljana.
Gle...ajmo reći ovako - dva su tipa P4.
Jedan je za socket 478 i ima 478 nožica na sebi. Drugi je za LGA (Land Grid Array) i NEMA nožice na sebi već su nožice na matičnoj ploči.
Nema nikakvog adaptera preko kojeg bi se s478 mogao ugurati u LGA775 i nema teorije da socket 478 radi u LGA775 i obrnuto.
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2009., 14:46   #13
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534
Pitanja oko kompatibilnosti

zanima me gdje naći podatke za ovu ploču, konkretno me zanima koju frekvenciju podržava
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2009., 19:19   #14
eyeballl
Premium
Moj komp
 
eyeballl's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Pula
Postovi: 132
Citiraj:
Autor vm@ Pregled postova
zanima me gdje naći podatke za ovu ploču, konkretno me zanima koju frekvenciju podržava
Probaj saznati u kakvom se računalu nalazila pa izvući user manuale za taj model računala u njemu zna biti pokoja informacija i o ploči .... znam da sam par puta uspio za hp-ove matične izvuči tako podatke
__________________




CPU: Intel Core 2 Duo E5400 @ 3.7GHz / Sonic Tower

MBO: Asus P5N-E SLI

RAM: 2 x 2GB DDR2 800MHz Kingmax @ 900MHz

GPU: Gigabyte GeForce 9800GT OC / Acellero S2

HDD: 2 X Western Digital 320GB Blue, Raid

OPT: DVD-ROM

PSU: Corsair VX 450W

CASE: Moded

OS: Windows 7 Ultimate 64bit



CPU: Intel Core 2 Duo E1200 @ 1.6GHz / Stock

MBO: Gigabyte

RAM: 2 x 2GB DDR2 800MHz Kingmax

GPU: Nvidia GeForce 7100 Onboard

HDD: Maxtor 80GB PATA + Seagate 160GB SATA

OPT: Optiarc DVD-ROM

PSU: Corsair VX 400W

CASE: Old School

OS: Windows 7 Ultimate 32bit


CPU: Intel Core 2 Duo E1400 @ 2.0GHz / Stock

MBO: Gigabyte

RAM: 2 x 1GB DDR2 800MHz Kingmax

GPU: Gigabyte GeForce 8500GT / Acellero S2

HDD: Western Digital 250GB

OPT: DVD-ROM

PSU: Chieftec 400W

CASE: Old School

OS: Windows 7 Ultimate 32bit



CPU:

MBO:

RAM:

GPU:

HDD:

OPT:

PSU:

CASE:

OS:



U nabavi mrežnog servera....
D-link 8 Portni Switch
Siemens Router C-010-I ISDN


eyeballl je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2009., 23:35   #15
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,614
To šta si dao je Lenovo/IBM product id:
http://www-307.ibm.com/pc/support/si...hEntry=635021G
pa tamo dalje kopaj, u Hardware Maintenance Manual - u bi trebao skužit šta te interesira, npr. proc može biti P4 1.5 GHz - 2.2 GHz
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2009., 15:30   #16
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534


zanima me može li celeron 2.4 fsb 400, 478 na ovu ploču jer u uputstvima samo spominju pentium 4 1.5-2.2
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2009., 23:37   #17
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,614
Sve zavisi šta jesu i šta nisu stavili u BIOS - u mobo, usporedi generacije / opis tamo spominjanih i tog potencijalnog proca.
Šta je netko skinio proc sa te mobo ?
Možda ti je lakše naći neki podržani P4 sa tržnice ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2009., 01:12   #18
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534
ma gore je p4 1.6/256/400 478 ali je malo spor a ne da se clockati a ovog celerona sam našao za 50kn

sad sam našao da je celeronu L2 128 a ovom p4 L2 je 256, što bi dobio a što izgubio?
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2009., 13:57   #19
Marco Polo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8
Da li može ovaj procesor na ovu matičnu?

Imam Celerona 2.8 sa FSB 533MHz LGA 775 a za matičnu piše da prima FSB 800 i 1066MHz jel bi radio 533?
Marco Polo je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2009., 15:04   #20
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,410
Vrlo vjerojatno će raditi i sa sporijim FSB-om. Najbolje ti je otići na stranice proizvođača i provjeriti.
http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Mod...PL-SATA2&s=775
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2009., 15:23   #21
Marco Polo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8
Hvala
Marco Polo je offline   Reply With Quote
Staro 23.12.2009., 17:07   #22
illustrious
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: cro
Postovi: 2
Imam matičnu ploču intel D850GB i na intelovoj stranici pise da najvise podrzava Pentium® 4 processor, 2.0 GHz, 400 MHz, 256 KB
E sad, na njuskalu trazim takav procesor i ima jedan P4, 2GHz, 400MHz, ali 512kb cache.
Zna li netko hoce li procesor ipak raditi na maticnoj?
illustrious je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2009., 20:49   #23
Elpresidente1
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 389
taj proc neće radit na toj matičnoj
vidi: proc spec finder

ako je to ta ploča onda ti tražiš socet 423 procesor nači 423 pina ne 478, btw tam piše da na ploču ide rambus ram, di to tek misliš nač samo da mi je znat (ili možda imaš)
Elpresidente1 je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2009., 14:54   #24
illustrious
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: cro
Postovi: 2
Citiraj:
Autor Elpresidente1 Pregled postova
taj proc neće radit na toj matičnoj
vidi: proc spec finder

ako je to ta ploča onda ti tražiš socet 423 procesor nači 423 pina ne 478, btw tam piše da na ploču ide rambus ram, di to tek misliš nač samo da mi je znat (ili možda imaš)
uf uf uf, puno hvala sto si me upozorio na to. uzimo sam socket zdravo za gotovo, 400 i nesto sitno, a da nisam tocno obratio pozornost na brojku. ok, izgleda da je ebay jedina opcija. rama imam, ali kupovat cu jos, isto ebay. (nemojte reci kupi novi kompjuter, zabavlja mi se sa ovim )
illustrious je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2010., 08:25   #25
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,256


Jedan laganini bump teme iz groblja, naime kopao sam po nekakvoj DELL masini i nasao vrlo cudan procesor u njoj, P4 LGA775 duplo odstampan, na netu ga znaju pod nadimkom "double stamped".

Citiraj:
It appears that it would be a cpu manufactured to a certain spec (3.4ghz), but then altered to meet the specs of an OEM like Dell (changed to 3.0ghz).
Izgleda ovako:


S jedne strane pise da je 3.4GHz, a s druge 3GHz. Isto je Costa Rica kao i ovaj sto sam vidio na netu. Nisam izdrzao i zakrkao sam ga u drugu masinu. CPU-Z ga prijavljuje kao P4 530, dakle ovaj sporiji na 3.0...ali napon je oko 1.2V sto je ohoho ispod voltaza Prescotta. Odmah sam mu digao FSB da vidim hoce li biti stabilan i jest. Temperatuara u 100% loadu uglavnom ispod 60°C

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=966389




Jel se netko sreo kad s ovakvim cudom od vas ovdje?
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 21:26   #26
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
Intel P4 2.4Ghz i podrška matične ploče?

Pozdrav !
Imam p4 2.4 Ghz u matičnoj ploči.I taj procesor radi na 1.8Ghz.U prilogu se nalaze slike i dokazi da radi na 1.8Ghz.Korišten je program Everest Ultimate.
Dali se netko susreo sa tim problem i možda netko ima rješenje za ovo? Hvala na odg,jer pokušavam ovo cijeli dan složiti i tražim svugdje i bezuspješno.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	procesor.JPG‎
Views:	142
Size:	43.5 kB
ID:	10404   Click image for larger version

Name:	procesor 2.JPG‎
Views:	124
Size:	10.6 kB
ID:	10405   Click image for larger version

Name:	Bios1.jpg‎
Views:	154
Size:	92.4 kB
ID:	10406   Click image for larger version

Name:	maticna.JPG‎
Views:	136
Size:	27.5 kB
ID:	10407  
Decek je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 21:31   #27
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534
cpu frekvenciju trebaš u biosu dignuti na 133 ako to ploča podržava, jer ovako radi na 100x18 umjesto na 133x18

btw. koja je ploča?
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 21:34   #28
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
dodana je slika za ploču...a u biosu ne mogu promijeniti cpu frekvenciju..
Decek je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 21:43   #29
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,256
ECS=PC Chips -> Smece na kvadrat. Ako ne mozes nista mijenjati u BIOS-u onda probaj flesati neku novu reviziju. Trebao bi mijenjati u biti FSB frekvenciju da bi dobio efektivnu frekvenciju svog procesora.

Jel to ova plocica?

__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 21:47   #30
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
Znači trebalo bi mjenjati FSB frekvenciju?A i jako teško da i nađem neku novu reviziju.
Decek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na