Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 30.12.2008., 23:34   #31
Gilbert5
Agent 0
Moj komp
 
Gilbert5's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kutina - ZG
Postovi: 4,234
Citiraj:
Autor electro Pregled postova
a gdi je ima za 100 kn više??
firewire mi ne igra ulogu niti raid a niti netrebam dve grafe
ovo sa HG Spotom je ko igra skrivaća ,nikad neznaš gdje imaju koji proizvod a da o
ažuriranju stranoca ni ne govorimo (a kod tebe je završila GTX,jesam peh)
Treba nazvat. Ja sam došao u KT poslovnicu, kolega nazvao HG Dubrovnik, provjerio...sve pet. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=030180

Još jednom za GTX tip. ... samo si me uvalio u probleme, pošto sli ploču je nemoguće naći polovno.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 18:23   #32
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp
 
Core2Duo22's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 299
Citiraj:
Autor electro Pregled postova
(preporuka)
danas sam se doćepao iste u HG Spotu (stavili krivu cijenu) za 399kn

kak misliš stavili krivu cijenu?
Core2Duo22 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 31.12.2008., 19:07   #33
Angelus
A mighty pirate!
 
Angelus's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 415
Electro,znam da ću te ubit u pojam,ali maaaani se IP35 ploće

Imam Abit IP35(koja je po defoltu bolja od E),i kažem ti samo gluposti s njom.

Eo flashao sam bios na zadnji bios ali maltene nikakvih poboljšanja!

Još double boot,tj upali komp,isključi se,upali ponovno i onda šiba.Još tu i tamo moram napravit reset CMOS,jer zbog nekakvog X razloga iz vedra mira sve počne zezat.

Neznam kako će ti bit sa E,ali ova je strašna...da ne govorim da mi s ečini da su DDR2 Slot 3 i 4 riknuli,tj rade,ali u slučaju da stavim memoriju npr u dual channel,dakle 1 i 3,ili 2 i 4,očitava samo 2 gb umjesto 4...

sve u svemu..straaaaava.

Imam još garanciju ali zadnji put kad sam odnio nešto u spot na garanciju trebalo im je 43 dana da mi vrate!

OT:u linksu je doduše bilo sasvim suprotno,reklamiram Crucial ballistix i kaže meni momak(Links Os),ja se ispričavam ali ja ti nemogu odma dat memoriju jer nemamo na lageru,oćeš da istestiram pa da ti dam ako jedna od njih radi.ja onak WTF,di je nesto 45 dana proces Oo.Super ispravni dečki u links os,sva trojica!
Angelus je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 19:26   #34
e1ectra_one
Creepshow
Moj komp
 
e1ectra_one's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 413
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Treba nazvat. Ja sam došao u KT poslovnicu, kolega nazvao HG Dubrovnik, provjerio...sve pet. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=030180

Još jednom za GTX tip. ... samo si me uvalio u probleme, pošto sli ploču je nemoguće naći polovno.
Da i ta ploča u Dubrovniku nema pola bundle-a, znam jel je poslana iz SB-a međom...
e1ectra_one je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 19:42   #35
Gilbert5
Agent 0
Moj komp
 
Gilbert5's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kutina - ZG
Postovi: 4,234
Citiraj:
Autor e1ectra_one Pregled postova
Da i ta ploča u Dubrovniku nema pola bundle-a, znam jel je poslana iz SB-a međom...
Trgovac iz Dubrovnika je rekao da je ugrađena u neku njihovu konfu. Većinom kada tako ostane par komada hardvera (u HG-u barem ), velika je mogučnost da nešto fali, ili da proizvod nije potpuno ispravan.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2009., 21:28   #36
electro
Premium
Moj komp
 
electro's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zapresic
Postovi: 590
zasad ploča radi OK malo sam se igro te E4400 podigona 2.5 za poćetak
jedino kad sam instalirao abit EQ par pura mi baca win error zbog problema sa
skinovima te ga gasi (ne kužim),probao i uguru ali ne pokazuje ama baš nikakvo očitavanje (0)
ima ko kakvu pametnu??

p.s. kriva cijena je bila ispod ploće u izlogu -zadnje
electro je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2009., 14:39   #37
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Za te pare je dobra ploca, drzala je meni svojedobno vruceg P4 630 blizu 4GHz bez problema, samo moras naci pravu verziju BIOS-a u kojoj nema double POST "featurea".

Taj double POST se javi samo kada promijenis nesto u SoftMenu-ju ili µGuru-u(kojeg ova ploca nema) i to je kao nekakva potvrda da su postavke spremljene.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2009., 09:42   #38
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor electro Pregled postova
jedino kad sam instalirao abit EQ par pura mi baca win error zbog problema sa
skinovima te ga gasi (ne kužim)
niš čudno za Abit i njihov SW
meni je uGuru uredno rušio ili smrzavao sistem ako bi koristio bilo koji drugi skin osim defaultnog
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2009., 17:23   #39
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp
 
Metamphetamine's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 276
Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
Electro,znam da ću te ubit u pojam,ali maaaani se IP35 ploće

Imam Abit IP35(koja je po defoltu bolja od E),i kažem ti samo gluposti s njom.

Eo flashao sam bios na zadnji bios ali maltene nikakvih poboljšanja!

Još double boot,tj upali komp,isključi se,upali ponovno i onda šiba.Još tu i tamo moram napravit reset CMOS,jer zbog nekakvog X razloga iz vedra mira sve počne zezat.
Ja imam double boot samo kod spremanja postavki kod oc-a ili kad je komp dugo vremena iskopčan iz struje (iz utičnice). Sve ostalo radi ko urica, probao sam i frendovu HD4870x2 i uredno boota i sve pet.

Da, jedino bi mi gospon Dizel mogao reći koliko voltaže smijem dati čipsetu? Imam neki zid na 420fsb, dam memoriji soka, procu isto, jedino ploči se bojim...
__________________
Metamphetamine je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2009., 19:16   #40
Shotif17
Kiflica sa sezamom
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: !here
Postovi: 208
Citiraj:
Autor Angelus Pregled postova
Electro,znam da ću te ubit u pojam,ali maaaani se IP35 ploće
-cut-
Izgleda da te dopao neispravan primjerak ploče jer ja i još 2 frenda imamo istu ploču (Abit IP35 "std") i radi ko luda sa 100 različitih vrsta RAM-a, kombinacije po 2-3-4 slota, nagurali 8 GB u nju uredno sve prepozna i na x64 windowsima radi, sva trojica imamo različite procesore (e4400, e6550, e8500) i grafičke (hd4850, hd2900gt, hd3870) i nikad nikakvih problema nijedan nije imao s tom pločom.

I kao što je Metamphetamine napisao, double boota se samo kod promjena postavki u BIOS-u i to pretpostavljam zato jer radi testiranje novih postavki da si nešto ne skuriš.
Sve u svemu, ploča je odlična, sada već i jeftina i svakako bi ju preporučio svakome!
__________________
Shotif17 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.01.2009., 19:25   #41
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Ja sam IP35-E imao double boota(double POST tocnije) samo kad mijenjam nesto sa clockgenom u BIOS-u ili mijenjam nesto od hardvera. Isto kao i sa IX38 QuadGT.

Za neki divlji OC se morate obratiti nekome drugome, ja tovarim samo dokle ide stabilno za 24/7, ovi rekordici sa aritmetikom me vise ne jebu ni 5%.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 09:51   #42
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 18,289
ABIT IP35-Pro vs DFI DK P35-T2RS

Imam priliku ubosti Abiticu IP35-Pro i riješiti se DFI DK P35-T2RS.
Razlike u financijama nema, pa me zanima, isplati li mi se zejebavati sada sa rastavljanjem kompa ili ne? koliko vidim po reviewovima da je to odlična ploča kojoj skoro pa nitko nije dao nikakvu zamjerku. a i bogato je opremljena, daleko više nego ova DFI DK.

I ima li kakvih fantazija sa Ballistixima GMH DDR2-800?

Hvala
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 2600 B2 Pinnacle Ridge 3400MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-30 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ WD Black 500GB WD5001AALS ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Pro x64



CPU: AMD A8-3870 APU LN1-B0 Llano 3000MHz @ 3467MHz (102x34 @ 1,456V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.A w/ XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: GIGABYTE GA-A75M-S2V
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR3-1333 1x4GB (4GB) @ 1333MHz -- 9-6-5-15 @ 1,5V
VGA: AMD Radeon HD 6550D On APU
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB ST3250310AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: ASUS 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: DELL UltraSharp 1909W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 BTU
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 14:02   #43
antrax
Premium
Moj komp
 
antrax's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Vz - Zg
Postovi: 2,929
pa sad, da se realno isplati zamjenit tu dfi za abiticu bas i ne ako nemas potreba za nekim specificnim featureima, i naravno osim ako ti ne pricinja zadovoljstvo imati "bolju" plocu a za iste pare.

sto se tice kompatibilnosti s ballistixima, savrseno su kompatibilni
__________________

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise




Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:27   #44
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor Lineker Pregled postova
Imam priliku ubosti Abiticu IP35-Pro i riješiti se DFI DK P35-T2RS.
Razlike u financijama nema, pa me zanima, isplati li mi se zejebavati sada sa rastavljanjem kompa ili ne? koliko vidim po reviewovima da je to odlična ploča kojoj skoro pa nitko nije dao nikakvu zamjerku. a i bogato je opremljena, daleko više nego ova DFI DK.

I ima li kakvih fantazija sa Ballistixima GMH DDR2-800?

Hvala
jok... ne isplati se, na protiv ja sam prešao sa Abit IP35Pro na DFI LP UT P35 jer mi je se Abit već popeo na vrh glave sa svojim biosom i klanjem s istim
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:39   #45
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,186
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
jok... ne isplati se, na protiv ja sam prešao sa Abit IP35Pro na DFI LP UT P35 jer mi je se Abit već popeo na vrh glave sa svojim biosom i klanjem s istim
A kad bi se dodalo da Abit iP35X košta 399 kn?
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:46   #46
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
ak misliš na Pro XE verziju to je ionako Pro sa drugom bojom pajpova
isti dreq, drugo ime
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:48   #47
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,186
Mislio sam na ovu ploču

Kopka me da si rezerviram jednu
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:54   #48
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
To je IP35 vulgaris koliko vidim
ne postoji IP35X bar ne prema Abitovoj stranici
imaš IP35/IP35P/IP35Pro/Pro XE/IP35-E/IP35V

http://www.abit.com.tw/page/uk/mothe...?fMTYPE=LGA775

ak hoćeš uzmi je, nadam se da nećeš imat problema
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 15:56   #49
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,186
Imaju i pro verziju za 100 kn više. Čini mi se povoljna kupnja i dobra oprema.

Nije da mi treba, ali već dugo nbisam na svom kompu niš mijenjao
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 17:59   #50
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp
 
Metamphetamine's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 276
Meni je IP35 odlična, nemam nikakvih problema, kompatibilnost na nivou, ne kužim o kakvom klanju biosa se priča? Neznam dal sam mogao potrefit na stabilniju ploču od ove.
__________________
Metamphetamine je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 19:31   #51
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,186
Pa, mislim da je 499 kn za Abit ip35 pro trenuto jako dobra ponuda. Dobar omjer cijene, kvalitete i opreme na ploči.

Velim, dovodi me u napast jer mi taman slična ploča paše, ali mi se mrsko maknut od AMDa nakon 4-5 godina
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 19:48   #52
velorien
Premium
Moj komp
 
velorien's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 347
Sva sreća da je Abit propao pa se mogu nać ovak dobre i jeftine ploče. xD
velorien je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 13:38   #53
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Imam navedenu Abit-icu i super sam zadovoljan i nema nikakvih problema s istom.Turnio sam neki dan i malo više G.Skilla gore i sve radi ko podmazano pod "Moj komp" odlična MBO s obzirom na cijenu.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 13:45   #54
velorien
Premium
Moj komp
 
velorien's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 347
Što se tiče double posta čitao sam da već ima hrpa biosa koji rješavaju taj problem (kod IP35)
velorien je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 14:13   #55
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Da ima kod mene je još uvijek Bios v.13 i sad sam gledao več je izašao v.18
za IP35 ali baš niasm nešto stručan glede mjenjanja istog jedino preko alata od ploče iz Winsa.
Kad sam imao Gigabyticu P35-DS3 to je sve prošlo bez problema i super je šljakalo ali ovdje neznam... nisam probao da nebi bilo.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 15:17   #56
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
Ovo se isplati za 499kn IP35 pro, ploća vrijedi svaku lipu...bolja je od bilo koje u tom cjenovitom rangu! Super hladna i nema V-dropa, i ljepo se kloka...a zasad nisam imal problema sa biosom!
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 15:31   #57
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
O Super hladna i nema V-dropa, i ljepo se kloka...
o ima ima, bios 1,285V stvarno je 1,264V a u loadu pada na 1,248V
sa višim naponima je stvar još vidljivija

a evo i što vorda22 kaže na nju
http://forum.pcekspert.com/showthrea...rop#post883306


http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=681
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 16:01   #58
SetH
Premium
Moj komp
 
SetH's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: ZG/Borongaj
Postovi: 3,283
pitanje: da li bi mi se isplatilo kupovanje ove abit IP35-pro? pošto sad imam ovu iz siga,da li će bit kakve razlike? prepostavljam da ne prevelike,osim u temp. možda
SetH je online   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 16:04   #59
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
isplati se ako misliš prelazit na novije Intelove procesore
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 16:07   #60
danc00
Why so serious
Moj komp
 
danc00's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Krapinske Toplice / Zagreb
Postovi: 3,406
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
o ima ima, bios 1,285V stvarno je 1,264V a u loadu pada na 1,248V
sa višim naponima je stvar još vidljivija

a evo i što vorda22 kaže na nju
http://forum.pcekspert.com/showthrea...rop#post883306


http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=681
Možda i V-drop ovisi od primjerka do primjerka!
Na mojoj koju sam imal nije bio tolki, ni blizu! Nije doma sada al budem pogledal pa napišem, al znam da je neki minimalac....ploća radi ko zmaj sa zadnjim biosima!
__________________
danc00 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na