Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 30.01.2008., 10:07   #1
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Abit IP35 X/-E/STD/Pro

Hmm, ne znam ima li tko slicnih problema...naime opet se "vratio" double boot ili double POST...i jos jedan feature...naime, koju god frekvenciju FSB-a namjestim, kad udje u windoze, vrati mi Preskaca 630 na 3.0GHz...iako ga POST uredno prepozna pod novom frekvencijom, kao i RAM...sad ne znam jesam li endem u tome ili je jos nekome tako.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 12:23   #2
hoskic
Freeride
Moj komp
 
hoskic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Split
Postovi: 66
Ja na svojoj držim v14, taman sam mislia flešat na 15 kad ovaj tvoj post....
hoskic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 30.01.2008., 12:41   #3
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Vidim na Abit USA forumu da je to novi feature Cekat cu v16 pa opet sve otpocetka, hehe. v14 je zakon, ali je u ovoj verziji sredjen onboard zvuk poprilicno...
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 13:05   #4
hoskic
Freeride
Moj komp
 
hoskic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Split
Postovi: 66
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Hmm, ne znam ima li tko slicnih problema...naime opet se "vratio" double boot ili double POST...i jos jedan feature...naime, koju god frekvenciju FSB-a namjestim, kad udje u windoze, vrati mi Preskaca 630 na 3.0GHz...iako ga POST uredno prepozna pod novom frekvencijom, kao i RAM...sad ne znam jesam li endem u tome ili je jos nekome tako.

Evo nisam izdrža novi bios je gore nikakvog znaka od double POST, moj E6300 mi radi bez beda na 3.36 kao i prije sa 480 FSB-a. Tako da nikakvih problema sa v15 meni...
hoskic je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 13:16   #5
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
LoL, onda ploca ima problema s odredjenim tipom procesora...
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 13:29   #6
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,340
ja sam svoju IP35 Dark Rider vratio u dučan di sam je kupio. Sada sam saznao od njih da ploča uredno radi ali sa drugim procesorom i drugim ramima

Mislim da ploča ima mušica
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 16:00   #7
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Ma moja je radila ko sat sa starim v14 BIOS-om, ali s ovim novim stalno mi double POST-a i ne mogu podici frekvenciju ni MHz. Ustvari, podignem ja FSB i POST ju prepozna i kad udje u OS pise da je 3GHi DDR2 da je na 400MHz...iako sam ja to digao malo vise Ocito ne prihvaca postavke za ovog Prescotta 630, pas mater.

EDIT: Evo vratio sam na v14 i sad sve radi OK s procesorom, ali ima ovu glupost sa onboard zvukom i nece mi raditi TV kartica kad ju ustekam na CD IN na maticnoj...u tome i je kvaka prepravki u v15 BIOS-a, pas mater...nista, cekat cemo novu reviziju.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED




Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 30.01.2008. u 17:05.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 18:28   #8
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Evo isti problem kao i meni...

Citiraj:
I have just flashed to V15, and have noticed the apparent reset of the bios.

I say apparent because when the pc first boots from cold the startup post displays the boot speed I selected in bios i.e. 320*10,

When windows loads CPUZ shows that the speed has dropped to 200 with the fsb @ 800.

When I then reboot and go into bios set up nothing has changed. The settings are just as I left them. Ext clock 320, memory @ 1:1.25 (DDR2 800) long with the adjusted voltages and memory timings. etc....

Jay
__________________
IP35E - E2180 @ 3Ghz
4Gb - OCZ DDR2 PC2-6400 Gold XTC Rev 2 Dual Channel (@ 4 5 5 15)
Reply With Quote
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2008., 11:15   #9
hoskic
Freeride
Moj komp
 
hoskic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Split
Postovi: 66
Napravi kabel i spoji tv karticu na jedan od vanjskih audio ulaza i zvuk radi bez beda. To sam ja radia na mojoj ploči do novog biosa, međitim ima druga caka provaj pokrenit media centar ako ga imaš (ja koristim vistu ultimate) i zvuk radi bez ikakvih kabela iz tv kartice.

Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Ma moja je radila ko sat sa starim v14 BIOS-om, ali s ovim novim stalno mi double POST-a i ne mogu podici frekvenciju ni MHz. Ustvari, podignem ja FSB i POST ju prepozna i kad udje u OS pise da je 3GHi DDR2 da je na 400MHz...iako sam ja to digao malo vise Ocito ne prihvaca postavke za ovog Prescotta 630, pas mater.

EDIT: Evo vratio sam na v14 i sad sve radi OK s procesorom, ali ima ovu glupost sa onboard zvukom i nece mi raditi TV kartica kad ju ustekam na CD IN na maticnoj...u tome i je kvaka prepravki u v15 BIOS-a, pas mater...nista, cekat cemo novu reviziju.
hoskic je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 21:07   #10
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Abit IP35 X/-E/STD/Pro

Pozdrav ekipi!

Zanima me kakva su iskustva sa ovom pločom koju ću najvjerojatnije uzeti jer mi je izgleda Lanparty x38 u. Koliko je stabilna? Sada nemogu raditi ni 2 sata jer mi se stroj malo malo zamrzava bez nekog pravila - pod opterećenjem i bez opterećenja. Eto hvala na odgovorima.
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 01.05.2008., 21:12   #11
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
IP35 Pro XE

http://www.abit.com.tw/page/uk/mothe...775&DEFTITLE=Y

Isti racku kao i IP35 Pro, samo dodana podrska za FSB 1600. I drukcije ofarbana pipa, LoL.




Bajdvej, vidim da i na economy IP35 serijama IP35V i IP35P sada imaju CCMOS switch odostrag vani na backlpateu, kewl
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 21:24   #12
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Kakva bi trebala biti po pitanju stabilnosti, izbirljivosti sa memorijom itd?
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 21:34   #13
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
http://forum.uabit.com/forumdisplay.php?f=48

Evo ti pa trazi, tu imas podosta stiva o navedenoj seriji IP35
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 23:04   #14
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Hvala za link. Zanima me ako još netko na forumu ima tu ploču da iznese svoje iskustvo sa njom. Čitao sam recenzije za Lanparty DK x38 T2RB - same riječi hvale ali nikako nemogu učiniti sistem stabilnim pa bih volio koju riječ iz prve ruke.
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 23:07   #15
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
P35 je za razliku od X38 poprilicno zrel i ispoliran chipset. S njime ima manje problema nego sa X38. Prvenstveno tu mislim na izbirljivost memorija.

Za X38 chipset ce jos trebati proci nadogradnji da bi proradio kako spada i bez problema.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 23:13   #16
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Kako si ti uspio svoju x38 ploču "ukrotiti"? Imaš li kakav savjet? Naime sada imam problema sa zamrzavanjem računala a probao sam tri različita branda memorije. Možda nešto propuštam?


Edit: našao sam razlog "zamrzavanja". DFI ploče sa x38/x48 čipsetima nerade kako treba sa 3870 x2 karticama.
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive

Zadnje izmijenjeno od: Voodoo Force. 01.05.2008. u 23:52.
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2008., 06:05   #17
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Meni se javlja problem sa novim jednostranim Ballistixima PC-8500, ne radi stabilno s njima da ga ubijes. Sa ostalim memorijama nema nikakvih problema.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2008., 11:20   #18
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
nije ti samo to problem nego imaš i relativno slabo napajanje za Q9300 + 3870x2 + 2HDD-a
taj Hiper daje 360W na +12V i iako bi trebao biti dovoljan za takvu konfu možda bi bilo dobro da probaš s nečim malo snažnijim


moja IP35 Pro dela sa svakakvim meorijama (a šopao sam je sa svime od Ballistixa, mushkina, corsair-a, OCZ-a..... pa do Kingmaxa i SuperTalenta)
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2008., 15:50   #19
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Upravo tako, IP35 je vec doradjen BIOS i sad tu vise nema "bolesti" kao sa ovim X38 serijama koje su tek na 2.-3. reviziji BIOS-a i jos nisu sredjeni bugovi koje se pojavljuju s djeliteljima iz sve te sile Intel procesora sa raznim FSB-ovima.

Ako ti ne treba µGuru i kontrola svih tih sila ventilatora i senzora, radije idi na neku economy klasu IP35(sve uglavnom imaju SoftMenu za OC), ako hoces tu plocu ili gledaj neke druge proizvodjace.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 08:43   #20
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Evo uzeo sam Abit IP35 "Dark Raider". Napokon sve radi bez greške. Zanima me samo mogu li nekako isključiti opciju da mi ne spušta takt procesora kad nije pod opterećenjem?
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 08:57   #21
mbed
Premium
Moj komp
 
mbed's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 295
C1E i EIST
__________________
mbed je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 13:16   #22
pipe
Bill Gates
Moj komp
 
pipe's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Vukovar
Postovi: 1,979
Citiraj:
Autor mbed Pregled postova
C1E i EIST
To ugasis u BIOS-u.
__________________
[Project] Silent Bandwidth Killer [56k Warning!]
I ja imam na ploci.
pipe je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 16:05   #23
Voodoo Force
Registered User
Moj komp
 
Voodoo Force's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Vinkovci
Postovi: 18
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
To ugasis u BIOS-u.

Skužil sem, ne. Hvala enivej!
__________________
3dfx is gone, but the spirit is still alive
Voodoo Force je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2008., 23:57   #24
electro
Premium
Moj komp
 
electro's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zapresic
Postovi: 591
Abit IP35-E

Nezam dali ima kakav overview ove ploće??(preporuka)
danas sam se doćepao iste u HG Spotu (stavili krivu cijenu) za 399kn
Znam da Abit kakti umire ali vele da su mb OK
nisam znao gdje da postavim pitanje
zahvaljujem
electro je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:05   #25
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/

Ovo si trebao postati pod Intel podforum, ako ne grijesim ili pod IP35 thread, ako postoji doticni na forumu. Imao plocu i samo pohvale, za tu lovu je predobra.
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:08   #26
electro
Premium
Moj komp
 
electro's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zapresic
Postovi: 591
zahvaljujem
hvala na razumijevanju
electro je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:11   #27
Gilbert5
Agent 0
Moj komp
 
Gilbert5's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kutina - ZG
Postovi: 4,234
Kud E, kada si imao običnu za istu cijenu ili pro za 100kn više.

Ja sam štel uzet 680i sli, al normalno da se nemre do nje.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:23   #28
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,258
Da, bas ce mu falit 150-fazna regulacija i ostali drlog na jacim verzijama za trollanje po forumu i piljenje u Everest temperature
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:24   #29
Gilbert5
Agent 0
Moj komp
 
Gilbert5's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kutina - ZG
Postovi: 4,234
Opet pretjeruješ.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2008., 00:25   #30
electro
Premium
Moj komp
 
electro's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zapresic
Postovi: 591
a gdi je ima za 100 kn više??
firewire mi ne igra ulogu niti raid a niti netrebam dve grafe
ovo sa HG Spotom je ko igra skrivaća ,nikad neznaš gdje imaju koji proizvod a da o
ažuriranju stranoca ni ne govorimo (a kod tebe je završila GTX,jesam peh)
electro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na