|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Argentina family, čekao sam da istekne, spojio se na VPN i u Bluestack youtube app produžio sa revolut mastercardom kojeg sam i do sada koristio. Sve je ostalo od prije, profil, family... Naplatili su mi u USD (4,29), do sad je bilo u ARS. Vidjet ćemo do kad će |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Indija se renewala s gift carda bez ikakvih problema, €4.40 family ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Fresh Juice
|
Par stranica ranije napisao https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1283 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
Evo i meni prvi mjesec naplaćeno produljenje YT Premium (ARGENTINA, bluestack) kojeg sam aktivirao 14.12. nakon puuuno godina Argetinskog family komfora . Vidjet ćemo do kad će trajati no prolazi jednostavna naplata s Revoluta, ja sretan dok traje. Zadnje izmijenjeno od: votkavisnja. 14.01.2025. u 09:41. Razlog: Napisao sam krivo Turska umjesto Argentina, sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Isprobao ovu metodu danas na iPad-u za Femili plan i odradilo sve po PS-u ![]() Za početak stavio gore 25€, taman za nekih 6 mjeseci premiuma pa ćemo vidjeti kako će se ponašati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo info za vlasnike iphone, osim brave browsera koji blokira youtube reklame, imate opciju Revanced aplikacije sa app storea, 8 eura godisnja naknada, vrti youtube i youtube music bez reklama. youtube music pustam u autu prek blututa. Ak vam se ne zajebava s karticama i guglom
![]() |
#1370 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma ja na kraju Safari koristim za youtube sa AdGuardom. Kad zaključam mob moram na lockscreenu stisnut play i onda dela i sa zgašenim ekranom. Kolko malo gledam yt sasvim ok alternativa
![]() |
#1371 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
To je YouPIP -revanced? Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Nije direkt vezano pitanje za premium ali... Nego kada niste logirani na YT jel možete pregledavati video ili vam piše Citiraj:
EDIT: bio sam na jednom računalu spojen na VPN. Ali čudno da mi se to pokazalo i na drugom koji nema VPN.
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 07.02.2025. u 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
|
Nije problem u 8€ godisnje, nego sto opet dobijem YT web interface a ne onaj "aplikacijski". Isto to imam i u Brave-u tako da ne vidim prednost ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni vise na aplikaciju vuce koristeci Revanced nego na web sucelje kao na Braveu. Probaj free sa pun k reklama samo da vidis kak radi youtube, ili euro za mjesec dana plati
![]() |
#1380 |
Premium
|
Firefox mobile + ublock origin i bok. Koristio sam u par navrata revanced + microG i u par navrata sam imao dojave "pokušaja prijave na moj google račun" sa Windows klijenta iako je jedini kojim se služim bio ugašen (dakle ne sleep/hibernacija/modern standby). Prvi put sam mislio da je slučajnost, drugi put sam reko - nope. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|