Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 24.12.2007., 21:15   #31
michael1
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 13
Ako je negdje problem GPS kartografije (a ovo je iz iskustva ) onda je to upravo kod mene U Dbk a to sam vec napisao te moram priznat iako mi se cini da pricam skepticima da je mozda najbolja upravo Garminova ali ne od Navigo sistema vec CN v 9 a njen naslijednik CN 2008, sto sam izvjestio da je izasao nisam probao pa neznam ali mislim da nije losija, te mislim da svi koji tvrde da je garmin neupotrebljiv nisu probali ili neznaju koristiti Garmina, (Sve do sada je trebalo u opciji o info-karte iskljuciti jednu od karata, sada je navodno taj bug otklonjen novim firmware-ima). Usput u zadnje vrijeme moguce je otkljucati garminove karte pa tako i ove najnovije CN 2008 npr, te ih pokretati i na drugim CE ppc i na tim koje najcesce navodite pa potrazite a ukoliko treba pomoci cu. Upravo iz razloga pokretanja vise sistema sam i preporucio da pogledate MIO C 720 jer ipak mislim da je profi uredjaj sa kompletnom kartom Europe i mogucnosti prosirenja sa drugim GPS software-ima a sve to za malo vise od 3200 KN
michael1 je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2007., 02:58   #32
^SuperUnknown^
Prečupavi mod
 
^SuperUnknown^'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,746
Damn, a taman sam se spremao uzeti Garmin Nuvi 750 i onda vidim ovu hrachkaonu ovdje. Sto bi onda bilo najpametnije uzeti za tih nekih cca 3500kn (max)?
__________________

Member of PCE 100+kg demolition squad


Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 25.12.2007., 21:17   #33
michael1
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 13
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Damn, a taman sam se spremao uzeti Garmin Nuvi 750 i onda vidim ovu hrachkaonu ovdje. Sto bi onda bilo najpametnije uzeti za tih nekih cca 3500kn (max)?
SRETAN BOZIC svima na forumu

Ma nije Garmin tako loš ali mislim da u toj cjeni nije AdriaRoute karta, nisam siguran jer nisam pogledo usput vec bi trebo imat instaliran City Navigator 2008. Za cijenu do 3500 vec sam preporucio.
michael1 je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2007., 17:01   #34
jed2i
Premium
Moj komp
 
jed2i's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,644
za te pare mozes dobit mio sa bluetoothom i wirelessom i via gps kartom
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2007., 14:48   #35
RAK
Feldwebel
Moj komp
 
RAK's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2002
Lokacija: bolnica
Postovi: 3,736
SU: Najpametnije ti je svašta isprobati kao što sam ja radio i došao do toga da mi iGO najviše odgovara zbog aplikacije, a VG previše dobro znam da bi se brinuo. iGO mora biti verzija iGO 2006 Plus (Plus je obavezan).

U protivnom gledaj viaGPS 2.3 (može i starije verzije 2.0, 2.1 i 2.2).

Od oba programa možeš naći i standalone i pakete sa PPC uređajima. Možeš ih kupovati i odvojeno. Samo nađi odgovarajući model po cijeni i tvojim zahtjevima. Npr. Imam PPC koji mi služi samo za iGO i ništa drugo. To je glupa stvar ako kupuješ uređaj, ali sam starog HP h5450 dobio, popravio i sada ga tako koristim.

No, nemoj Garmina samo tako odbaciti. Nije mi baš namjera bila hračkati po tome. Samo sam rekao da je karta daleko manje upotrebljiva od gore navedenih. Probaj. Vjerujem da možeš naći i verziju koji ćeš besplatno probati. Isto važi i za ovo gore. Pogledao sam i Dubrovnik u Garminu. To je fantazija naspram VG. Super. Ali ja ne planiram put Dubrovnika u narednih 10 ili više godina. Veni-Vidi-Nikad više.

iGO po najnovijem postoji u ne baš previše legalnoj verziji za PC. Stara je aplikacija i prima starije karte p anije baš previše upotrebljiva, ali čisto da vidiš kako stvar radi. ViaGPS ćeš morat probati na PPC jer ne radi na emulatoru, kao niti novi iGO.

Uglavnom, zanima li te neka isprobavanja, pitaj na PM. Ovo nije mjesto za takva pitanja.
__________________
Tih kao mačka
Brz kao gepard
Jak kao lav
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2007., 14:44   #36
michael1
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 13
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
SU: Najpametnije ti je svašta isprobati kao što sam ja radio i došao do toga da mi iGO najviše odgovara zbog aplikacije, a VG previše dobro znam da bi se brinuo. iGO mora biti verzija iGO 2006 Plus (Plus je obavezan).

U protivnom gledaj viaGPS 2.3 (može i starije verzije 2.0, 2.1 i 2.2).

Od oba programa možeš naći i standalone i pakete sa PPC uređajima. Možeš ih kupovati i odvojeno. Samo nađi odgovarajući model po cijeni i tvojim zahtjevima. Npr. Imam PPC koji mi služi samo za iGO i ništa drugo. To je glupa stvar ako kupuješ uređaj, ali sam starog HP h5450 dobio, popravio i sada ga tako koristim.

No, nemoj Garmina samo tako odbaciti. Nije mi baš namjera bila hračkati po tome. Samo sam rekao da je karta daleko manje upotrebljiva od gore navedenih. Probaj. Vjerujem da možeš naći i verziju koji ćeš besplatno probati. Isto važi i za ovo gore. Pogledao sam i Dubrovnik u Garminu. To je fantazija naspram VG. Super. Ali ja ne planiram put Dubrovnika u narednih 10 ili više godina. Veni-Vidi-Nikad više.

iGO po najnovijem postoji u ne baš previše legalnoj verziji za PC. Stara je aplikacija i prima starije karte p anije baš previše upotrebljiva, ali čisto da vidiš kako stvar radi. ViaGPS ćeš morat probati na PPC jer ne radi na emulatoru, kao niti novi iGO.

Uglavnom, zanima li te neka isprobavanja, pitaj na PM. Ovo nije mjesto za takva pitanja.

Pa ja sam za razliku od tebe u praksi ispitao i u VG i ne pricam o necem kako izgleda nego kako u stvarnosti radi a to sto Dubrovnik izgleda odlicno pokriven ima sve ulice i prigradska naselja ali ukoliko trebas doci u njega vodi te u traku koja je ustvari izlazna i znaci zabranjeni smjer te sa druge strane sa mosta desno na cestu koja je 50 m ispod, te podatak da je veliki broj ulica samo za pjesake ( Skalini ) a navigacija te vodi u njih i to je manje vise problem svih istina najmanje Garmina i to kako sam vec tu napiso City Navigator karte. Moj prvi susret sa turn by turn navigacijo bio je upravo u VG i nisam se bas vozao po gradu vec sa Plesa produzio prema Zgb i da slucajno nisam znao put bez ikakvih problema i gledanja znakova dosao bi do cilja za razliku od toga bio sam razocaran istim softwareo u Dbk i dan danas samo sa Garminom i to ne AdirRoute kartom vec CN. po izlasku iz aviona u ZL Ćilipi mozes doc do Dbk a da vec po ukljucenju navigacija pronadje poziciju te te dovede bez da na tri mjesta trazi da skrenes lijevo ili desno na duzini od 19 km Dr. ceste D8. Jos moram ispravit tj ukazat na cinjenicu da je kartu Hrvatske koju koristi iGo koji preporucate napravio Navigo sistem dakle proizvodjac AdriaRouta provjeri iz /Glavni izbornik/O programu /Karte i da su starijeg datuma od AR istu koriste svi iz Navngo grupacije, pa je AdriaRoute bolja od iGO, MyGuide,MIO itd.

Neznam razlog ovog Veni-Vidi-Nikad više ali ja nebi to reko za VG i da nisam posovno vezan i tamo sam cesce iako mislim da je ovdje ipak trnutno puno ugodnije jer evo kod mene na taraci je 18,3 Celz. i mogu pit kavu u kratkim rukavima.


Ako nekom treba vec sam naveo da se moze obratiti na PM
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸

Zadnje izmijenjeno od: michael1. 28.12.2007. u 15:07.
michael1 je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2008., 17:48   #37
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,200
Frend je kupio u Italiji Acer d 140 Portable Navigator sa Destinator DS Lite Italija.
Jel moguće dodati kartu Hrvatske i kakva bi karta pasala?
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2008., 20:14   #38
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Frend je kupio u Italiji Acer d 140 Portable Navigator sa Destinator DS Lite Italija.
Jel moguće dodati kartu Hrvatske i kakva bi karta pasala?
Pa karta za tu navigaciju zove se Destinator ako se ne varam.

Ove upute za stavljanje karte sam nasao na netu i ne garantiram da su 100% tocne:
- Sd card must be FAT-formatted
- Copy folders to Sd Card/Destinator Apps/

->Use a USB SD/MMC reader, not ActiveSync
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2008., 23:01   #39
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,200
Nabavio sam karte.
E sad ono glavno pitanje za znalce.
Da li da na SD karticu na kojoj je Italija samo dodam folder sa Hrvatskom i to će profunkcionirati i povezati npr. rutu Zagreb-Rim ili će Hrvatska morati biti na posebnoj kartici?
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2008., 23:21   #40
Fadolf
Premium
 
Fadolf's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Zagabria
Postovi: 490
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Nabavio sam karte.
E sad ono glavno pitanje za znalce.
Da li da na SD karticu na kojoj je Italija samo dodam folder sa Hrvatskom i to će profunkcionirati i povezati npr. rutu Zagreb-Rim ili će Hrvatska morati biti na posebnoj kartici?
Kada sam zadnji puta koristio Destinator (prošle godine s verzijom 7) on je imao neki svoj softver za stavljanje mapa na uređaj.

Mali offtopic: Preporučio bih ti iGO umjesto Destinatora, osim što je bolji što se tiče samog look & feela pa do najvažnijeg, a to su mape koje se dosta često ažuriraju koliko sam skužio.
Fadolf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 27.08.2008., 06:09   #41
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,200
Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Kada sam zadnji puta koristio Destinator (prošle godine s verzijom 7) on je imao neki svoj softver za stavljanje mapa na uređaj.

Mali offtopic: Preporučio bih ti iGO umjesto Destinatora, osim što je bolji što se tiče samog look & feela pa do najvažnijeg, a to su mape koje se dosta često ažuriraju koliko sam skužio.
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Frend je kupio u Italiji Acer d 140 Portable Navigator sa Destinator DS Lite Italija.
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2008., 18:01   #42
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Nabavio sam karte.
E sad ono glavno pitanje za znalce.
Da li da na SD karticu na kojoj je Italija samo dodam folder sa Hrvatskom i to će profunkcionirati i povezati npr. rutu Zagreb-Rim ili će Hrvatska morati biti na posebnoj kartici?
pa zadaj mu destinaciju Rim i vidi dali ce pronaci rutu...
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 17:44   #43
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
goclever gc-3550a

dal netko ima iskustva sa tom navigacijom i dal netko možda probao uloviti s navigacijom multanovu jer vecina novijih navigacija nudi mogucnost lociranja nadzornih kamera preko satelita nije mi ta opcija jasna pa ako netko ima s tim iskustva pa nek odgovori hvala
axl je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 18:02   #44
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor axl Pregled postova
dal netko ima iskustva sa tom navigacijom i dal netko možda probao uloviti s navigacijom multanovu jer vecina novijih navigacija nudi mogucnost lociranja nadzornih kamera preko satelita nije mi ta opcija jasna pa ako netko ima s tim iskustva pa nek odgovori hvala
vjerujem da mislis na POI. Moras sam unesti lokaciju "rakete" ili skines vec gotove i kad prolazis kroz relaciju na kojoj se multanova nalazi te obavjesti.
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 18:16   #45
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
sory ali ne kužim kak misliš da unesem lokaciju ili kak da ju skinem?
axl je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 18:27   #46
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
ja sam ti novi u tome to jest tek sutra mi dojde naviacija pa ako moreš da mi malo detaljnije pojasnis hvala ti unaprijed
axl je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 19:00   #47
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp
 
TomRi's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb, Kvatrić
Postovi: 2,067
ne locira navigacija multanovu/laser/drotove preko satelita.
(postoje detektori i jammeri ali je to druga priča)
dakle, gps... ti uneseš podatke gdje su patrole obično, ili skidaš dnevni update online(kod nas nema toga brijem) i onda te navigacija upozori da usporiš ako ideš 'over the speed limit'

no imaš na hraweb-u listu pa se zapiši, http://www.hraweb.com
dođu ti besplatno na mob podaci o radaru
(šalju ih članovi sa moba svakodnevno na server(pošalju sms poruku kao email), a onda server for free šalje ostalim ljudima mail -forward na mob)
radilo je za 10 dok me to zanimalo, vjerojatno i sada šljaka.
__________________
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija...

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera
TomRi je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 19:44   #48
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
TomRi nazalost registracija je zatvorena pa se nemogu registrirati osim ako me netko od starih članova ne preporuči pa ako si registriran da me preporučiš bio bih ti zahvalan
axl je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 20:15   #49
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
POI tii je skracenica za point of interest. Znaci nađes na netu POI za svoju kartu i ubacis u navigaciju. No kao sto TomRi veli, onda se nista ne detektira vac navigacija ti pokaze mjesto na kojem obicno se postavljaju multanove.
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 21:03   #50
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
kaj je bolje mio maps ili cardinale kaj se tiče Hrvatske i dal netko zna kak otključati goclever gc-3550a
axl je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2008., 21:21   #51
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor axl Pregled postova
kaj je bolje mio maps ili cardinale kaj se tiče Hrvatske i dal netko zna kak otključati goclever gc-3550a
ak je na navigaciji win CE vjerojatno se da otkljucati. Ako se ne varam na toj navigaciji je Cardinale defultna karta i sluzit ce te cist solidno.
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 18:43   #52
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
daj ako znas gdi mogu skinuti speedcams za moj uređaj
axl je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2008., 20:01   #53
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor axl Pregled postova
daj ako znas gdi mogu skinuti speedcams za moj uređaj
probaj nekaj od toga
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2008., 21:14   #54
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
korisnike igo8 softwarea bi zamolio da mi kažu ako znaju kako prebacit zaslon u 320x240 mod. Znam da je moguce al neznam kako. Naime sad me bacu u onu vecu rezoluciju i vidom samo dio ekrana...
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 21:42   #55
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
konacno sam slozio igo8 da funkcionira kako spada na mom c250. Moram priznati da sam razocaran kartom hrvatske, tj. kako je nedetaljna (bar ta koju ja imam). Sva cast programu na funkcijama koje ima, al mislim da s ovom kartom hrvatske uz cardinale nema sta traziti. Cardinale je daleko detaljnija.
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 02:09   #56
axl
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: koprinica croatia
Postovi: 7
moj frend ima mio maps i mogu reči da je isto super jako detaljna samo ima par propusta kao i na mojoj mapi cardinale tj događaju se iste greške
axl je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 10:08   #57
4444josip4444
Premium
 
4444josip4444's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: VG
Postovi: 846
Prvo sam imao IGO na PPC, nakon toga MIO C320 pa sad Garmina 750.
PPC je ok ali nije to navigacija, sporije učitavaju karte i više im treba za pronalaženje satelita, pogotovo ako vam se izgube za vrjeme vožnje šo je katastrofa. Što s tiče IGO karte po meni je na trećem mjestu. Onda sam korisio MIO C320, bio je ok dok nisam napravio update sa mireove stranice di sam dobio i BIH (HR+BIH). Sa zadnjim updateom predobro što se tiče hrvatske i bosne, imao sam uređaj kojih godinu dana, veliki ekran, dobro osvjetljenje, izbornici dobro složeni, sve pohvale i nakon njega si uzmem garmina jer toliko svi o njemu pričaju pa reko da vidim. Garmin 750 i adria route 2.0, karta je puno lošija za hrvatsku i bosnu od mireove, garmin ima lošije izbornike, u garminu će vam biti dvije karte (city navigator europe 2008 i adria route) prva koja nije hr proizvod ima bolje sređen zagreb i zagrebačku županiju ali dalje su samo glavne ceste, adria route je ok van Zagreba ali ne kao mireo koji ide na mia. Moja preporuka ako vam je bitna hrvatska uzmite mia najpovoljnijeg i napravite update karte, bit ćete prezadovoljani. Mireove karte su preciznije i detaljnije od Navigo karti koje su za garmina. U MIO koje god sam mjesto upisao našlo ga je i skoro sva mjesta imaju kućne brojeve (u HRV), BIH nema kućnih brojeva ali ima sva mjesta i ulice. Sljedeća navigaciju koju ću uzet bit će opet Mio sa Mireo kartom.
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 17:49   #58
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
djelim mišljenje s tobom
Mio je po meni za nas najbolja investicija (sta se tice navigiranja po Hrv). Idem u subotu u Graz pa cu vidjet kako mu lezi i Europa. I uz to baziran je na Win CE i može se otkljucat i time dobivate jos brdo funkcija na njemu
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 09:46   #59
4444josip4444
Premium
 
4444josip4444's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: VG
Postovi: 846
Imao sam viagps 2.0, nije nešto, karta je zastarila.
Probaj nabaviti miomap 2008.
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 19:09   #60
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp
 
Problem's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Vž
Postovi: 2,170
Citiraj:
Autor 4444josip4444 Pregled postova
Imao sam viagps 2.0, nije nešto, karta je zastarila.
Probaj nabaviti miomap 2008.
mislim da miomap koristi iste karte ko i iGo
Problem je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na