Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro Jučer, 21:17   #61
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,877
FW update ili probati za zemlju postaviti Njemačku / Austriju,
napimena jezik za menu je odvojeno.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:04   #62
#Marko#
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Austrijska verzija tvoje televizije podrzava HEVC!


https://www.maximarkt.at/schaufenste....Nr.365397.pdf
da, ima HEVC2.64 ali ne i 2.65

da sam znao da se ne zna kupio bih neki jeftilen ali namamili su me sa tim "eksperimentalnim" emitiranjem
#Marko# je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:25   #63
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 666
HEVC iliti h.265, to je jedno te isto.
Ne postoji HEVC h.264, već AVC h.264,ako pričamo o standardima...
__________________
...help me understand the best I can...
Flood je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:57   #64
#Marko#
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
HEVC iliti h.265, to je jedno te isto.
Ne postoji HEVC h.264, već AVC h.264,ako pričamo o standardima...
Ja o tim standardima nemam pojma ali znači li to da ako piše da ima HEVC da ima h.265?
btw prebacio sam na Austriju, TV se resetirao i tražio da skeniram programe, ali apdejta nema, kao ni slike.
#Marko# je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 07:59   #65
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 666
Ako piše da ima HEVC iliti h.265,onda bi trebao imati.
Ali prema ovome,ispada da ima h.264

Ako ti je neka utjeha,ima hrpa ljudi koji će morati kupovati dodatne boxove ili nove tv-e,uključujući i mene...
__________________
...help me understand the best I can...
Flood je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:04   #66
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 48
Citiraj:
Autor #Marko# Pregled postova
Ja o tim standardima nemam pojma ali znači li to da ako piše da ima HEVC da ima h.265?
btw prebacio sam na Austriju, TV se resetirao i tražio da skeniram programe, ali apdejta nema, kao ni slike.
U Austriji se koristi DVB-T2, ali ne i HEVC odnosno h.265 (to je sve isto). Na sluzbenoj LG stranici i tocno za tvoj model (42LB650V-ZN) se mogu naci sljedece informacije u vezi firmware-a:

"Release History
[04.45.25]
1. Apply HEVC at UK, Czech, Spain, Poland
(...)

[05.05.20]
1. Change the OTAU SO satellite (Intelsat904 to Kazsat3) - Kazakhstan
2. Apply the DVB-T2 system - Czech"


Po ovome bi moglo raditi na tvojoj televiziji! Koja je software verzija kod tebe? Ne ide update uvijek automatski! Ako je najnovija, onda probaj staviti na Cesku nakon reseta. Tamo se koristi kombinacija T2/HEVC.
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:50   #67
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,877
Bravo kolega, dobar info si mu dao,
bitan detalj je u kojim zemljama se koristi ova kombinacija.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:40   #68
#Marko#
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
mislim da imam baš taj 5.... ali tu se spominju sat. postavke? a sinoc sam skinuo postavke koje idu preko usb-a. to cu prouciti danas.
#Marko# je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 15:57   #69
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 48
Citiraj:
Autor #Marko# Pregled postova
mislim da imam baš taj 5.... ali tu se spominju sat. postavke? a sinoc sam skinuo postavke koje idu preko usb-a. to cu prouciti danas.

Zaboravi satelitske postavke. Taj dio sam bezveze prekopirao.
Jos nesto: U Njemackoj se koristi ista kombinacija (T2 + HEVC s 50 FPS) kao u Hrvatskoj. Probaj i to.

Zadnje izmijenjeno od: Tuco Ramirez. Danas u 17:11.
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 16:48   #70
#Marko#
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 48
stavio sam češku i sada RADI
hvala svima
#Marko# je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 16:54   #71
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,666
Ovaj philips ima DVB-t2 a nema hevc?
https://www.philips.hr/c-p/32PFT4100...specifications
znači ništa?
__________________
Povoljno prodajem tv od 100cm
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 17:01   #72
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 48
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ovaj philips ima DVB-t2 a nema hevc?
https://www.philips.hr/c-p/32PFT4100...specifications
znači ništa?
Mislim da nema HEVC.

https://www.displayspecifications.com/en/model/bcb22fe
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 17:05   #73
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,877
Upravo tako, mora imati h.265.
Bit će veselja oko toga, kako za trgovce tako i za raju vulgaris 😀
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 17:28   #74
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,798
I za montere
Golden rush
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 17:45   #75
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 666
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Upravo tako, mora imati h.265.
Bit će veselja oko toga, kako za trgovce tako i za raju vulgaris 😀
Kupujem prošle god tv,prodavač gura neki,reko prijatelju ima li to t2 i hevc,on mene gleda,pa kaj će ti to.Reko još malo pa će se htv i ostali u tome emitirati
__________________
...help me understand the best I can...
Flood je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na