Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 30.10.2013., 09:33   #151
krokan
Registered User
 
krokan's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: DubZG
Postovi: 26
a kaj nude vip-ovci od televizije, jel bu ostala ova kabelska kak je sad ili će se tu nešto mijenjati, naime imam samo tv kod njih, ostalo kod optime !??
krokan je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 10:04   #152
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Imaju samo digitalnu televiziju s svojim uredajem, po meni ista shema kao MaxTV, skoro pa identicno jer imaju snimalice, videoteku i sve te gluposti.
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 30.10.2013., 10:34   #153
krokan
Registered User
 
krokan's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: DubZG
Postovi: 26
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Imaju samo digitalnu televiziju s svojim uredajem, po meni ista shema kao MaxTV, skoro pa identicno jer imaju snimalice, videoteku i sve te gluposti.
jel to znači da ćemo morati odustati od sadašnje šeme, znači imam antensku utičnicu na zidu i kabel do tv-a, to je klasična kabelska televizija !!??

Zadnje izmijenjeno od: krokan. 30.10.2013. u 10:39.
krokan je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 11:06   #154
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp
 
riceburner's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: ZEGEIZABREGE
Postovi: 773
Citiraj:
Autor krokan Pregled postova
jel to znači da ćemo morati odustati od sadašnje šeme, znači imam antensku utičnicu na zidu i kabel do tv-a, to je klasična kabelska televizija !!??
iskreno se nadam da ne, jer onda mozes samo sanjat od vise TVa u stanu...
meni jos uvek nije nista doslo osim drugacijih racuna, agent nije zvao niti ostavio obavijest
__________________
don't use ATA/SATA, it's bad for your health
use SCSI/SAS and live longer!


riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 11:10   #155
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Decko je rekao da ce i dalje sve biti preko optike, sve ostaje isto, samo sto cemo dobiti 1 dodatnu kutiju za gledanje tv-a, pise na ugovoru kao sto sam napisao "raspored digitalnih TV programa"
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 11:28   #156
krokan
Registered User
 
krokan's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: DubZG
Postovi: 26
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Decko je rekao da ce i dalje sve biti preko optike, sve ostaje isto, samo sto cemo dobiti 1 dodatnu kutiju za gledanje tv-a, pise na ugovoru kao sto sam napisao "raspored digitalnih TV programa"
znači nešto poput recivera ??
krokan je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 11:31   #157
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Napisao sam iznad ....

C/P : "Imaju samo digitalnu televiziju s svojim uredajem, po meni ista shema kao MaxTV, skoro pa identicno jer imaju snimalice, videoteku i sve te glupost"i.
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 12:10   #158
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp
 
riceburner's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: ZEGEIZABREGE
Postovi: 773
no krasno, jos jedno smece kaj bu trosilo struju i kaj bum moral imat daljinski na stolu i kaj bu crkavalo svako malo ko sugavi maxtv...
__________________
don't use ATA/SATA, it's bad for your health
use SCSI/SAS and live longer!


riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 14:38   #159
pigo1973
Premium
Moj komp
 
pigo1973's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 111
Iskreno... samo neka je internet dobar. A ako će telka biti IPTV, to mi nije baš drago, jer za drugu telku će trebati box, a opet s druge strane, možda konačno budem mogao gledati neke programe, a da mi ne ide na qrac to što zvuk ide dobrano prije slike ili ga uopće nema.
__________________
Ovo je potpis...
pigo1973 je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2013., 15:03   #160
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Rekao sam liku da oktv navecer u mom slucaju oko 20-20:30 nesto naprave da mi je ping nestabilan za poluditi, da se nadam da ce vip to srediti, jedini minus napominjem je da se mora uzeti wifi router kod njih kojeg naplacuju 30 kn mjesecno ili jednokratno 500, niti nije znao koji proizvodac je u pitanju....
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 30.10.2013., 15:07   #161
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp
 
riceburner's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: ZEGEIZABREGE
Postovi: 773
ja mislim da cu otkazat sve ako je tako kako pricate, uzet evotv a net imam ionako na mobitelu, samo ukljucim hot spot i amen...
__________________
don't use ATA/SATA, it's bad for your health
use SCSI/SAS and live longer!


riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2013., 15:28   #162
pigo1973
Premium
Moj komp
 
pigo1973's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 111
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Decko je rekao da ce i dalje sve biti preko optike, sve ostaje isto, samo sto cemo dobiti 1 dodatnu kutiju za gledanje tv-a, pise na ugovoru kao sto sam napisao "raspored digitalnih TV programa"

A ako nije tajna na kojoj si lokaciji i kako si spojen na OKTV??
__________________
Ovo je potpis...
pigo1973 je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2013., 20:02   #163
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Centar zapresica, nasuprot policije siva zgrada, optika.
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 07:10   #164
RiSbO
Premium
Moj komp
 
RiSbO's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 249
Kod mene bio jucer...oko sat vremena..malo sam ga drilo..

Nema druge opcije osim njihovog..spomonjo je cisco router....vjerovatno..linksys..

Imate 2 tjedna da prekinete ugovor nakon pocetka isporuke usluge tako nas,to spasava..

Mene isto ne zanima njihov router jer trenutno imam mikrotik...
RiSbO je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 12:25   #165
tigo95
Premium
Moj komp
 
tigo95's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 139
A ostalo ( telefon i TV ) ostaje sve isto ili..? Ja sam u kanadskom naselju u zgradi...nije me nitko kontaktirao...
tigo95 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 13:19   #166
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp
 
riceburner's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: ZEGEIZABREGE
Postovi: 773
Citiraj:
Autor tigo95 Pregled postova
A ostalo ( telefon i TV ) ostaje sve isto ili..? Ja sam u kanadskom naselju u zgradi...nije me nitko kontaktirao...
niti mene
__________________
don't use ATA/SATA, it's bad for your health
use SCSI/SAS and live longer!


riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 14:19   #167
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Sta se tice kontakta, ja sam na tog lika slucajno naletio u zgradi kada sam izlazio, nije me imao na listi za kontakt uopce, i kaze on meni imate srece sta ste naletili na mene...

EDIT: dao mi je covjek broj svog moba ako imam kakvih pitanja pa ga slobodno nazovite i pitajte zasto vas nitko nije kontaktirao

091-6466-118
Igor
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 18:21   #168
ludi48
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Croatia
Postovi: 29
Citiraj:
Autor RiSbO Pregled postova
Kod mene bio jucer...oko sat vremena..malo sam ga drilo..

Nema druge opcije osim njihovog..spomonjo je cisco router....vjerovatno..linksys..

Imate 2 tjedna da prekinete ugovor nakon pocetka isporuke usluge tako nas,to spasava..

Mene isto ne zanima njihov router jer trenutno imam mikrotik...

kabelski modem je vjerojatno 'scientific atlanta', mislim da imaju sa wifi opcijom.
i ja imam mikrotik doma.

nego gdje si doma, ja sam na trgu mladosti, nitko me jos nije kontaktirao....
ludi48 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2013., 19:03   #169
RiSbO
Premium
Moj komp
 
RiSbO's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 249
Citiraj:
Autor ludi48 Pregled postova
kabelski modem je vjerojatno 'scientific atlanta', mislim da imaju sa wifi opcijom.
i ja imam mikrotik doma.

nego gdje si doma, ja sam na trgu mladosti, nitko me jos nije kontaktirao....
Ja sam u gajevoj ulici... bude te neko zvao jer moraju migrirat ljude na svoju infrastrukturu...
RiSbO je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2013., 11:36   #170
tigo95
Premium
Moj komp
 
tigo95's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 139
Mi smo onda bivši susjedi,risbo. Znam da su govorili da su instalacije koma u tom dijelu.Još dok sam se spajao dial-upom bilo je sporije nego kod drugih u kvartu..
tigo95 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2013., 23:06   #171
pigo1973
Premium
Moj komp
 
pigo1973's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 111
A ja danas uz račun dobio obavijest da kreću s novom shemom za TV, u saradnji s novim partnerom?!?!? Koji qrac... da li su onda oni prodali sve ili samo dio???
__________________
Ovo je potpis...
pigo1973 je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2013., 11:14   #172
tigo95
Premium
Moj komp
 
tigo95's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 139
Zvali me danas da se dogovorimo za posjet.Kažu da u 12. mjesecu oktv potpuno ukida tj. ne pruža više usluge.Gledam na njihovim stranicama ponudu.Vip fiksna ponuda preko kabela nije dostupna kod mene tako da mi ostaje ponuda preko postojeće linije.Za ono što sam do sada imao ubuduće ću plaćati dosta više.Ne znam koliko mi se isplati nastaviti suradnju sa vipom.Kod H1 mi u provjeri dostupnosti nudi samo tri paketa telefona i ništa više. Pa tko nam je onda uopće dostupan ovdje u Zaprešiću?!
tigo95 je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2013., 12:12   #173
pigo1973
Premium
Moj komp
 
pigo1973's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 111
Sad sam zvao VIP i OKTV.
VIP kaže nema FTTH korisnike u ZG / Vrapče - Kustošija.

OKTV kaže - nisu prodali poslovne korisnike i FFTH ZG / Vrapče - Kustošija.

Dakle definitivno ostajem na OKTV, a i svi ovi koji dogovaraju gornjem uvjetu...

Zanimljivo.
__________________
Ovo je potpis...
pigo1973 je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2013., 11:19   #174
lostboy
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 45
Evo jos nekih informacija ako koga zanima..
Ja zivim u zgradi u kanadskom naselju i imao sam od OKTV-a samo televiziju..
Zvali me iz VIP-a prekjucer da se dogovorimo da dodje agent i bio je jutros..
Ono sto mi je ponudio je da potpisem ugovor na 2g. na njihovu televiziju, pretplata je 89kn mjesecno i za to cu u te dvije godine imati Osnovni paket(42 programa) i Prosireni(77 programa) i prvi mjesec sve ostale tematske pakete programa(sportski,glazbeni, itd, oko 60-ak). Dobit cu reciever preko kojega cu moci to sve gledati, dok na drugom TV-u kojeg imam cu moci gledati samo Osnovni paket jer se on emitira analogna isto kao i sto je dosad bio OKTV.
Znaci, receiver svi dobiju, ali ako ga ne zelite koristiti, mozete i dalje pratiti tih 40-ak programa koji su analogni.
Nakon dvije godine, cijena bi i dalje trebala ostati ista, samo sto onda vise nisam vezan ugovorom(tako sam ja to shvatio,neka me netko ispravi ako su mu rekli drugacije).
U svakom slucaju, ja sam zadovoljan jer za 10kn vise mjesecno cini mi se da sam dobio puno vise programa.
O internetu i telefonu se nisam raspitivao jer sam trenutno vezan ugovorom jos za Optimu.
Eto..
Ako je netko dobio neke drugacije informacije ili sam ja nesto krivo shvatio, molio bih da me ispravi..
lostboy je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2013., 14:01   #175
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,971
VIP > Bnet > za drugi tv ako ima dvb-t prijemnik (ili uz pomoć vanjskog) imaš na jednoj frekvenciji MUX A (različito nego je u zraku),
na taj način imaš ok sliku za ova 4 kanala za razliku od ovih analognih.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 14.11.2013., 15:24   #176
lostboy
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 45
Hvala..
Vidjet cu kad stigne ovaj receiver kako ce to sve izgledati..
Jel ima mozda netko da je to vec dobio?
lostboy je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2013., 10:43   #177
tigo95
Premium
Moj komp
 
tigo95's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 139
Još svi čekamo.Rekao je striček da bi trebali sve dobiti u roku 20-ak dana.
Flat do 12 Mbit/s , tel. fiksna bez limita i TV osnovni (42 prog) + prošireni (77 prog) za 80 kuna mjesečno prvu godinu.Drugu godinu oko 200 kuna više iliti u prosjeku oko 170 kuna mjesečno. I modem za 30 kn/mj ili odmah za nekih 500 kuna.
Čak me manje sve ovo dođe nego kod OKTV-a a ima više programa.
Na drugom TV-u se može gledati samo ovaj osnovni paket programa ili uz doplatu od nekih 100 kuna sve.
Mislim da će i SZK biti kod vipa dosta kvalitetnija i da nećemo morati čekati tjednima na intervenciju.
tigo95 je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2013., 12:10   #178
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Odmah da napisem ovo, momak koji je dolazio do mene mi je nonstop pokazivao prstom na zadnja 2 paketa na papiru, a tj 3u1 i onda razlika samo u brzini interneta, kao osnovni s 12 Mbit je prvih godinu dana 80 kn a sljedecih godinu dana 275 sta je fakat ohoho ( shvacam da je prosjek 170 kn ) , ali svejedno je kobno placati nakon godinu dana 275 kn, i natrag na temu, zvao sam vip i pitao dali mogu uzeti paket samo s 12 Mbit internetom i telefonom posto mi TV netreba i rekli su da se naravno moze, tako da sam na kraju ponovno zvao agenta da se vrati i da novi ugovor sklopimo, na neki nacin momak mi je davao krive informacije, i jos 1 stvar, agent vipa mi je rekao da nakon sto sve nas nove korisnike proknjize u svom sistemu da cemo najvjerojatnije moci koristiti usluge Bneta, koji mi se vise svida jer je cijena paketa identicna samo sto se kod njih moze uzeti opcija s zicanim modemom za 11 ili 13 kn mjesecno umjesto vipa gdje je opcija samo wifi za 33 kn
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2013., 15:11   #179
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp
 
riceburner's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: ZEGEIZABREGE
Postovi: 773
evo bio i kod mene jucer vipovac, cijene su da se useres, do sada sam placao 180kn (190kn max ako je bilo tel poziva) za triple play, a ovo novo je bolesno 300kn/mjesecno, otkazao sve jer nemam namjeru placat 300kn, ove fore s najmom modema su lopovske totalno, nema opce mogucnosti da se ne vezes ugovorno, nego je 2 godine minimum...
__________________
don't use ATA/SATA, it's bad for your health
use SCSI/SAS and live longer!


riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2013., 15:24   #180
thesaint255
Premium
Moj komp
 
thesaint255's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zaprešić
Postovi: 383
Mislim da si krivo shvatio ili je agent opet retard da se blago izrazim, prvih godinu dana placas 80 kn a 2. godinu dana 275 kn, prosjek je 170 kn mjesecno bez najma modema.
__________________
i7 2600k @ Corsair H100
AsRock Z77 Extreme4
2x4 GB GSkill Sniper 1600 MHz
XFX HD 7950 + Accelero Xtreme
HX520W Corsair
Corsair 800D Obsidian
thesaint255 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na