Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 14.03.2019., 15:08   #1981
acmevagabundo
Premium
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: ZG
Postovi: 150
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Za Hondu treba staviti RC8 update koji ispravlja dosta problema i donosi podršku za više mobitela.



Di si bio do sada .

Nisam znao da RC3 (koji mi je bio tvornički) ne podržava neke mobitele (sve koje sam probo, a bilo je i raznih modela i raznih proizvođača). Sa RC8 odma je proradio moj mob.






Citiraj:
Autor vex Pregled postova
pa kad staneš na semafor za odgovoriti na poruku ili slično, dušu dalo .

Ne kužim baš sad ograničavanje toliko , kao da nema 1001 distrakcija u autu, ako si je hoćeš stvoriti ..

I ja bi zabranio sve
Naživcira me kad se upali zeleno a auto ispred stoji, naravno gleda u mob.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2019., 15:10   #1982
T}{OR
DBS
Moj komp
 
T}{OR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,713
Slažem se oko zabrane. Jer se inače se događaju ovakve stvari:

T}{OR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 14.03.2019., 15:22   #1983
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,398
Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Di si bio do sada .

Nisam znao da RC3 (koji mi je bio tvornički) ne podržava neke mobitele (sve koje sam probo, a bilo je i raznih modela i raznih proizvođača). Sa RC8 odma je proradio moj mob.
U Peugeotu.

Tvornički je podržavao ove starije mobitele kao S4, Note i ostale iz te generacije.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2019., 15:05   #1984
ibme74
Premium
 
ibme74's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2013
Lokacija: Planet Zemlja
Postovi: 966
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
To je ok, mislim da je tako bilo prije. Moraš samo paziti da izaberes restore kad konfiguriras novi device. Cak ima opcija što želiš da se restora. Meni su se tako restorali apps sa data pa je čak i progress od infinity loop presao na novi mob

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Ok uzeo sam novi mob, odem na google disk, prijavim se istim e mailo, vidim tano sigurnosnu kopiju lg g2 ali nemam nikakve opcije da restoram to na novi uredjaj
ibme74 je online   Reply With Quote
Staro 18.03.2019., 16:37   #1985
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Stockholm, Swe
Postovi: 4,484
Ne, tako. Kad prvi put ukljucis uređaj, prijavis se svojim emailom, Android bi te trebao pitati želiš li restore, koji backup (moze ih biti više), sve ili samo neke app...

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2019., 16:47   #1986
file12
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2018
Lokacija: HR
Postovi: 33
Triba mi pomoć hitno! Poznanik me zamolio da mu pribacin podatke sa interne memorije na SD karticu. Ja sam spojio mobitel Cat S41 sa PC, ušao u njegovu internu memoriju DCIM - > camera, označio sve slike i videa, opcija cut i na SD kartici stisnia paste. Kopiranje je krenilo ali je nakon par sekundi bilo prekinuto uz Windows zvuk kao da nešto nije u redu. Nakon toga iša sam pokušati opet ali sad mi javlja da je interna memorija skoro pa prazna uopće nema slika. Na SD kartici se nalazi samo mali dio kopiranog. Instalira san i program Dr. Fone ali kod analiziranja uređaja jako sporo se vrti progress bar i svako malo ga resetira. Ima li još neki program da proban? Jel se mogu slike vratiti nazad? Još će mene lik okriviti da sam mu sve slike izbrisa.
file12 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2019., 04:07   #1987
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,398
To je bug u Windowsima, najviše se javlja na 10-ki. Cut se inače nikad ne radi kad su važni podaci u pitanju, pogotovo ne preko MTP-a i glupog Windows Explorera. Probaj EaseUS Recovery, ali teško će ići.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2019., 04:56   #1988
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp
 
Gabre's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Canada, Toronto
Postovi: 9,884
Jel netko zna kako da natjeram mob da mi grupira blesave notifikacije od ove aplikacije (nadzrne kamere), za popizdit
Android 8.0, htc u11

Sve sam prekopao i nikako...
Recimo emailove grupira, whatsapp isto...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2019., 06:54   #1989
mamikulcic
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2019
Lokacija: Ljubešćica
Postovi: 36
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
To je bug u Windowsima, najviše se javlja na 10-ki. Cut se inače nikad ne radi kad su važni podaci u pitanju, pogotovo ne preko MTP-a i glupog Windows Explorera. Probaj EaseUS Recovery, ali teško će ići.
Vidio sam da neki ljudi koriste taj cut ali nikad mi nije bilo jasno zašto? Ima neku posebnu funkciju, svrhu? Ja uvijek koristim copy paste...
mamikulcic je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2019., 13:07   #1990
golfw12
Premium
Moj komp
 
golfw12's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Osijek
Postovi: 353
može mala pomoć, imam s9 (single sim) koji sam kupio u centru tehnike, ganc novi, koristim t-mobile karticu i mrežu, e sad šta ja želim, želim novi pie os ali mi neželi update napraviti iz samog os-a, kaže mi da je več najnoviji instaliran

šta znam o mobitelu
podaci iz softvera
Clipboard01

google mi za kaže da je to mobitel iz irske, pod ovim što piše u osnovnoj verziji
https://samfrew.com/download/Galaxy_...G960FCKH2BRI1/

htio bi da je pie ovaj hr verzija normalna, da dobijam normalni update kada izađe, redovitno updatanje i slično
pretpostavljam da je to ovo?
https://www.sammobile.com/firmwares/.../SM-G960F/CRO/

znam da trebam flešat sa odinom, ali neželim brickat mobitel i jel se gubi garancija sa ovim postupkom, pitam zbog ovog irska u hr fleš

__________________



CPU: AMD Ryzen 5 2600@3.4GHz@ CM Hyper 212X

MBO: ASUS PRIME X370-PRO

RAM: 2 x 8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston HyperX Predator RGB

GPU: MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB

SSD: Adata SP550 240GB

HDD: Seagate 1TB, Sata III

PSU: Corsair RM650X 650W

CASE: Cooler Master CM 690 III

MONITOR: DELL P2414H

MOUSE: Logitech MX518 Batman Edition

KEYBOARD: Logitech K200

PERIPHERY: RAZER Goliathus Control Alpha

OS: Windows 10 Home x64

PRINTER: HP LaserJet Pro M12w

CONNECT: T-Com VDSL 30/6 Mb Flat




CPU: Intel® Core™ i5-8250U@1.6GHz

RAM: 2 x 8 GB DDR4 2400Mhz

GPU: Intel® UHD Graphics 620

HDD: 256 GB M.2 SSD

PSU: HP 90W

LCD: 1.920 x 1.080 FHD-Display SVA

OS: Windows 10 Home x64

golfw12 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.04.2019., 16:30   #1991
catroot
Premium
Moj komp
 
catroot's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
Postovi: 687
Imam na a8 android 9, al čini mi se da sustav sam gasi aplikacije u pozadini čim nisu aktivne ne znam cca pol minute. Recimo promjera YouTube Vanced u pozadini se gasi sam od sebe ili brave Browser kad je upaljen na njemu YouTube u pozadini.

Jel se može i gdje isključiti da sustav, ako on to radi, da ne gasi aplikacije te radi "uštede" na količini ram memorije

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
catroot je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2019., 15:59   #1992
panoramix
driver
Moj komp
 
panoramix's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,047
Jedno pitanje :

Imam Huawei Y5 android 5.1 pa me zanima uz pomoć koje vanjske aplikacije se može dobiti kompletan pregled ulaz/izlaz poziva s vremenom i trajanjem.
Postojeći sustav mi samo signalizira da sam imao npr. 3 propuštena poziva s istog broja ali nije moguće vidjeti u koje su vrijeme bili.
Hvala na odgovoru.
__________________
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom,
software : River Raid & Jet set Willie
panoramix je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2019., 18:27   #1993
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp
 
Gabre's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Canada, Toronto
Postovi: 9,884
evo danas, ubrzo, krece google keynote, novi mobiteli, novosti oko softwarea... bit ce dobro



https://youtu.be/lyRPyRKHO8M
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2019., 10:32   #1994
mlajo
Registered User
Moj komp
 
mlajo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: CRIKVENICA
Postovi: 124
NTFS čitanje na androidu .

Ekipica , molim za savjet imam Xiaomi Redmi note 4 i Samsung tab A 2016 dal postoji neka free app.
sa kojom bi mogao otvarati NTFS file na ext.Usb sticku i HDD preko OTG kabela.
Neke sam probao Paragon ali možeš ih dvaput otvorit i nakon toga moraš kupit app. da se može prebacivati datoteke sa uređaja na uređaj.

Dakle ima li ono neka MUKTE app.
sa kojom bi mogao prebacivati file sa moba ili tableta na USB stick oli Disk.
__________________
Mlajo
mlajo je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2019., 14:47   #1995
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,706
Probaj sa ES File Explorerom. Ima reklama, ali to je njegova cijena.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 12:16   #1996
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,309
Evoopet googla u najboljem svijetlu


https://www.androidpolice.com/2019/0...en-to-the-top/




Ovo se cini kao bas logican potez za danasnje telefone sa 17cm i kusur diagonalama ekrana.


Nista se ne pise za sat, hoce li ga konačno vratit na desnu stranu , jer notch telefoni su prevaziđeni


Super je sto konačno dobivamo mogucnost izmjene u temama (colour sheme). Jbte za to je trebalo 10 verzija da se to integrira u os.


https://www.androidpolice.com/2019/0...customization/
__________________

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 12:45   #1997
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Stockholm, Swe
Postovi: 4,484
Android je ocigledno sazrio ili jednostavno vise nemaju ideja. Vec par verzija nema znacajnih promjena, pomicu ikone, preslaguju notifikacije... Nije to nuzno lose, svakako bolje od onog sto radi MS. Nikad se ne zna sto ce uprskati sa svakim (firsiranim) updateom Win i Offica.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 12:56   #1998
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 4,472
Ta ikona lokota na lockscreenu na Samsungu ima funkciju da isforsiras secure lock tako sto doubletapnes na nju i mob ne mozes otkljucati osim pinom/prstom/ovisno sto koristis. Mislim da je i na Nugatu i Nexusu imala istu funkciju.

Ekipa koja koristi smart lock opciju ima korist od tapkanja na lock ikonu, ostali vjerojatno ni ne znaju za to.

Ako ikona i dalje ima istu funkciju, a makli su je na vrh, pucali su si u koljeno.
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 17:19   #1999
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp
 
Gabre's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Canada, Toronto
Postovi: 9,884
Dobro, jel to neka zajebancija?

Ili je neki managercic morao izmisliti nesto da moze predloziti nadređenima pa da imaju sto programirati iducih pola godine
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 11:55   #2000
puzda_muterina
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: drvenik
Postovi: 63
Izgubljena lozinka gMaila ?

Sestra ima veliki problem
Ona se bavi iznajmljivanjem svog apartmana i narudžbe prima na svoj gMail
Ali jučer joj riknuo laptop a u njemu bila spremljena lozinka za gMail a koje se ne može nikako sjetiti i koliko shvaćam nema šanse da do lozinke ikako dođe (ili se varam)
Pošto ima Android mobitel koji koristi te iste podatke od gMaila (adresa i lozinka) koji su zapamčeni, zanima me da li postoji mogućnost da nekako dozna lozinku na mobitelu
Ako postoji način pomozite
puzda_muterina je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 12:04   #2001
Prki
Premium
Moj komp
 
Prki's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 916
Sve zavisi kako je napravila sigurnost na accountu.Vjerovatno je morala imati još jednu backup e-mail adresu ili onaj two steps verification preko moba.U svakom slučaju imaš kod log in-a forgot password pa od tamo kreni.
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 15:46   #2002
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,879
ako je i mobitel android i sa istim mailom regani
nemas apsolutno frke


recovery password i na mobitelu budu dalje upute
i zgodno je da upišeš svoj gsm broj za dalje recovery
onda nemas brige, osim ako i mjenja brojeve
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 16:58   #2003
puzda_muterina
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: drvenik
Postovi: 63
Mobitel je android s istim gMail accountom ali je problem šta je gMail kreiran prije jedno 5 g i verification Code je dobila preko sms na stari broj mobitela koji više ne koristi
I sad ako ide na recover password poslat če joj novi COD na taj stari broj koji više ne poostoji
puzda_muterina je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 17:07   #2004
Prki
Premium
Moj komp
 
Prki's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 916
Pa loginaj se preko moba i tamo postavi novi br moba i rezervnu email adresu i usput odradi two steps verifikaciju
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 17:23   #2005
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,879
mislim da google skuzi i pita
dal da salje sms code
ili imas android mob sa tim gmailom .. i da posalje recovery tamo
radio pred 3 mj istu situaciju
1 min posla
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2019., 17:34   #2006
rak21
COD2 expert
Moj komp
 
rak21's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,740
Odi na mobitelu u Chrome-postavke-zaporke pa izvući iz njega šifru za gmail
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2019., 21:33   #2007
puzda_muterina
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: drvenik
Postovi: 63
U chrome settings išao sam na zaporke i odabrao moj gmail.com i kad kiliknem na zaporka piše mi
„da biste ovde vidjeli ili kopirali zaporku postavite zaključavanje zaslona na uređaju“

Ali nije mi jasno kako da zaključam zaslon

Kad odem u postavke mobitela/odaberite zaključavanje zaslona
Imam ove rubrike
-klizanje
-uzorak
-pin
-lozinka
-nema

Neznam šta tu da uradim
puzda_muterina je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2019., 21:49   #2008
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 250
Citiraj:
Autor puzda_muterina Pregled postova
U chrome settings išao sam na zaporke i odabrao moj gmail.com i kad kiliknem na zaporka piše mi
„da biste ovde vidjeli ili kopirali zaporku postavite zaključavanje zaslona na uređaju“

Ali nije mi jasno kako da zaključam zaslon

Kad odem u postavke mobitela/odaberite zaključavanje zaslona
Imam ove rubrike
-klizanje
-uzorak
-pin
-lozinka
-nema

Neznam šta tu da uradim
Stavi pin i napisi 1234 ili0000 sta god.
__________________
HTML:
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=3281570&postcount=8980


HTML:
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=3285305&postcount=8996
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2019., 10:10   #2009
puzda_muterina
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: drvenik
Postovi: 63
Bravo, uradio sam tako i uspjeli smo doč do lozinke
Thanks
puzda_muterina je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2019., 13:17   #2010
smrznuti
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 26
Kontakti sa lumie na android mob

Pozdrav ljudi,
naslov sve govori pa ako netko zna objasniti postupak korak po korak zahvaljujem odmah. Neke upute na netu sam isprobavao no baš i ne ide.
smrznuti je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na