|
![]() |
#91 | ||
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
imaš u opcijama gameplay speed za tweakat, neko igra na ispod 100%, netko na 130% overall su ljudi prezadovoljni id techom ovim, ko i svkaim do sad https://www.reddit.com/r/nvidia/comm...runs_good_imo/
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Jebeš igru koju moraš igrat s upscalingom na zadnjoj generaciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
reko sam ja davno da se polako naviknemo na to jer je to budućnost i neće više bit bez toga niš, samo softver, nativno će grafe bit slabije valjda, a softverski radit čudesa
![]() |
#98 | |
Premium
|
Citiraj:
Iako upscaling je meni super jer produljuje vijek starijem hardveru no ne bi smio bit obvezan za novi hardver. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
čak to dost dobro i radi, možemo ga mi mrzit ali dlss je došao do faze di se baš moram potrudit da vidim neke anomalije, a kad ih slučajno i vidim, zanemarim jer je benefit ipak veći, šta ću nemoš protiv toga, pridruži se ![]()
![]() |
#100 | |
Premium
|
Citiraj:
I nije, osim izgleda u Doomu ![]() Morat ću se malo još poigrat, sinoć je kasno izašlo pa nisam stigao previše testirat, ovo malo što sam mjenjao nije imalo utjecaja na native ali ako sa FSR-om bude izgledalo kao govno ide refund. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
I ovdje se frajer valjda žali ako sam dobro skužio, a isto nikakve podatke nije dao. Ili je zadovoljan....niš nisam skužio, samo da je palio i gasio triple buffering i da to mu je to mijenjalo performanse... A što se gameplaya tiče, da ako sam dobro shvatio po rivjuima, ti stalno moraš kontrirati tj pratiti što rade neprijatelji da bi znao "odgovoriti" (rekao bih kao Ikaruga npr koja meni nikako ne leži, a smatra se jednim od naj naj schmupova)....ja sam više za ono klasično napucavanje bez mozga....probam ako izađe VHS verzija, ne djeluje ovo baš pretjerano dobro. Već nastavak mi je bio malo tu mač sa platformama, skakutanjem, klizanjem i ostalim...2016 mi je bio puno bolji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
Isključio sam to govno i sada je normalno. Potpuno druga igra. Na ultra 170FPS-a. Preko toga nisam niti pokušavao. Ali koliko vidim upscaler je isto always on. Samo biraš hoćeš li TAA, DLSS, FSR ili XESS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad baš hoću vidi se razlika u kvaliteti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Triple buffering je po defaultu ugašen u manje-više svim igrama. To je bila bitna opcija u vremenu prije adaptive synca za one koji su koristili vsync kako bi fps lakše disao. Bez toga, ako nisi mogao održavati fps jednak refresh rateu, padalo bi na pola, npr. 60->30. Postojao je simpatičan alat za ubacivanje TB-a u igre koje ga nisu imale, D3DOverrider od kreatora Riva Tunera. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|