|
![]() |
#1111 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2021
|
Ako trebate odličnu iptv listu javite se |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako se ta "obicna" razlikuje od "neobicnih"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Nego, ovo radilo u petak savrseno. Bas sam bio odusevljen i htio je postaviti za primarnu, ali evo jucer i danas ne moze sastaviti 10 sekundi u komadu. Problem i sa live kanalima i sa filmovima/serijama. Nije do neta ili softvera/tv-a jer ova primarna radi bez problema. Jedino mozda moj ISP throttla te kineske ili cije vec servere? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
velika vjerojatno je to što ti šteka da je do samog servera možeš testirati preko moba (mobilnih mreža) pa da vidiš ima li razlike ako šteka i na mobu, eto ti potvrde
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
|
Da, toga se nisam sjetio. Kad dodjem doma cu napraviti hotspot na telefonu i probati jer mi se ne da sada instalirati IPTV aplikaciju na telefon. Ali sam poprilicno siguran da je do ISP-a jer kad upises u google "Deutsche Telekom IPTV Drosselung" ili "Deutsche Telekom IPTV throttling", ima brdo toga za procitati. Nema veze, probati cu jos preko VPN-a nekog, pa ako ni to ne bude islo, odustajem od kina ajpitivija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
LP svima, trazim solidnu (u smosli stabilnosti) domacu listu, primarno da rade crtici i nekakva ajmo rec dobra videoteka (prvenstveno sinhronizirani crtici), bitno je da ima podrsku za 2 IPa (jedan u HR, drugi u AT). Trenutno koristim kinesku listu, ne trza skoro uopce, ali nema videoteku. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
|
Nema te sto ne trza barem ponekad. Necu sada ulaziti u razloge zasto trza, ali je cinjenica da takve nema. Ova moja kineska sinoc radila savrseno i bez ikakvih problema. Sve sto sam napravio je da sam prebacio mrezu na Cludflare DNS. Nisam siguran da je to bas pomoglo, ali evo radi. Sto se tice moje primarne liste, koristim je vec 7-8 godina i radi kako treba. Tu i tamo zna kratko zezati, ali brzo rjese problem. Ako mi bas smeta, kontaktiram admina direktno i onda se rjesi u par minuta, ali iskreno ne volim ga bas kontaktirati pa volim imati ovako neki jeftini backup sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
|
Procitaj bolje, tekst je bio ironican. Napisao sam da zena gleda svoje serije i da tada nikada ne steka, ali kad ja 2x mjesecno hocu nesto pogledati onda bas krene. Ako je po tebi lista koja 2x mjesecno krene stekati, a ostatak vremena radi savrseno losa, onda ok, u pravu si. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Registered User
|
Citiraj:
A kako si sam napisao isto je tako bitna podrska, u tvom slucaju admin koji moze rijesit problem. Sigurno ne bi bio godinama kod njih da nisi zadovoljan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
|
Sorry, ovo sam pisao jutros prije kave ![]() Ma da, stvarno je ok usluga, ali eto htio bih imati nesto u backupu, cisto kad nesto ne radi na ovoj da se prebacim na drugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Registered User
|
Ok Zadnje izmijenjeno od: marko3. 04.04.2025. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Registered User
|
pozdrav Zadnje izmijenjeno od: marko3. 09.05.2025. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Premium
|
ako je neko u potrazi za listom (u obliku portala), slobodno mi se javi privat
![]() |
#1135 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman produzio godinu dana (tvv..t), 3 uredjaja na jednoj IP adresi (2 fizicka uredjaja od kojih na jednom cesto koristim multiview) i 1 uredjaj na drugom IP-u. Nije savrsena, tu i tamo nesto zasteka al kako ne gledamo puno kanala ispada da nas ne zahvate ti problemi. Samo da ih ne pohapse sljedecih godinu dana kuckuckuc ![]()
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
|
ako kažeš da tvviet zašteka, onda po tome na drugim listama šteka svake 2 sec ... msm naravno, zna se dogoditi, ali to je sve minimalno ugl. tvviet je br. 1 po meni
![]() |
#1137 |
Registered User
|
Ako tražite odličnu listu javite se lista ima vraćanj i odličnu sportsku ponudo oko 800 kanala |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|