Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2025., 12:42   #78241
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Danas mi je Vitara pala tehnički jer desni doboš koči 33-40% jače od lijevog :fiju:

Ako imaš normalnu ručnu kočnicu onda ju digni u vožnji na prvi zub i vozi se tako par sekundi. Ponovi još jednom/dva puta. Nemoj predugo jer će se pregrijati i početi cviliti.

Ako to ne pomogne onda na servis da očiste bubnjeve iznutra i da ih eventualno podese.
Staro 23.01.2025., 12:44   #78242
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Pa moraš atestirat dimenziju kotača koja je dolazila u višem paketu opreme, da oces Rline ili Sline ili M branik stavit na auto koji tako nije izasao iz tvornice - moras atestirat, ne kuzim sta te cudi u vezi xenona, moraš stavit branik s peračima, posudi vode s pumpom za perače, prekidač svjetla bez nivelacije, senzore nivelacije sa svake osovine i onda je upitno dal buš prošo atest za xenone..svakakve debilane moraš atestirat, xenoni su tu najmanje čudni…
Zato nema frke stavit u polo 1 (86) ili u BMW E21, oba iz 1975 LED lampe.

U zemljama gdje se ne uzima harač ide i bez "atesta": dovoljno je imati E-tipizaciju, postoji za taj auto.

Sad mogu legalno na svojem E46 umjesto halogenki staviti H7-LED za stotinjak eura.
U međuvremenu sam počeo pripremati xenon-swap, a za xenon moram imati sve gore navedene điđe kako bi bio legalan. Sami xenon farovi rabljeni koštaju preko 200€.

Sviđa mi se apsurd

/rant_off
Staro 23.01.2025., 18:56   #78243
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Pa moraš atestirat dimenziju kotača koja je dolazila u višem paketu opreme, da oces Rline ili Sline ili M branik stavit na auto koji tako nije izasao iz tvornice - moras atestirat, ne kuzim sta te cudi u vezi xenona, moraš stavit branik s peračima, posudi vode s pumpom za perače, prekidač svjetla bez nivelacije, senzore nivelacije sa svake osovine i onda je upitno dal buš prošo atest za xenone..svakakve debilane moraš atestirat, xenoni su tu najmanje čudni…
A apsurdistan jebat ga
To bude tak kad privatna firma ima monopol i piše zakone koje onda još i tumače kako im se prohtije.

Nego vezano za kotače, u pravilu ako imaš na B nosaču ili di već naljepnicu gdje stoje sve dodatne dimenzije sve te dimenzije možeš odmah upisati bez ikakvog atesta ili dodatne izjave od ovlaštenog.

Za one dimenzije koje su dolazile u drugim paketima opreme ali nemaš izričito navedeno na naljepnici opet, ne treba atest ali treba izjava ovlaštenog.

Za dimenzije koje nikad nisu išle na taj model ali su unutar +-3% razlike treba ''mali atest''.

Za dimenzije iznad 3% treba još i rekalibracija brzinomjera od za to ovlaštene strane.

Ali da, uvjerljivo najretardiraniji dio je da ne možeš stavit branike, štop lampe, spojlere, lipove sa drugog paketa opreme bez atesta.
Ajd kužim za neke kineske kopije ali uzmeš original branik sa recimo Mtech paketa i svejedno mora atest.
Pa već sam pisao da je mene lik htio slat na atest kad sam zamjenio original Hella štopove s narančastim žmigavcima za isto tako original Hella štopove ali sa bijelim/prozirnim žmigavcima. Reko jeste vi ozbiljni sad

Još je gluplje s LPG instalacijama gdje bi ekipu rušili zbog zamjenskog filtera plinske faze jer se ne poklapaju homologacijski brojevi s onim filterom koji je inicijalno ugrađen. Dakle isti filter samo drugi brand i padaš.

Tipa kao da te sruši jer si umjesto origigi filtera zraka ili goriva stavio Mahle, Bosch ili štoveć

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2025., 23:35   #78244
Zeryx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
vezano za plin. prije je bilo dovoljno da se valjda poklapaju serijski brojevi samo s bocom i kompom. sad mora svaki dio koji je dio plinske instalacije biti i kod njih upisan.
dizne, boca, komp isparivac. sve sve. znaci promijenis nesto zbog servisa ili kvara moras ici njima i upisati novi serijski broj.
Zeryx je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 00:03   #78245
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Zato nema frke stavit u polo 1 (86) ili u BMW E21, oba iz 1975 LED lampe.

U zemljama gdje se ne uzima harač ide i bez "atesta": dovoljno je imati E-tipizaciju, postoji za taj auto.

Sad mogu legalno na svojem E46 umjesto halogenki staviti H7-LED za stotinjak eura.
U međuvremenu sam počeo pripremati xenon-swap, a za xenon moram imati sve gore navedene điđe kako bi bio legalan. Sami xenon farovi rabljeni koštaju preko 200€.

Sviđa mi se apsurd

/rant_off
I ja sam spremao Xenon swap za Ibizu, ali ono, nemoš stavit perače farova koji pašu nego BAŠ te koji su išli uz OEM xenon, a da bi stavio original, moraš imat i branik za njih, i bocu tekućine za pranje s dodatnim kapacitetom i koješta. Na kraju sam odustao. Može se atestirati farove s lećom na halogenke, pa ću ubacit xenon bmk.

U Njemačkoj firma uzme Audia ispili ga i sastavi da napravi UrQuattro repliku, stavi donji dio motora od 2.5 TDI bošpumpa motora, na to glavu motora sa 2.2 turba 5cyl i eto, to se atestira i ima lijepo tablice. Kod nas je onaj Golf 4 2.8 vr6 Turbo kao sveti gral atestiranja, valjda jedini koji je uspio atestirati turbo na atmosferskom motoru, jer inžinjeri u CVH ne vide kako je to moguće a da ostane tehnički ispravno.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A apsurdistan jebat ga
To bude tak kad privatna firma ima monopol i piše zakone koje onda još i tumače kako im se prohtije.

Nego vezano za kotače, u pravilu ako imaš na B nosaču ili di već naljepnicu gdje stoje sve dodatne dimenzije sve te dimenzije možeš odmah upisati bez ikakvog atesta ili dodatne izjave od ovlaštenog.

Za one dimenzije koje su dolazile u drugim paketima opreme ali nemaš izričito navedeno na naljepnici opet, ne treba atest ali treba izjava ovlaštenog.

Za dimenzije koje nikad nisu išle na taj model ali su unutar +-3% razlike treba ''mali atest''.

Za dimenzije iznad 3% treba još i rekalibracija brzinomjera od za to ovlaštene strane.

Ali da, uvjerljivo najretardiraniji dio je da ne možeš stavit branike, štop lampe, spojlere, lipove sa drugog paketa opreme bez atesta.
Ajd kužim za neke kineske kopije ali uzmeš original branik sa recimo Mtech paketa i svejedno mora atest.
Pa već sam pisao da je mene lik htio slat na atest kad sam zamjenio original Hella štopove s narančastim žmigavcima za isto tako original Hella štopove ali sa bijelim/prozirnim žmigavcima. Reko jeste vi ozbiljni sad
Dečkima s Kauflanda su skidali tablice radi S-line branika na A3, jel trebamo dalje

I ja sam pričao kako frend i ja imamo maltene identične Ibize PD130, isto godište, razlika u tome što ja imam 4 el. podizača i samo prednje zvučnike, a on ima otraga zvučnike i samo prednje podizače stakala. Moja se zove Signo, njegova Sport, on bez atesta upisao 17", ja sam morao na atest
Staro Jučer, 01:16   #78246
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A apsurdistan jebat ga

Još je gluplje s LPG instalacijama gdje bi ekipu rušili zbog zamjenskog filtera plinske faze jer se ne poklapaju homologacijski brojevi s onim filterom koji je inicijalno ugrađen. Dakle isti filter samo drugi brand i padaš.

Tipa kao da te sruši jer si umjesto origigi filtera zraka ili goriva stavio Mahle, Bosch ili štoveć
Točno to se meni dogodilo prošle godine. Filter je čak bio isti brand kao i onaj prije njega samo drugi model. Kaže lik na tehničkom ne možeš proći, brojevi se ne podudaraju
Ja reko jel tako provjeravate i npr. filtere zraka ili goriva... Jer radilo se o običnom filteru koji se mijenja isto kao ova 2 spomenuta. Apsurd
Sreća pa mi je čovjek koji radi instalacije upisao tu izmjenu u sustav bez nekih komplikacija...
Staro Jučer, 09:34   #78247
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Dok sam živio u Dubravi nisam mogao izaći na cestu a da me nekoliko njih ne zaslijepi sa aftermarket xenonima a svaki drugi plinaš je iza sebe ostavljao smrad plina.

Iako sigurno može i treba bolje ako se mene pita bolje ovako jer šta sve ljudi izvode s autima mi ne možemo ni zamisliti. To što nas jedan ili dva posto entuzijasta pazi što radi ne znači da će svi ostali tako.

BTW: zna se zašto su nadrapali “dečki s Kauflanda”. Sami su to tražili a neki su to i zaslužili.
Staro Jučer, 10:38   #78248
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Muke po shitboxevima

Dok Suzuki neregistriran čeka servis ručne, Alfa radi novi problem: Jutros idem upaliti nakon desetak dana i umjesto da zavergla, čuje se neko pucketanje ispod haube. Jedino šta sam mogao zaključiti je da je nešo crklo i nastavio pješke do ureda

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ako imaš normalnu ručnu kočnicu onda ju digni u vožnji na prvi zub i vozi se tako par sekundi. Ponovi još jednom/dva puta. Nemoj predugo jer će se pregrijati i početi cviliti.

Ako to ne pomogne onda na servis da očiste bubnjeve iznutra i da ih eventualno podese.
Čovjek na tehničkom se trudio da prođe i odradio to na valjcima ali nije upalilo
Staro Jučer, 10:42   #78249
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
A da jesdnostavno prodas sve aute i uzmes samo jedan koji je u voznom stanju
Šole je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 10:42   #78250
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ti si baš neki mazohist s tom alfom? Oš kupiti clio za 500 eura? Pali svaki put ko mina ali se nekada zna gasiti vožnji kada okretaji padnu na "ler" okretaje ili kada okretaji počnu padati recimo kod šaltanja, gume su onako, lijevi zvučnici ne rade, brizgaljke (sve) su zaštopane, limarija nije trula ali je išarana i požderana od smole od bora.

Evo mislim da bi bio savršen za tebe.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 10:45   #78251
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Dodaj više gasa pa se neće gasit, kakav amater

Fakat bolje od klija i nekog neudobnog plastičnog dostavnog vozila nije za tebe

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 10:55   #78252
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
To je dio uzbuđenja kod imanja shitboxeva

Staro Jučer, 10:58   #78253
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Dodaj više gasa pa se neće gasit, kakav amater

Fakat bolje od klija i nekog neudobnog plastičnog dostavnog vozila nije za tebe
Taj auto ove godine ide na otpad. Da ne bi slučajno malo do istoka grada svrati malo se očešati o neku bijelu tojotu.

Ja nemam senzore pa se lako zaletim, a mislim i ti imaš pa ništa od toga.
Staro Jučer, 11:22   #78254
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Iskreno, čitajući ovu grupu mogu zaključiti da je Hamm najveći mučki provokator, a ima najgore aute.

Valjda ljubomora.
Staro Jučer, 11:25   #78255
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Pa kaj da veliš čovjeku koji ima toyota sense, senzoriku ono maltene auto radi sve sam i onda se zaleti u kamion veličine manje stambene zgrade?
Staro Jučer, 11:31   #78256
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
lažeš mu i kažeš da nije njegova krivica.
Staro Jučer, 13:33   #78257
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Treba okrivit proizvodjaca 😁
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:36   #78258
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
I ja sam spremao Xenon swap za Ibizu, ali ono, nemoš stavit perače farova koji pašu nego BAŠ te koji su išli uz OEM xenon, a da bi stavio original, moraš imat i branik za njih, i bocu tekućine za pranje s dodatnim kapacitetom i koješta. Na kraju sam odustao. Može se atestirati farove s lećom na halogenke, pa ću ubacit xenon bmk.
---
Mene je u STP Utrine prije 10-ak godina lik na prvu srušio na tehničkom zbog original Xenona na Ibizi tak da ima svega u našim STP ... prošao sam nakon što sam otišao doma po račun od auta na kojem je popis opreme gdje je lijepo pisalo da između ostalog auto ima i Xenon farove no ni to mu nije bilo dosta pa smo završili kod voditelja poslovnice i na korak do privatne tužbe za maltretiranje i naknadu štete za izgubljeno vrijeme,... slijedeće godine sam došao sa krivom dimenzijom zimskih guma, otišao do lika koji me je prethodne godine htio srušiti i tražio da mi on radi pregled auta (prije toga sam ga podsjetio na anegdotu od prije godinu dana) i samo je rekao da imam malo krivu dimenziju guma al da je to OK i da neće raditi probleme oko sitnica
bertone je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 14:47   #78259
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
lažeš mu i kažeš da nije njegova krivica.
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Treba okrivit proizvodjaca 😁
Ma pustite ga, zna sve detalje a iznosi ko pravi adzeovac dio

Fino piše da sustav ne radi ispod 10km/h. Srećom da je to napisao iako zna

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 15:38   #78260
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Znači em što voziš ženski/gay auto još i k tome radiš sudare pri dječjim brzinama.
Staro Jučer, 16:05   #78261
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ti si baš neki mazohist s tom alfom? Oš kupiti clio za 500 eura? Pali svaki put ko mina ali se nekada zna gasiti vožnji kada okretaji padnu na "ler" okretaje ili kada okretaji počnu padati recimo kod šaltanja, gume su onako, lijevi zvučnici ne rade, brizgaljke (sve) su zaštopane, limarija nije trula ali je išarana i požderana od smole od bora.

Evo mislim da bi bio savršen za tebe.

Ako je benzinac očisti MAP senzor.

Provjeri i kontakt na bobini gdje se uštekava kabel od kompjutera motora. Kad tamo korodira onda hoće tako…

Zadnje izmijenjeno od: medo. Jučer u 16:11.
medo je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 18:03   #78262
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Mene je u STP Utrine prije 10-ak godina lik na prvu srušio na tehničkom zbog original Xenona na Ibizi tak da ima svega u našim STP ...
Kao mene za Volvo S40 jer po njegovom Xenon ne može biti u reflektoru nego mora bit projektor. Reko da vam sad nabrojim pet modela koji imaju tvornički Xenon reflektor
Što je najbolje na faru još stoji naljepnica di piše low beam D2R

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 18:48   #78263
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ekipa trebam jedan savjet, auto mi je na popravku kod jedne budaletine od 9. mjeseca ako gledam ukupno. Negdje u 10.-11. mjesecu je kao popravio problem, naplatio mi 320€, dok sam ja stigao doma opet se isti problem pojavio i vratio sam ga kod njega. Auto evo stoji na ulici već preko mjesec dana raskopan i ne mogu ga ni odvesti takvog kakav je. Ova budala ignorira poruke i pozive, kad dođem tamo pravi se lud, već sam mu 100 puta rekao da ga samo vrati u stanje kako sam ga dovezao, ali ništa. Najradije bi uzeo pištolj i ubio ga.

Razmišljam o:
- privatnoj tužbi iako mislim da mi se to ne isplati
- prijava poreznoj da je na crno uzeo onih 320€
- prijava nekoj ispekciji
- platit šlep i odvest auto takav kakav je

Ima li netko neki savjet?

PS. radi se o imbecilu Mika Autoelektrika iz Dubrave.
Update za ovo, zaprijetio sam mu u subotu i evo vidim sad da je auto složen, nije popravljen, ali barem nije raskopan više pa ga mogu odvesti.

Primijetio sam dvije stvari:

1. hidrauliku ili kako god se to zove od gepeka je pojebao tak da se gepek više ne diže sam nego ga moraš držati da ne padne. Što je tu mogao pojebati ako netko ima iskustva, je li to neki veliki kvar ili nešto jednostavno?

2. kad sam dovezao auto imao je oko 215 tkm, a sad ima 260, je li moguće da su tom autu vraćani kilometri pa je to on nekako resetirao ili da je ugradio neki dio iz drugog peugeota koji je imao toliko pa sad toliko prikazuje? Vrlo lako moguće da su na autu vraćani kilometri jer je kupljen iz uvoza pa je povijest bilo nemoguće provjeriti.
Staro Jučer, 19:19   #78264
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Mene je u STP Utrine prije 10-ak godina lik na prvu srušio na tehničkom zbog original Xenona na Ibizi tak da ima svega u našim STP
Jednog našeg kolegu s foruma su svojedobno nekoliko puta htjeli srušiti jer po njihovom Clio II nije dolazio sa tvorničkim xenonima :)
Staro Jučer, 22:07   #78265
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovo me podsjetilo na kolegu koji je dobio iz salona novog Meganea RS s kineskim xenonima.
Staro Jučer, 23:04   #78266
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Burmuz? Ili je on vozio neki auto kojem je falio cilindar ili dva...
Staro Danas, 01:55   #78267
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Jednog našeg kolegu s foruma su svojedobno nekoliko puta htjeli srušiti jer po njihovom Clio II nije dolazio sa tvorničkim xenonima

Za Clio ne znam, ali kod mene je lik u STP je tvrdio da Ibiza 6L nemre imati tvornički xenon

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Ovo me podsjetilo na kolegu koji je dobio iz salona novog Meganea RS s kineskim xenonima.

Ma sjećam se njegovih postova o Meganu i kasnije njegovom (maminom) BMW-u, ali nije isto, on je kupac pa ak je kupac junac možeš mu prodati kaj hoćeš (iako je kod njega prije bio hiperaktivni pubertet i mala piša), ovo je lik koji je stručna osoba u STP, a koji je junac
bertone je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno