|
![]() |
#1141 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#1142 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Svima bi...😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Nešto se priča da bi moglo biti u premiumu i kao paket za ostale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
1
|
![]() |
#1145 |
Registered User
|
Zamisli da ih stave u Full paket. Mislim da bi time doslovno ubili konkurenciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Premium
|
A zamislite tek da otmu HNL T-Scumu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Premium
|
Koji router i stb daju kad uzmeš Telemach preko HT infrastrukture? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
1
|
Napokon je kvar uklonjen. Nokia XS je bila u banani nova novcata za nepovjerovat ja predpostavljam da je adapter bio problem koji je moguće i nju na kraju zeznuo. Čak sam i novi STB dobio i sad sve uredno radi.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 12.04.2025. u 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
1
|
Pitao sam ih na mailu da li je moguće samo u bridge prebacit na nokiji samo internet, pa su mi rekli da nije moguće nego da moraju i telefon i IPTV. A na svom ruteru nemam tel. ulaz pa sam banana. Predpostavljam da se može napraviti lan port za telefon i dodijelit mu IP i sve ostalo i skrimpat lan kabel da bude kao telefonski, al mi se ne da zajebavat s tim neka ostane ovako onda u wireless mode-u, bitno da nastavi sve uredno radit.
![]() |
#1150 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1151 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Njihova telka apsolutno nema veze u kojem modu je router, samo joj treba bilo čiji internet i radi... Evo konkretno meni je doma app instaliran na tv a box koji sam dobio je na viksi (na HT 5G mobilnoj mreži). Meni se čini da netko tamo ne zna svoj posao pa samo buba besmislice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 | |
1
|
Citiraj:
Ja imam samo jedan STB za njega treba interneta da, ali ako je u bridge mode-u onda predpostavljam portovi na Nokiji ne dobivaju net nego bi STB trebao biti spojen na moj router ili sam pobrko nešto što se tog tiče... Poštovani Nažalost navedena opcija nije moguća, ukoliko je aktivan bridge mode na našem ruteru su sve opcije isključene . S poštovanjem Vaš Telemach
![]() |
![]() |
#1154 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
koja adresa? Vanjska ili IP adresa dodijeljena uređaju spojenim na router? Ako je vanjska u pitanju, imaš dinamičku IP adresu, koja se sama mijenja sa vremenom (možeš biti direktno spojen na vanjsku ip adresu ili iza CGNATa), osim ako nisi uzeo paket sa statičkom IP adresom, a sudeći po pitanju, mislim da nisi. Ako je IP adresa lokalne mreže, nju dodijeli na samom uređaju.
![]() |
#1155 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 | |
Registered User
|
Citiraj:
Provjeri što router kaže koja mu je IP adresa dodijeljena. Ako se ista razlikuje od onoga što pokazuje whatismyipaddress.com, znači da si iza CGNAT-a. Odnosno da više vas dijeli istu IP adresu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Pozdrav , imam problem realizacije ugovora sklopljenog na daljinu za uslugu EON TRIO FULL. Ugovor je sklopljen tako što su mi poslali link na Telegram gdje sam trebao potvrditi narudžbu klikom na taj link . Nisu mi nakon toga poslali kopiju ugovora niti u fizičkom niti u digitalnom obliku . To je bilo 30.01.2025. godine . Do sada mi nisu realizirali ugovor . Ovdje se navodi da imam pravo tražiti naknadu zbog kašnjenja: https://www.hakom.hr/hr/realizacija-...noj-mrezi/2134 Zatražio sam od Telemacha da mi pošalju kopiju ugovora koju sam potpisao "na daljinu" i pristao da mi oni priključe optiku , odnosno uslugu EON TRIO FULL . To je bilo prekjuče . Odgovor mi je stigao juče gdje su rekli da mi je ugovor u privitku e-maila kojeg su mi poslali . Naravno privitak nije poslan , nema ugovora ( zavlače ) . Rekao sam im da mi nisu poslali privitak i da zahtjevam da ga pošalju . Danas me zovu i pitaju ima li nekoga kod kuće da bi došli postaviti optički kabel od bandere do tavana . Kažem im da je to već postavljeno prošle godine i da je ekipa već bila prije tri mjeseca ponovo postavljati ono što je već postavljeno jer ne znaju da je kabel postavljen. Čovjek mi na to govori da za spuštanje linije sa tavana do sobe mora doći druga ekipa . Odgovaram im da to znam jer se to već dogodilo prije tri mjeseca i da se opet ponavlja . Nakon pola sata od poziva dobijam e-mail od Telemacha: "Poštovani, provjerom u sustavu utvrđeno je kako usluga EON TRIO FULL NF još nije realizirana, stoga nismo u mogućnosti dostaviti kopiju ugovora za navedenu uslugu. Mislim da trebam zahtjevati obeštećenje , čisto iz principa i zbog njihove bezobraštine . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Registered User
|
Citiraj:
Imaš li ikakav drugi dokaz da si potpisao ugovor osim linka na Telegramu? Ako se ne varam, to ti je baš potrebno za obeštećenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
|
Namjerno nisu slali ugovor i izvlače se i ne žele ga poslati. Prilikom svakog razgovora sa njima oni točno znaju kada je ugovor ugovoren i slali su požurnice i isprike jer nisu odradili svoj posao . Zahtjevao sam da mi pošalju ugovor i dobio sam email da mi šalju ugovor koji se nalazi u privitku. Naravno nisu poslali privitak . Ponovno sam zahtjevao da pošalju ugovor , onda sam dobio poruku da ugovor nije realiziran i da ne mogu iz tog razloga poslati ugovor . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Registered User
|
Inzistirajte na tome, to je važna dokumentacija. Ja bih se na vašem mjestu javio HAKOM-u i dostavio im svu komunikaciju s njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Premium
|
Poslao sam im prigovor i zatražio naknadu zbog kašnjenja koja iznosi 30 € po danu kašnjenja do maksimalnog iznosa od 450 € . https://www.hakom.hr/hr/realizacija-...noj-mrezi/2134 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Javi kako je proslo, ja sam isto trazio od Iskona za downtime, ako ne odobre prebaciti cu se na Telemach. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
![]() |
Uređivanje | |
|
|