|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Stavim sluške i ne mogu vjerovati kakvo smeće od zvuka! Pa zar je moguće da su tako složili zvuk igrice da se bolje čuje na bubicama (koje nisu sa silikonsim vrhovima, onako, kao iphone slušalice, samo se utaknu i stoje u uhu jedva)? Mislim, ne mogu vjerovati, ali uvjerio sam se u prevelikom broju "novijih" igrica da je zvuk nešto što najviše shebe igricu. Ovo zvuči odlično na bubicama, ali ne želim vjerovati da je zvuk toliko loše tjuniran da na slučkama od 350€+ sa pojačalom zvuči kao da slušam sa začepljenim ušima, otprilike! Igra kao takva, izgleda OK. Dakako da treba pričekati dok ne izađe pa onda vidjeti par strimova i tek onda eventualno odlučiti, ali audio je za nepovjerovati.
![]() |
![]() |
#124 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Kad ne prestajete sa BC2 pricom, zadam se pa nadjem stare BC2 i BF3 montaze. Oj koja su to vremena bila.. BC2 https://www.youtube.com/watch?v=rtZuX6MNCAo BF3 https://www.youtube.com/watch?v=Yv-o5xXAEjI BF3 https://www.youtube.com/watch?v=RcOT8CTUBKY Malo ima cringa ali.. važno je ucestvovat, nije vazno pobjedit ![]() ![]() Mene su ovi BF6 snimci nahajpali vsie nego BF5, BF1 i 2042 zajedno. Mozda nostalgija. Vidjet cemo sta ce na kraju biti.
![]() |
#125 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Još malo snimke iz tenka: https://x.com/Ponds908/status/1898136039295782920 Povlačenje ranjenih po terenu: https://x.com/LongL41222485/status/1898363656976650615 (već vidim da ću morati Striku stalno povlačiti 😁 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Pozitivno zasad ,kako to sve curi od koga? Od igrača alfa testera prepostavljam? Mislim da nebi oni malo zatvorili tu mogućnost i nastavili bez tih testera pa cemo opet dobit neki trash kao dosad di likovi odlucuju a veze nemaju o igri... nego imali ikakav datum kad če vani? Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Buying Bitcoin
|
Destruction iz perspektive vojnika: https://x.com/Battlefield6Hub/status...62262805340298 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Buying Bitcoin
|
https://x.com/rivaLxfactor/status/1899315523797598473 Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#132 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
sve jasno no treba biti oprezan. sveta formula bf3+bf4 u novijem okruženju i grafički naprednija. još se tu da usrat pošteno, ali vidjet ćemo. Što se mene tiče ne odgode za 3mj 2026. samo da izađe kompletna kvalitetna igra koja će vrijediti tih 70e šta će vjerojatno tražit za nju
![]() |
#134 |
Buying Bitcoin
|
Sveta formula je rush po uzoru na BC2 + large conquest po uzoru na BF3. Ako više uopće ima ikog tamo da shvaća šta je te modove činilo posebnima i tjeralo igrače da im se vraćaju i dan danas... Rush po uzoru na BC2: posebne, manje mape za maksimalnu iskoristivost pješadije/timskog/squad rada, dovoljno geoloških karakteristika koje svaka klasa može iskoristit u stratešku prednost (dobar primjer mapa Valparaiso), ostavit igračima više ruta/načina da napadaju neprijateljsku bazu (direktno pomoću smoke-a, vozilima, indirektno okolnim putevima, morem, rijekama, itd.) no na način da ne mogu opet ići previše u širinu jer se onda raštrkaju po mapi. Po mogućnosti ograničiti takve mape na max. 32 igrača. Large CQ po uzoru na BF3: posebne, velike mape dizajnirane za maksimalnu iskoristivost vozila, fokus nije na zbijanju tima da silom gura prema bazi kao u rushu već naprotiv, fokus je otvoreniji stil mape za all-out warfare svim sredstvima dopuštajući igračima da se raštrkaju i sami biraju kako i čime će napasti flag pointove. Također sa dovoljno geoloških karakteristika koje vozila mogu iskoristiti (planine, polja, morski/vodeni putevi, itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Registered User
|
BC2 je imao mape iskljucivo dizajnirane za RUSH. Zato je CQ bio slabija tacka. Ja sam prvih 100+ sati na BF3 igrao samo RUSH i ako je bio grozan, jer mi CQ nije bio zanimljiv. Danas je mislim to nemoguce. Dizajnirati mape samo za jedan od modova. RUSH je zaboravljen. DICE developeri koji su radili BC2 vise nisu tu. I dalje mislim da je krenulo niz brdo kada je otisao David Goldfarb, ali dobro.. nije nemoguce vratiti staru slavu. A to za PTFO.. yebo te pa to su favorizirali u BF3 nekad kada je izasao Aftermath a danas BAttlefield ima nekakve heroje. Ali opet.. ovo izgleda puno bolje nego 2042 i BF5.
![]() |
#137 |
|
najveća greška je upravo to, sve mape za sve, pa dobiješ gluposti od sandboxa. valparaiso proširen u bf2042 portalu je ipak bio dobar za konkvest, ali ono što je legendarno je rush na toj mapi kao i još nekima. u svakom slučaju slažem se da nam trebaju mape koje su točno za pojedine modove, a ne sve za sve.
![]() |
#138 |
Registered User
|
Greske po pitanju mapa koje su radili sa 2042 jeste sto su ubacivali sva vozila i sve letjelice na sve mape. Pa tako i valparaiso. I onda dobiejs shitshow. Nije bilo balansa. Cak je BF5 imao mape bez letjelica jer su manje. Ali ono sto mene najvise brine, sto su preokrenuli sa 2042, jeste izbacivanje server browser opcije i odabira game moda. Ne moze odabratri ni server, ni mapu, ni game mod. Kada izadje nova mapa, svaki dana ista mapa isti game mod dok ti muka ne bude. Ako ne vrate klasicnu server listu sa odabirom mapa i game moda, ja i ovaj BF zaobilazim. Ako je istina da izlazi Q1 2026, onda se do tada moze jos dosta toga izmjeniti. Ali se nadam da im nece 2042 biti referenca po pitanju ogranicavanja izbora.
![]() |
#139 |
|
dedicatede su već ubili u bf1 ako se ne varam, pa je sve krenulo nizbrdo. bez dedicateda i dobro server browsera ništa. bf3 i bf4 su bili top jer su imali cijele communitye. imao si servere dobre šta su živjeli uz svoju ekipu i ekipa se okupljala, a ne kao što kažeš, mape koje ti se nedaju, disbandanje lobbya, ubijeni skvadovi ili bilo kakve šanse grupiranja i skupljanja.
![]() |
#140 |
Buying Bitcoin
|
To se događa kad gaming developerima upravljaju biznismeni u odijelima kojima je bitna samo statistika i zarada, pa im kažu "napravite to jednostavnije, serveri su nepotrebni i ljudima na konzolama je to pre komplicirano". |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Joj kad slušam i gledam LEAKS, LEAKS,LEAKS već neko vrijeme za ovu igru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Registered User
|
Meni i dalje nije jasno zasto su svi gameplay klipovi snimani Sony Erocssonom K750i i zasto svi igraju na controlleru. Well moja teorija zavjere za tin foil hat.. ![]() Meni sve ovo izgleda kao da igraju botovi. Totalni self-awareness nedostatak. DICE jos od BF1 reklamira napredni AI koji su koristili za 2042. Mislim da ce biti isti slucaj i sa BF6. Oni imaju nula povjerenja u playerbase da su ne samo ukinuli odabir servera, mapa i game-modova. Vec svaku partiju nepotgrebno popunjavaju botovima.
![]() |
Uređivanje | |
|
|