Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.09.2019., 21:18   #31
goran047
Premium
Moj komp
 
goran047's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: zg
Postovi: 102
naravno da moj lg iz 2015 ima h264, ima tona nema slike.
posto koristim i satelit pa da izbjegnem brdo daljinskih razmisljam o all in one uredaju.

Gledam KIII pro ali ne vidim nigdje u reviewu dal radi sat i dvbt u isto vrijeme, ako ga netko ima neka javi.
Dal mozda postoji kakav combo receiver sa enigmom2 (edit: nasao ZGEMMA H9.2H)

Zadnje izmijenjeno od: goran047. 12.09.2019. u 21:56.
goran047 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 21:30   #32
nansale
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2013
Lokacija: zagreb
Postovi: 75
Ja imam LG UF778V, star je cca 3 godine, preskenirao sam i dobio programe u HD, slika je čist ok..
Ono što me muči je da je jedno vrijeme zvuk bio isprekidan i to na svim kanalima i to sve do danas.
Kako ce biti ubuduce, vidjet cemo..

Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk
nansale je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 22:17   #33
mamikulcic
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2019
Lokacija: Ljubešćica
Postovi: 29
Kako saznati da li moj tv ima taj hevc ili ne? Ne nalazim nigdje tu informaciju, samo da je dvb-t2.
Radi se o ovom tv-u
https://www.samsung.com/hr/support/m...E40J6272SUXXH/
mamikulcic je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 22:59   #34
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,790
Nema podrsku za HEVC

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 05:26   #35
mamikulcic
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2019
Lokacija: Ljubešćica
Postovi: 29
Hvala!
mamikulcic je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 08:06   #36
zupy
Premium
 
zupy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Priko Klisa
Postovi: 619
4K tv-i bi po defoultu trebali imati h265 a ako su FHD mora biti posebno napisano za taj codec -vjerovatno ovi noviji samo a ne oni stari (npr kao ovaj..)
zupy je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 09:04   #37
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
A što je sa Tv karticama?

Komp sa TV karticom mi je u dnevnom boravku i ponekad mi posluži i kao TV za ove zemaljske DVB-T kanale.

Znam da sam sa njom gledao i "eksperimentalni" HRT HD tako što sam instalirao dodatni video codec.

Hoću li to moći i sa DVB-T2 ili je mogu izvaditi kad ugase stari signal?
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 09:27   #38
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,552
Mislim da nećeš,morat ćeš uzeti drugu karticu. Ja imam ovu, ima dvb-t2

http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr5525.html
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 09:37   #39
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Mislim da nećeš,morat ćeš uzeti drugu karticu. Ja imam ovu, ima dvb-t2

http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr5525.html
Pafff.... ta mi je malo izvan budgeta. Kod nas si je kupio ili si naručio izvana?

Našao sam nešto Ovako. moram vidjeti koliko bi došla poštarina.

Vidim da je kod nas slaba ponuda. Još ću vidjeti kad se signal stari ugasi. Još nekih godinu dana, zar ne?
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 09:41   #40
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,552
Kupio sam u linksu, ima u instaru za uzeti.

Mislim da do sedmog mjeseca iduce godine ce emitirati dvb-t i onda ga gase
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 09:49   #41
Roso
Premium
 
Roso's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2003
Lokacija: Split
Postovi: 615
Emitira li se materijal izvorno u hd-u ili je samo upscale? Npr, vijesti, serije, filmovi. Šta je a šta nije?
Roso je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 10:22   #42
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,323
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Mislim da nećeš,morat ćeš uzeti drugu karticu. Ja imam ovu, ima dvb-t2

http://www.hauppauge.co.uk/site/prod...a_hvr5525.html
Daj mi samo reci je li hardware ili software encoder? I kako ide zvuk, preko PCI sabirnice ili analogno na line-in od zvučne kartice?

Ukinulo mi support za moju Leadtek, na Win 10 ne radi dobro i nemam DVB-T2.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 12:08   #43
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,869
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Emitira li se materijal izvorno u hd-u ili je samo upscale? Npr, vijesti, serije, filmovi. Šta je a šta nije?
Kako koja emisija / materijal i kako koja TV kuća,
primjera radi mislim da HTV1 dnevnik proizvode u HD, slično tako i Nova TV dnevnik,
a ono šta nije ide upscale.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 12:11   #44
AndroiOs
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: KA
Postovi: 114
Radovi na antenskom UHF odašiljačkom sustavu Učka - najava prekida
Obavještavamo gledatelje koji programe DVB-T mreža prate s odašiljačke lokacije Učka da će 17.9.2019. u vremenu od 01:00 do 06:00 sati zbog radova na odašiljačkom antenskom sustavu doći do prekida u emitiranju TV programa svih digitalnih mreža s tog objekta, a posljedično tim radovima doći će i do prekida u emitiranju u istom vremenu i s objekata: Bakar, Barbat, Baška, Brgud, Bribir, Buje, Buzet, Cres, Delnice, Fužine, Grobnik, Jablanac, Kampor 2, Koromačno, Krk-grad II, Krk-Treskavac, Lokve II, Martinšćica, Novigrad (Istarski), Pašac, Pazin, Plomin, Plovanija, Rab, Rabac, Raša, Rovinj, Svilno, Trget, Unije, Vrsar te odašiljači za MUXD mrežu na objektima Pula, Pula II, Krk-Kras II.
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 12:12   #45
renc
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 452
Citiraj:
Autor goran047 Pregled postova
naravno da moj lg iz 2015 ima h264, ima tona nema slike.
posto koristim i satelit pa da izbjegnem brdo daljinskih razmisljam o all in one uredaju.

Gledam KIII pro ali ne vidim nigdje u reviewu dal radi sat i dvbt u isto vrijeme, ako ga netko ima neka javi.
Dal mozda postoji kakav combo receiver sa enigmom2 (edit: nasao ZGEMMA H9.2H)
Pričaj mi. Moj LG LED TV je iz 2016te (model 2015) i baš pazio da uzmem onog koji ima sve ali tada nije bilo HEVC x265. Bar ne za te pare (cca 5500kn u 47"). Ima dvbt2 ali nema hevc 265. I sad dok ne nabavim novu telku moram uzet onaj debilni prijemnik sa x265.
renc je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 12:15   #46
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,552
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Daj mi samo reci je li hardware ili software encoder? I kako ide zvuk, preko PCI sabirnice ili analogno na line-in od zvučne kartice?

Ukinulo mi support za moju Leadtek, na Win 10 ne radi dobro i nemam DVB-T2.
Sad da li je hardware ili software decoder, ne mogu ti reci, iskreno nemam pojma.
Zvuk ide preko sabirnice, ne treba nikakav dodatno spajanje.
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 12:57   #47
Ico_Zg
Premium
Moj komp
 
Ico_Zg's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 238
Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Pričaj mi. Moj LG LED TV je iz 2016te (model 2015) i baš pazio da uzmem onog koji ima sve ali tada nije bilo HEVC x265. Bar ne za te pare (cca 5500kn u 47"). Ima dvbt2 ali nema hevc 265. I sad dok ne nabavim novu telku moram uzet onaj debilni prijemnik sa x265.
Kak nije bilo, ja sam tada prije EURA 2016 uzeo LG 42LF652V za smješnu lovu na Abrakdabri (2700kn) i podržava HEVC.
Ico_Zg je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 13:21   #48
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,323
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Sad da li je hardware ili software decoder, ne mogu ti reci, iskreno nemam pojma.
Zvuk ide preko sabirnice, ne treba nikakav dodatno spajanje.
Super, vidim da se na netu spominje spajanje na zvučnu što mi je malo debilno u 2019. godini. Naručujem onda, hvala.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 13:43   #49
goran047
Premium
Moj komp
 
goran047's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: zg
Postovi: 102
bit ce jeftinih tv-a po oglasnicima... vidim da bi ljudi radije kupili drugi tv nego dodatni uređaj.
goran047 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 13:45   #50
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,323
Kako tko, kod mene još uvijek radi LCD TV s analognim tunerom, ne mijenjam dok radi.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 13:50   #51
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 44
Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Pričaj mi. Moj LG LED TV je iz 2016te (model 2015) i baš pazio da uzmem onog koji ima sve ali tada nije bilo HEVC x265. Bar ne za te pare (cca 5500kn u 47"). Ima dvbt2 ali nema hevc 265. I sad dok ne nabavim novu telku moram uzet onaj debilni prijemnik sa x265.

Napisi koji je to tocno model. Trebao bi podrzati h.265. To je u biti samo firmware update. Imam srednju Samsung televiziju serije "H" iz 2014., koja vrti bez problema filmove kodirane u HEVC. Medjutim, nema T2 tjuner, ali mi ionako ne treba.
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 14:36   #52
quazar912
Premium
 
quazar912's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: north-northwest
Postovi: 678
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kako koja emisija / materijal i kako koja TV kuća,
primjera radi mislim da HTV1 dnevnik proizvode u HD, slično tako i Nova TV dnevnik,
a ono šta nije ide upscale.
pa vidi se na oko....hebo dnevnik i sl studijske emisije...

dajte film/serije u HD!!

jučer preskeniro i ono što sam vidio je da je sav uvozni materijal SD
__________________
...and fly!

my YT kanal za snimke sa dronom
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 15:09   #53
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,869
Zavisi jeli stara ili nova produkcija + ako pri kupovini ima izbor HD / SD, logično da je HD skuplji.

U vezi telki i codec - a, jasno da bi fw update mogao dodati support za DVB-T2 i h.265 samo čisto sumnjam da će ga biti jer nije u interesu proizvođača... bolje cijela nova
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 15:21   #54
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kako tko, kod mene još uvijek radi LCD TV s analognim tunerom, ne mijenjam dok radi.
Slična stvar i kod mene (FHD, ima običan DVB-T ali telka mislim da ima već 10 godina), sad sam na MaxTVu pa dok radi radi
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 19:30   #55
quazar912
Premium
 
quazar912's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: north-northwest
Postovi: 678
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Zavisi jeli stara ili nova produkcija + ako pri kupovini ima izbor HD / SD, logično da je HD skuplji.

:
dok got se nude SD klase filmova, serija, naše postaje će uzimat ovu jeftiniju...
ak ja na ovom pomoćnom od 24" vidim razliku , kak tek izgleda na 55+ UHD ekranu...ko majnkraft
__________________
...and fly!

my YT kanal za snimke sa dronom
quazar912 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na