Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 18.01.2018., 21:58   #3961
maXonja
Premium
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 889
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@Ag008

Ma motika u ruke i deri... tako bude bar 25kn/po satu. Kakvo rudarenje čovječe...
Boljeg odgovora se nebih ni sam sjetio
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu

Molio bih da mi ne šaljete upite vezano za mining na PM, za to postoji podforum mining i prije ili kasnije će netko odgovoriti
maXonja je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2018., 22:30   #3962
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp
 
Blue_Fatal1ty's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Čazma
Postovi: 1,581
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@Ag008

Ma motika u ruke i deri... tako bude bar 25kn/po satu. Kakvo rudarenje čovječe...
kupiš 100 motika i to je 2500 kn po satu!

Hebo te odo u bauhaus da se obogatim!
__________________
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 02:57   #3963
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,635
Ili neka ode u pravi rudnik pa rudari, dobit će i više od 25 kn po satu.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Pentium G630 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB G.Skill DDR3-1600 Low Voltage
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
HDD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:38   #3964
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Evo trebam pomoć rudara!
Imam 4 grafičke sa Micron memoriom, i dvi sa Samsung!
Spremio sam Original Bios za obe sa GPU-Z, i sa Polaris 1.6.7 isto za obe modificiro vreme,
spremio te modane biose, I kod ubacivanja modanog biosa za micron memoriu, sam prvo otvorio GPU-Z postavio (dole u izborniku ) Micron grafičku, i sa AtiFlash i CMD naredbom sam ubacio modani rom od microna!,

https://s17.postimg.org/snyp9d08f/IM...119_122116.jpg


Sad bi trebo za Samsung memoriu bubacit dali je isti postupak? ? ?
Ovorim gpu-z i namjesestim doli u izborniku grafičku od samsunga i atiflash, cmd itd????
Jel to ok?

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. Jučer u 12:43. Razlog: Edit slike
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:51   #3965
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,244
Jedino sigurno ti je počupati sve ostale i ostaviti samo jednu koju flashas
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:57   #3966
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Jedino sigurno ti je počupati sve ostale i ostaviti samo jednu koju flashas
Ok, tako cu i napravit, hvala,

PS:a ovo di je -p 0, na drugoj stavim naprimer -p 1. Itd itd
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 12:58   #3967
grudobran
The boobs protector
 
grudobran's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Dwarfpool
Postovi: 85
Citiraj:
Autor gloginjaR Pregled postova
Evo trebam pomoć rudara!

Sad bi trebo za Samsung memoriu bubacit dali je isti postupak? ? ?
Ovorim gpu-z i namjesestim doli u izborniku grafičku od samsunga i atiflash, cmd itd????
Jel to ok?
Ako več radiš kroz cmd

vidi prvo koji ti je broj kartice/adaptera
atiflash -i 0

0 za karticu 0

Code:
adapter bn dn dID       asic           flash      romsize test    bios p/n
======= == == ==== =============== ============== ======= ==== ================
   0    02 00 67DF Ellesmere       M25P20/c         40000 pass 113-2E353GU.M59
spremi bios iz atiflasha

atiflash -s 0 ime_biosa_idcard.rom


Ja bih to flashao bez -f flaga jer to znači "force"

u slučaju da si stavio krivi broj kartice neće ti flashati micron rom na samsung memoriju

Ako radiš kroz wingui čini mi se da on sam javi ako je krivi bios, ali za win nisam 100% siguran.

Zadnje izmijenjeno od: grudobran. Jučer u 13:03.
grudobran je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:06   #3968
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,244
Javi ako je krivi
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:08   #3969
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,829
Stavio obje ali nisam zadovoljan.


WinMiner sada daje 1.49$/Day GTX1060 i 1.42$ RX470.
Prije je 2.09$/day PIRL bio samo sa RX470.
Uz to, dok radi benchmark tj. prebacuje se s minera tj coina na coin sruši se driver nvidie (iako je najnoviji) a dok majna imam slide show.
Na RX470 dok sam majnao sam mogao bez problema gledati 9gag i surfati a sada treba 2s samo da otvori start.

Sada sam deinstalirao AMD drivere, da samo gtx grafička radi, pa ista stvar.
Još su i preblizu pa imam pravu pećnicu u sobi. Ima koji drugi program da se lako majna a bolja zarada?

(s time da ne mogu otvoriti trixx niti vidjeti temp rx-a)

Izgleda da će jedna ipak završiti na tržnici, čak prije naginjem da prodam GTX jer mi je RX draži i ima lakše sučelje (doduše gtx je potpuno nov dok je rx star godinu dana ali svejedno).
__________________
Trazim pomoć, kako da namjestim WinMiner i podesim da mi je evga GTX 1060 tiša.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:09   #3970
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Citiraj:
Autor grudobran Pregled postova
Ako več radiš kroz cmd

vidi prvo koji ti je broj kartice/adaptera
atiflash -i 0

0 za karticu 0

Code:
adapter bn dn dID       asic           flash      romsize test    bios p/n
======= == == ==== =============== ============== ======= ==== ================
   0    02 00 67DF Ellesmere       M25P20/c         40000 pass 113-2E353GU.M59
spremi bios iz atiflasha

atiflash -s 0 ime_biosa_idcard.rom


Ja bih to flashao bez -f flaga jer to znači "force"

u slučaju da si stavio krivi broj kartice neće ti flashati micron rom na samsung memoriju

Ako radiš kroz wingui čini mi se da on sam javi ako je krivi bios, ali za win nisam 100% siguran.
Da,ima dvi vrste memorie, pa nisam siguran kako direkt iz Atiflash?
.. radim po ovim uputama https://mining.help, pa pratim korak po korak, evo sad sam povadio risere pa cu jednu po jednu.

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:23   #3971
grudobran
The boobs protector
 
grudobran's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Dwarfpool
Postovi: 85
Evo ovako...

Imaš 6 kartica, 4 micron + 2 samsung

Idemo po redu
atiflash -i 0
Code:
adapter bn dn dID       asic           flash      romsize test    bios p/n
======= == == ==== =============== ============== ======= ==== ================
   0    02 00 67DF Ellesmere       M25P20/c         40000 pass 113-2E353GU.M59
Iz ovoga vidiš šifru biosa i proizvođača kartice 67DF (Saphire)

. spremiš bios sa brojem kartice da znaš poslije vratiti ako treba

atiflash -s 0 ime_biosa_0.rom


Pa slijedeća kartica

atiflash -i 1 i tako do 5 (jer smo počeli s 0)

Provjeriš si koje sve kartice imaju istu verziju biosa i promjeniš taj sa postavkama koje ti odgovaraju i flashas po rednim brojevima

ako ti ispiše da je micron 0,3,4,5 tako češ i flashati

izbaci -f iz linije i ako si se i zeznuo javiti će ti grešku i neće flashati krivi rom
grudobran je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:36   #3972
domina
Premium
Moj komp
 
domina's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Koprivnica/Zagreb
Postovi: 727
jel ko koristi minergate? probaj to ag008
ja nisam majner al intaliro sam tek tolko da vidim
domina je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:38   #3973
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Citiraj:
Autor grudobran Pregled postova
Evo ovako...

Imaš 6 kartica, 4 micron + 2 samsung

Idemo po redu
atiflash -i 0
Code:
adapter bn dn dID       asic           flash      romsize test    bios p/n
======= == == ==== =============== ============== ======= ==== ================
   0    02 00 67DF Ellesmere       M25P20/c         40000 pass 113-2E353GU.M59
Iz ovoga vidiš šifru biosa i proizvođača kartice 67DF (Saphire)

. spremiš bios sa brojem kartice da znaš poslije vratiti ako treba

atiflash -s 0 ime_biosa_0.rom


Pa slijedeća kartica

atiflash -i 1 i tako do 5 (jer smo počeli s 0)

Provjeriš si koje sve kartice imaju istu verziju biosa i promjeniš taj sa postavkama koje ti odgovaraju i flashas po rednim brojevima

ako ti ispiše da je micron 0,3,4,5 tako češ i flashati

izbaci -f iz linije i ako si se i zeznuo javiti će ti grešku i neće flashati krivi rom
Uhh čoeče ima toga za radit! ;)). Hvala grudobran, proba cu.

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:47   #3974
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,717
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Stavio obje ali nisam zadovoljan.


WinMiner sada daje 1.49$/Day GTX1060 i 1.42$ RX470.
Prije je 2.09$/day PIRL bio samo sa RX470.
Uz to, dok radi benchmark tj. prebacuje se s minera tj coina na coin sruši se driver nvidie (iako je najnoviji) a dok majna imam slide show.
Na RX470 dok sam majnao sam mogao bez problema gledati 9gag i surfati a sada treba 2s samo da otvori start.

Sada sam deinstalirao AMD drivere, da samo gtx grafička radi, pa ista stvar.
Još su i preblizu pa imam pravu pećnicu u sobi. Ima koji drugi program da se lako majna a bolja zarada?

(s time da ne mogu otvoriti trixx niti vidjeti temp rx-a)

Izgleda da će jedna ipak završiti na tržnici, čak prije naginjem da prodam GTX jer mi je RX draži i ima lakše sučelje (doduše gtx je potpuno nov dok je rx star godinu dana ali svejedno).
Pa daj odi na jubutubitu i gugaj ati i nv mining same pc, nije to tak komplicirano
__________________


/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 2*8GB Kingston DDR3 1600 /// Asus STRIX 970 4GB ///
/// HDD_0 Samsung 850 Pro 256 GB SSD /// HDD_1 WD 1TB Black /// HDD _2 WD 1.5TB Green /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 /// Terratec Cinergy 2400i DT ///
/// Logitech Z-5500 Digital /// Logitech Ultra X /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2412M + DELL U2412M /// CorsairHX650W ///
/// All controled on IMON inside /// Synology 215j + 2 x 3 TB WD Red ///




/// Asrock G31M-VS /// Intel E5300 /// 2*2 GB DDR2 800 Kingmax /// Sapphire 4350 /// HDD WD 1 TB /// Samsung SH-S203N /// Logitech VX Revolution /// Fortron 400W PNF /// Coolermaster Centurion 532 /// HP LP2475W ///




/// Asrock 880GMH USB3 /// Athlon II X2 265 /// 2 GB Kingmax DDR3 /// HDD WD 2 TB Green /// AverMedia Hybrid DUO II /// DVD-RW Asus /// Corsair CX 430W /// SILVERSTONE Lascala LC17 ///
/// Philips PFL9703 42'' /// Yamaha RX-V765 /// Celestion Ditton 332 front, Dali Suite 07 centar + rear





/// Dell Precision M6800 /// i5, 8 GB, SSD 250 GB, HDD 500 GB 7200 RPM, FirePro M6100 ///




žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 18:16   #3975
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,829
Već se pola sata mučim s driverima.
Ili mi nvidia ne radi ili mi amd nije pod graphic cards.
minergate, ima tko iskustva s njime?
__________________
Trazim pomoć, kako da namjestim WinMiner i podesim da mi je evga GTX 1060 tiša.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 19:00   #3976
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Citiraj:
Autor gloginjaR Pregled postova
Uhh čoeče ima toga za radit! ;)). Hvala grudobran, proba cu.

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
:)
Nemojte mi zamjerit!! Ovo mi je prvo pokretanje bat.fajla! ;)
Pa evo što sam dobio, 24,5 Mh/s ,
Sad nisam baš siguran koji korak dalje napravit?
Ventilatori su se pokrenuli, i temperatura je porasla!!
Što dalje da probam podesit?
https://s17.postimg.org/dem9id76n/IM...119_185752.jpg

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 19:32   #3977
BBminer
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 28
Citiraj:
Autor gloginjaR Pregled postova

Nemojte mi zamjerit!! Ovo mi je prvo pokretanje bat.fajla!
Pa evo što sam dobio, 24,5 Mh/s ,
Sad nisam baš siguran koji korak dalje napravit?
Ventilatori su se pokrenuli, i temperatura je porasla!!
Što dalje da probam podesit?
https://s17.postimg.org/dem9id76n/IM...119_185752.jpg

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
Ako si modao BIOS, prebaci u Crimsonu na Compute mode svaku grafu (2-3MH/s) i clock i undervolt. Ne znam točno o kojoj grafi se radi..
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 20:19   #3978
De5tr0yer
Avocado
Moj komp
 
De5tr0yer's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Heilbronn, DE
Postovi: 7,209
@Ag008: pazi da ti proizvođač ne bi odbio garanciju jer majnaš, čak i ako ne modaš bios, već se bruji po internetu da se događalo.
__________________
Spoiler alert!
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 21:26   #3979
DRAGANZA
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: lJUBLJANA
Postovi: 1
POZDRAV SVIMA

Zanima me vaše mišljenje o karticama 580 8gb i 1070ti, koje su po vama bolje, isplativije?
Jedan rig imam sa 580 8gb ali mi se čini da sam previše ograničen sa coin-ima?

Hvala svima
DRAGANZA je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:07   #3980
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 238
Citiraj:
Autor BBminer Pregled postova
Ako si modao BIOS, prebaci u Crimsonu na Compute mode svaku grafu (2-3MH/s) i clock i undervolt. Ne znam točno o kojoj grafi se radi..
@BBminer

Nastavi cu sutra! ;( stigao sam tj;povecavam memoriu za 25Mhz, pa kad mi ppkaze greške, onda stajem i prelazim na jezgru GPUa,
je to sam prebacio,
Kartice su 6kom, rx570nitro8gb, 2 sa memoriom samsung, i 4 sa memoriom Micron,


Ako nekom možda pomogne informacija! Ove dvi sam samsung memoriom sam dobio iz UK (scan web shop) a ove 4 micron sam dobio od jacob.de web shopa! Pa ako ko bude tamo naručiva(ako ih još ima na lageru :) možda ga ta seria zapadne ;)
Lp

Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:11   #3981
UnimatriX
Premium
Moj komp
 
UnimatriX's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Okolica Zagreba - Zagorje
Postovi: 59
Jedno noob pitanje za ekipu koja se kuži, da li ja sa GTX 770 i 4690K imam išta isplativo za rudarit ili jednostavno nije dovoljno ni za početak?

Lp
UnimatriX je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:33   #3982
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,829
Umjesto ovog WinMinera koji mi svako malo spusti na 1.89$ dan po grafičkoj, ima li tko iskustva sa NiceHash minerom?
Radi mi već 24h a Balance mi je 1.69$.
Trebalo bi mi nešto jednostavno.
__________________
Trazim pomoć, kako da namjestim WinMiner i podesim da mi je evga GTX 1060 tiša.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:53   #3983
Chuby
Premium
Moj komp
 
Chuby's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,081
Udri po NH
Debelo najbolji u toj kategoriji
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:22   #3984
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,244
Citiraj:
Autor Chuby Pregled postova
Udri po NH
Debelo najbolji u toj kategoriji
Da da
Ako se ne pokupe opet sa našim parama kao i zadnji puta. Ja ne idem dok mi ne vrate sve do jedne lipe...
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:35   #3985
gunther
Premium
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 795
Ali fascinantno kako ljudi brzo zaboravljaju

__________________
Gigabyte M55plus-S3 rev2.1 AMD Athlon64 X2 3600+ 2 X 1Gb Kingmax DDR2 PC6400 Gigabyte ATI Radeon HD3870 512 HDD Segate Baracuda ATA 160 Gb Logitech Z3 Logitech Multimedia Keyboard Logitech MX518 Steelpad 4D Samsung 959 NF
gunther je online   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:37   #3986
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,829
Kolika je min isplata kod NH? Spominju .002 da su podigli.
__________________
Trazim pomoć, kako da namjestim WinMiner i podesim da mi je evga GTX 1060 tiša.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:38   #3987
Vladimir Lukic
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Koška
Postovi: 9
Jedno početničko pitanje. Kupio sam rig na ebay-u, ima 4 ventilatora, e sada kako trebaju biti okrenuti, da li da ispuhuju topli zrak iz riga ili da pire hladni zrak u rig tj. na grafičke kartice?
Vladimir Lukic je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:19   #3988
livada2
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 101
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Kolika je min isplata kod NH? Spominju .002 da su podigli.
Select your option

TO YOUR BTC WALLET
Minimum:0.011 BTCProcessing time:up to 24hFee:0.5% (min. 0.001 BTC)


TO YOUR COINBASE WALLET
Experimental
Minimum:0.002 BTCProcessing time:instantFee:0 BTC

Ako imas acount na COINBASE onda ti nema fee uopce i prebaci se za 10 sekundi .Ne traba cak ni BTC adresa nego samo mail od acounta na coinbase. Ja prebacujem svaki dan ili svaki drugi dok ne vidim sto ce bit s onim povratom novca od zadnjeg hacka . to treba bit 31.1.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:19   #3989
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,424
najbolje da je protok
da struji kroz njih

@Ag008
šta se tiče nicehasah

imas 2 opcije
da rudaris na njihov interni wallet .. isplata je svaki dan u 12h .. ako imas 0.001 btc .. ako nemas kopaš dalje, dok ne dostignes taj minimum
ako kopaš na neki vanjski walllet .. onda trepa kopat sve do 0.1

https://www.nicehash.com/help/when-a...o-you-get-paid

evo pa čitaj

a ovih 0.002 što si "čuo" .. to je ako prebacujes na coinbase wallet .. jer tamo se to može prenjeti badava
sve ostale transakcije dođu para .. pa nije poželjno prebacit 0.001 .. jer ti toliko dođe transakcija .. cca 15$ .. a to budes ti rudario 4 dana
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 00:35   #3990
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,244
Krivo. 31.1. će objaviti što će biti sa time a ne da će nam vratiti. Mogao sam prodati to šok je bio btc visoko a sad kurac opet čekaj...
buljaka je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na