Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 16.04.2006., 22:59   #31
ZOKSY
Premium
Moj komp
 
ZOKSY's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 277
Citiraj:
Autor Crash009
de udari se lopatom, please

meni na defaultu u 03 mi je bio score oko 7500, a nakon voltmoda oko 11000

i sad reci da to nije nikakav dobitak
Divljački: cheers2
ZOKSY je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2006., 23:49   #32
LuXor
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2004
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 752
Od obične 6600 odustani 100%. Imam ja, memorija katastofa spora...
__________________

LuXor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.04.2006., 23:56   #33
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Citiraj:
Autor blablu
šta se nijedan 6600 neda u GT verziju?
gpu ide na 500mhz na skoro svakoj kartici, a uparen sa sparkle biosom i preko 540

mema ovisi koja je... ako je 4ns onda teško da ide više od 550, ako je 3.6ns može oko 650-680
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 02:19   #34
Zlik
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Croatia
Postovi: 110
Di ima modani bios za Leadtek px 6600 gt?
Zlik je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 20:00   #35
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,129
Citiraj:
Autor LuXor
Od obične 6600 odustani 100%. Imam ja, memorija katastofa spora...
Da, spora memorija je veliki problem kod obicne 6600. GPU obicno ide na taktove 6600GT, ali mema...
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 22:15   #36
h3lld
Disturbed
Moj komp
 
h3lld's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Bogu Iza Nogu
Postovi: 1,406
6600 ne ide u GT zbog hardverske razlike, jer 6600 ima ddr, a GT ddr3...
__________________
-potpis-
h3lld je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 22:21   #37
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,478
To smo davno ustanovili , ali hvala za Summary .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2006., 23:19   #38
h3lld
Disturbed
Moj komp
 
h3lld's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Bogu Iza Nogu
Postovi: 1,406
Pa ono cemu silna natezanja, jednostavno reci ne moze zbog memorije i to je to... a ne ono ns 4 ili ns 3.6 mema... cemu komplicirati...
__________________
-potpis-
h3lld je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 09:45   #39
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,478
pa napisao sam ti to jos na prvoj stranici da je ddr1
svi su se malo razvezali , onako da se druzimo .
6600gt je odlicna kartica, pogotovo sad padom cijena , pci-e verzije su skoro duplo jeftinije od 7600gt ali nisu ziher toliko slabije . ja ak svoju brzo ne prodam ide nazad u kantu .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 19:54   #40
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor Router
imao Asus u TOP izvedbi - odlicna kartica .
Imao sam i ja tu Asus N6600GT TOP i na default postavkama su joj pucale teksture u igrama....
SunBlade je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 18.04.2006., 20:08   #41
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Dali mi moze netko reci kako da napravim taj volt mod i dali ima kakav drugaciji bios za 6600GT od Gainwarda?
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 20:42   #42
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Evo sada sam probao sa Rivom digniti i max je sto ide ovo....

- core clock....595 MHz
- memory clock.....1185 MHz

Dali mogu ostaviti da stalno radi tako ili....
Dali moram oznaciti ono u Rivi "Apply overclocking at windows startup" ili...?
Zahvaljujem na odgovorima.
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 20:44   #43
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
A kada odem na postavke od drivera tamo i dalje pisu default clockovi....525/950.... Kako da napravim da mi i tamo ostanu ovi 595/1185?
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 21:28   #44
ZOKSY
Premium
Moj komp
 
ZOKSY's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 277
prvo i testaš onda sejvaš i onda sta si napisa u svom prethodnom postu
ZOKSY je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 21:39   #45
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,478
hehe,i meni je pucala jedna takva asusica koju sam nabavio(cak je bila kupljena u virovitici na racunu,ali ja sam je dobio iz trece ruke valjda) , pa sam je zamjenio u Msanu za ganc novu i ta je rasturala. radila je ok samo na 520/1080 a ne 1100 .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 22:37   #46
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor Router
hehe,i meni je pucala jedna takva asusica koju sam nabavio(cak je bila kupljena u virovitici na racunu,ali ja sam je dobio iz trece ruke valjda) , pa sam je zamjenio u Msanu za ganc novu i ta je rasturala. radila je ok samo na 520/1080 a ne 1100 .
Aaaa...ti si onaj koji mi je ostao duzan lovu za graficku.....ncncnc.... : quake :
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2006., 22:41   #47
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor ZOKSY
prvo i testaš onda sejvaš i onda sta si napisa u svom prethodnom postu
Probati cu tako....
A kako da napravim taj volt mod i na koji nacin da stavim drugi bios?
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2006., 00:05   #48
h3lld
Disturbed
Moj komp
 
h3lld's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Bogu Iza Nogu
Postovi: 1,406
Citiraj:
Autor SunBlade
Probati cu tako....
A kako da napravim taj volt mod i na koji nacin da stavim drugi bios?
Potrazi malo na forumu, mislim da je crash radio taj voltmod i da ima upute kako to napraviti, takodjer ima upute i za flash biosa, izmedju "New Posts" i "Quick Links" ima search opcija pa malo potrazi...
__________________
-potpis-
h3lld je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2006., 00:11   #49
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,478
Citiraj:
Autor SunBlade
Aaaa...ti si onaj koji mi je ostao duzan lovu za graficku.....ncncnc.... : quake :
hehe . ak trebas pomoc da uhvatimo duznika , javi : goood :
Router je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2006., 14:13   #50
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Router...ma nema veze, nije mi stalo do toga....uopce mi se ne da zamarati radi par sto kuna, mislim da je rijec o neki 200-tinjak kn....nisam siguran....
No...idemo se vratiti temi...

Trenutno su mi clockovi 590 i 1190....sto mi se ne cini bas nesto...
Kako bi to uspio natjerati da ide malo vise?
Dali bi dobi nesto ugradnjom drugog hladenja i tim volt modom?
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2006., 14:27   #51
h3lld
Disturbed
Moj komp
 
h3lld's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Bogu Iza Nogu
Postovi: 1,406
Citiraj:
Autor SunBlade
Router...ma nema veze, nije mi stalo do toga....uopce mi se ne da zamarati radi par sto kuna, mislim da je rijec o neki 200-tinjak kn....nisam siguran....
No...idemo se vratiti temi...

Trenutno su mi clockovi 590 i 1190....sto mi se ne cini bas nesto...
Kako bi to uspio natjerati da ide malo vise?
Dali bi dobi nesto ugradnjom drugog hladenja i tim volt modom?
590/1190 su odlicni clockovi covjece, ja svoju nafuram sa stock coolerom i novom pastom do 590/1200, nema potrebe za vise...
__________________
-potpis-
h3lld je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 12:00   #52
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor h3lld
590/1190 su odlicni clockovi covjece, ja svoju nafuram sa stock coolerom i novom pastom do 590/1200, nema potrebe za vise...
Ma znas kako je.....nikada dosta...
Nego, kako da je bar jos malo dignem? : nuts :
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 12:04   #53
h3lld
Disturbed
Moj komp
 
h3lld's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Bogu Iza Nogu
Postovi: 1,406
Citiraj:
Autor SunBlade
Ma znas kako je.....nikada dosta...
Nego, kako da je bar jos malo dignem? : nuts :
Stavi novu pastu na cooler, to ce ti dati jos mhz ili 2, ili stai vf700alcu ili jos bolje vf700cu, s onim pasivcima na memoriji, to bi ti trebalo dati oko 610/1250 taktove... ali nije 100% zagarantirano, neke jezgre jednostavno ne mogu ici preko toga....
__________________
-potpis-
h3lld je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 12:42   #54
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
moja jezgra baš i nije nešto posebno na def. voltaži na 580 daje artefakte, dok sa votlmodom podegne do 610-615 max
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 13:17   #55
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Mislim da bi bilo onda najbolje skupiti malo love i pikniti gore Zalmana i napraviti volt mod....
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 13:18   #56
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor Crash009
moja jezgra baš i nije nešto posebno na def. voltaži na 580 daje artefakte, dok sa votlmodom podegne do 610-615 max
Kako si napravio taj volt mod?
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 14:39   #57
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2006., 23:44   #58
SunBlade
Registered User
 
SunBlade's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: -
Postovi: 368
Citiraj:
Autor Crash009
Hvala Crash.....: cheers2
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2006., 01:18   #59
Crash009
Banned
Moj komp
 
Crash009's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 7,362
ništa ako trebaš pomoć zaleti se do orahovice, pa da ju moddamo
Crash009 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na