|
![]() |
#24571 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam gledao jos Jokera ali vjerujem da nije nista navikano. Zanr odlican. Serijal odlican. Lik odlican. I najbolji glumac danasnjice, sto se moze ocekivat nego navikano. Sto sve ide po ekranu onda ovo gore napisano bez da gledas film odmah moras dat 8/10. A vjerujem kad odgledam da ce to biti cista desetka. A odgledao sam Hustlerice https://www.imdb.com/title/tt5503686/ S Jennifer Lopez Mislio sam onak odgledat to, ali film je dobar. Prica odlicna, i navodno true story, sto mi je do sad se pokazalo uvijek jako dobrim. Pa i ovdje iako glumi Lopez koja onak i nema neke filmove, ovo bi mogao biti njezin najbolji. A zena od 50 godina, meni nije jasno jesu oni koristili tu neke CGI metode ili WTF? A odmah da javim da sam odgledao i Ad Astra, znam mnogima ce film biti bezveze jer ipak nema nekog heroja, neke akcije, bombi, praskanja, ali film je vrh. Meni jedan od najboljih u 2019. Efekti odlicni, glumac vrhunski ako ne i bolji od ovog gore spomenutog u jokeru. Kako jedan glumac moze vuci film to je nevjerojatno. Bez tog glumca taj film bi bio mozda za ispod 6 i svi bi srali da je los SCi Fi film, ali ovako s njim on s prosjecnog filma napravi hit. A ako ste odgledali once upon in hooliwood i ad astra onda vam je jasno.
![]() |
#24572 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Nemoj sudit knjigu po koricama. I ja sam očekivao više od Jokera po tome što si nabrojao, trailer me zaintrigirao, al na kraju ono, film mi je ok, možda 6/10. Niš spektakularno i definitivno mi nije najbolje utjelovljenje Jokera do sad. Dok je npr ledgerov lik visoko inteligentan pshihopat s odličnim smislom za humor, ovaj je jednostavno jadan, nema smisao za humor i općenito je nesposoban za život. Po meni to nije supervillain, već incel, al ok, to sam samo ja ![]() Za Ad Astru se slažem. Meni isto bio odličan, pogotovo doživljaj u IMAX-u, al mi je jasno zašto možda nekom neće leći. off topic: par memeova kaj su mi zapeli za oko https://i.redd.it/mio94c1ka9s31.jpg https://imgur.com/gallery/FkLQsq6 https://static.boredpanda.com/blog/w...4b9c4__700.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#24573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ad Astra je prekrasno snimljen film, dobro odglumljen ali glup ko k. LOL Jocker ima problem jer izgleda ko kopija Taksiste ali uspijeva u potpunosti ubaciti gledatelja u perspektivu glavnog lika...bez problema se izgubiš u tom svijetu. Izvrsnu glumu ne treba ni spominjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24574 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Po meni najbolji film od J Lo je Cell. Iako je baš dobrahno sjeban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24575 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Ad Astra.... da sve je to super, vjerojatno jedan od najrealnijih što se tiče svemira... ali pomalo je IMHO dosadnjikav. Npr. ne očekujte film u stilu Interstellara (koji mi je puno bolji) nego nekakvu puno pliću Odiseju u svemiru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24577 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Jednom J Lo uvijek J Lo. Zanimljiv je jako Cell, nije baš film za, ajmo reć, redovnu publiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24578 |
Premium
|
Po meni njezin najbolji film je Out of Sight koji ju je i izbacio kao zvijezdu, iako je tamo bila sporedna uloga. Sve nakon toga je dosta lošije, tu i tamo poneka gledljiva komedijica. Cell joj je također jedan od tih nekoliko koji vrijedi pogledati, zanimljiv vizualni stil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24579 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Trebao bih preporuku Crime / Mystery / Thriller filma za veceras, da je detektiv/ka ili par u glavnoj ulozi,, nesto tipa The Killing, True detective, Luther ali film. Nesto novije po mogucnosti. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#24580 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
The Body ( El cuerpo ) 2012 , indijci cak upravo napravili svoj rimejk tog fima ![]() The Invisible Guest 2016 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24581 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ovaj drugi takodjer jako dobar, naravno originalna verzija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24583 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ad astra najgluplji film koji sam ikada gledao. ocjena 0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24584 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24585 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ovo o vatrogasnom aparatu ...sta mislis sta se korsti u njemu za gasenje co2,prah,pjena ne. Halon koji je zabranjen ali ga jos koriste u vojsci /tenkovi,avioni ...spejs raketama . Film je baziran vise na pricu a ne na stvarnost i fiziku stvari ako to nemoze neko skuzit u prvih 10 minuta ne treba dalje ni gledat. 7/10 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#24588 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24589 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
I u svemiru nuklearna detonacija otpusta energiju. Dio je zracenje, a dio je udarni val. I to ima brzi kratkotrajni udar na tijelo u blizini. Cak i kad se svemirki brod ne bi raspao - brzina koju bi trebao postici da dodje u nekom primjerenom vremenu do Zemlje je velika. Sto bi znacilo strasno velika akceleracija - sto opet, i da svemirski brod prezivi i ne raspadne se, covjek bi umro od tolike akceleracije, tj. sile na tijelo. Tako da kako god ga okrenes..... da... totalno ima smisla. ![]()
![]() |
![]() |
#24591 |
Premium
|
Definitivno je dobar, i za nekoliko gledanja. Prekrasne scene, topla priča ali stoji da je glup ko k. Ne treba ga gledati kao neki pokušaj realnosti, nego čisto kao neku priču u svemiru iako i sa tog aspekta ima velikih nelogičnih gluposti. U stvari šteta za propuštenu priliku, previše je toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24594 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
Nisam znao da ste u operaciji Starfish Prime slali ljude gore ![]() Jesu u filmu koristili nuklearnu eksploziju jacu ili slabiji od vaše u Starfish Primeu? Jer pričaš ko da si bio tamo a ja gledam u forumski BS if u ask me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24595 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
once upon a time in hollywood - 5/10, najgori kventinov film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24596 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24597 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24599 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Joker 9/10 - Mračan, turoban, realan. Bez fige u džepu, bez velikih hollywoodskih klišeja i hepi enda. Vrhunska gluma Phoenixa. Nije 10ka jer je Heathova pojava i 30min screen timea u Dark Knightu toliko upečatljivo da je to nemoguće nadmašiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|