Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 17.03.2017., 21:40   #5671
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Evo i mog speedtesta. 2D paket 30/7,5 Mbit/s :

http://www.speedtest.net/result/6139771749.png
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2017., 07:23   #5672
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 14,732
A oće vama dignut na 50 koji imate stari osnovni od 30?
__________________

CPU: INTEL Core i7 2600K D2 Sandy Bridge 3400MHz @ 4500MHz (100x45 @ 1,304V) HT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS P8Z77-V
RAM: G.SKILL RipJaw DDR3-1600 2x4GB ++ MUSHKIN RedLine FrostByte 2x4GB (16GB) @ 1866MHz -- 8-10-8-24 @ 1,58V
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8192MB
HDD: SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD ++ WD Caviar Black 640GB WD6401AALS ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-760 (SS-760KM) 760W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional N x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Kentsfield 2400MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,312V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 834MHz -- 5-5-5-12 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Marshmallow v6.0.1 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Misao stoljeća: "Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2017., 10:37   #5673
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Ne. Samo novi korisnici ili novi ugovor. Zato se ovaj što ga mi imamo zove super 3D ili 2D, a ovaj novi je turbo 3D-2D. Isto su napravili i prošli put kad su u 2D paket digli brzinu sa 15 na 30. Onda se paket zvao samo 2D, a prešlo se na ovaj super 2D.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2017., 13:23   #5674
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 448
A jesu prokleti, prilikom najave u drugom mjesecu na racunu su napisali da ce iz Start HD paketa sa 13.03. izbaciti programe "Animal planet HD" i "Discovery HD Showcase" te da mogu zatraziti raskid ugovora bez penalizacije, sad je na kraju ispalo da su izbacili i Eurosport 1 HD koji je bio u Start HD paketu, a zbog njega nisam htio raskinuti ugovor za Start HD paket, stvarno su Đ....d.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2017., 14:36   #5675
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,126
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
U osnovnom paketu imaš Nov@ HD i Doma HD. Provjereno.
gle stvarno rade...nikad nisan isa toliko daleko da klikam jedan po jedan kanal kad je vecina zakljucana tj zahtjeva određeni paket

Meni osobno nebitno jer ja u svojoj sobi imam samo tv spojen na kablovsku (dvb-c) i tu ima par kanala i to je to...rađe bi da ovih 40-ak kanala sta su free puste na dvb-c nego ovo hebanje sa prijemnicima i daljinskin upravljacima...pita san za dodatni prijemnik al ofc i on se naplacuje a tv ionako bas ne gledam previse tako da san glatko odusta od ekstra prijemnika...
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2017., 15:08   #5676
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
A jesu prokleti, prilikom najave u drugom mjesecu na racunu su napisali da ce iz Start HD paketa sa 13.03. izbaciti programe "Animal planet HD" i "Discovery HD Showcase" te da mogu zatraziti raskid ugovora bez penalizacije, sad je na kraju ispalo da su izbacili i Eurosport 1 HD koji je bio u Start HD paketu, a zbog njega nisam htio raskinuti ugovor za Start HD paket, stvarno su Đ....d.
Prestrašno. Izbacili su 3 programa iz paketa i ostavili istu cijenu !!!
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2017., 19:26   #5677
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 14,732
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ne. Samo novi korisnici ili novi ugovor. Zato se ovaj što ga mi imamo zove super 3D ili 2D, a ovaj novi je turbo 3D-2D. Isto su napravili i prošli put kad su u 2D paket digli brzinu sa 15 na 30. Onda se paket zvao samo 2D, a prešlo se na ovaj super 2D.
OK, thanks.
A valjda će onda mojim starcima pustiti 50 Mbps. Telefonski sam ugovorio 10.03, a usluga je dostupa od 15.03. Rekli su da će ugovore na potpise donijeti tehničar sad u srijedu 22.03.
Znači, ako piše Super 2D, da ne potpisujem ?
__________________

CPU: INTEL Core i7 2600K D2 Sandy Bridge 3400MHz @ 4500MHz (100x45 @ 1,304V) HT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS P8Z77-V
RAM: G.SKILL RipJaw DDR3-1600 2x4GB ++ MUSHKIN RedLine FrostByte 2x4GB (16GB) @ 1866MHz -- 8-10-8-24 @ 1,58V
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8192MB
HDD: SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD ++ WD Caviar Black 640GB WD6401AALS ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-760 (SS-760KM) 760W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional N x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Kentsfield 2400MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,312V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 834MHz -- 5-5-5-12 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Marshmallow v6.0.1 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Misao stoljeća: "Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 09:41   #5678
spilice
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2015
Lokacija: Split
Postovi: 5
Evo zvali iz Bneta. Da mi je istekao ugovor na dvije adrese i da mi nude novu opremu, brzinu 70 mbit/s po istoj cijeni koju sada plaćam ( cca 250 kn ).

Pitam ja je li vrijedi promocija za produljenje, ova od 199 kn i pokoln karticom od 500 kn, i tek nakon provjere sa nadređenim kaže da bi vrijedila ako produljim ugovor, ali da akcija vrijedi do isteka zaliha ( jer sam ja rekao da bi razmislio dan-dva ).

Uglavnom, ja svoju karticu zbog Conaxa mislim da i dalje neću dati, a na ovoj drugoj adresi gdje su mi roditelji i sestra mi mogao prihvatiti produljenje ako ga daju za 199 kn.

Pitao sam za Arene ( jer sam čuo da ističe ugovor sa MAxtv-om i da se drugi operateri uključuju u moguće ubacivanje Arenasport kanala u svoju ponudu ), na što sam dobio odgovor da puno klijenta apita za Arene i da možda nešto i bude od toga.
spilice je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 10:45   #5679
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Citiraj:
Autor spilice Pregled postova
Pitao sam za Arene ( jer sam čuo da ističe ugovor sa MAxtv-om i da se drugi operateri uključuju u moguće ubacivanje Arenasport kanala u svoju ponudu ), na što sam dobio odgovor da puno klijenta apita za Arene i da možda nešto i bude od toga.
Arenasport je u vlasništvu HT-a, pa nisam baš siguran u to. Bilo bi lijepo, iako mene osim f1 ne zanima tamo ništa drugo. Samo mislim da bi onda nekakav full sportski paket ( Arena i SK) bio papreno skup.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 14:15   #5680
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 448
Citiraj:
Autor spilice Pregled postova
Evo zvali iz Bneta. Da mi je istekao ugovor na dvije adrese i da mi nude novu opremu, brzinu 70 mbit/s po istoj cijeni koju sada plaćam ( cca 250 kn ).

Pitam ja je li vrijedi promocija za produljenje, ova od 199 kn i pokoln karticom od 500 kn, i tek nakon provjere sa nadređenim kaže da bi vrijedila ako produljim ugovor, ali da akcija vrijedi do isteka zaliha ( jer sam ja rekao da bi razmislio dan-dva ).

Uglavnom, ja svoju karticu zbog Conaxa mislim da i dalje neću dati, a na ovoj drugoj adresi gdje su mi roditelji i sestra mi mogao prihvatiti produljenje ako ga daju za 199 kn.

Pitao sam za Arene ( jer sam čuo da ističe ugovor sa MAxtv-om i da se drugi operateri uključuju u moguće ubacivanje Arenasport kanala u svoju ponudu ), na što sam dobio odgovor da puno klijenta apita za Arene i da možda nešto i bude od toga.
Ako pristanes na novi ugovor i predjes na novi paket, 100% gubis stari prijemnik TT i karticu.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 15:15   #5681
Ladytron25
Glazba, auti, itd :D
 
Ladytron25's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Zg- Kvatrić
Postovi: 28
Da da..stari uređaji nisu vise u finkciji

a kaj ce ti s karticom?
Ladytron25 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 15:16   #5682
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,775
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
OK, thanks.
A valjda će onda mojim starcima pustiti 50 Mbps. Telefonski sam ugovorio 10.03, a usluga je dostupa od 15.03. Rekli su da će ugovore na potpise donijeti tehničar sad u srijedu 22.03.
Znači, ako piše Super 2D, da ne potpisujem ?

Od 13.03. su aktualni novi paketi, ali opet moguce da su upisivali i ranije Turbo pakete.. zasto ne nazoves i pitas?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 15:19   #5683
Ladytron25
Glazba, auti, itd :D
 
Ladytron25's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Zg- Kvatrić
Postovi: 28
ima paketa za sve, e sad ovisi na kojoj si lokaciji i koja je mogucnost povecanja brzine
Ladytron25 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 15:24   #5684
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 14,308
@Ladytron25
Sjedi 1, ne pratiš na nastavi
Kartica igra / nužno je potrebna onima koji su sami investirali u Connax modul u TV - u, time ispadne iz igre dodatni Set-Top Box i još jedan daljinski.
S druge strane, gotovo na silu, sada VIP / Bnet ih hoće povući.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 16:01   #5685
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,961
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Arenasport je u vlasništvu HT-a, pa nisam baš siguran u to.
Ni ja bas ne vjerujem, jer iz prve ruke znam da se Arenasport u pocetku zvala Maxsport jer sam tada radio za osobu koja je dizajnirala logo za Croatel.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 18:19   #5686
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
Šta nije da HT ima eksluzivu na ligu prvaka i HNL pa iz tog razloga prenose LP na arenama?
Sve dok HT ima ugovor za ligu prvaka sumnjam da ce arene kod bilo kojeg drugog operatera.

Ili sam nesto pobrkao?

Što se tiče bneta ja sam prezadovoljan. Uspio sam dobit u 10. mj super 2D (int + tel) za 99kn kao novi korisnik.
Žao mi je što se nisam više navlačio s agenticom preko telefona jer mi nije htjela dati super 1D net samo za 75 kn jer kao više ne smiju dati 1D za 50% manje.
Ali dobro. Za 99kn je super.
donatello je online   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 18:40   #5687
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Citiraj:
Autor Ladytron25 Pregled postova
ima paketa za sve, e sad ovisi na kojoj si lokaciji i koja je mogucnost povecanja brzine
Svi koji imaju mogučnost priključka B-neta imaju dostupne sve pakete. B-net ima svoju optičko-koaksijalnu mrežu, pa ako imaš priključak imaš i sve brzine dostupne.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 21:09   #5688
Ante M
Premium
 
Datum registracije: Oct 2016
Lokacija: Klis
Postovi: 127
Citiraj:
Autor donatello Pregled postova
Šta nije da HT ima eksluzivu na ligu prvaka i HNL pa iz tog razloga prenose LP na arenama?
Sve dok HT ima ugovor za ligu prvaka sumnjam da ce arene kod bilo kojeg drugog operatera.

Ili sam nesto pobrkao?

Što se tiče bneta ja sam prezadovoljan. Uspio sam dobit u 10. mj super 2D (int + tel) za 99kn kao novi korisnik.
Žao mi je što se nisam više navlačio s agenticom preko telefona jer mi nije htjela dati super 1D net samo za 75 kn jer kao više ne smiju dati 1D za 50% manje.
Ali dobro. Za 99kn je super.
Koja brzina neta ? Koji paket uključen u telefon ?
Ante M je online   Reply With Quote
Staro 20.03.2017., 22:56   #5689
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 21
30 mbps jer je to bio super + 2D.
Sad dobijes turbo 2D 50 mbps.
Ne koristim telefon ali su neograniceni pozivi prema fix, vip i tomato. Uspostava poziva 20 lp.

Zadnje izmijenjeno od: donatello. 20.03.2017. u 23:07.
donatello je online   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 07:53   #5690
MadBoY
MadModerator
Moj komp
 
MadBoY's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Varaždin
Postovi: 4,494
Ovaj TC7200 je katastrofa od uredjaja. Jedva nekako izdrzi da se dva kompa spoje na njega. Jednostavno je nemoguce gledati na dva kompa YT u isto vrijeme. Prebacio sam WiFi na 5 GHz i to je malo pomoglo ali i dalje nije kako to moze biti. Iduca investicija ce biti neki bolji ruter.
Pozitivno je sto barem u svako doba dana dobijem 60/15 Mbit bez problema i sto TV radi kako treba.
__________________
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf
MadBoY je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 09:26   #5691
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 792
ja sam zadovoljan, jer se sluzim samo netom i sve sljaka...50 mbita, 3ms do zagreb servera na speedtestu...ali stari nije tako zadovoljan, em sto gleda reklame, a placa i rtv pretplatu i teve na bnetu, em sto gleda stari program, odnosno fight channel i slicno su sve par godina stari materijali, em sto ponekad imamo kockice na tevu, kao da se slika razbila na kod, em sto mu povremeno tuner eksplodira. Doslovno nes pukne u njemu, poprilicno glasno i sve se zaledi, pa mora zagasit sve iz struje i upalit ponovo, nakon cega radi normalno...ja na ruter spajam samo svoj komp lan kabelom i mob preko wifija i nikad problema...
__________________
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 10:04   #5692
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Koji STB tuner?
Ja sam isto zadovoljan sa TC7200. Imam 30/7,5 i uvijek mi je toliko i preko lan-a i wi-fi-a.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 10:07   #5693
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 792
digitalni prijemnik, pardon...
__________________
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 11:30   #5694
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Znam, ali zanima me koji. Albis 8100,Albis 9300 ili Kaon?
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 18:33   #5695
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 792
blage veze...
__________________
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 19:14   #5696
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
blage veze...
Jeli spojen Scart ili HDMI kabelom? Ako je neki stariji, zovi njih i traži zamjenu. Reci da se stalno smrzava i da je negledljivo. Sad svima guraju Kaona i mislim da će ti to napraviti bez problema. Uređaj je dobar. Ne smrzava, brz, a može se i ''uparit'' sa TV-om da koristiš njegov daljinski za njega i za TV.

Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 21.03.2017. u 19:54.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2017., 20:12   #5697
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 448

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 21.03.2017. u 20:26.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 00:35   #5698
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 792
ka on je u pitanju...spojen je hdmijem na teve, a scart mislim da ide u moj satelitski prijemnik...

ma rijetko se to dogadjs, sad mislim da ima misec dana vec da nije...
__________________
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 13:08   #5699
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 366
Čudno. Ti si prvi koji se žali na Kaona da se zaledi. I to raspadanje slike je čudno.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 13:10   #5700
Shamanix
Moj komp
 
Shamanix's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 684
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ovaj TC7200 je katastrofa od uredjaja.
Potpisujem... smece od uredjaja i to samo zbog loseg WIFI-a.. signal je uzasno slab ako odem iz sobe gdje je modem, a jucer kad sam spojio laptop preko wifi-a kompletan wifi se usporio, skroz dok nisam ugasio wifi na laptopu i ponovo ga spojio nije radio kako treba... svasta..
__________________

Shamanix je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na