|
![]() |
#3871 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa nema neke druge opcije s obzirom na zahtjeve. Uostalom, kaj fali Surfaceu? Odlično složen uređaj. Koristio sam Pro 4 neko vrijeme. To je letilo u odnosu na laptope sličnog hardvera, a bilo je daleko bolje složeno fizički.
![]() |
#3872 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zadnjih dvadesetak postova je genijalno, netko traži tablet pa mu se preporučuje laptop, pa netko traži laptop pa mu se preporučuje tablet ![]() ![]() Prvo bi se trebalo znat use case, onda se može dalje preporučivati. Kolega Ivan je uspješno unutar jabučarskog prostora zamijenio macbook ipadom, ali za to uspješno napravit moraš točno znat što ćeš radit na tim daskama za rezanja luka. Ako ćeš kuckat masu teksta očigledno neće ići tako lako. Isto ako ćeš gledat yt i sl. pizdarije na fotelji, mogao bi bit bolji tablet. Doduše ne ipad zbog omjera ekrana...itd itd itd P.S. surface pro je odličan uređaj i zapravo jedini uspješni tablet kao laptop replacement na winsima a win11 argument baš ne razumijem pošto ne vidim bitnu razliku u odnosu na win10 a ionako ćemo uskoro svi koristiti win11, barem mi jadnici koji to sami biramo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Decki nemozete se usrecit a da vam ne ude. @Zvonac - mislim da bi najbolje bilo da se konkretno izjasnis po ovim stavkama: 1. Budet? 2. Android vs Windows 11 vs Linux vs iOS/MAC OS 3. 2u1 lap kao Surface kojem mozes ekran odvojit od tipkovnice ili klasican tablet Inace se ovo pretvara u farsu i prcanje u mozak gdje svi vuku vodu na svoj mlin ograniceni svojim iskustvom.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao SL7 15" al sam ga vratio radi touchpada koji je imao problema a dost se ljudi žalilo na to, za one koji ne znaju, u pitanju je bio MS Surface Laptop 7 sa SD Elite procom, ARM, win11, bila su neka ograničenja u pogledu aplikacija, al s druge strane sam bio ugodno iznenađen baterijom. Surface Pro je isto kao i SL7 samo što je Surface Pro tablet uz mogućnost "montiranja" tipkovnice, pošto je to sa ARM čipom, mislim da ću pričekat još neko vrijeme za surface.. Za ipad ne znam, nisam se nekaj raspitivao, al ne ostavlja mi dojam kao android tableta, bar po pitanju mogućnosti i otvorenosti softvera (OSa). Uz tablet dolaze i paket kompromisa, zar ne. Al čitajući ovdje mišljenja i sugestije, svak ima svoje. Uglavnom, pitanje je trebalo biti, "dal tablet može zamjenit laptop" dobio sam odgovore, naravno subjektivne. Pošto nisam nekaj puno čitao o tabletima, možda sam ipak previše očekivao od njih. Past će laptop a i imam veće neke kandidate.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|