|
![]() |
#5551 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Steta,taman sam mislio koristiti mob,no ovo je stvarno frustrirajuce. Viber kopiju povuce sa Google Diska,a Viber i Whatsapp ista tvrtka pa mi nije jasno zasto nece. Ako je netko imao slicnih problema,samo da ima neki workaround kako forsirati da WhatsApp povuce sa Google Diska backup chata ? Zadnje izmijenjeno od: blava. 04.06.2024. u 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Interesantno da ti ne radi, uspio sam u potpunosti prebaciti wapp, doduše u drugom smjeru, huawei bez google servisa -> samsung. Kakvu grešku javlja točno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5553 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Uglavnom nece mi izbaciti qr kod na starome mobu jer naravno odjavi odmah sa staroga cim se probam spojiti da generiram qr kod za chat transfer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Probaj ovako, restartaj prvo oba moba. Vrati sim u stari mob i provjeri da li wapp radi ok. Izvadi sim iz starog moba, upali ga i pokreni wapp pa dođi do ekrana gdje traži scan qr code i ostavi ga tamo. Onda upali novi mob sa sim karticom, instaliraj wapp (budi oprezan jer mora biti svježa instalacija, ako je već instaliran makni ga prvo) i trebao bi ti na početku dati opciju prijenosa i pokazati qr kod kojeg ćeš skenirati sa starim mobom. P.S. oba moba moraju biti na istoj wifi mreži. Zadnje izmijenjeno od: Exy. 04.06.2024. u 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Registered User
|
Prebaci se na Harmonyos tam ces i dalje dobivat update pa isto tako HOS 4.2 na kojem bi microg isto trebao normalno radit. Inače dolazi Nova 13 isto sa Kironom 9010 i HarmonyOS Next te "vlastitih" 4000 aplikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#5559 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Mate 70 prvi na Harmony OS Next i vjerojatno 5nm Kirin SoC... Pohvalio se šef Huaweija.... https://zimo.dnevnik.hr/clanak/busin...---855465.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5560 |
Premium
|
Kirin 9100 bi navodno mogao nadmašiti Snapdragon 8 Gen 2.... https://www.trendforce.com/news/2024...ragon-8-gen-2/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5561 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Jel mogu google apps i sve vezano uz to radit "direktnije" na P50Pro il se mora koristit Gspace? Inace mob je jako dobar, mogli su jedino jaci proc stavit od Snap 888, a kamera te zna nekad zeznut i izbaci mutnu sliku na zoom opciji do "lossless" zuma, al steta kaj su ga zeznuli oko tih nekih stvari iako je premija.
![]() |
#5562 |
Premium
|
Od EMUI 13.1 verzije možeš instalirati nativni Google. Na AppGallery instaliraš microg companion i nakon toga sve Google apps s Aurora storea. Jedino ne radi Wallet i Gpay... Inače kod virtualki meni je bolji Gbox... Zadnje izmijenjeno od: locks. 16.07.2024. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Rade li NFC plaćanja preko samih bankovnih aplikacija na Huawei mobitelima? Čitao sam recenziju od Tonija sa Smartphone Hrvatska i gledao recenziju na Benchmarku za Pura 70 i oni kažu, ne radi Wallet ali radi plaćanje preko aplikacija pa nemate brige. Znači, George od Erstea bi radio tako da prislonim mobitel na POS? Nekako mi to ne drži vodu iskreno ili sam ja nešto krivo shvatio ovaj dvojac 🥴 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
#5566 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5567 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radi, ako tako nešto još uvijek postoji. Ili su svi prešli na Gpay koji naravno ne radi? Dotična app bi trebala biti na popisu kad otvoriš NFC postavke. Mzaba je nekad davno to imala i ukinula kad je došao Gpay. Par puta sam se žalio, ali ne zanima ih. Na taj način sam mogao ne samo plaćati, nego i mobitelom podići novce na bankomatu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5569 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Huawei mobiteli
Citiraj:
Supported Banks: Russia, Pakistan i slično ako sam dobro pročitao na stranici plus Njemačka i Austrija skeniranjem QR koda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5570 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
Guest
|
pozdrav imam huawei p20, te bih želio zamjeniti bateriju na mobitelu koliko vidim Huawei ima dobar deal za promjenu baterije u ovlaštenom servisu. ono što mene zanima, dali kada oni stave novu original bateriju, dali tada mobitel ima približnu odnosno istu autonomiju kao i kada je mobitel bio kupljen ? kakva su vaša iskustva, ako je netko možda mjenjao bateriju u ovlaštenom servisu ? tnx |
![]() |
![]() |
#5577 |
Guest
|
super hvala za info |
![]() |
![]() |
#5578 |
Premium
|
Izgleda da rade na tri-fold modelu https://innogyan.in/2024/09/02/huawe...ry-brand-gala/
![]() |
#5579 |
Registered User
|
čekam kraj godine i HMO Next |
![]() |
![]() |
![]() |
#5580 |
Premium