|
![]() |
#5851 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5852 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Jedini nedostatak koji vidim kod LTSC IoT je ipak nešto manji gaming performance unatoč činjenicu da je sam OS daleko lakši. Taj 22h2 update koji nedostaje donjeo je niz poboljšanja. Npr ako se sječate, AMD je to ljeto najavio cijeli niz fixova za loš openGL kroz drivere ali su spominjali i OS updejte, RPCS3 je u 2023 dobio niz Win11 fixeva koji su ispravili niz grafičkih bugova, ti fixevi su "vjerovatno" backportani i u Win10 pro. Sami testovi pokazuju 5-10% manji fps kod pojedinih igara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5853 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Win11 LTSC IoT isto nema zahtjeve za TPM i secure boot tako da stvarno nema potrebe instalirati prastari Win10. Sve više softvera i igara će prestati podržavati Win10 jer bude EOL uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5854 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Taj Win 10 IoT LTSC fakat jako dobro radi, a taj pad u FPS-ovima meni ne igra ulogu. Ali tu mi se postavlja pitanje kako radi Win 11 IoT LTSC? To je za ovu temu malo ispod. Edit: Preduhitrio si me. Koristiš Win 11 IoT LTSC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5855 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja nemam osobnog iskustva s Win11 LTSC IoT ali koliko sam čitao po stranim forumima OS je daleko manje istinski ogoljen u odnosu na normalni Win11 Pro. Nema Stora itd ali večinom kozmetičke promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5856 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5858 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dakle - kaj se Win10 IOT tice - za po doma - da - al firme se mogu sljivit s njim (ionako nitko od vas nece isti nabavit legalnim putem). Kaj se tice Win11 IOT > razlika u odnosu na Pro je fakat marginalna i ne isplati se zahebavat zasad.
![]() |
Uređivanje | |
|
|