|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
PC kučište: Jonsbo U5
Ima li tko ovakvo kućište da podijeli iskustva? Vidim da je napajanje postavljno vertikalno na prednjoj strani kučišta. Čini mi se dosta robusno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja ti imam D30 silver model i oduševljen sam sa kvalitetom izrade i završnom obradom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
JONSBO U5
Pozdrav. Imam ja baš to kučište. ![]() ![]() ![]() ![]() Kvaliteta izrade je odlična. Kvalitetan aluminij i solidno debelo staklo. Stane mi full ATX taman. Mjesta za vent ima 2x gore i 3x na dnu sa filterima za prašinu. Tražio sam baš opciju da mi ispuh napajanja ne bude dolje iza jer su mi cijevi radijatora odmah iza stola dolje. Na slikama se vidi da mu je PSU odmah iza prednjeg panela i usmjeren prema gore ispuh kroz filter. Ima svoj dodatni kabel prema stražnjoj strani GORE. Utičnica je dakle otpozadi gore pa će ti visiti kabel kao na starim kučištima nekada. Meni ne smeta jer je iza stola sve ionako. Organizacija kablova unutra je ok. Obje strane kučišta su u tamnom staklu, nije loše. Gumice na svim šarafima dodatan plus. Jedina zamjerka je pozicija diskova. S desne strane odmah ispod stakla. Nema ventilacije! Staklo je priljubljeno za HDD. Trebali su ostaviti barem 5mm od stakla do HDD. Moja najtoplija preporuka je da tu idu samo SSD, ali negativno je što u samom kučištu ništa drugo nije predviđeno za smještaj 3.5" HDD. Inače kučište je manjih dimenzija, jako lijepo i kvalitetno izgleda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|