Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.02.2025., 09:29   #1681
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dva frenda su uzela Boschov i zadovoljni su. Ja ima Dyson Gen5 al sad da uzimam uzeo bi Bosch i uštedio tu razliku. Ne vidim razliku Dysona u odnosu na Bosch da vrijedi toliko.
Mislim da imaju ovaj model: https://www.centar-tehnike.hr/usisav...roizvod-37077/
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2025., 11:53   #1682
ruki31
Premium

ruki31's Avatar

Datum registracije: Mar 2018
Ima netko robotski usisavač s usisavanjem i pranjem poda za preporučiti?
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2025., 21:35   #1683
RimtuTiTuki
Premium
Moj komp

RimtuTiTuki's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Tineco

EDIT: brzopleto sam čitao i nisam vidio da je pitanje za robotski usisavač. Tineco ima odlične štapne
Staro 16.03.2025., 22:38   #1684
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ruki31 Pregled postova
Ima netko robotski usisavač s usisavanjem i pranjem poda za preporučiti?
Sad ce nam puna godina s eufy x10, nemam nista novo i pametnije za dodati. Dosta sam pisao u temi o njemu pa skicni.

Parket i plocice, oko 100m2, zadovoljni smo pranjem i usisavanjem. Uzeo sam jedno 3-4 seta mopova, filtera, cetki... Pa to rotiram svako 5-10 dana i trudim se drzati ga cistim.

Mana po meni najveca je sto je gara samo godinu dana preko eufyja.
Funkcionalne mane, unekim rijetkim trenucima i ne znam kako je to moguce, mop bude vrlo malo vlazan kod pranja i ne vlazi se. Kao da nije napunio tank vode ili voda ne kaplje po mopu. Posaljem ga na ponovno pranje mopova i onda sve bude ok. Mozda 10ak puta sam to dozivio, pa onda pere na suho i vibrira zbog trenja...

Da mi sad krepa kupio bi ili isti takav ili onaj o kojem je pisao Ziiky (zaboravio sam model, al oko 1000 eura). Jednom kad se naviknes, nema nazad, samo naprijed.
Staro 18.03.2025., 22:17   #1685
ruki31
Premium

ruki31's Avatar

Datum registracije: Mar 2018
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Sad ce nam puna godina s eufy x10, nemam nista novo i pametnije za dodati. Dosta sam pisao u temi o njemu pa skicni.

Parket i plocice, oko 100m2, zadovoljni smo pranjem i usisavanjem. Uzeo sam jedno 3-4 seta mopova, filtera, cetki... Pa to rotiram svako 5-10 dana i trudim se drzati ga cistim.

Mana po meni najveca je sto je gara samo godinu dana preko eufyja.
Funkcionalne mane, unekim rijetkim trenucima i ne znam kako je to moguce, mop bude vrlo malo vlazan kod pranja i ne vlazi se. Kao da nije napunio tank vode ili voda ne kaplje po mopu. Posaljem ga na ponovno pranje mopova i onda sve bude ok. Mozda 10ak puta sam to dozivio, pa onda pere na suho i vibrira zbog trenja...

Da mi sad krepa kupio bi ili isti takav ili onaj o kojem je pisao Ziiky (zaboravio sam model, al oko 1000 eura). Jednom kad se naviknes, nema nazad, samo naprijed.

Hvala. Pročitam još šta si pisao

Sent from my iPad using Tapatalk
ruki31 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno