|
![]() |
#1681 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Dva frenda su uzela Boschov i zadovoljni su. Ja ima Dyson Gen5 al sad da uzimam uzeo bi Bosch i uštedio tu razliku. Ne vidim razliku Dysona u odnosu na Bosch da vrijedi toliko. Mislim da imaju ovaj model: https://www.centar-tehnike.hr/usisav...roizvod-37077/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Ima netko robotski usisavač s usisavanjem i pranjem poda za preporučiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Tineco EDIT: brzopleto sam čitao i nisam vidio da je pitanje za robotski usisavač. Tineco ima odlične štapne
![]() |
#1684 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad ce nam puna godina s eufy x10, nemam nista novo i pametnije za dodati. Dosta sam pisao u temi o njemu pa skicni. Parket i plocice, oko 100m2, zadovoljni smo pranjem i usisavanjem. Uzeo sam jedno 3-4 seta mopova, filtera, cetki... Pa to rotiram svako 5-10 dana i trudim se drzati ga cistim. Mana po meni najveca je sto je gara samo godinu dana preko eufyja. Funkcionalne mane, unekim rijetkim trenucima i ne znam kako je to moguce, mop bude vrlo malo vlazan kod pranja i ne vlazi se. Kao da nije napunio tank vode ili voda ne kaplje po mopu. Posaljem ga na ponovno pranje mopova i onda sve bude ok. Mozda 10ak puta sam to dozivio, pa onda pere na suho i vibrira zbog trenja... Da mi sad krepa kupio bi ili isti takav ili onaj o kojem je pisao Ziiky (zaboravio sam model, al oko 1000 eura). Jednom kad se naviknes, nema nazad, samo naprijed.
![]() |
![]() |
#1685 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Hvala. Pročitam još šta si pisao Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |