|
![]() |
#5672 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ma ja sam imao zadnji 14.2 i ništa. Huawei jedino uz HarmonyOS radi kako treba. A mate 50 pro je baš dobar phone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5673 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji GMS skidaš? GPay vjerujem ne radi i dalje? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5674 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5675 |
EMP moderator
|
Pokazivao je da puni, ali se stalno restartao jer je baterija bila na 0%. Sinoć sam uhvatio nešto vremena za igranje time. Znači, misteriozno su krepali original Huawei punjač i kabel, a ujedno je smetala i maska koja na mobitelu stoji 7 godina i nikad prije nije smetala. Spojio novi kabel na Baseus i napunio se u roku keks.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5676 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5678 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 |
Registered User
|
Imaš tu tutorial. Za HOS moraš sknut sa microg stranice pod alternativnim linkovima -hw verziju (com.google.android.gms-hw) inače nećeš imat sve chekirano na self-checku. S time da mu moraš ručno dodijelit sva dopuštenja. Umjesto njegovog 01. file iz tutoriala ti skineš najnoviju verziju microg-hw sa njihove stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5681 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. 12.03.2025. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5682 |
Registered User
|
Igrao sam se malo ovih dana sa tim konverzijama kupio sam pretplatu za alat za flashanje. Uglavno vratio sam se na EMUI 14.2 jer ne mogu se pomirit s time da ne mogu dobivat update na modelu koji će ih još dobivat (EMUI 15). Sve su svemu EMIU je praktički isti HOS sa nekim manjim mogućnostima ali GMS radi više manje isto iako HOS ima tu nekih prednosti. Na 14.2 sve je puno bolje nego što je bilo na 13 i prethodnim verzijama. Inače od modela Mate 50 PRO i Nova 11 serije na dalje više nije moguće napravit konverziju na HOS da se ne izgubi OTA update jer je Huawei kriptirao fileove koji su se prije mogli izmijenit (OEMinfo koji sadrži regiju i tržišta). Ako im skineš enkripciju gube se certifikati potrebni za OTA update. Tak da za starije modele koji su zapeli na EMUI 12-13 HOS je super opcija. Jedina nada ostaje da će HOS Next kroz neko vrijeme globalno svima biti dostupan. @locks jel si upio sa microG instalacijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 | |
Premium
|
Citiraj:
Uspio sam i gotovo sve radi, samo Viber zeza. I dalje isti problem. Ono što sam primjetio kod Harmony je agresivno ubijanje pozadinskih procesa. A problem je i AdGuard, koji se nakon nekog vremena iz čista mira isključi. Isprobao neke Nightly verzije, ista stvar. Generalno micro g je ok, ali nemam Play Store, Chrome passworde i ChatGPT...Mislim da ću uzeti Mate 50 Pro, instalirat micro g i nadati se jednog dana Harmony Next... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5684 |
Registered User
|
Kak nemaš play store na HOSu? Ja ga najnormalnije imam instaliranog sve radi ko urica. Da bi ti radio moraš napravit restore onog backupa da ti se pojavi ona helper apk. Viber zeza općenito čak kad je nevezano za GMS nekad dođe odmah nekad kasni. Navodno je EMUI 15 (HOS 4.3) zadnji EMUI ako je to istina. Poslije njega bi trebao ići HOS Next. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5686 |
EMP moderator
|
Kod mene Viber radi bez greške na Harmonyu, zapravo sve osim Teamsa dobro radi, za njega treba ubiti power genie, samo što onda dobijem lagane trzavice, ali bolje i to nego da mi je Teams mrtav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5687 |
Registered User
|
Možete prebacit appgallery regiju na chinu pa će vam skenirat instalirane apk i ponudit novije verzije nekih sistemskih apk. Među njima je i push service apk, Huaweiwebview, backup, files i još neke. Nemojte ažurirat ostale koje imaju kineski jezik u sebi ni huaawei video jer neće radit. I poslije vratit regiju na croatia. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|