|
![]() |
#1382 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nikad mi se to nije desilo, a koristim revanced od valjda prve verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gotovo iskljucivo koristim youtube na laptopu, a tu su mi Firefox+uBlock sasvim dovoljni. Ako bas moram na iPhonetu, onda Brave odradi posao kako treba. Na TV ako gledam, onda Smarttube. Dok sam koristio Android telefon, Revanced mi je radio odlicno. Steta sto ga nema u tom obliku na iOS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Jel nije bolje za 2-3e usrećit sebe i još 5 ljudi koje poznaješ sa original premium Youtube i Youtube music accountima? Da kucnem u drvo Ukrajina me još dobro služi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nema potrebe kad mi vec ovo sa uBlock radi savrseno za sada. Osim toga, neda mi se sada poseban acc samo za Youtube praviti, a ovaj primarni necu riskirati takvim egzibicijama. Vec 20 godina ga koristim i sve mi je gore ![]() Ako ovo sto sad koristim prestane raditi, onda cu razmisljati o Premiumu. Vidim da za iPhone postoje ove metode preko App Store. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Onaj "trik" sa gift cardovima za Indiji nastavlja bez ikakvih probleme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Još uvijek radi, uredno se naplaćuje u USD, suprotno infu da neće raditi ako nije ARS Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Iskočila mi reklama, kolko mi se čini legit je, čak je firma EU based. Ugl, nudi sheranje servisa, između ostalog i Youtube https://app.spliiit.com/marketplace |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Pozz.. Trebao bih jednu pomoc. Znaci danas mi je sogor poslao da prijavnicu za youtube premium obiteljski paket on ima pa da i mene ubaci unutra. Ja vec cijeli dan klikam da se prijavim i svaki puta kad stisnem da se prijavim dobijem poruku Već ste u obiteljskoj grupi Istodobno možete biti dio samo jedne obiteljske grupe. Saznajte više Ja nisam ni u jednoj obiteljskoj grupi i neznam zasto dobijem tu poruku??? Dali je netko imao slican problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|