Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 04.07.2019., 02:22   #9931
Revolver3844
Premium
 
Datum registracije: Apr 2017
Lokacija: SB
Postovi: 351
Ako neko radi ili ima kontakt nekog ko može složit neku povoljniju ponudu za mob na pretplatu od ovih nesretnih studenata sa web chata i 08009000 nek mi se javi na pp

Unaprijed zahvaljujem.
Revolver3844 je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2019., 22:06   #9932
dart_tom
Premium
Moj komp
 
dart_tom's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 334
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Ako neko radi ili ima kontakt nekog ko može složit neku povoljniju ponudu za mob na pretplatu od ovih nesretnih studenata sa web chata i 08009000 nek mi se javi na pp

Unaprijed zahvaljujem.
Ista stvar, starcima istice za 2 tjedna pa da rijesim im neki max3
dart_tom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.07.2019., 22:38   #9933
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,939
Prijetite prelaskom na A1.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2019., 09:05   #9934
Lewis
Freelancer
Moj komp
 
Lewis's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Bilje (Osijek)
Postovi: 3,376
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Prijetite prelaskom na A1.
Mogu oni usmeno "prijetit" kolko hoce ali dok nebude potpisam pravi zahtjev za prekid usluge nece mu nista jeftinije nudit.
__________________
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:64GB, GPUs: 2*GTX 1080Ti + GTX 1080
RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:64GB, GPUs: GTX 2*1080Ti + RTX 2080Ti

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 11.07.2019. u 19:02.
Lewis je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2019., 09:49   #9935
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp
 
Drvoje's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: u threadu kojeg nitko ne čita
Postovi: 3,892
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Mogu oni usmen "prijetit" kolko hoce ali dok nebude potpisam pravi zahtjev za prekid usluge nece mu nista jeftinije nudit.
Potpis, s tim da sam ispunio usmene "prijetnje" i prešao na A1 (doduše nije T-Com u pitanju, već "njihova" Optima)
__________________


Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2019., 14:33   #9936
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,939
Ja prijetio i dobio 209 kn trio.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2019., 18:58   #9937
dakky
Uptime freak
Moj komp
 
dakky's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Ri, Cro
Postovi: 1,492
Ajmo jedno pitanje sad. Ako bi sve legalnim putem bez "prijetnji" i stvarnog potpisivanja s drugim operaterom, da li je moguće dobiti "Max3 Biram dvostruko" po cijeni koja piše na webu - 399 kn, ali bez ugovorne obveze? Sad je aktiviran "Max 3 L HBO - stari", istekla ugovorna obveza pred godinu dana.
dakky je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2019., 21:51   #9938
Deekay
Premium
 
Deekay's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 76
Jel netko dobio skoro ponudu max3 paket + mobitel ili dva mob na pretplatu za neke normalne novce?

Pod normalne mislim 239 kn koliko sad plaćam + mobitel do 90 kn koliko sad plaćam za Simpa Glanc. Dodao bih i ženu na pretplatu isto tako oko 90kn /mjesec. Dakle, ukupno 420kn u magenti.

Zvali me neki dan pa nude 120 kn neograničeno, ja kažem da mi ne treba toliko, no preko telefona je bilo to najmanje što su nudili. 6000 jedinica mi je sasvim dovoljno.

S obzirom da A1 ima ponudu pola godine ili godinu u pola cijene, što svakako ispadne manje od ovih 239/mjesec koliko je do sada, sigurno ću razmisliti u prelasku u A1.
Deekay je offline   Reply With Quote
Staro 17.07.2019., 21:31   #9939
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Imam raspad sistema na T-Com VDSL linku u kuci u Rijeci... Totalni kaos... Paketi se gube na sve strane (izmedju 1 i 15% packet loss), ali linija stoji dignuta i ne misli past...

Prijavili smo vec i korisnickoj sluzbi i HAKOMu, tako da me sada zanima koga kontaktiram za umanjenje racuna?
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2019., 00:17   #9940
deno1000
Premium
Moj komp
 
deno1000's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 49
Prigovor.
Imas 2 opcije usmeni ili pisani.
Usmeni prigovor je rok za odgovor 5 radnih dana pisani 15 radnih dana.
deno1000 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.07.2019., 02:04   #9941
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor deno1000 Pregled postova
Prigovor.
Imas 2 opcije usmeni ili pisani.
Usmeni prigovor je rok za odgovor 5 radnih dana pisani 15 radnih dana.
Na koji mejl saljem pisani prigovor?
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2019., 08:22   #9942
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,700
prigovori@t.ht.hr
Imaš baš CRC/HEC greške na parici ili nešto dalje u mreži nakon dslama?
__________________
👌👌 👌
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro 19.07.2019., 09:39   #9943
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
prigovori@t.ht.hr
Imaš baš CRC/HEC greške na parici ili nešto dalje u mreži nakon dslama?
Imam packet loss totalni... Parica ne javlja greske i u odlicnom je stanju te gura preko 100Mbps, no ocito je nesto iznad toga je bilo u raspadu (sumnjalo se na agregacijski mrezu)... Prijavili HAKOMu, stvari su se poboljsale drasticno nakon toga...

https://postimg.cc/H89x34tw

Poslao prigovor, hvala na mejlu...
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim

Zadnje izmijenjeno od: calypso. 19.07.2019. u 15:00.
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2019., 23:41   #9944
deno1000
Premium
Moj komp
 
deno1000's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 49
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Imam packet loss totalni... Parica ne javlja greske i u odlicnom je stanju te gura preko 100Mbps, no ocito je nesto iznad toga je bilo u raspadu (sumnjalo se na agregacijski mrezu)... Prijavili HAKOMu, stvari su se poboljsale drasticno nakon toga...

https://postimg.cc/H89x34tw

Poslao prigovor, hvala na mejlu...
Zaboravio sam napomenuti da ako nisi zvao 08009000 i prijavio smetnju da ce ti tesko uvaziti prigovor za
umanjenje racuna osim ako je bila grupna smetnja.
deno1000 je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2019., 01:57   #9945
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor deno1000 Pregled postova
Zaboravio sam napomenuti da ako nisi zvao 08009000 i prijavio smetnju da ce ti tesko uvaziti prigovor za
umanjenje racuna osim ako je bila grupna smetnja.
Prijavio sam kvar jos 09.07., no ekipa iz korisnicke je samo resetirala modem i zatvorila case... Onda sam ih opet zvao pa je cak i tehnicar dosao i izmjerio savrseno stabilnu liniju (a paketi se gube na sve strane)... Dalje sam kontaktirao HAKOM i jucer sam poslao mejl TComu da umanje iznos racuna...
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2019., 20:31   #9946
deno1000
Premium
Moj komp
 
deno1000's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 49
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Prijavio sam kvar jos 09.07., no ekipa iz korisnicke je samo resetirala modem i zatvorila case... Onda sam ih opet zvao pa je cak i tehnicar dosao i izmjerio savrseno stabilnu liniju (a paketi se gube na sve strane)... Dalje sam kontaktirao HAKOM i jucer sam poslao mejl TComu da umanje iznos racuna...
aj javi sta su ti odgovorili.
deno1000 je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2019., 00:14   #9947
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor deno1000 Pregled postova
aj javi sta su ti odgovorili.
Javili su da ne mogu poslati prijavu u ime mojih roditelja ako na njih glasi linija... Tako da je tata poslao prijavu...

Al sto se opet desilo, evo opet je ponoc i opet je raspad sustava... Gubitak paketa ogroman... Linija naravno nije pukla jer bi onda javljao 'destination host unreachable'...

__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2019., 09:27   #9948
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,304
Imam problem sa internetom, jednostavno mi se nakon par dana nesto zbricka i nemam interneta, iako na kompu govori da postoji internet access i jedino sto mogu i moram napraviti je retart routera. Na početku nije bilo problem, ali sad to radit svakih par dana je malo anoying.
Inače, kad sam uzeo T-com prije 2 godine, dobio sam router, polovni ZTE ZXDSL 931VII


Pa me zanim akkao najjednostavnije i najbezbolnije napravit zamjenu routera za novi?


Hvala i LP
__________________

srale7 je online   Reply With Quote
Staro 24.07.2019., 17:10   #9949
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,968
@calypso
Sad sam vidio ovaj tvoj case,
Jeli možeš skombinirati neki drugi router za probu ?
Nemoj se zafrkavati sa VoIp i IpTv, samo Internet pa da vidiš kako će se ponašati.

@srale7
Router može ali i ne mora biti krivac,
jesi li gledao logove ?
jesi probao minimalizirati br. klijenata na mreži pa testirati ?

Ovo zadnje pogotovo jer znam da imaš "svašta nešto" u mreži
svojevremeno pojedini android mobiteli su znali raditi slična čudesa ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2019., 23:14   #9950
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@calypso
Sad sam vidio ovaj tvoj case,
Jeli možeš skombinirati neki drugi router za probu ?
Nemoj se zafrkavati sa VoIp i IpTv, samo Internet pa da vidiš kako će se ponašati.
Dobio novi router jucer, nekakav Speedport Plus... UI od routera radi osjetno brze nego na starom, ali moram priznat da i dalje gubi pakete... Ostavio sam spojen samo svoj laptop direkt na router (sve ostalo sam iskopcao sa routera) i bio je spojen MaxTV... Oko 2 ujutro se sve smrzlo, u logovima od routera sam vidio da se timeshiftao u 1970. godinu i onda nakon manual reseta (istekaj/ustekaj kabel) se vratio natrag u 2019. godinu...

I dalje dolazi do gubitka paketa, u ovo vrijeme sto sam testirao nije bilo nista kriticno, tu i tamo se neki pogubio, iako je bilo trenutaka kada ih se po nekoliko izgubilo... No, primjetio sam da cim sam spojio ostale uredjaje na mrezu, pocelo je sa gubljenjem paketa na najjace da bi se nakon par minuta sve smirilo... Sad, kakvog utjecaja imaju printer i jos dva laptopa da se sve tako krene raspadat nema mi nikakvog smisla... Ili je router smece pa se kod dodjeljivanja adrese preko DHCP-a raspadne na sastavne dijelove ili nesto na mrezi radi probleme, no onda ne kuzim zasto bi se situacija smirila nakon par minuta...

Ako hoces, mogu ti poslati logove i rezultate pinganja (imam ping google.com -t kroz period preko 24 sata vec sa preko 110.000 linija rezultata pinganja)...
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2019., 23:42   #9951
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,968
O kvalitetama Speedšrotova ima u njihovim temama ...
To su kvarovi za koje je jako teško utvrditi pravog krivca.
Ovako iz glave može biti:
- načet port na dslam - u
- "nešto" na mreži radi nered pa zbuca router
- neki spoj ili dio xdsl linije
- ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2019., 23:57   #9952
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
O kvalitetama Speedšrotova ima u njihovim temama ...
To su kvarovi za koje je jako teško utvrditi pravog krivca.
Ovako iz glave može biti:
- načet port na dslam - u
- "nešto" na mreži radi nered pa zbuca router
- neki spoj ili dio xdsl linije
- ...
S obzirom da kad pocne jako gubiti pakete, onda se zblesa i MaxTV, tako da bih iskljucio da je nesto na mrezi napravilo probleme, cak i da je zakucan upload, MaxTV bi morao raditi samostalno jer je na drugom VLANu... Barem je meni kao laiku to logicno kad vec MaxTV ima svojih 8Mbps (internet je 20/2)...

Kada sam prvi put prijavio kvar, problem je bio u portu na DSLAMu u centrali... Ali ni nakon toga se stvari nisu popravile, a u par navrata su se paketi toliko gubili da sam se morao spajati preko mobitela (imas malo gore screenshote tog raspada sustava)...

Uglavnom, i dalje pustam ping da vrti svoje, a ja nadgledam sto mogu...

BTW., imas kakvu aplikaciju koja nadgleda sve procese koji se vrte na kompu i koja mjeri up/down promet po procesu? Pokusavam otkriti da li nesto na mom laptopu radi ogroman upload jer mi je tehnicar iz TComa rekao da imam jako puno prometa generiranog, u 24 sata sam poslao 850MB po njegovim podacima (samo moj laptop je bio spojen), a ja samo radio kontinuirani ping i nista drugo, nikakvi torrenti, doslovno nista sto bi moglo poslati toliku kolicinu podataka u 24 sata...
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2019., 01:09   #9953
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,968
Nekako sumljam "poznavajući te virtualno" ali moram pitati.
Nadam se da nije lap sa W10 ?

Ako ipak je, dubre između ostalog "dila" update ko torenti ako mu se izričito ne zabrani ...

Inače mrzim (i poznato mi je) tu priču "imate velik upload" pa je to kao razlog šta se sve ruši. Razlog je smeće od dslam - a i/ili linije.
Kad nema prometa ili je manje od xy % mogućeg onda kao radi, ma vidi molim te ... prodali smo vam Mercedes ali znate, morate ga voziti ko stojadina ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2019., 08:28   #9954
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,554
Eto ja se nakon četiri mjeseca ja se vraćam nazad.
Dobio sam ponudu 259kn (internet do 50mbit, telefon, sportski paket) i jos 30kn ako hoću HBO, u to su uračunata i dva max tv prijemnika.
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2019., 10:28   #9955
calypso
Premium
Moj komp
 
calypso's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2002
Lokacija: Zagreb/Rijeka
Postovi: 1,068
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Nekako sumljam "poznavajući te virtualno" ali moram pitati.
Nadam se da nije lap sa W10 ?
Windows 7 Pro... Ne bi stavljao Win10 ni da mi platis...
__________________

Lenovo ThinkPad W530
Core i7 3840QM, Quadcore, 2.8GHz
32GB RAM
intel HD4000
nVidia Quadro K2000M
15.6" 1920x1080, Wide-gamut TFT
1TB Crucial BX100 SSD
docking station


2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS


Lenovo ThinkPad X230
Core i5 3320M, Dualcore, 2.6GHz
8GB RAM
intel HD4000
12" 1366x768
480GB Samsung SM843T


DELL Latitude E6420
Core i5 2540M
2GB RAM
intel HD3000
nVidia QuadroNVS 4200M
14" 1366x768
100GB 7200rpm + 3TB WD Elements eksterni + 1TB Transcend eksterni



Thinkpad - Nikad ne umiru, samo postanu obsolete... (c)FujiLim
calypso je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2019., 11:32   #9956
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,304
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova

@srale7
Router može ali i ne mora biti krivac,
jesi li gledao logove ?
jesi probao minimalizirati br. klijenata na mreži pa testirati ?

Ovo zadnje pogotovo jer znam da imaš "svašta nešto" u mreži
svojevremeno pojedini android mobiteli su znali raditi slična čudesa ...

Nisam gledao logove, samo restiram router kad na kompu nemam neta
Moram napomenut da u trenutku kad na kompu nemam neta, na mobu uredno radi (wifi).

Da, imam svasta na mreži, i sto je najbolje, svaki dan je sve vise i vise toga

Sta mi je dalje činiti?
__________________

srale7 je online   Reply With Quote
Staro 25.07.2019., 11:47   #9957
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,968
Metoda eliminacije, isključi sve sa mreže osim najnužnijeg (komp, lap),
potom svako x dana dodaješ po 1 uređaj s tim da pratiš "šta se dešava" kako bi ulovio krivca.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2019., 21:59   #9958
alcro
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2016
Lokacija: ZG
Postovi: 53
Zašto kad ugasim hibridni modem iz struje i upalim ponovo u modemu piše " i 4g mreža se neće spojiti odmah nego tek tijekom sljedeće noći proradi.



Ima li još netko takav problem?
alcro je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2019., 10:01   #9959
zupy
Premium
 
zupy's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Priko Klisa
Postovi: 630
Meni ima par dana neće nikako - reklamirao već par puta .


Inače dali su opciju za dodatnih 100gb za 30 kn.
zupy je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2019., 10:54   #9960
SlavenS
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Ugljan
Postovi: 3
Citiraj:
Autor alcro Pregled postova
Zašto kad ugasim hibridni modem iz struje i upalim ponovo u modemu piše " i 4g mreža se neće spojiti odmah nego tek tijekom sljedeće noći proradi.



Ima li još netko takav problem?
Meni od ugovaranje usluge neće. Adsl radi, 4g spojen, ali nikako da se zajedno povežu. Meni još piše i greška: NoHybridAccessSupportforSIMCardandPPPAccessData. Prijavljeno i kažu grupna smetnja i tako već 20 dana. A promet od 4G veze ide dolje.
SlavenS je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na