Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 06.01.2017., 18:31   #7051
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 764
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Da. VDSL2 s ukljucenim vectoringom. Meni ga jos nisu ukljucili pa imam samo 50/10 MBit/s.

Ako se u Hrvatskoj tek sad postavljaju vanjski ormari onda je vjerojatno ne samo vectoring nego i supervectoring (profil 35b) moguc.
Daj parametre parice da vidimo kolika ti je max propusnost. Vjerojatno je uključen vectoring ali do daljnjeg si na 50/10.
Tokom ove godine HT će vjerojatno u pogon pustiti i nove profile koji će biti podešeni na max 100mbps.

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Froxie24 je online   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 19:29   #7052
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Profil 35b bi donio download brzine do 300 MBit/s. Pogledaj profile na wikipediji pa ce ti biti sve jasnije.

https://en.wikipedia.org/wiki/Very-h...ubscriber_line



Zasto ne? Ista je tehnologija. Mada mislim da bi T-Com HR nudio 100/20.
Hvala Tuco, nisam znao. Još uvijek sam veća neznalica nego znalac kad su ovakve stvari u pitanju Sad mi je žao što smo bakar u potpunosti odrezali kad smo provlačili optiku, budući da bih volio neku usporedbu napraviti kad počnu nuditi 100/20 preko VDSL-a
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 06.01.2017., 21:03   #7053
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 54
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Daj parametre parice da vidimo kolika ti je max propusnost. Vjerojatno je uključen vectoring ali do daljnjeg si na 50/10.
Ma nije mi ukljucen. Vectoring tek ove godine stize u velike gradove. Za 100 Mbit/s mi skoro da i ne treba zbog niske razine zagusenja (4 dB). No dobro. Pics or it didn't happen.



aus=iskljuceno ; an=ukljuceno

G.Vector aus!
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 21:09   #7054
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 764
Da vidim sad. Max propusnost linije je skoro pa 100mbps. Sa uključenim vectoringom sigurno bi propusnost bila i više od 100mbps. Vjerojatno će HT-ovci usporedno sa aktivacijom vectoringa ponuditi i novije pakete sa većim brzinama...

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Froxie24 je online   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 21:19   #7055
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Koji su vam izvori da će ove godine biti uključen vectoring? Jel mogu negdje na netu to pročitati?
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 16:32   #7056
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 699
pitanje jel se moze preko ovoga spojiti maxtv naprimjer u kuci a da mi je ruter na prvom katu a tv gore na drugome hoce li raditi preko toga

http://www.instar-informatika.hr/tp-...DLost/product/
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 16:49   #7057
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,602
Hoce ali naravno obe uticnice moraju biti na istoj fazi.
__________________



GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
LC POWER LC-CC-120-LiCo
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
SAMSUNG 970 Evo Plus NVMe M.2, 250GB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:00   #7058
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 699
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Hoce ali naravno obe uticnice moraju biti na istoj fazi.
ok hvala to me zanimalo jos samo da pitam sto ako su faze okrenute jeli mogu sprziti uređaj ili jednostavno nece raditi
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:08   #7059
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,602
Ne kuzim ovo "ako su faze okrenute"
Ako su uticnice na istoj fazi, nebitno je kako to spojeno unutar uticnice, ako si na to mislio.
__________________



GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
LC POWER LC-CC-120-LiCo
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
SAMSUNG 970 Evo Plus NVMe M.2, 250GB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:56   #7060
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 6,315
Kupi preko weba pa ako ne radi vrati u roku 14 dana.
__________________
.
Ag008 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.01.2017., 17:56   #7061
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 465
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
pitanje jel se moze preko ovoga spojiti maxtv naprimjer u kuci a da mi je ruter na prvom katu a tv gore na drugome hoce li raditi preko toga

http://www.instar-informatika.hr/tp-...DLost/product/
Ako hoćeš trošiti novce može, a ako želiš proći jeftinije možeš to naručiti i preko t-coma za 224kn + PDV u sklopu maxtv usluge + još ti to njihov tehničar donese kući i instalira
Andrija M je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 18:03   #7062
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Andrija M Pregled postova
Ako hoćeš trošiti novce može, a ako želiš proći jeftinije možeš to naručiti i preko t-coma za 224kn + PDV u sklopu maxtv usluge + još ti to njihov tehničar donese kući i instalira
Jel ima to negdje na njihovim stranicama? Trebalo bi mi upravo tako nešto kod sestara budući da je router u potkrovlju, a imaju Speedport pa je jako loš wireless signal.
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 18:34   #7063
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 465
Citiraj:
Autor Papandopulo Pregled postova
Jel ima to negdje na njihovim stranicama
Ima, ovdje pod fiksne usluge - privatni korisnici skini maxtv cjenik https://www.hrvatskitelekom.hr/pravne-napomene/cjenici

i na 4 strani pod instalacijom imaš ovo MAXtv adapter, komada 2 224,00 280,00

EDIT - ali mislim da je to samo ako prvi put uzimaš maxtv, ako si postojeći korisnik onda neznam
Andrija M je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 18:43   #7064
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 699
aha ma dobro vec je naruceno i narucba je prosla pa nema veze, a i sa tcomom najbolje imat sto manje kontakata kad god dodju nesto zajebu
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 18:48   #7065
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Andrija M Pregled postova
Ima, ovdje pod fiksne usluge - privatni korisnici skini maxtv cjenik https://www.hrvatskitelekom.hr/pravne-napomene/cjenici

i na 4 strani pod instalacijom imaš ovo MAXtv adapter, komada 2 224,00 280,00

EDIT - ali mislim da je to samo ako prvi put uzimaš maxtv, ako si postojeći korisnik onda neznam
Hvala
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 12:49   #7066
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,037
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
0800 611 362

Zvonio jedno 9 puta dok se netko nije javio, pristojni ton i sve bilo gotovo nakon par minuta
Čini se da su skužili da svi zovu, ne radi im taj broj više...

Ne može se zvati ni 0800 202 028 s kojeg su me jučer zvali? "Broj se ne koristi".
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 20:33   #7067
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Čini se da su skužili da svi zovu, ne radi im taj broj više...

Ne može se zvati ni 0800 202 028 s kojeg su me jučer zvali? "Broj se ne koristi".
Možda blokiraju dolazne pozive na tim brojevima? Ne znači nužno da se broj ne koristi. Moja pretpostavka
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 22:12   #7068
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,439
Zaš bi uopće vi njih zvali, pa nek oni vas zovu?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 23:42   #7069
ThePornstar
Premium
Moj komp
 
ThePornstar's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: -
Postovi: 4,161
Ekipa, koju su aktualni ADSL routeri koje daje HT? Naglasak je na ADSL, ne VDSL ili FTTH.
__________________


CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" Innolux N140HCG-GR2 (low power, 400 nits)

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 57 Wh internal






ROM: Android 9
ThePornstar je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 14:12   #7070
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,310
Kod zeninih sam staraca sredio xs paket da si smanje troskove. Sad me zanima, obzirom da imaju stari sx763, koliko on moze progutat ili bi bolje bilo trazit teh sluzbu da donesu novi uredaj.

Takoder zna li netko moze li se kako resetirati username i password na tom. Uredaju obzirom da su zaboravili password za admin acc
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain




Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 15:29   #7071
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 1,036
sx763 je još uvijek jedan od stabilnijih modema od svih koje je ht davao. ako nisi na vdsl-u ostavi si taj sx763 dokle god radi. default je (koliko se sjećam) "user" ili "0000". Odi škicni temu o njemu u mrežama, tamo je sve.
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 15:52   #7072
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,310
Ma problem je sto mene trazi samo password a nista ne prihvaca. Nule, user, admin, administrator

A i ono sto me zanimalo je koliki stabilan protok uopce on moze drzat.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain




Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 18:52   #7073
marijan95
Premium
Moj komp
 
marijan95's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 66
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
marijan95 je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 19:12   #7074
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 6,315
Prije si imao samo telefon? I to na HT-u?
I telefon spojen direktno u telefonsku utičnicu?

Sada kažeš da si dobio router, i "da si prebačen na voip", ali nemaš telefona ni interneta?

Resetiraj router a ako to ne prolazi spoji samo telefon u utičnicu kako si imao prije.
Jer za voip trebaš biti na dslam-u što znači da bi odmah radio i internet i telefon.
A ako je direkt i samo telefon onda si još uvijek na msan-u pa te u centrali nisu prebacili.

Zovi i 0800 9000 ako nakon reseta ne radi internet.
__________________
.
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 21:53   #7075
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,184
Citiraj:
Autor marijan95 Pregled postova
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
Ceka se (normalno) do 48h. Ako do tada ne proradi treba zvat SZK, jer nesto je negdje ostislo ukrivo, pa mozes cekat do imendana...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 21:53   #7076
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,803
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma problem je sto mene trazi samo password a nista ne prihvaca. Nule, user, admin, administrator

A i ono sto me zanimalo je koliki stabilan protok uopce on moze drzat.
Default je 192.168.1.1 password je "user".
Resetirat se može fizički, tipka je ispod uređaja, držat par sekundi i pustit.

E sad kolko može VDSL gurat, ne znam, meni je maksimalno radio na 10/0,8, kasnije su mi poslali novi router prilikom prelaska na VDSL, čudi me da i njima nisu? Ne znam od ovih mojih poznanika da je itko uopće prebačen na VDSL prije nego je dobio novi router...
__________________

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 22:13   #7077
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,310
Ma znam da je default "user" samo ranije su mjenjali password i zaboravili ga
Resetirao ga i sve sredio. Uredaj javlja da je max parice 18Mbita no kad sam kontaktirao sluzbu za korisnike veli da mogu dat sve do Turbo30 opcije. Pa cemo vidit. A za router vele da ce ga po potrebi zamijeniti.

Ono sto me malo nervira je da smo jos 29.12. ugovorili max2 xs koji jos uvijek nije aktiviran. Jos je uvijek aktivan stari paket. Bas me zanima sto ce pisat u racunu za prvi mjesec. :/
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain




Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 22:18   #7078
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,439
Citiraj:
Autor marijan95 Pregled postova
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
Tjedan dana nisi SZK nazvao?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 22:30   #7079
tommyman1507
Premium
Moj komp
 
tommyman1507's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Beli Manastir
Postovi: 378
Imam neko sranje sa netom od kada sam se prebacio na T-com. Znači kada skidam preko torrenta nešto nakon nekog vremena ne mogu na net. Dobijem ovo što je na slici. Tada moram prekiniti skidanje tj. izaći iz qbittorrenta i nakon refresha stranice net proradi. Zna netko di bi mogao bii problem?

tommyman1507 je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2017., 02:40   #7080
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 465
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
kada skidam preko torrenta nešto nakon nekog vremena ne mogu na net
.......
Zna netko di bi mogao bii problem
Pa sam si odgovorio na svoje pitanje, problem je u qbittorrentu

Promjeni program ili u ovome smanji broj aktivnih konekcija i limitiraj brzinu
Andrija M je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na