Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 06.01.2017., 17:31   #7051
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 706
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Da. VDSL2 s ukljucenim vectoringom. Meni ga jos nisu ukljucili pa imam samo 50/10 MBit/s.

Ako se u Hrvatskoj tek sad postavljaju vanjski ormari onda je vjerojatno ne samo vectoring nego i supervectoring (profil 35b) moguc.
Daj parametre parice da vidimo kolika ti je max propusnost. Vjerojatno je uključen vectoring ali do daljnjeg si na 50/10.
Tokom ove godine HT će vjerojatno u pogon pustiti i nove profile koji će biti podešeni na max 100mbps.

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Froxie24 je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 18:29   #7052
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Tuco Ramirez Pregled postova
Profil 35b bi donio download brzine do 300 MBit/s. Pogledaj profile na wikipediji pa ce ti biti sve jasnije.

https://en.wikipedia.org/wiki/Very-h...ubscriber_line



Zasto ne? Ista je tehnologija. Mada mislim da bi T-Com HR nudio 100/20.
Hvala Tuco, nisam znao. Još uvijek sam veća neznalica nego znalac kad su ovakve stvari u pitanju Sad mi je žao što smo bakar u potpunosti odrezali kad smo provlačili optiku, budući da bih volio neku usporedbu napraviti kad počnu nuditi 100/20 preko VDSL-a
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 06.01.2017., 20:03   #7053
Tuco Ramirez
Bandit
 
Tuco Ramirez's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Berlin
Postovi: 49
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Daj parametre parice da vidimo kolika ti je max propusnost. Vjerojatno je uključen vectoring ali do daljnjeg si na 50/10.
Ma nije mi ukljucen. Vectoring tek ove godine stize u velike gradove. Za 100 Mbit/s mi skoro da i ne treba zbog niske razine zagusenja (4 dB). No dobro. Pics or it didn't happen.



aus=iskljuceno ; an=ukljuceno

G.Vector aus!
Tuco Ramirez je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 20:09   #7054
Froxie24
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Sisak
Postovi: 706
Da vidim sad. Max propusnost linije je skoro pa 100mbps. Sa uključenim vectoringom sigurno bi propusnost bila i više od 100mbps. Vjerojatno će HT-ovci usporedno sa aktivacijom vectoringa ponuditi i novije pakete sa većim brzinama...

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Froxie24 je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2017., 20:19   #7055
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Koji su vam izvori da će ove godine biti uključen vectoring? Jel mogu negdje na netu to pročitati?
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 15:32   #7056
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 694
pitanje jel se moze preko ovoga spojiti maxtv naprimjer u kuci a da mi je ruter na prvom katu a tv gore na drugome hoce li raditi preko toga

http://www.instar-informatika.hr/tp-...DLost/product/
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 15:49   #7057
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,554
Hoce ali naravno obe uticnice moraju biti na istoj fazi.
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 16:00   #7058
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 694
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Hoce ali naravno obe uticnice moraju biti na istoj fazi.
ok hvala to me zanimalo jos samo da pitam sto ako su faze okrenute jeli mogu sprziti uređaj ili jednostavno nece raditi
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 16:08   #7059
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,554
Ne kuzim ovo "ako su faze okrenute"
Ako su uticnice na istoj fazi, nebitno je kako to spojeno unutar uticnice, ako si na to mislio.
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 16:56   #7060
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,700
Kupi preko weba pa ako ne radi vrati u roku 14 dana.
__________________
👌👌 👌
Ag008 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.01.2017., 16:56   #7061
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 462
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
pitanje jel se moze preko ovoga spojiti maxtv naprimjer u kuci a da mi je ruter na prvom katu a tv gore na drugome hoce li raditi preko toga

http://www.instar-informatika.hr/tp-...DLost/product/
Ako hoćeš trošiti novce može, a ako želiš proći jeftinije možeš to naručiti i preko t-coma za 224kn + PDV u sklopu maxtv usluge + još ti to njihov tehničar donese kući i instalira
Andrija M je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:03   #7062
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Andrija M Pregled postova
Ako hoćeš trošiti novce može, a ako želiš proći jeftinije možeš to naručiti i preko t-coma za 224kn + PDV u sklopu maxtv usluge + još ti to njihov tehničar donese kući i instalira
Jel ima to negdje na njihovim stranicama? Trebalo bi mi upravo tako nešto kod sestara budući da je router u potkrovlju, a imaju Speedport pa je jako loš wireless signal.
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:34   #7063
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 462
Citiraj:
Autor Papandopulo Pregled postova
Jel ima to negdje na njihovim stranicama
Ima, ovdje pod fiksne usluge - privatni korisnici skini maxtv cjenik https://www.hrvatskitelekom.hr/pravne-napomene/cjenici

i na 4 strani pod instalacijom imaš ovo MAXtv adapter, komada 2 224,00 280,00

EDIT - ali mislim da je to samo ako prvi put uzimaš maxtv, ako si postojeći korisnik onda neznam
Andrija M je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:43   #7064
VoodooRain
Premium
Moj komp
 
VoodooRain's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 694
aha ma dobro vec je naruceno i narucba je prosla pa nema veze, a i sa tcomom najbolje imat sto manje kontakata kad god dodju nesto zajebu
__________________
AMD64 HP ProBook 4515s
VoodooRain je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2017., 17:48   #7065
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Andrija M Pregled postova
Ima, ovdje pod fiksne usluge - privatni korisnici skini maxtv cjenik https://www.hrvatskitelekom.hr/pravne-napomene/cjenici

i na 4 strani pod instalacijom imaš ovo MAXtv adapter, komada 2 224,00 280,00

EDIT - ali mislim da je to samo ako prvi put uzimaš maxtv, ako si postojeći korisnik onda neznam
Hvala
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 11:49   #7066
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,018
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
0800 611 362

Zvonio jedno 9 puta dok se netko nije javio, pristojni ton i sve bilo gotovo nakon par minuta
Čini se da su skužili da svi zovu, ne radi im taj broj više...

Ne može se zvati ni 0800 202 028 s kojeg su me jučer zvali? "Broj se ne koristi".
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 19:33   #7067
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 98
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Čini se da su skužili da svi zovu, ne radi im taj broj više...

Ne može se zvati ni 0800 202 028 s kojeg su me jučer zvali? "Broj se ne koristi".
Možda blokiraju dolazne pozive na tim brojevima? Ne znači nužno da se broj ne koristi. Moja pretpostavka
__________________
http://forum.pcekspert.com/faq.php
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2017., 21:12   #7068
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,939
Zaš bi uopće vi njih zvali, pa nek oni vas zovu?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je online   Reply With Quote
Staro 13.01.2017., 22:42   #7069
ThePornstar
Premium
Moj komp
 
ThePornstar's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: -
Postovi: 3,681
Ekipa, koju su aktualni ADSL routeri koje daje HT? Naglasak je na ADSL, ne VDSL ili FTTH.
__________________

RIP!

MTM: 6457-A88 @ modded BIOS 2.29 1.08

CPU: Intel T8100 (undervolted - 0.95V @ full speed Dual IDA)

RAM: 4 GB

VGA: Endivija Quadro NVS 140M (undervolted @ 0.95V)

HDD: Seagate ST9100821AS 100GB/7200 RPM

LCD: 15.4" WXGA

OS: Win 10 Pro x64

Battery: OEM MTec 9 cell 8800mAh (Sanyo)






MTM: 4236-AJ3

CPU: Intel i5 2520M

RAM: 8 GB

VGA: Intel HD 3000 + nVidia NVS 4200M

HDD: Seagate 500 GB / 7200 RPM

LCD: 14" HD+

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 9 cell, 94 Wh (Panasonic)







MTM: 4242-NP6

CPU: Intel i5 2430M

RAM: 8 GB

VGA: Intel HD 3000 + nVidia NVS 4200M

HDD: SanDisk SSD Plus 120 GB

LCD: 15.6" HD+

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 6 cell 56 Wh







CPU: Intel i5 5300u

RAM: 12 GB

VGA: Intel HD 5500

SSD1: Crucial MX300 275 GB 2.5" SATA

SSD2: Transcend T430s 256 GB m.2 2242 SATA

LCD: AUO B140HAN01.3 / 14" IPS FHD

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 3 cell internal + 3 cell / 6 cell external






ROM: OPN27.76-12-22 (8.0.0)
ThePornstar je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 13:12   #7070
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Kod zeninih sam staraca sredio xs paket da si smanje troskove. Sad me zanima, obzirom da imaju stari sx763, koliko on moze progutat ili bi bolje bilo trazit teh sluzbu da donesu novi uredaj.

Takoder zna li netko moze li se kako resetirati username i password na tom. Uredaju obzirom da su zaboravili password za admin acc
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 14:29   #7071
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 996
sx763 je još uvijek jedan od stabilnijih modema od svih koje je ht davao. ako nisi na vdsl-u ostavi si taj sx763 dokle god radi. default je (koliko se sjećam) "user" ili "0000". Odi škicni temu o njemu u mrežama, tamo je sve.
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 14:52   #7072
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Ma problem je sto mene trazi samo password a nista ne prihvaca. Nule, user, admin, administrator

A i ono sto me zanimalo je koliki stabilan protok uopce on moze drzat.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 17:52   #7073
marijan95
Premium
Moj komp
 
marijan95's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 65
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
marijan95 je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 18:12   #7074
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,700
Prije si imao samo telefon? I to na HT-u?
I telefon spojen direktno u telefonsku utičnicu?

Sada kažeš da si dobio router, i "da si prebačen na voip", ali nemaš telefona ni interneta?

Resetiraj router a ako to ne prolazi spoji samo telefon u utičnicu kako si imao prije.
Jer za voip trebaš biti na dslam-u što znači da bi odmah radio i internet i telefon.
A ako je direkt i samo telefon onda si još uvijek na msan-u pa te u centrali nisu prebacili.

Zovi i 0800 9000 ako nakon reseta ne radi internet.
__________________
👌👌 👌
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 20:53   #7075
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,972
Citiraj:
Autor marijan95 Pregled postova
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
Ceka se (normalno) do 48h. Ako do tada ne proradi treba zvat SZK, jer nesto je negdje ostislo ukrivo, pa mozes cekat do imendana...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 20:53   #7076
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,765
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma problem je sto mene trazi samo password a nista ne prihvaca. Nule, user, admin, administrator

A i ono sto me zanimalo je koliki stabilan protok uopce on moze drzat.
Default je 192.168.1.1 password je "user".
Resetirat se može fizički, tipka je ispod uređaja, držat par sekundi i pustit.

E sad kolko može VDSL gurat, ne znam, meni je maksimalno radio na 10/0,8, kasnije su mi poslali novi router prilikom prelaska na VDSL, čudi me da i njima nisu? Ne znam od ovih mojih poznanika da je itko uopće prebačen na VDSL prije nego je dobio novi router...
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 21:13   #7077
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Ma znam da je default "user" samo ranije su mjenjali password i zaboravili ga
Resetirao ga i sve sredio. Uredaj javlja da je max parice 18Mbita no kad sam kontaktirao sluzbu za korisnike veli da mogu dat sve do Turbo30 opcije. Pa cemo vidit. A za router vele da ce ga po potrebi zamijeniti.

Ono sto me malo nervira je da smo jos 29.12. ugovorili max2 xs koji jos uvijek nije aktiviran. Jos je uvijek aktivan stari paket. Bas me zanima sto ce pisat u racunu za prvi mjesec. :/
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 21:18   #7078
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,939
Citiraj:
Autor marijan95 Pregled postova
Da li tko zna koliko se ceka za aktivaciju usluge?
Uzo sam si ponovo internet kod HTa i prebacili mi telefoj na VOIP i sad cekam vec skoro tjedan dana otkad mi je router dosao. Stoji ukljucen u struju i cekam da mi proradi telefon i internet..
Tjedan dana nisi SZK nazvao?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je online   Reply With Quote
Staro 14.01.2017., 21:30   #7079
tommyman1507
Premium
Moj komp
 
tommyman1507's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Beli Manastir
Postovi: 358
Imam neko sranje sa netom od kada sam se prebacio na T-com. Znači kada skidam preko torrenta nešto nakon nekog vremena ne mogu na net. Dobijem ovo što je na slici. Tada moram prekiniti skidanje tj. izaći iz qbittorrenta i nakon refresha stranice net proradi. Zna netko di bi mogao bii problem?

tommyman1507 je online   Reply With Quote
Staro 15.01.2017., 01:40   #7080
Andrija M
Premium
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 462
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
kada skidam preko torrenta nešto nakon nekog vremena ne mogu na net
.......
Zna netko di bi mogao bii problem
Pa sam si odgovorio na svoje pitanje, problem je u qbittorrentu

Promjeni program ili u ovome smanji broj aktivnih konekcija i limitiraj brzinu
Andrija M je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na