Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 27.09.2019., 01:39   #1
Inovator
Premium
Moj komp
 
Inovator's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 325
4G-AC68U wifi problemi

Unazad par dana, samoinicijativno, dio stranica se ne ucitava i to iskljucivo preko WiFi-a. Zicano radi.

Probao sam sve sto mi je palo na pamet (firewall, kanali, frekvencija, factory reset, promjena FW-a, itd.), ali uvijek isto.

na speedtestu, koji se uredno otvara, upload je na 0. Download je normalan.

Je li itko ikad vidio ovakav problem?
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 15:46   #2
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,984
Koliko je u pogonu ?
Jesi provjeravao temperaturu (pogotovo za vrijeme ljeta) ?
Izgleda kao da mu WiF crkava.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 27.09.2019., 15:49   #3
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 10,474
Jel imaš kakve VLAN-ove možda, odvojeno WLAN od LANa kojim slučajem?
Mommistake je online   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 16:58   #4
Inovator
Premium
Moj komp
 
Inovator's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 325
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Koliko je u pogonu ?
Jesi provjeravao temperaturu (pogotovo za vrijeme ljeta) ?
Izgleda kao da mu WiF crkava.
Ma hladan je.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jel imaš kakve VLAN-ove možda, odvojeno WLAN od LANa kojim slučajem?

Nemam. Danas sam uzeo drugu SIM, misleci da je mozda to problem. Radio je pola sata dobro i onda opet isto.
Evo, npr., ovaj forum otvara normalno.
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 17:03   #5
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,984
OK, a kakva je situacija sa zauzećem WiFi kanala (ono slobodno, susjedi, ... da sad ne pišem sve) ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 17:14   #6
Inovator
Premium
Moj komp
 
Inovator's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 325
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
OK, a kakva je situacija sa zauzećem WiFi kanala (ono slobodno, susjedi, ... da sad ne pišem sve) ?
Probao sam i s drugim kanalima, ali i na 5GHz je ista stvar. A da je u tome problem, ne bi otvarao npr. speedtest ili ovaj forum.

Nikad se nisam susreo s takvim sranjem.
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 17:28   #7
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,984
A očito nešto zeza, aj ti sad nađi šta ...
Gore sam spomenuo kao da "umire" WiFi,
sad gledao al ne nalazim sliku unutra,
jedino da su vanjske antene (na rubovima) za 3G/4G a ove u sredini za WiFi.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 17:35   #8
Inovator
Premium
Moj komp
 
Inovator's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 325
Da, vanjske su za LTE. Router nov, mjesec dana radio
Inovator je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 20:38   #9
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 10,474
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Da, vanjske su za LTE. Router nov, mjesec dana radio
Ako factory reset nije pomogao, predlažem da posudiš/nabaviš neki drugi router, probaš speedtest, ako ti je i tu upload 0, onda je možda do ISP-a. Ako drugi router radi kako treba, imaš faulty proizvod
Mommistake je online   Reply With Quote
Staro 27.09.2019., 21:59   #10
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 1,427
a one MTU postavke? i fragmentation size?
stavi na 1492 ili 1500 pa vidi. za wifi treba bit 2000 i nešto.

vjerojatno pričam pizdarije ali vrijedi probati, meni je više puta promjena na 1500 rješila probleme sa netom
jp_rv je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 27.09.2019., 23:02   #11
Inovator
Premium
Moj komp
 
Inovator's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 325
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ako factory reset nije pomogao, predlažem da posudiš/nabaviš neki drugi router, probaš speedtest, ako ti je i tu upload 0, onda je možda do ISP-a. Ako drugi router radi kako treba, imaš faulty proizvod
Da, definitivno odustajem, nešto je očito s modemom problem.

Hvala svima na savjetima.
Inovator je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na