|
31.10.2012., 22:52 | #122 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
Oglas
|
|
20.11.2012., 16:54 | #125 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
21.11.2012., 20:34 | #126 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Što još neće izmisliti. Zadnje izmijenjeno od: kian. 21.11.2012. u 20:48. Razlog: ... |
02.12.2012., 17:38 | #128 |
Pink Floyd fan
|
04.12.2012., 20:01 | #129 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: kian. 04.12.2012. u 23:29. Razlog: zbog svjesnog člana foruma :) |
14.12.2012., 21:46 | #130 |
Katolik
Datum registracije: Feb 2009
|
Senior Research Scientist at LOCKHEED MARTIN - Secret UFO Propulsion Systems |
|
|
Oglas
|
|
22.12.2012., 13:37 | #131 |
Pink Floyd fan
|
22.01.2013., 14:42 | #132 |
Guest
|
|
06.03.2013., 17:39 | #136 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
07.03.2013., 00:46 | #137 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
10.03.2013., 19:46 | #139 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Samo me nekoliko stvari u ovom videu iznenadilo, a ostalo sam sumnjao. Kako je jedan od najvećih fizičara rekao (btw, nije mu baš išlo u skoli), "Dvije stvari su bezgranične: ljudska glupost i svemir. Za svemir još nismo sigurni" . Dok god ima "inteligentnih" ljudi, ovi iluminati se nemaju što brinuti. Ja sam primoran komunicirati sa stotinama ljudi svaki dan (zbog posla) i mogu na prste nabrojat ljude koji kuže nekog kurtza u životu. Ne mislim, pri tome, na informatičku pismenost i slično, nego na normalne svakodnevne stvari. Glupost svuda oko mene. Ja se ne smatram ekstra pametnim čovjekom, al jebemu sunce, ako držiš prozor otvoren, pa normalno je da ćeš potrošit puno plina/drva/struje za grijanje. Nekima taj jednostavan spoj uzroka i poslijedice nije jasan, a to čak i uče u školi. Pa kako da onda skuže da ih netko vrti oko malog prsta. Užas jedna. Koliko sam samo puta ljudima "popravio" komp besplatno upalivši monitor. Jeb**e, pa svi samo čekaju da im netko nešto napravi. NItko više ne razmišlja uopće o ničemu. Znam i ja nekad zapi**it pa mi bude žao kasnije, ali barem znam da sam zapi**io. Kako bi rekla naša presvijetla i prepametna osoba (koja btw uopće ne kuži da je sje**la stvar): "Pipl mast trast as." Malo sam se raspisao, ali nadam se da se nitko ne ljuti. |
|
10.03.2013., 20:27 | #140 |
Buying Bitcoin
|
Ja te shvaćam jer i osobno sam opkoljen debilima svakodnevno, ali tu pojedinac ne može puno napraviti osim pričati s najbližim prijateljima na jednoj višoj intelektualnoj razini, pa ako ne kuže odmah sve, možda će kasnije, ili će ih barem zaintrigirati, pa će neki ići istraživati, neki neće, u svakom slučaju nema ti smisla radit Sizifov posao ako vidiš da ne ide. Većina ljudi ne kuži neke stvari, neki ne žele, neki ne mogu, šta zbog vlastitih ograničenja (nisu krivi), šta zbog nametnutih egzistencijalnih problema (*ebu ga na poslu, kasne plaće, i slično), tko se još ima vremena zamarat s globalnim problemima? Evo vidjet ćemo kako će nam biti u EU, za početak. |
10.03.2013., 21:34 | #141 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nisu problem glupi ljudi nego ih nikoji kurac ne zanima. Svo znanje svijeta na dlanu, a moj stari me uvijek pita kad ga pustim da surfa na laptopu - a šta da ukucam u gugl, šta da čitam. Ta nezainteresiranost se najviše vidi na faksu. Ljude apsolutno ne interesira ono šta studiraju. Meni to ne ide u glavu nikako. 80% ljudi studira reda radi, takva je moda da se ide na faks poslije srednje. A tek općenita ignorancija, prvenstveno šta se tiče religije. Ne želim vrijeđat nikoga, ali jebemu mater kako može bit toliki postotak vjernika unatoč svim silnim informacijama, knjigama i znanju koje je sad bliže nego ikad. Shvaćam, prije 300 godina kad nisi pročita nijednu knjigu u životu i kad ti pop priča o nekom biću koje sve vidi i čuje pa popušiš foru, al sad jednostavno ne vjerujem da toliko ljudi ide u crkvu i da davaju novce toj instituciji. Što sam god stariji to više shvaćam kako je svijet sve sjebaniji i sjebaniji. Da ne bi bio offtopic izvolite video jednog genija te užas stvarnosti mesne industrije, a ko nije pogledao preporučam dokumentarac Food, Inc.. |
10.03.2013., 22:03 | #142 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
10.03.2013., 23:15 | #144 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Što se tiče ovog drugog videa o mesnoj industriji. Mi ljudi smo licemjerni, danas tu postam kak mi žao svinje koja živi u kavezu koji je velik da svinja može samo ustat, a sutra kad dođem u trgovinu mondam zašto je meso tak skupo i zašto nije još jeftinije. Situacija dva, nekidan bio u trgovini i prodaju eko jabuke. I naravno, penzići prebiru po njima jer jedino oni imaju para za tak šta i misle da će doživit 150 godina ak se zdravo hrane. Al ne, nije dosta što su eko, našla se neka nadobudna baba i pita: "a zašto te jabuke imaju fleke po sebi i zašto su manje nego obične jabuke?" Ma daj molim te, smješno. I da su eko, i da su jeftine, i da su lijepe, slatke, velike i da nemaju fleka po sebi. Situacija tri, isto iz susjedstva, buduća elektrana na Ombli. Ono, dajte nam jeftinu struju, al da nebude iz koksare, al isto tak da nebude ni iz nuklearke. Ok, eo vam elektrana na Ombli, al ne, ni to nije dobro, nastradat će ribe. Madaj molim te. Takvih situacija je milion Da nebude totalno offtopic, jedan zanimljiv link s par brojkica http://www.worldometers.info/
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 11.03.2013. u 00:22. |
|
11.03.2013., 00:09 | #145 |
Buying Bitcoin
|
Mda, bolje da ne ulazimo u religiju, kao ni u licemjerje ljudskog roda - u prirodi nam je da se žalimo, kako bi rekao jedan moj prijatelj, da se nitko ne žali, ne bi bilo napretka. @Rawen Carlin mi je idol |
11.03.2013., 00:33 | #146 |
Premium
|
Kanit ću se religije jer će to donijet samo probleme, ali bitno je da se gradi ogromna crkvetina pored moje zgrade umjesto da se taj novac uloži u nešto društvu korisno. Sve te situacije koje si nabroja su vrlo lako rješive. Ko je gledao Zeitgeist znat će. Znanje i tehnologija su tu. Ne koriste se. Nikad prije nije bilo ovoliko živih inženjera i znanstvenika koliko ih ima sad. Samo se još treba rješit ovog nelogičnog sustava u kojem vlada novac. Novac kao poticaj koji će te tjerat da nešto radiš je nešto najgore šta se moglo desit ljudskom rodu. Promislite malo, skoro svi problemi su povezani sa novcem. Bože moj, upalite dnevnik i odma ćete čut - recesija ovo, recesija ono, nema se novaca, broj nezaposlenih raste. Trenutni sistem sucks. Pogledajte Inside Job i The Money Masters. Žao mi je svaki dan gledat u dućanu žene koje 8h dnevno rade za kasom ili kad me u menzi uvati depra kad vidim žene koje peru suđe 8h dnevno. Nažalost danas je ta kontrola toliko zamaskirana u vidu medija i očitog zaglupljivanja da ljudi imaju iluziju da su slobodni, a dok ih s druge strane koncima drže veliki igrači. |
11.03.2013., 08:12 | #147 |
Guest
|
Meni je uvijek smiješno gledati sve te "teorije zavjere" i slične izrode. Pogotovo na temi kao što je znanost i onda dobiti u istoj temi spominjanje "Zeitgeista" koji je jednako točan kao i sadržaj koji "napada". Zašto je to tako? Iskreno, boli me briga. Za životinje me boli. Taj neki lažni moral je sve stvar kulture u kojoj živiš te navike da meso koje kupuješ više ni ne vidiš kod mesara (dosta ljudi) kako ga reže nego je lijepo zapakirano u dućanu. Da li svinja ima DNA, ima. Da li kukac ima DNA, ima. Da li drvće ima DNA? Ima. Gdje je granica što je prihvatljivo ubijati, u kojoj količini i u kojim uvjetima? Tak svejedno. Osoba kojoj je stalo će kupovati samo sa sela, neće uopće jesti meso ili koji već vrag. Osobu koja voli zlostavljati životinje treba zatvoriti, ali ne zbog životinja nego zbog toga što je to simptomatično ostalim problemima. Treba baciti nuklearku na sjevernu koreju, irak, iran i sve slične i fino krenuti normalno svijet posložiti :P hehe (dosta?) :P |
11.03.2013., 14:31 | #148 | |||
Premium
|
Citiraj:
Di ti vidiš zavjeru u činjenici da je profit najbitniji, bez obzira na posljedice u obliku nehumanih uvjeta u kojem životinje žive, posljedica za okoliš, zdravlja ljudi itd. Zdrav razum prepoznaje da tu nešto ne štima i da treba uvest reda u postojeći sustav. Idealan sustav bi bio kao Venus Project gdje nema novca, poticaj za rad se dobiva u obliku zadovoljstva koje osjećaš kad pridoneseš društvu, roboti rade sve repetetivne poslove, a ljudi su tu da smišljaju nova rješenja i guraju tehnologiju naprijed. Šta je najtragičnije to je izvedivo sa današnjom tehnologijom i znanjem, ali fuck logic, neka i dalje ljudi crkavaju od gladi. Citiraj:
Svinje su jedne od najinteligentnijih životinja i osjećaju bol kao i mi. Citiraj:
Nemoš znat situaciju u nekoj zemlji ako ne živiš u njoj, mediji daju 1% stvarne slike koja se tamo dešava. Dosta star video u kojem lik prezentira svoja istraživanja o izlječenju starenja možda čak i za našeg životnog vijeka. Epic beard. |
|||
11.03.2013., 15:06 | #149 |
Buying Bitcoin
|
Teško je odredit šta je istina, a šta ne. Smeća i dezinformacija ima kako u "teorijama zavjere" tako i u svakidašnjim vijestima koje gledamo. Po meni to sve pridonosi jednom lijepom kaosu, tako da labilne još više poljulja |
11.03.2013., 15:09 | #150 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
Oglas
|
|